Lördag



Igår var jag på skolan. Visserligen bara på en lektion men ändock. Gick på stan med Alex.. Hon köpte sin en tröja och vi satt och pratade och hade det mysigt i det fina vårvädret.

Jag åkte hem och gjorde mig iordning. Fick åka med Bosse in till stan. Jag och Alex gick på berghemsgrillen och käkade kyckling tallrik och sen gick vi hem till henne. Jag pratade lite med Wilf och Oliwia kom förbi. Vi drack folköl och pratade.. Sen bar det av till Rött. Det var dåligt väder ute och vi var lata så vi tog taxi dit hahaha..

På rött blev det ett par glas vin för mycket.. men sällskapet var underbart. Jag ringde samtal till England och pratade tydligen i 18 min (skumt och dyrt) men det vare värt.. :) Dock blev det snefylla efter det och jag grät..

Fick skjuts av Petter till Max där det vart hamburgare för hela slanten (minns det knappt men aja.. det var säkert gott). Vi plockade upp Carlberg och hans vänner och släppte av dom på Ålidhem. Sen bar det av hem till Bygdeå och min säng. Innan jag somnade pratade jag dock ett tag med sötwilf. underbart.. JAG HOPPAS VERKLIGEN HAN KOMMER I MAJ!

ikväll blir det förmodligen att slöa i min säng och se på film. Om jag inte åker in till stan med Jennifer och ser bio dvs..

jaja, nu ska jag se How i met your mother.
puss


0 kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0