Mark Levengood

igår var det jobb där jag och Christopher hade oerhört givande diskussioner. Det var kul! Sen kom Magda och plockade upp mig och vi vandrade till Dalkarlså där det var fullt hus och komedikväll på 6an.

Idag skrev jag min krönika.. Eller jag har gjort 90% av den och jag är så stolt över mig själv att jag äntligen tagit tag i det. Och jag vart glad när Carina gillade den och sa att hon var imponerad!

Harriet mötte upp mig i matsalen med det största leendet jag sett på henne någonsin och ivriga vinkningar. Hon berättade att vi i Kompledigt UF fått jobb. Vi ska spela på Prio pol konferensen den 30/10 (om 2 veckor exakt). Spela inför ett fullt Idun och däribland Staffan Ling och Mark Levengood. Jag tycker det är coolt att Mark är där. Fråga mig inte varför. Paniken flög dock på mig när jag satte mig ner vid lunchbordet och började tänka på hur mycket som måste göras och hur mycket vi måste repa, och att vi inteh ar någon replokal. men nog ska vi kunna fixa det. Spela 15 minuter på morgonen klockan 10 och berätta om oss själva. Sedan ska vi spela 1h under middagen också. kul men stressigt.

När jag kom hem gjorde jag mat. Mamma tyckte jag var duktig. (jag kanske inte är helt värdelös i köket ändå.) Sen kom Anton och Robert förbi.. Anton kom med mitt snus som han så fint köpt åt mig och Robert hade han hittat på vägen. Vi satt och pratade och sen fick jag höra att Carlberg ska flytta till Ratan i helgen och han har inte sagt ett ord till någon utav oss, dåligt!

Nu blir det nya Heroes, och sen kanske Dalkarlså.. Beror på när pojkarna kommer hem osv. Ska iaf köpa godis. För godis är gott tycker jag.


2 kommentarer

Magda

vadå flytta till Ratan? Hela familjen i hus? Ska du btw med på promenad i kväll? :)

Datum: 2007-10-16 Tid: 18:30:28
Blogg: http://magie.blogg.se
johanna

haha, ja vaddå till ratan? :p

Datum: 2007-10-16 Tid: 18:41:21
Blogg: http://ilky.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0