SnowChaos

"You see now Emelie how messed up this country is. A little bit of snow and the whole country stands still" - Andrew


Sant sa sant. Igar kom det sno och hela javla landet stod stilla haha. Iaf har uppe i norr. Eftersom engelsman inte anvander vinterdack (finns inte har) sa tog sig folk inte till jobbet. Skolor var stangda och foretag likasa. Jag kom till jobbet dar Kevin och Tracey satt och vantade. 5 minuter efter kom Pete och dar satt vi 4 stycken och vantade pa resten av folket (eftersom att vi alla bor i Greenfield). Alla satt fast i trafiken och det var kaos efter vagarna. Snoplogar korde fast och det bildades langa bilkoar.

Den sista personen anlande klockan 12.45 till jobbet efter han forsokt kora 5 ganger. Sa hela formiddagen spenderade vi genom att klistra klistermarken pa hinkar. Inte sa spannande.

Efter jobbet gick jag hem och somnade runt 7. At lite chicken nuggets i somnen och sen somnade jag igen :P

Idag har det varit jobb igen men imorgon ar vi lediga pga att det tydlgien ska komma dubbelt sa mycket sno an igar.. Och vi gjorde klart allting igar. Sa vi ska ut och leka i snon imorgon :P Engelsmannen verkar inte se det sa ofta :P Fick aven sluta 15 min tidigare idag sa jag var glad..

Nu ska vi snart till Wilfs pappa och ata middag. Sen ska vi nog se pa film och ata Ben and Jerrys och sa..

:)


2 kommentarer

Bea

Visste du att ben and jerrys ska börja använda bröstmjölk istället för komjölk!

Datum: 2008-12-03 Tid: 20:20:53
Blogg: http://abej.blogg.se/
Magda

haha,Men ni har då mer snö än vad vi har här i Norge :P Hoppas du hade trevligt i går darling! Puss

Datum: 2008-12-06 Tid: 14:03:08
Blogg: http://tottiis.bloggspace.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0