farmarn fyller systembolag

Dagen har varit så sjukt slö. legat i sängen hela tiden, sett på sicko och bara tagit det lugnt. Åkte in med Petter till stan och hamnade i världens bilkö! Tillslut tog vi oss iaf fram och mötte Jakke. Kollade på födelsedagspresent åt farmarn och såg en dödguldfisk. Efter inhandlandet av presenten åkte vi och köpte mat och käkade hos Jakke och slötittade på tv. Sen vart det fika för hela slanten hemma hos farmarn och samuel.. för farmarn fyller faktiskt 20 idag. grattis till honom! Han fick sig en massa fina presenter.. men min petter jakke och carlbergs var ändå finast tycker jag! Nu är jag sjukt mätt. Fick med mig en matlåda åt mamma med tårta också. Hon vart mycket glad.. och nu ligger nog farmarn på hennes + lista!

Jag är trött.. Sa se Heroes, läsa min nya upplaga av bild extra och sen läsa lite ur min bok. Imorgon blir det ännu mer slöerier.. fast jobb kl 17.

Peace out.

Spelning

Det är inte kul att stiga upp klockan 7.30 på ett lov kan jag lova.. men vad gör man inte för "kompledigt uf"?..
hade spelning idag iaf på Prio POL konferensen! Fick snacka med Staffan Ling som gav oss presenter och spela på stora scenen på idun! Jävligt nice. Och det gick bra, trots dom ostämda gitarrerna! Sitter just nu och lyssnar på inspelningen som ljudkillarna gjorde!

Ikväll har jag varit med Sofia Johanna och Christoffer.. Käkat Tacogratäng, spelat rita och gissa och bara slappat. Det var trevligt tycker jag.. Förutom då colan som sprutade i mitt ansikte och över mina kläder och mitt felsteg på tröskeln till toaletten. Smällar man får ta dock. Fick skjuts hem sen av Sofia och Christoffer!

Nu är jag hemma och funderar på att läsa min bok som jag inhandlade idag. För i Bygdeå verkar det inte hända något speciellt spännande!

Peace out.

bsb

min nya passion är backstreet boys (igen).. åh, vilken underbar nostalgitripp man får!


I'm leaving it to change.

Igår hamnade jag hos Beatrice, vilket var efterlängtat. Det var länge sedan jag var hos henne nu.. Det är mys. Upp tidigt imorse och besöka skolan. (Känns jävligt dumt att vara på skolan under lovet, men vad gör man inte?) Rep, snack med rektorn, ihop plockning av instrument och sen idun. Ska dit om 2 timmar också och ställa i ordning allting och repa. Gått på stan och varit deprimerad för att jag inte hittade någonting att köpa. Hittade en bok, fast då fick man självklart inte betala med kort utan legg :/

Det blir bara jobbigare och jobbigare. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. De säger att det blir bättre efter ett tag, men frågan är ju . Känns iaf skönt att vara i stan och förbereda inför spelningen, får mig att tänka på något annat.

Idag blev biljetterna till Magnus Betnér köpta också. Underbart tycker jag! Jag taggar jävel.

I'm leaving today. Living it, leaving it.. To change.



Not tough or strong enough.

Den här helgen var verkligen inte det jag hade hoppats på. Visst, det var lite action i fredags med gasbilen och polisen som sköt på den, men mer action än så vart det inte. Käkade en halv pizza på restaurang för 70 kronor och drog på förfest hos Robert Ahlberg och senare till O'learys. Visst, jag tog mig in.. men jag hade helst inte farit dit.

Inne på O'learys blev det snack. Vi pratade och vi pratade och jag är så less. För folk som verkligen velat att vi skulle prata kom och försökte avbryta oss hela tiden. Jag förstår ingenting. Den där människan förstår jag mig verkligen inte på. Som förväntat vart iallafall snacket inte som jag hoppats på. Visst, det blev sagt en hel del men ingenting som jag egentligen ville höra. Sen sket sig allt och jag var tvungen att gå hem storgråtandes.

Jag börjar fundera på om någon egentligen har respekt för mig. För under den där kvällen fick jag inte så mycket respekt. Jag fick även en annan syn på människor som jag trodde jag visste vart jag hade dom. Folk som står mig nära, som jag trodde jag kände visar sig vara en total idiot som inte tänker på någon annan än sig själv. Kan man vara mer klumpig än denna person? Säger saker som bara får mig att vilja gråta, men som inte fattar att det inte är saker jag vill höra..

Lördagen var jobbig. Gott med tårta men jobbigt sällskap. Jag förstår inte hur det här ska fungera. Jag la på mitt "låtsas som ingenting" ansikte, men min mage och mitt hjärta gjorde ont hela jävla tiden. Jag ville därifrån men eftersom att vi sagt att det inte ska förstöra något så känns det som att jag är tvungen att vara där och tvungen att vara som jag alltid brukar. Nu vet jag iaf att det förmodligen inte kommer fungera och att jag behöver komma bort från den här byn ett tag. Bosätta mig hos pappa och bara reparera mig själv. Jag får ont i magen bara jag tänker på det. Varför ska det alltid sluta såhär? Vad gör jag egentligen för fel? Jag har tappat all hopp om att bli lycklig.

En liten glädjestund i helgen var iallafall min, magdas, jennifers, carlbergs och samuels spontanresa in till stan med hits for kids på högsta volym, nervevade rutor och sång som fick de flesta att vrida deras huvuden åt vårat håll. Trots att vi var nyktra betedde vi oss som småbarn och hade hur kul som helst. Det var en uppskattad stund. och även samuels "Hej, vi backar här!" vad underbar.

Men nu är jag tillbaka i verkligheten. Instängd ensam på telecenter där det knappt ringer någonting och där jag har all tid i världen på att tänka på saker som jag inte vill tänka på. Jag önskar att någon kunde vara här med mig och få mig på andra tankar. för det här fungerar verkligen inte!


Torsdag!

Försov mig inte imorse och jag behövde inte springa till bussen vilket inte är vanligt. Hade etik där vi diskuterade varför människor är goda och varför människor gör goda handlingar.

Därefter hade vi studiegrupp där vi fick veta att vi ska få skriva vårat nationella B prov i Svenska på dator, vilket känns underbart. Då blev jag genast mindre otaggad.. (fast jag är fortfarande otaggad as hell!)

Efter det vart det repning i 3 timmar. Kaos och frustration. En stund var det kul, sen vart jag arg och sen skrattade folk mig i ansiktet och jag vart ännu argare.

Vandrade ner på stan med Viktor Erik och Beatrice. Jag Erik och Viktor käkade på Mias sen drog jag och Viktor ner på stan. Vi hittade Björn som följde med oss på jakt efter en mössa. När jag väl hittat en mössa inser jag att man inte får betala med kort om man inte har legitimation och jag har glömt mitt hemma, så jag fick fara hem utan mössa.

Ikväll jobbar jag. Har gjort klart sjöbo - vilket känns underbart. Nu är det bara Spelningen, Argumentationstexten, Projektplanen, Samhällsprovet, Talet, Religionsprovet, Nationella provet, Engelska C provet och Kulturhistoria inlämningen kvar. Nej, jag känner inte alls någon panik? Skjut mig är ni snälla.. (jag börjar bli emo tror jag).

Om 15 minuter får jag iallafall sluta vilket känns underbart. Då ska jag förbi en sväng i Dalkarlså sen traska hem med Carlberg.

Imorgon blir det kanske x3m om allt går sin väg. Har fått bort jobbet på Lördag så nu slipper jag oroa mig över det.. Skönt!

Jaja, back to work.. eller ja.. iaf göra något vettigare. För här ringer det ingenting >_<

blä

Det är sådana här dagar som får mig att inse hur tjejig jag egentligen är. Hur mycket jag tar åt mig och hur mycket jag vrider och vänder allting helt fel. Det måste fan va sant, jag söker verkligen saker att vara ledsen över. Varför kan jag inte bara få vara normal?

Och seriöst.. This is killing me! jag måste göra något åt det nu. Antingen skita i det och undvika det för ett tag.. eller ta mig i kragen och få det bortgjort. frågan är ju.. förmodligen blir det de första alternativet. Jag känner mig själv alltför väl.. Eller gör jag?

Jag har världens panik. Panik över skolan, panik över mitt jobb och panik över hela mitt jävla liv. När ska jag få känna lugn? PLEASE KILL ME!

Welcome to the hotel California

Jag vill bara meddela er alla om att jag och Beatrice rockar era sockar.
Det är jag och Bea som är Maud. Jag vet att ni är avundsjuka!

Tisdag

Jag försov mig som vanligt imorse och fick springa som en tok till bussen. Idag var den dock 20 minuter sen, så jag missade den inte. Dock hade jag sluppit springa om jag hade vetat detta. Eller iofs.. hade jag vetat det så hade jag förmodligen missat den ändå. Dagen spenderades med Religion, Jazz i cafeterian, Repning och Spanska. mycket spännande.

Har fått övningsköra med Morgan idag, och han tyckte jag var duktig. Nu måste jag försöka ta mig iväg till pappa och övningsköra med honom och manuellväxel.. för att köra automat är faktiskt inte svårt alls.

Nu tänker jag äta choklad och se på The Notebook. Den filmen håller seriöst i alla väder och man mår bra av den. Hoppet om att finna sådan kärlek är dock borta sedan länge. Hoppet om kärlek är borta. Jag blir så less. Vet inte vad jag ska ta mig till. Jag önskar att man ibland kunde göra som Matt Parkman i Heroes, läsa tankar. Men bara ibland. Det hade varit skönt att få vara säker på vissa saker. Men som folk säger; "Tar man inga risker, kan man inte vinna." Dock är jag lite osäker på om det är värt att ta risken och förstöra något som jag värderar så högt. Jaja, det återstår ju att se hur allting slutar.

Fullspäckad helg.

image18
(jag och sebulba på x3m)

I fredags grillade jag med pojkarna och hade sedan ångest över att jag inte åkte in till stan för att se Robert Kragh. Men då kom Jennifer och vi drog på x3m. Det var rätt kul där.. fast inte så kul som jag hade hoppats på. Dock bjöd kvällen på lite roliga incidenter, som när jag skulle ragga till mig en drink och upptäckte att mannen typ var 40, när Jennifer skulle sparka jens för att han glömt hennes namn och hennes sko flyger rakt i ansiktet på mig osv. haha.

Igår så åkte jag in till stan med Robert och Bo, (samuel plockades även upp). Vi var förbi på Jula, Willys, Strömpilen, Ica Maxi och sen nere på stan. Jag var hungrig bakis och less, men jag överlevde. Var smakråd när dom skulle köpa kläder osv. Och sen köpte Robert en French Hot dog åt mig och då vart jag nöjd.

På kvällen gjorde jag och Magda middag hemma hos mig. Sen kom Carlberg, Jennifer, Klara, Robert, Farmarn och Bo. Vi körde jag har aldrig, drack vin, dansade, osv. Sen drog alla utom jag Carlberg och Bosse iväg. Får ett sms av Magda där det står att hon gått in på garagefesten även fast vi inte skulle dit. Vi vandrar dit och Magda försöker få in mig. Hon har skramlat i hop pengar och jag går mot dörren. En vakt stoppar mig och vill se legg så jag får gå ut igen. Pratar med min moster och sen kommer en man och tittar på mig. Ropar på en han som har hand om allt och säger "Den här tjejen har glömt legg, hon ska in." Han intygar att jag är 18 och jag släpps in.. och behöver inte ens betala inträde. skumt. Hade sjukt kul där. Festa loss med mamma, morgan, gamlingar och ungdomar! Sjukt kul!

Imorse traskade jag hem med Robert Klara och Samuel. Jag var helt död och bara satt och stirrade i väggen. Sen var jag tvungen att gå hit till telecenter där jag befinner mig. Jobbar 12-20 och jag vill dö! DÖ DÖ DÖ! jag är bakis, jag är trött och jag vill sova!!

Men helgen har varit nice! det gillas.

OOOOOOOOOMG

Robvert krahgh på sceh liksom! OMG säer jag bara!
JAG FCK EN KRAM AV ROBWRT KRAGH!!! NÄR HAN STOD P SCEN!!!
ÄR JAG JÄND NU?

kvällen började med gtrillning hos porjkarna och sen x3m med jennifer. klockrent. satana borkana säger jag bara!
PUSS!!

Torsdag

Skolan idag var rätt slapp... förutom då provet på morgonen som jag verkligen hoppas att jag klarade. Lämnade in Krönikan också (ännu en sak att stryka från listan) som Carina verkligen gillade.. Läste upp den för klassen gjorde hon också. PINSAMT. Sen hade vi diskussion på kulturhistorian. Jag slutade 11 vilket var skönt. Åkte hem, gjorde coup a soup - kyckling som smakade röf.. VILKEN BESVIKELSE. Såg gossip girl och sen gick jag till jobbet.

Här på jobbet har Sofia skvallrat om mig. Skickat min krönika till alla och sagt till alla att jag sjunger. Hm, jag är inte bara utsatt hos pojkarna.. utan även här. Christopher har jobbat med mig tills nu. Han var lite kul men dock dissade han mig ibland. Då vart jag sur.

Försöker få någon från Bygdeå att följa mig på x3m imorgon utan resultat. Behöver även ta mig hem vilket jag inte lär göra. DET SUGER ATT VARA JAG IBLAND..

och jag har huvudvärk. det är synd om mig. jag tycker om att gnälla.
PLEASE! KAN INGEN HÅLLA MIG SÄLLSKAP?


Etik och livsfrågor

Har just haft etik och livsfråge prov. Hanlade om människosyn. Det sög. Jag kunde ingenting. jag tackar gudarna för att snusdosan uppfanns.

Onsdag

image16

image17

(är dom inte lite små söta?)

Jag kan nu lugnt säga att paniken över spelningen den 30/10 börjar släppa. Dock är det grymt mycket som måste fixas och inte bara i Ung Företagsamhets kursen. Projektarbetet känns nästan som bortglömt men det måste vi ta tag i nu också. Men det här klarar vi. Jag tror på oss.

Skönt kändes det också när Sofia insåg att jag sett helt fel på schemat och att jag inte alls jobbade ikväll. Så jag var ledig. Dock tog jag inte riktigt tag i sakerna jag borde gjort. Etiken glömde jag bort där ett tag så den måste göras nu inatt.. lite små drygt eftersom att jag är grymt trött. Men... jag klarar det. (Det här är min nya grej.. intalar mig själv att jag ska klara saker.. hoppas på att det fungerar bara)

Såg landskamp med pojkarna ikväll. (besvikelse att sverige inte vann) och jag skrev även klart min krönika.. som ni kan läsa nedanför.. om det nu intresserar er.

Nej om man kanske skulle gå upp och panikplugga in om människosynen nu.. så man klarar provet imorgon bitti. Wish me good luck!

peace

Krönika.

Snövit och de åtta dvärgarna.

"Men Emelie du är ju ingen tjej, du är en kille." Det är så mina kära killkompisar ser på mig. Visst, jag kanske inte är den mest feminina versionen av en tjej, men jag föddes fortfarande som det. Majoriteten av mina vänner har alltid varit pojkar, men nu förtiden kanske det blivit lite mer extremt. Jag vet inte hur det gick till och jag vet inte när det hände, men helt plötsligt var jag en del i en grupp vänner: En ensam tjej bland åtta stycken killkompisar.


Jag har alltid tyckt att det varit lättare att umgås med killar eftersom att jag anser att tjejer är alldeles för komplicerade för min smak. Killar är inte lika långsinta som tjejer och de är mer öppna och ärliga. De ger raka svar och man behöver inte fundera på om det ligger något gömt i deras budskap. När tjejer berättar saker däremot måste man alltid läsa mellan raderna och finna det undangömda. Om en tjej säger till sin pojkvän; "Älskling, var är saxen?" menar hon "Älskling, kan du ta med dig saxen in hit?", medan killar bara hör det första och svarar "Den ligger i lådan.", och fortsätter sedan med sitt. Detta gör det ibland svårt att kommunicera riktigt med mina vänner, eftersom att jag är en tjej och omedvetet använder sådana saker istället för att använda klarspråk. Men vi alla har börjat lära oss att förstå varandra, eftersom att vi umgåtts så intensivt och så länge.


Ibland kan jag känna att jag behöver mer uppskattning och mer respekt än det jag tycker jag får. Jag tror de behandlar mig illa och inte tycker om mig, när de i själva verket behandlar mig likadant som de behandlar sina andra killkompisar. Visst, jätte kul att de ser mig som en av dem. Men ibland måste väl även de förstå att jag är en tjej och att jag inte riktigt tänker som de gör. Eller har jag fel? Jag hade en diskussion med dem häromdagen om hur killar och tjejer tänker. Jag ansåg att killar är precis lika komplicerade som tjejer, eftersom att man aldrig riktigt kan förstå hur de tänker när dom handlar på ett visst sätt. Men de gjorde det klart för mig att killar är "kukstyrda" och det är allt som räknas. Det är det som räknas även när det kommer till kompisar, de skickar ut signaler som tolkas som känslor när det egentligen handlar om att de är kåta och känner sig ensamma.


Mina älskade pojkar, som jag brukar kalla dom, sätter ständigt söta små flickor dom ser ute på krogen och dylikt i olika fack. Det handlar om dom "fräscha brudarna", "de dugliga" och "trollen". När jag och min kompis C satt på bussen frågade jag lite försiktigt i vilket fack jag hamnade. Han tittade besvärat på mig och försökte byta samtalsämne, sa något om att han inte alls brukar använda sådana ord, men tillslut svarade han: "Men du är fräsch Emelie.". Det såg ut att vara en plåga för honom eftersom att han inte visste vad han skulle svara. Han visste att det inte fanns ett rätt svar.. Hade han sagt att jag var ett troll hade jag blivit ledsen och förbannad. Hade han däremot svarat att jag var "fräsch" som han nu gjorde så skulle jag inte ta honom seriöst. Dock tyckte jag att det var ett fint försök till att få mig glad.


Alla pojkar är inte som mina pojkar. Vissa är bättre och vissa sämre. Men jag tycker ändå att jag har haft oerhört tur. För trots deras brister och deras klumpighet så älskar jag dom och dom är bland det bästa som hänt mig. Dom är bröderna jag aldrig fick, och de är personerna som tar hand om mig när allt känns hopplöst och fel. Och vem är inte avundsjuk på mig som när jag vill får spendera tid med snygga och underbara pojkar? För jag menar, varför ha en... när man kan ha åtta!?


Mark Levengood

igår var det jobb där jag och Christopher hade oerhört givande diskussioner. Det var kul! Sen kom Magda och plockade upp mig och vi vandrade till Dalkarlså där det var fullt hus och komedikväll på 6an.

Idag skrev jag min krönika.. Eller jag har gjort 90% av den och jag är så stolt över mig själv att jag äntligen tagit tag i det. Och jag vart glad när Carina gillade den och sa att hon var imponerad!

Harriet mötte upp mig i matsalen med det största leendet jag sett på henne någonsin och ivriga vinkningar. Hon berättade att vi i Kompledigt UF fått jobb. Vi ska spela på Prio pol konferensen den 30/10 (om 2 veckor exakt). Spela inför ett fullt Idun och däribland Staffan Ling och Mark Levengood. Jag tycker det är coolt att Mark är där. Fråga mig inte varför. Paniken flög dock på mig när jag satte mig ner vid lunchbordet och började tänka på hur mycket som måste göras och hur mycket vi måste repa, och att vi inteh ar någon replokal. men nog ska vi kunna fixa det. Spela 15 minuter på morgonen klockan 10 och berätta om oss själva. Sedan ska vi spela 1h under middagen också. kul men stressigt.

När jag kom hem gjorde jag mat. Mamma tyckte jag var duktig. (jag kanske inte är helt värdelös i köket ändå.) Sen kom Anton och Robert förbi.. Anton kom med mitt snus som han så fint köpt åt mig och Robert hade han hittat på vägen. Vi satt och pratade och sen fick jag höra att Carlberg ska flytta till Ratan i helgen och han har inte sagt ett ord till någon utav oss, dåligt!

Nu blir det nya Heroes, och sen kanske Dalkarlså.. Beror på när pojkarna kommer hem osv. Ska iaf köpa godis. För godis är gott tycker jag.

haha, underbart.

image15


Här är då Kompledigt UF. Underbart. Nu tycker jag att folk ska anställa oss så vi får lite spelningar! yes indeed.


Ett stort tack till Christopher Burström som gjorde min kväll! så kul!


Somsagt, JAG HATAR MÅNDAGAR

Paniken idag var inte nådig. Etik prov på Torsdag. Spanska prov på Fredag, som egentligen ska vara nästa Fredag. Samhällsprov nästa vecka på Onsdag. Argumentationsanalys, Argumentationstext och Krönika till Fredag nästa vecka.. Kan någon skjuta mig snälla? Idag tänkte jag seriöst hoppa av skolan. Skita i allt och flytta in i en busskur på Vasaplan.. Men Bea stoppade mig.

Mogenhetsnivån på Samhällslektionen idag var inte hög. Jag och bea lekte med en pappersloppa och en fågel? som hon gjort. Vi tyckte det var riktigt kul, men det tyckte inte Robert. Herr mogen.

Rep vart det idag också. Oerhört seriöst. Roligast var nog random snubben som kom in, stirrade argt på oss och mimade "Vad i helvette?". Han var skum.

Nu är jag på jobbet. Jag är inte så taggad på jobb. Men som tur var så kommer Christopher hålla mig sällskap till klockan 19. Så då är jag bara ensam fram till klockan 8!

Måste förbi Dalkarlså och hämta krattan ikväll också, eftersom att den inte rymtes i Robert Lundströms bil igår. Hoppet?

Btw fick jag läsa en intressant artikel om min situation som Magda hittade. Vet inte om det gjorde mig så mkt klokare. Men trevlig var den iaf..

Bye


Imorgon är det Måndag igen!

image13image12


Igår vart det inte Nordmaling (eller Bjurholm som rätta stället var).. för jag fick inte plats i bilen. Jag var allmänt less och arg på hela världen igår också.. + att jag inte hade något att göra och var sjukt sugen på fest. Sebastian kom förbi. Vi köpte snus och sen for vi till gabbe där dom drack folköl. Jag hämtade min vinare och drack den. Sen drog vi vidare till stackars Linus och jag var rätt party. Ramlade av en stol och sen drog Sörvåg ner mig på golvet och Olle hällde folköl i mitt öga. Inte så kul! haha. Johanna och Peter kom till Bygdeå och vi åkte in till stan och snurrade runt innan vi åkte hem igen. Mamma var rätt party också.. hon var så söt! Och jag hade panik ett tag under kvällen då jag trodde Morgans bil blivit stulen. HAHA

Idag gick jag Magda och Petter till pojkarna runt 2. Vi krattade deras gräsmatta.. eller dom krattade och jag blev mest hånad och utskrattad. Tydligen var jag inte bra på att kratta (även fast jag tyckte det själv).. Visst min löv hög var inte lika stor som dom andras.. Men dom andra hade faktiskt bättre krattor! Så är det! Speciellt Magda med sin jäkla MONSTER-KRATTA! haha.

Efter krattningen åkte vi och handlade mat (eller Robert och Bo handlade mat), för vi krattare skulle bli bjudna på Tacos. Vi lagade mat och tryckte i oss en massa mat.. Svärling Robert Lundström Bea och Samuel var förbi också. Och även carlberg vart bjuden på mat, eftersom att han plockade bort löv högarna. Under middagen hade dom inte så trevliga samtalsämnen och man ville typ kräkas på dom allihopa.. Men jag fick i mig min mat iallafall.

Sen vart det film. "Catch me if you can", den är riktigt bra! länge sedan man såg den! Efter den var alla så trötta så vi for hem. Gick förbi Magda och läste artikeln hon ville visa mig.. och man börjar ju undra igen vad man ska ta sig till egentligen. Jaja, det löser sig.

Imorgon är det skola igen. Taggar jag? NEJ! inte det minsta :S

fyfan

jag är ett vrak. jag förstår mig inte på mig själv ibland. (eller oftast nu förtiden).
den här helgen är skit. i helgen är ALLT skit. jag är less på allt. ALLT blir fel.

och nu skiter jag fullständigt i det där. Jag orkar inte.. Det är lönlöst. det finns inte en chans att det skulle bli bra. det finns inte en chans att jag skulle ta mig ur det där glad.

DEN HÄR HELGEN KAN TA SIG I STJÄRTEN!
DEN HÄR HELGEN FÖRSTÖR MIG!

tigerkaka

Igår arbetade jag till klockan 9. Det var väldigt långtråkigt eftersom att jag knappt fick några samtal och jag var ensam. När mitt pass slutade var jag livrädd för jag trodde det var någon utanför som ville mörda mig, och jag hörde konstiga ljud.. och när jag sedan gick ut var det kolsvart och jag hade panik. Men ingen var där och ingen ville mörda mig.. så det gick bra.

Jag gick till Dalkarlså där Robert och Bosse var slöa. Vi såg idol, fredag hela veckan och sen vart jag rastlös. Vi spånade på idéer om vad vi kunde göra och kom tillslut fram till att vi skulle baka. Jag och Robert åkte hem till mig och hämtade ingridienser som pojkarna inte hade. Vilket var ungefär hela receptet. Sen bakade vi våran tigerkaka, som förövrigt var mycket god! Sen var Robert snäll och skjutsade hem mig så jag slapp gå i kylan!

Sov till klockan 1 och det var så underbart att få sova ut för en gångsskull. Dagen har jag spenderat i min säng och sett Gossip girl. Underbart när man upptäcker nya serier!

Idag är dagen då alla får ställa mig en fråga och jag lovar att svara ärligt. Förhoppningsvis utnyttjar ingen detta. Förutom då Petter och Dennis som redan gjort det.

Ikväll blir det kanske Nordmaling om jag har råd. Annars slöerier!

Peace out.

Inte så cool.

SAKER JAG HAR LÄRT MIG IDAG:

- På Midgårdsskolan har dom ingen koll på någonting och man blir skickad runt runt till olika personer innan man hamnar hos sin lärare igen. mycket skumt.

- Musikeleverna ockuperar alla ensemble rum så vi inte får repa.

- Man kan övertrassera sitt konto även fast man bara har 1 krona kvar.

- Att sitta på folketshus kan vara rätt trevligt med rätt sällskap.

- När 4 personer är borta från jobbet kan det bli lite kaos om när man ska få ta rast osv.

- När man jobbar 16-21 så blir det lätt så att kvällen är förstörd (om man inte har körkort dvs)

- Dom på mitt jobb måste hata mig som satt mig att jobba på min 18 års dag!

- Jag förstår inte ett ord av danska. När danskar ringer till mig på jobbet sitter jag som ett frågetecken och lägger in passande kommentarer innan dom säger "tack så mkt, hejdå"

- Jag jobbar på Beatrice födelsedag. (inte så kul, men den och min födelsedag MÅSTE bytas bort)

- Jag har oerhört tur ibland när det gäller bussar. Speciellt imorse. Helt galet.

- Det är rätt bra att jobba på fredagar. För då bjuds det på fika. Och idag bjöds det på Kladdkaka och kakor! Mums!

- MITT JOBB ÄR VÄLDIGT UTTRÅKANDE!!!
(förutom då jag får samtal från engelsmän.. det är cooolt)

Fruktsallad.

Idag hade vi i princip bara intressanta lektioner, och detta är tack vare Eva-Lena och Lina. Underbara lärare.

Jag och Magda var på Iksu och tränade. Det var kul, men jag var helt slut. Jag kommer förmodligen inte kunna gå normalt imorgon, men det bjuder jag på. Det var skönt att få träningen gjord iallafall! Vi hade lite problem efter träningen och jag trodde jag skulle vara tvungen att gå hem. Men min mamma räddade mig, och Carlberg räddade mig med snus. Magda räddade mig även med vin.. när jag nu ska dricka den.

Efter det sket sig allt och nu känns det mesta helt meningslöst. jag är en mes, jag är förvirrad, jag är less och jag är.... ja, allt negativt. Helt jäkla sjukt. Jag vet seriöst inte vad jag ska göra. Om någon bara kunde vara jag för en dag och fixa allt åt mig, så kunde jag sen gå tillbaka till mitt liv och ha sluppit göra dom där dryga sakerna.

Det kanske ligger något i det en person till mig sa; "Du söker saker att vara ledsen över". Jag lyckas alltid sätta mig i situationer där jag blir ledsen. Är det något jag dras till eller är det helt enkelt slumpen? I vilket fall som helst så blir jag så sjukt förbannad. Varför kan jag inte bara få lyckas någon gång? Få vara glad? Ska det vara så svårt? Förtjänar jag det inte snart?

Imorgon ska jag jobba, sen vill jag ut på krogen. Men jag har ingen att fara med, jag tar mig inte dit och jag tar mig inte hem. Hoppet är ute. Jag har en liter vin och ingenstans att ta vägen med den. Åh, den här helgen kommer bli så underbar. ELLER INTE!

Jag säger bara: FAN TA DEN HÄR SKITEN!
tur att min fruktsallad är god iallafall.

Jag säger bara; heja Emelie!

Jag hade egentligen prov imorse. men med tanke på mina koncentrationssvårigheter igår och bristen på motivation så gjorde jag inte det. Utan jag låg och sov istället. Fy på mig kan jag säga. Men jag ska prata med Mats imorgon och fixa så jag får göra det på Måndag istället. Jag tappar all motivation och ork. Jag förstår mig inte på mig själv.

Vi hade rep idag inför vårat företag. Vi spelade Proud Mary.. Sen kom musikklassen och då tyckte Göran att vi skulle visa upp den för dom. Jag som sjöng fick panik eftersom att jag har scenskräck (även fast dom är så få).. Började skaka och greja. Men det gick väl bra ändå.

Jag är nervös. Jag har ont i magen. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag tror jag har tagit mig vatten över huvudet. Detta kan aldrig sluta bra. Jag känner att allt kommer skita sig. Vafan håller jag på med egentligen? jaja, det får helt enkelt bära eller brista. Det sjuka är bara att jag REDAN är nervös.

Jag jobbar idag. Sofia är här. Nu får jag äntligen träffa Sofia igen. Det tycker jag är kul. Sitta och skvallra lite och bara vara. Jag gillar Sofia.

Nu har jag uppdaterat klart.
peace

Monster

Idag är jag ett monster. Det är inte så kul. Jag har pms och jag håller på att bli galen. Jag hatar att vara tjej. Så är det.. Min mensverk tar död på mig. Samhälls prov imorgon som jag inte kommer kunna göra, för jag kan verkligen inte koncentrera mig på någonting. Jag ska fråga om jag får skjuta upp det till Måndag. Då har jag hela helgen på mig att fixa det.

Carina var snäll idag och sa att jag skulle få lämna in argumentationsanalysen, argumentationstexten och krönikan när jag ville så länge det var innan lovet. Så nu har jag en stund på mig att fixa dom. Även fast även dom känns hopplösa. Skolan känns helt fucked up. Hur fan ska jag klara mig utan ett ig till studenten?

Och hela den här situationen gör mig less. Och allas olika åsikter gör mig förvirrad.
skjut mig.

Jag hatar Måndagar.

image8

Helgen var riktigt trevlig. Först vann jag pengar i Poker på fredagen. Såg idol och chillade. Sen på Lördagen var jag inn till Iksu och träffade Ida och Bea. Sen åkte jag hem. Magda kom förbi med alkohol, vi åkte till Dalkarlså där jag gjorde mig iordning. Sen kom Johanna och Peter och hämtade mig. Vi åkte till dom och sen kom Fia och Christoffer. VI spelade spel.. Eller dom spelade spel eftersom att det var ett par spel. Men sen när Bäckman och Josefin kom så ville Peter spela Guitarr hero.. så jag tog över han och det gick mycket bättre för mig och Johannaän för han och Johanna. Vi vet alldeles för mycket om varandra ;) Vi vann iaf över F & C. MOHAHA. Stina och Robert kom också förbi. Kul att träffa Stina :) Efter det drog vi till Klinten där det var party. Jag hade sjukt kul och det var jävligt nice att träffa en massa gamla 9care osv! Sen "efterfest" i Dalkarlså. Söndag var en slöar dag och jag var mest utsatt i världen. men jag får skylla mig själv.. och jag blir inte klok på någonting!!!! GAH

Sjukt trött i morse men jag tog mig iväg till skolan. Pratade med Carina om mina sena uppgifter, hade repetition inför Samhällsprovet på Onsdag och hängde på Engelskan med Sofia. Vad är det egentligen vi har gett oss in på ? haha

Fixade även mina och beas låtar. så nu har jag dom hemma. på min ipod. Nice as hell!

Nu ska jag göra lite mat, sen plugga lite sen vet jag inte vad som händer.

Bye

LÖRDAG

Igår var jag i Dalkarlså och såg Idol och Fredag hela veckan. Sen spelade jag Björn Bosse Samuel och Peter poker med 100 kr var i insats. Vi tog en paus från spelandet när Björn taggade alla att spränga en petflaska med gas. Det gick inte så bra för dom.. LIte komplikationer.. Men tillslut sprängdes den.. väldigt coolt! Sen fortsatte vi spela poker. Jag spelade ut Björn, sen spelade jag ut Bosse. Sen spelade Peter ut Samuel och sen var det bara jag och Peter kvar. Efter att ha spelat mot varandra ett tag så beslöt vi oss för att dela potten. Så jag vart rikare. Kul. Kom hem typ 2.

Vaknade tidigt imorse med det värsta humöret någonsin. Gick ner, åt frukost och åkte in till Iksu med mor och Morgan. Där träffade jag Ida och sen kom Bea. Vi satt och pratade.. Sen åkte vi ner på stan och jag och bea strosade omkring. Sen kom mamma och vi köpte linnen och strumpbyxor.

Magda kom förbi med alkohol och sen for vi till Dalkarlså där jag hängde tills Peter och Johanna hämtade mig. Nu är jag där och Sofia och Kristoffer har just kommit. Vi ska förfesta och sen blir det klinten. Jag är inte så taggad.. Har huvudvärk och är tröttast i världen. Men ja, förhoppningsvis blir det kul.

Puss

Utmaningen

Utmanad Jag antar härmed både Anna och Mathildas utmanignar! Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

- Jag har ingen koll på någonting. Jag tappar allt. Jackor, nycklar, tvål/schampoo/balsam, hänglås.. You name it! Jag håller inte reda på ngåot.

- Jag har väldigt konstigt humör. Och ja, det är kanske för att jag är tjej (som petter skulle säga), eller ja, jag vet inte.

- Var jag än hamnar och vem jag än hamnar med, så känner denna person en instinkt av att jävlas med mig. Jag tror det är en förbannelse som ligger över mig. Det är alltid någon som jävlas med mig, och jag är såklart jävulskt tacksam.

- Jag sover alltid med sockar på.

- Jag kan inte spara pengar. Det går verkligen inte. Har jag pengar kliar det i mina fingrar och dom måste köpas upp. Jävligt kul såhär lägligt när man ska ta körkortet och grejor.

- Jag biter på naglarna och har gjort det hela mitt liv. Och när jag inte biter på naglarna biter jag på skinnet runt naglarna. Mina fingrar ser inte mumsiga ut.. men såäre..

Jag utamnar härmed Johanna, Jipp, Sebulba

haha

.. och härmed vart jag sympati-mjölkallergiker.
Allt för Beatrice!


Torsdag.

Idag redovisade vi om Platons filosofi på kutlurhistorian. Filosofer måste ändå va typ höga dygnet runt. Vilka idéer dom kommer på alltså, speciellt platon!

Jag var hårfärningsmodell idag på dragonskolan. Jennifer och Klara färgade mitt hår. Det vart ljust. Mycket ljusare.. Och jag gillare! Dock kommer det ta ett tag innan jag riktigt har vant mig.

Nu sitter jag och jobbar. Jag vill inte jobba, men så äre liksom. Blir bara här till 8 dock, vilket känns skönt. Sen ska jag förbi Dalkarlså en sväng!

Imorgon är det fredag. Denna efterlängtade fredag! Gud så skönt med helg. Dock har jag typ 10000 saker som måste göras >_<

Resultat av färgning:

Kompledigt UF

Yes, det är namnet på vårat företag. Det var efter många förslag vi kom fram till att det var det här som vi skulle använda. Tydligen dög inte "Maud", "Björkarnas orkester", "Kragh Westins", thunder face", "hair mousse", "om du var en ko skulle jag mjölka dig"  m.m. Jag tyckte dock dom var fina förslag. Behöver ni band till eran firmafest kan ni alltså höra av er till mig, eftersom att jag är VD, manager, marknadsförare osv osv. hur fan ska jag klara allt? Vi tog iallafall bilder på oss idag. Väldigt seriöst.. haha eller inte. Men det blir nog bra!

Nu sitter jag och jobbar. jag är inte taggad alls. och efter jobbet måste jag till Dalkarlså och hämta hem min cykel. Jag tycker inte om att gå i mörkret.. man kan ju liksom bli överfallen. Det finns mycket skumma människor i Dalkarlså.

Jag är hungrig, trött och kissnödig. Yes, då vet ni.


Some days I wake up dreaming.

image4

Efter jobbet igår cyklade jag iväg tillpojkarna i Dalkarlså. Där slöade jag i soffan och såg på tv med dom. När jag skulle hem upptäckte jag att det var punktering på mitt framdäck. Jag vart less och fick åka hem med Petter som är en ängel.

Missade bussen till skolan imorse. Jag antar att ingen är förvånad - det är inte jag heller.

Fick sällskap av Dennis till skolan och sedan fick jag sällskap av Emil till max där vi käkade lunch. Det var gott, men jag blev alldeles för mätt.

Tillbringade en stund i studion också med Beatrice Alexandra och Julia. Vi spelade in lite låtar - underbart. Nu vill jag bara komma på hur man gjorde för att kunna spela låtarna i itunes och så. Jag vill ha dom på min ipod!!

När jag kom hem efter skolan la jag mig i min säng och såg på nyaste Heroes. Vilken underbar serie alltså! Helt magnifik.. Synd bara att man måste vänta en vecka till nästa avsnitt. Ser dock framemot fredag och Grey's anatomy!

Nu sitter jag och slö-tittar på High School Musical 2. Jag vet att Beatrice kommer sucka djupt när hon läser detta, men det gör ingenting. För hon älskar mig ändå, även fast jag är svag för musikaler och fjortisfilmer.

Måste ta mig i kragen snart och göra läxorna jag ligger efter i. Argumentationstext till nästa vecka (?), 33 spanska glosor till fredag, Svenska rest-prov från förra året, Uppgift om äktenskap (Rättskunskap), Marknadsundersökning och namn på vårat företag osv osv. Jag blir tokig. Skolan suger. Dock måste jag verkligen klara detta året. Måste bli godkänd i alla ämnen detta år, annars får jag inte ett slutbetyg - vilket skulle suga penis.

Måste även ta tag i övningskörandet. Hoppas på att Morgan får sina papper snart så jag kan ta mig ut på vägarna med honom också. Så mycket enklare eftersom att det är här i Bygdeå jag spenderar största delen av tiden. Jag vill verkligen försöka ha körkortet innan nyår.. Vilket dock känns som ett ouppnåeligt mål. Men man måste alltid försöka.

Nu måste jag nog snart traska iväg till Dalkarlså och hämta min kära cykel som står där och är ledsen och övergiven. Jävla skit alltså. Nu blir jag sådär handikappad igen. Jag klarar mig inte utan min cykel!


Ibland kan man ju fundera på vad som försigår innuti mitt huvud. Knappt jag förstår mig själv ibland. Såhär vill jag seriöst inte känna. För det är bara fel.. FEL FEL FEL! Men jag måste lära mig snart att sluta tänka så mycket och bara leva i nuet. Sluta analysera saker, sluta tycka synd om mig själv och bara vara. Yes, det är det jag ska göra - bara vara!

SMILE!

En sådandär underbar Måndag.

Igår såg jag film med pojkarna och magda i Dalkarlså. Eftersom att supersugen inte fungerade på Roberts dvd vart det Eurotrip istället. Den filmen håller i alla väder alltså! När filmen var slut så insåg vi att det var en brutal åska över oss och blixtarna lyste upp hela huset. Jag var rädd och det utnyttjade Petter och Carlberg som skrämde upp mig. Sen öppnade himlen sig också och det började ösregna. Som tur var så är Gösta en trevlig man som kom och hämtade mig magda petter och carlberg, så vi slapp gå i det dåliga vädret.

Jag förstår mig inte på mig själv. Jag ställer väckarklockan på 06.00 och sedan lyckas jag snooza till.. ja idag klockan 8.10. Jag lyckas alltså somna om även fast jag måste upp ur sängen och springa till väckarklockan på andra sidan rummet och sedan springa tillbaka och lägga mig. Var 9:e minut? Jag är skadad.

Jag tog mig iallafall till skolan med 8.40 bussen och fick sällskap av Oscar som köpte tuggummi åt mig! Iofs var han skylldig mig pengar.. men det var ändå en fin gest. Skolan gick segt. Jag och Beatrice panik gjorde våran pa100 läxa som vi fick för 2 veckor sedan. Gick iallafall bra på mötet men jag känner att jag börjar få lite små panik över projektet. gah. Men det blir nog bra tillslut.

Jag och Beatrice spenderade en stund i studion idag också. Spelade in en till version av Accidentally in love och en ny av I dont wanna miss a thing. Vi är ändå gudarna. Om ni hörde våra låtar skulle ni älska oss för alltid, jag lovar! (även fast vissa inte vågar erkänna det.)

Engelska C'n gick bra. Soffan och jag äger hela skiten (eller?) Vi fick iallafall först och främst komma på frågor till Kanadensaren som kommer på besök på fredag. Spännande. Och sen fick vi skriva om ett speciellt minne. Mycket kul... nja.

Åkte ner med Soffan på stan och shoppade snus åt henne. Sen inhandlade jag mig en pizzasallad som jag käkade på bussen inför jobbet idag. Anlände i Bygdeå 17.02 och jag börjar 17.00.. Fick lite små panik och skyndade mig hit.

Nu sitter jag här och slöar. Har huvudvärk och är inte alls peppad på att jobba. Men vad gör man inte för pengar liksom? Hängde upp min bild under Christophers kärleksbrev han fick av mig också. Så nu kan han se på mig hela dagarna, när jag inte är här. Lyckos han alltså.

Jag måste se till att ta mig till Iksu någon dag i veckan också. Men det blir fan tight. Jobb ikväll, Heroes imorgon, jobb på Onsdag och jobb på Torsdag. Dock ska jag nog kunna pressa in träning innan jobbet på torsdag, eftersom att skolan slutar klockan 12.40. Jag taggar jävel. Jag gillar iksu.

Något som händer ikväll efter klockan 20? hör av er.


Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0