Fullspäckad helg.

image18
(jag och sebulba på x3m)

I fredags grillade jag med pojkarna och hade sedan ångest över att jag inte åkte in till stan för att se Robert Kragh. Men då kom Jennifer och vi drog på x3m. Det var rätt kul där.. fast inte så kul som jag hade hoppats på. Dock bjöd kvällen på lite roliga incidenter, som när jag skulle ragga till mig en drink och upptäckte att mannen typ var 40, när Jennifer skulle sparka jens för att han glömt hennes namn och hennes sko flyger rakt i ansiktet på mig osv. haha.

Igår så åkte jag in till stan med Robert och Bo, (samuel plockades även upp). Vi var förbi på Jula, Willys, Strömpilen, Ica Maxi och sen nere på stan. Jag var hungrig bakis och less, men jag överlevde. Var smakråd när dom skulle köpa kläder osv. Och sen köpte Robert en French Hot dog åt mig och då vart jag nöjd.

På kvällen gjorde jag och Magda middag hemma hos mig. Sen kom Carlberg, Jennifer, Klara, Robert, Farmarn och Bo. Vi körde jag har aldrig, drack vin, dansade, osv. Sen drog alla utom jag Carlberg och Bosse iväg. Får ett sms av Magda där det står att hon gått in på garagefesten även fast vi inte skulle dit. Vi vandrar dit och Magda försöker få in mig. Hon har skramlat i hop pengar och jag går mot dörren. En vakt stoppar mig och vill se legg så jag får gå ut igen. Pratar med min moster och sen kommer en man och tittar på mig. Ropar på en han som har hand om allt och säger "Den här tjejen har glömt legg, hon ska in." Han intygar att jag är 18 och jag släpps in.. och behöver inte ens betala inträde. skumt. Hade sjukt kul där. Festa loss med mamma, morgan, gamlingar och ungdomar! Sjukt kul!

Imorse traskade jag hem med Robert Klara och Samuel. Jag var helt död och bara satt och stirrade i väggen. Sen var jag tvungen att gå hit till telecenter där jag befinner mig. Jobbar 12-20 och jag vill dö! DÖ DÖ DÖ! jag är bakis, jag är trött och jag vill sova!!

Men helgen har varit nice! det gillas.


0 kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0