projektarbetet = döden..

image270

I fredags var det grillning hemma hos pojkarna och öldrickande. När folk for hem och pojkarna ville se film beslöt jag och Magda oss för att åka in till stan. Carlberg körde oss till Rött där det inte var så mycket ös.. Så vi tog taxi till x3m där vi öste jävel!! haha stort alkoholintag och dans till bla "working 9 to 5" helt underbart. Dock läskigt när pojkar förföljde en och grejor. Urs.

Jag var sjukt bakis på lördagen men beslöt mig för att åka in till stan och käka middag med mamma och hennes kompisar. Efter den underbara middagen så åkte vi till Coverclub. Mamma var crazy och sjöng i kön och vakterna tog inte ens legg på mig :S Jag var inte kry där inne dock med världens huvudvärk och grejor.. Men efter ett par drinkar vart det bättre.. dock just precis då vi skulle hem. Träffade en massa kända ansikten vilket var trevligt och lyssnade på dålig karaoke.

Söndagen var solig så jag och Magda gick och köpte milkshake och spelade basket med pojkarna och Sofie. Det var mycket trevligt. Dock är jag väldigt otränad så jag lyckades sträcka armen haha!

Idag har det varit skola. Jag och Viktor försökte skriva lite på projektrapporten vilket inte gick så bra. Jag pratade även med min Samhällslärare om att jag ska ta ett ig i kursen.. Han tyckte jag skulle komma på lektionerna iallafall så jag kunde göra bort lite uppgifter jag ligger efter i i andra ämnen. Fint av honom.

Jag har spenderat kvällen genom att skriva om rödakorset till projektrapporten. Den ska in på fredag och jag har panikångest. Efter inlämningen på fredag kan jag andas ut och ett välbehöveligt lov dyker upp. SKÖNT.

hejdå


2 kommentarer

Camilla

ha en fortsatt bra kväll. :)

Datum: 2008-04-21 Tid: 21:45:43
Blogg: http://artondejuni.blogg.se
Johanna WP

ah! jag har saknat dina uppdateringar. jävligt snygg är du också.

Datum: 2008-04-21 Tid: 23:45:58
Blogg: http://ilky.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0