underbara vårdag!

image271


Jag beatrice och viktor var duktiga idag och skrev en massa på vårat projektarbete. Det känns bättre nu och det känns faktiskt som att det kommer kunna bli klart till på fredag. Den största delen som är kvar är den individuella diskussionen och slutsatsen. Jag är inte alltför peppad på att skriva den.

Efter skolan gick jag, alex och bea ner på stan. Jag försökte hitta mig en jacka.. utan resultat dock :/ Solen sken dock så jag brydde mig inte så mycket. Så underbart med vår!

Jag ligger minus 97 kronor på banken och vill att det ska bli fredag nu så jag kan skicka iväg mitt paket till England, köpa en jacka och klippa mig.. Mitt hår håller seriöst på att falla sönder.11 maj blir det att vara hårfärgningsmodell också! kul :)

Nu hade jag tänkt skriva lite på rapporten men såg att det kommit ut nya avsnitt av one tree hill, how i met your mother, gossip girl (!!!!!!) och greek. Så först ska jag se dom.. Tänkte försöka lägga mig i tid ikväll också men det lär inte hända eftersom att jag och wilf pratar hela nätterna. Jag tycker om det dock.. JAG SAKNAR HONOM :(

50 dagar till studenten och 51 till flytt! <3

btw så har jag börjat skaka en massa. folk säger att det beror på astmamedicinen.. sjukt läskigt iallafall :(


ni glömmer väl inte designutlottningen? :)


4 kommentarer

lisa

Ha en underbar dag! :)

Datum: 2008-04-22 Tid: 16:31:50
Blogg: http://lisaholmqvist.blogg.se
Anonym

Väldigt fn design

Datum: 2008-04-22 Tid: 16:34:37
Blogg: http://puuccii.blogg.se
Johanna WP

what, har ni snö kvar?

Datum: 2008-04-22 Tid: 16:36:22
Blogg: http://ilky.blogg.se
Marie

Det är kortisnet i medicinen som gör att man skakar - det är en väldigt skum känsla och faktiskt obehaglig, men det blir bättre!

Datum: 2008-04-22 Tid: 16:38:32
Blogg: http://www.metrobloggen.se/marie



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0