Idag är det Torsdag.

Jag har inte varit på skolan någonting alls denna vecka förutom då på Måndagen då vi hade konsert i Valhalla. Det var faktiskt riktigt roligt och det var skönt att jag inte var lika nervös den här gången!

Det är någonting fel på min mage, mig och min sömn. Inget av detta fungerar som det ska förtillfället.. Sjukt frustrerande och irriterande!

Jag taggar mer och mer varje dag för England. Och nu verkar det som att jag och Magda ska dra till London och Manchester i Mars. Till London bara för att få se det och så.. sen till Manchester för att ha besökt staden vi ska flytta till och gå runt lite och se om det finns några jobb och så.. Bara göra lite Research.. Kommer bli hur kul som helst tror jag och jag är gryyymt taggad. Speciellt då det är mamma som betalar resan, då jag skiter i att fara på balen! Känns dock mycket värdare att resa än att gå på en bal. Jag har ju trotsallt redan burit en balklänning och en bröllopsklänning (så nu kanske jag skiter i att gifta mig i framtiden också för att spara pengar! haha)

Igår var det julbord med jobbet, vilket var riktigt trevligt.. och maten var riktigt god. Sen så fick man ju såklart träffa älskade Crilla igen! haha, jag är ändå lite läskig!

Ikväll hade jag tänkt mig förbi pojkarna i Dalkarlså och hälsa på deras lilla kattunge.. Jag älskar kattungar.. dom är så söta..

Nej.. åter till något vettigare.. ehm. eller något..

Sofia, jag hoppas att det här gav dig lite tidsfördriv iallafall :)




(England här kommer vi! ..hoppas jag)


1 kommentarer

soffan

väldigt bra tidsfördriv

Datum: 2007-12-20 Tid: 17:47:31



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0