Resultday

Imorse åkte vi till Oldham Sixth Form College och hämtade ut Wilfs resultat. Visar sig att han förmodligen inte ska till Nottingham längre.. Man blir mest bara förvirrad. Jaja, jag hoppas på det bästa för honom och hoppas att han får göra det han vill.. vilket är trädgårdsdesign för tilfället :)

Efter det traskade vi till Mc donalds och käkade mat. Där fick vi också 2 gratis coca cola glas.. jag var glad för dom var rätt fina :)

Vi drog till jobcentre också och skrev ut en massa telefonnummer och grejor till folk som söker personal. Jag gick till en bingohall där dom behövde folk.. well, bingohall kanske är fel.. nästan som ett kasino.. Jag fick en jobapplication form som jag ska fylla i tills imorgon.

Nu är vi hemma. Jag har hängt upp tvätt och wilf sitter i telefonkö för att prata med universitets folk.. vi lyssnar på klassisk musik för det är det som kommer ut ur telefonluren för tillfället.. driving me crazy!

peace.


2 kommentarer

Camilla Aggeborn

Nu har Nils ( blondinbellas pojkvän) blivit sveriges största manliga bloggare. ÄR det inte fel? Har dom inte tillräckligt med pengar? Läs mitt inlägg angående deras pr trick.

Datum: 2008-08-14 Tid: 16:35:04
Blogg: http://myrrah.blogg.se/
Johanna WP

Undrar varför det alltid ska vara klassisk musik? Trädgårdsdesign lät lite ovanligt. Måste man plugga på Uni för att klippa buskar som djur? :)

Datum: 2008-08-14 Tid: 18:13:53
Blogg: http://ilky.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0