Helgen



Sorry for dalig uppdatering..

I fredags for vi in till Oldham med Digsy och hans tjejkompisar Liz och 2 andra som jag inte minns namnet pa, men dom var typ de trakigaste manniskorna jag traffat. De sa ingenting, de foljde liz som spoken och ja.. urs sager jag bara. Oldham var inte sa speciellt. Har aldrig riktigt kul dar. Nagra killar flortade med mig (ackel) och wilf vart lite orolig.. ingen anledning for honom att vara. jag sa at dom att ga ivag :P sen tappade en javla tjockis ett bord pa mig (!!!????) och jag vred mitt kna.. vi at pommes, ost och vitlok som var underbart och sen for vi hem..

I Lordags for vi in till Manchester och traffade Adam och Scott. Folk pa stan skrek om gud och att satanister malade sina ansikten vita och lyssnade pa marilyn manson, jag skrattade. Forsokte hitta julkappar man vi var for bakis och det var alldeles for mycket folk sa vi orkade inte. Vi kom iaf hem med en bok var och Wilf kom hem med ett par skor som han fick i julklapp. Jag kom hem med den sista boken ur Twilight serien och han kom hem med den nya J.K Rowling boken :)

Efter manchester sa for vi hem. Jag laste och han jobbade.

Nu har vi nastan nyss vaknar (eller for en timma sedan) wilf gor lunch och jag ska lasa..
Ska rensa upp lite i rummet (forsoker halla det rent) och sen bara sloa.

Btw. Jag efterlyser johanna. hon ar sparlost borta, svarar inte pa mina samtal och ar aldrig inne pa msn. Jag saknar min kusin!


2 kommentarer

Johanna WP

Hoho, tappade ett bord på dig?



Var det du som ringde i fredags? Jag vågade inte svara, eftersom att jag inte hade det där numret sparat på min telefon & trodde det var ngt äckligt företag som skulle länsa mitt telefonkort på pengar eller ngt, hehe.



Men jag lever & kommer in på MSN under kvällen :)

Datum: 2008-12-07 Tid: 15:03:16
Blogg: http://ilky.blogg.se/
Magda

hej, glömde helt bort att ringa dig i går mellan alla drinkar! Förlåt! Hoppas du hade det riktigt kosligt hemma i går i alla fall! :) puss

Datum: 2008-12-07 Tid: 17:45:44
Blogg: http://tottiis.bloggspace.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0