Lock in

Igår spenderades kvällen först på the wellington med digsy, cooke, random tjejer och en random rödhårig pojke.. Vi spelade biljard och så. Senare drog dom vidare till The railway och jag och Wilf gick hem. Jag sov en stund eftersom att jag var sjukt trött och runt halv 12 for vi till The railway och tog en taxi med dom andra till Lees.. där var det Lock in..

Den rödhåriga pojkens föräldrar äger en pub där och vi fick alla gå in efter den stängt och fick spendera natten där. De hade 2 bartenders så baren var öppen.. det spelades biljard, var drama då clayton höll på med en tjej bakom ryggen på en annan.. den andra tjejen drog in honom på toaletten och spenderade 50 min där för att prata ut.. han kom ut lite senare och bjöd alla på drinkar för att han var less.. Var faktiskt riktigt trevligt där.. vi tog taxi hem runt 3 och somnade runt halv 4..

idag mår jag som jag förtjänar och gör så lite som möjligt. Wilf är och spelar fotboll så jag ska nog gå och vila en stund. Sen ska jag in till Simply Drinks och lämna in mitt cv för en tjej som jobbar där sa till mig att hon skulle sluta och sa att jag skulle skynda mig dit och lämna in mitt cv, så det skall göras.

Carol och rob far alldeles strax och då är vi ensamma i huset i 10 dagar! skönt! imorgon blire house party!

Peace out


1 kommentarer

f r e j a

söt blogg du har :)

Datum: 2008-08-15 Tid: 16:59:50
Blogg: http://imfreja.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0