äntligen fredag

image229

Idag när jag anlände på skolan möttes jag av den här i våran korridor. Nu har nedräkningen börjat och nu måste jag ta tag i saker och ting så jag kan ta del av denna underbara dag som är 103 dagar bort. STUDENTEN! Det ska bli så underbart.

Ikväll är jag hos Johanna med Bea och Alex. Vi röker vattenpipa och ska iväg till Rött sen.. Sen blir det x3m och riff raff ruff. Kommer bli en kul kväll hoppas jag :)

Dags att röka vattenpipa och vara social..


Btw, Wilf är bäst. haha

scthan och dalkarlså

Var hemma från skolan idag. Lika bra tyckte jag eftersom att vi inte hade någon etik. Åkte in till stan med 1 bussen från Sikeå och traskade omkring i Umeå city med min älskade kusin johanna . Jag införskaffade mig ett par skor, underkläder och en skjortklänning. Bra kap tycker jag men förmodligen inte min plånbok. Hittade en jacka jag ville ha också, men självklart fanns den inte i min storlek så jag var deprimerad en stund. Jag vart kär i den.. ge mig den! spanar just nu på internet efter den. hoppas den finns :( Efter shoppingen tog vi en fika, det var mys :)

Kom hem, käkade middag och sen började det rivas igen. Fyfan vad det ser ut i köket alltså. Man blir på dåligt humör där nere, så jag håller mig i mitt rum. Blev lätt uttråkad så jag åkte till Dalkarlså där jag spenderade kvällen framför tv med Robert och mongokissen. Trevligt trevligt.

Nu är jag hemma igen och nu ska shortstoryn skrivas klart, för den ska faktiskt läsas upp högt imorgon i en liten grupp. Jag tycker inte om att läsa saker för folk, speciellt inte saker jag skrivit själv. men jag får väl helt enkelt lov >_<

Önska mig lycka till.

image226
dagens köp (minus underkläderna då)

Laura Marling



jag vart kär!

det kan inte fortsätta såhär

Jag har spenderat dagen hemma dels för att sova ut och dels för att göra läxa. Har inte hunnit med så mkt läxa än men det ska fixas. Hade kanske tänkt skriva klart short storyn ikväll också. kan behövas.

johanna har fixat min design igen. hon är en ängel.. tack till henne :D

Jag är arg, oh så arg. men det går över.. för nu är det dags för en förändring. det är dags att börja tänka på ett annat sätt. Yes, och det startar idag.

hejdå

okej okej

känslan är tillbaka och jag fattar inte vad problemet är. jag börjar bli förbannad.

och engelsmannen dissade totalt, ville tydligen inte hjälpa mig alls.. seriöst.. hur naiv är jag? varför skulle en engelsman bry sig om en dryg tös från sverige? jag måste ju ta mig samman någongång.

HEJDÅ

vi river

Sovmorgon till 12.55 imorse. det var underbart kan jag meddela er :)
åkte 10.45 bussen till Sikeå där jag tog 11 bussen mot stan. Från Bygdeå till Sikeå lyckades jag slarva bort mitt busskort (trodde jag). Sebastian fick bidra med 6 kr så att jag fick åka med.. Sen hittade jag mitt busskort när resvärden var i fullgång att ringa bussen jag åkt med. Sprang som en galning fram och tillbaka i bussen.. folk måste ha trott att jag var galen.. men jag fick tillbaka mina pengar och allt är frid och fröjd och busskortet är på sin plats!

Köpte en skjortklänning idag på stan. Men som vanligt ska jag lämna tillbaka den. Får se om jag kan hitta något annat att köpa istället :) Något som jag kankse kommer använda lite oftare. Mamma har beställt skjortklänningen jag egentligen ville ha från internet.. den kommer i mitten av april (SUGER) JAG VILL HA DEN NU!

Rivningen av vårat kök har börjat. Det bullrar där nerifrån och ser förjävligt ut. Som tur var kommer det bli hur snygg som helst när det är klart. Önskar bara att vi kunde knäppa med fingrarna så ´var allt klart.

Min engelsman skulle hjälpa mig lite med min short story ikväll efter hans jobb. men han verkar inte vilja vara med mig.. så jag får helt enkelt kämpa själv. sen så måste jag göra religionshemproven :(


Jaja, hejdå.

ghjkl

det här är det värsta som finns.
jag vill bara vara normal

frustration

image223


Gårdagen spenderades hos Kornelia där det vart fika för hela slanten. Lillen har ju blivit stor nu :) Fick övningsköra hem vilket var kul och sen drog jag och Petter till Carlberg där vi + Rille, Gabbe och Alle (en stund) såg på film. Det var mys. Traskade hem och såg Men in trees som jag förövrigt saknat!

idag var en fruktansvärd dag. Ingenting kändes rätt och ingenting gick rätt.. förutom då att jag fått lön! Gick på stan och hittade blusen jag ville ha, men den fanns självklart bara i strl 46 vilket jag INTE har! Kom hem, köpte mat på frasses och 20 över 5 ringer det från telec och dom undrar vart jag håller hus. Jag slänger maten i påsar och springer till jobbet. Jag var stensäker på att det var imorgon jag jobbade men tydligen har jag ju bytt igen utan att skriva upp det. Vart är hoppet? Slängde i mig maten mellan samtalen vilket gjorde mig illamående!

Efter jobbet traskade jag iväg till Dalkarlså där vi tog det lugnt och såg på program om dildosar, grupponanering och pocketvaginas. Bo var generad medans jag och Robert skrattade. Rasmus tittade också förbi och vi gick en liten promenad tillsammans hem :)

Nu är jag hemma och nu ska jag slå igång Men in trees igen.
Börjar 12.55 imorgon vilket känns underbart. HURRA!

Hejdå

cloverfield och alexandra

Dagen spenderades hemma hos alexandra där vi mest var bakis och slöade. Pappa kom och hämtade oss och vi for till Ersmark där vi käkade middag och min lillasyster var galen! Vi drog sedan till Mariehem där pojkarna förfestade och sedan ner på stan. Anlände på vasaplan kl. 21.38 och våran bio som vi skulle se började 21.30. Vi kutade dit. Köpte vårat snacks och biljetter. Som tur var så satt vi längst ut på raden och biosalongen var inte stor så vi slapp störa så många. Missade dock inte många minuter vilket var skönt.

Vi såg iallafall Cloverfield. Den var faktiskt bra tycker jag. Dock läskig. Jag och Alexandra satt och höll handen ibland och jag hade små panik. Men helt klart sevärd. Jag blir dock alltid paranoid av sådana där filmer. (som om ett jätte monster skulle komma och attackera Umeå? haha Noway)

image221


Jaja, nu är jag iallafall hos pappa. Fick samtal om att min käre vän Bo hade lite problem så jag fixade skjuts och så.. men som tur var behövdes det inte så jag slapp betala en massa pengar. (ibland är jag faktiskt ganska snäll.)

Imorgon blir det kalas hos Kornelia och sen blir det väl hem och försöka göra lite läxa.
See ya

hej slitna lördag

image220
(jävligt dålig kvalla på bilden men vi smögtog bilden haha)

Jag hade en mycket trevlig kväll igår. Dock mår jag som jag förtjänar idag.
Vart ingen skola pga sömnbrist som berodde på kvinnoproblem (jag hatar att vara tjej). Åkte in till stan, till papi och lämnade mina grejor. Fick skjuts av farmor till Mariehem oc h sen till Berghem till Alex. Vi hade en för förfest och mystes och pratade engelska och hade kul. Sen for vi till Höjdpunkten där det var förfest. Rätt trevligt faktiskt. Sedan bar det av till X3M. Kvällen är lite sådär små luddig för jag minns inte riktigt vad jag gjorde. (Jag tror inte jag var så full, men ingenting sådär extremt hände där som var värt att minnas) Dock hade jag väldigt kul. Sjöng karaoke (NEJ VARFÖR?) och grejor. Träffade fint folk och så. Efter krogen bar det av till pizzeria där vi köpte världens godaste pizza. MUMS! Käkade den i lokalen och sen gick jag och Alexandra hem till henne och sov.

Nu är jag sliten som få och ska snart hem till min älskade far. Där blir jag till imorgon då jag ska till Kornelia som fyller 18.. nawi.

Solong suckers.

snälla snälla snälla snälla

Kan någon ge mig motivation och inspiration till att skriva min short story. Det här går inte och prestationsångesten är hög. Jag frågar mig själv varje dag varför jag valde Engelska C och varför jag trodde jag skulle klara det galant. Såg nyss ett mail från Gunilla om glosor till Spanskan som jag måste lära mig + att etiken ska vara klar imorgon men jag har fortfarande 200 sidor kvar att läsa ur boken. Jag önskar att den här berättelsen inte gjorde mig galen för det hade varit trevligt att kunna gjort dom andra läxorna så jag slapp ha ångest. Men tyvärr fungerar jag tydligen inte så.  Pricken över i:et är att jag mår sjukt illa och mensverken håller på att döda mig. Tydligen har vi slut på ipren så att döda verken går inte. Hejdå till sömn säger jag.

schtaaan

Jag vaknade upp imorse i tron om att jag fått magkatarr igen.. Visade sig dock bara vara mensverk som gick att bota med ipren. Jag åkte in till stan för att hänga med alex och beiz. Jag och Alexandra satt och pratade, drack cappucino och hade trevligt medan Bea fick sitt hår stylat. Har dock inte sett resultatet än. Spännande.

Kom hem med en "silverinpackning?" Något som ska göra så att hela mitt hår blir i en kall nyans. Ja, jag kommer bli ännu mer gråhårig.. men det är något jag får leva med.. och det kan nog bli ganska coolt. Jag håller tummarna iallafall. Färg på håret är inte hela världen. Jag kan ju liksom färga det brunt eller något om jag skulle vantrivas. Annat vore det om jag rakat av mig allt hår. KATASTROF! haha.

Nu vill jag ha mat. Sen sätts det igång med Short storyn. Jag hatar den!

bye bye till Soffan också som drar till Spanien i 2 veckor. Hon har lovat att komma hem med ett bugg åt mig. Jag är lycklig. *smack smack* love ya. hare bra.


Btw så är Morgan hemma nu.. Aw, den lilla vandalen. Man saknar honom ändå lite även fast han är som han är ;P Nejmen det är kul att ha honom hemma.


image219

Revlon Nutri Color Creme 1002

Thursday!

Jag måste börja sova mer för nu känns det som att magkatarren är påväg igen. Ska på apoteket idag och se vad jag kan hitta. Ska även försöka hitta något naturläkemedelssömngrejs.. som kan hjälpa mig att somna. Ikväll kommer jag dock inte kunna somna tidigt. Jag måste sitta uppe i princip hela natten.. för imorgon ska nämligen etiken och short storyn vara klar. Kan någon ge mig ett nackskott?

Ska börja göra mig iordning lite smått. Ska ta en fika med Alex och Bea också på stan.

Hejdå

onsdaaag

Rasmus kom förbi sådär helt spontant ikväll och vi såg Lucky number slevin som förövrigt är en mycket bra film. Konstigt att jag inte sett den förut :O

Iallafall.. besök av Rasmus uppskattas alltid :) Han är fin.

ny hårfärg och slöerier

Idag var jag ledig (hade friluftsdag) men gick ändå upp runt 6 för att vara hårmodell på draggen. Det gick väl bra, förutom att jag har grått hår nu. Det blir bara gråare och gråare :O Jag vet inte vad jag ska ta mig till!

Resten av dagen spenderade jag framför datorn pratandes med en av mina engelsmän. Den snällare av dom (för tillfället). HAHA han är så rolig. Satan så jag skrattat :)

skola imorgon. sucks.

image218
grått grått grått. jaja, jag vänjer mig nog.

jobb jobb jobb

Nu sitter jag på jobbet. Det är inte så kul, men som sagt.. pengar är pengar!

Mamma kom hem tidigt och lagade middag åt mig i vårat kaosartade kök. Rivningen har börjat och så fort Morgan kommer hem så ska det börja byggas om. Tydligen kommer det inte vara klart förrän om typ 2-3 månader.. så jag kommer flytta till pappa där någongång för att fly från mamma som kommer vara på dåligt humör pga röran :P

Jag ser framemot att få komma hem till ett nytt Kyle och ett nytt October roads avsnitt. Även till att få se Sweeney todd. Måste se den någongång liksom! :O (fick ju höra i söndags att Men in trees har börjat igen. länge sedan iofs, men oj så många avsnitt jag har missat :O )

Och jag ser framemot att mitt hår kommer vara fint i morgon. hoppas jag! jennifer, känn ingen press ;)

slöa tisdag

Jag gick och la mig 12 igår vilket är nytt rekord för mig. Vaknade t.o.m. av mig själv klockan 7.40.. Dock kände jag mig inte riktigt kry när jag vaknade. Så jag valde att sova vidare. Nu har jag nyss vaknat. Ska sätta igång med Etiken nu (Läsa min bok) och sen blir det att skriva lite på short storyn innan jag ska och jobba. Måste försöka kirra någon middag också så jag slipper svälta.

Jag och mamma är förresten ensamma i veckan då Morgan är och jobbar i Sundsvall. Hon var söt och hade köpt glass åt oss igår :) Bara så att ni vet så älskar jag min mamma :)

Gick på stan en sväng med Sofia igår och pratade om det mesta.. Det var nice och skönt att få saker sagda! Träffade på Crilla som jag inte sett sedan han flydde från telecenter utan mitt kort och mitt kärleksbrev. Trevligt att se honom iallafall.. Fick även träffa Line vilket var fint :)

Imorgon kl 9.00 blire hårfärgning. :) tagga.

kastar in handduken...

Nej om man kanske skulle ta och försöka få sig lite sömn! Låter nog som en klok idé, får ändå ingenting vettigt gjort just nu.

Hejdå

It seems that I dont know how to say goodbye.

Imorse vaknade jag först uppa v Johannas bitchiga katter som busade med varandra och gick lös på soffan jag låg på. Sedan vaknade jag klockan 11.45 av johannas ljuva stämma. "Emelie, du börjar om 45 minuter. Ska inte du gå upp nu?"

Jag traskade iväg till skolan och satt på samhällslektionen där Mats gick igenom om lån och grejor, visserligen intressant att veta vad man ska och inte ska göra.. men lektionen var alldeles för lång. Sen skulle vi planera en presentation som vi ska ha nästa måndag i grupper. Jag och Bea hamnade med dom 2 konstigaste människorna jag vet. Man kände att hoppet for ur en. Jaja.

Engelska sen då.. försökte skriva på Short storyn men det gick inte så bra.. Måste skriva om den lite så att jag har något att skriva. Den ska dock vara inne på fredag, så jag börjar få lite lätt panik..

PÅ ONSDAG SKA JAG ÄNTLIGEN FÅ FÄRGA MITT HÅR! åh, jag längtar.. my hair is a total mess!!



Jag känner mig som en toffel. Så jävla patetiskt alltså. Jag önskar jag kunde låta bli men jag kan inte. >_<


JAG VILL TILL ENGLAND OMEDELBART OCH BUMS!
image217

vi är allt bra vi..

image216


Tack för en mycket bra kväll tjejer! Vi gör detta alldeles för sällan, men nu hoppas jag det blir bättring :)
johanna & fia, ni är underbara :)


Jag blir seriöst inte klok på det här.. speciellt inte på mig. jag måste fan ta och skärpa mig snart!

vilken underbar dag

image215

Igår låg jag hemma och slöade hela kvällen. Såg Meet the Spartans och Lars and the real girl. Den andra filmen var underbar och den tycker jag att ni ska se :) Meet the spartans var faktiskt också bra. Fick mig några goda skratt :)

Vaknade runt 10 imorse, såg nyhetsmorgon med bloggarna. Sen gick jag över till anders och fick höra slutresultatet på låten. Jag låter som en man, så tragiskt!

Har varit underbart väder idag (VÅRKÄNSLA :D) och jag blev så sugen på promenad! Så jag Carlberg och Petter gick på en timmas promenad runt skoterspåret, sjukt mysigt och härligt :) Sen gick jag en sväng till Frasses och pratade med Johanna :)

Nu är jag hemma. Ska nog börja göra mig iordning. Packa grejor och så.. Ska ju hänga med Sofia och Johanna ikväll! Det kommer bli supermys :D

hejdå

seriöst..

ibland hatar jag honom så jävla mycket. som idag!

bilder från o'learys

här kommer lite bilder från gårkvällen.



så otroligt charmiga vi är.

Fruktansvärda lördag.

Idag mår jag som jag förtjänar.. alltså förjävligt. Är på jobbet och det enda jag kan tänka på nu är att jag vill få i mig min goda mat så att jag får något i magen. Jag vill även hem och sova.. Blev väl ca 3 h sömn inatt. Jag hade dock en mycket trevlig kväll. :)

Vad lärde jag mig då?
1. Man borde verkligen inte dricka kvällen innan jobbet.
2. Hemmagjort vin och brännvin är inte en bra kombination.. (det stiger rätt till huvudet dock.)
3. Jag borde verkligen festa med Johanna oftare.. (vi har bättrat oss :)
4. Jag ska aldrig ALDRIG mer säga att jag ska vara nykter.. för jag håller det aldrig.
5. Jag tål inte nikotin längre.. Får mig bara att må illa.. (kanske ett bra tecken?)
6. Jag ska aldrig prata med poliser på fyllan och för gudsskull inte halka framför dom när jag står och predikar om hur nykter jag är..
 7. Jag ska aldrig skicka engelska sms på fyllan.. jag skämmer bara ut mig. Och ska jag mot all förmodan skicka så bör jag ju komma ihåg vad jag skriver också.

Jaja, nu ska jag sitta här och tycka synd om mig själv och vänta tills 12.35 då jag får äta min potatisgratäng och fläskfilé inlindat i bacon med vitlöksgegga. Jag ser framemot att sätta tänderna i det.

Peace


yesboxallright

Jag vill bara tacka mina vänner för en mycket bra kväll! Speciellt min älskade kusin Johanna! :)

Att måsta vara på jobbet om 5h och 20 min känns tungt. men vi fixar det! peace

ändrade planer..

image207


Planerna om en släktkväll ikväll vart ändrade då en buss krockade med en lastbil mellan sörfors och klabböle (eller vart det nu var). Både min käre far och min käre farbror var tvungen att fara iväg och jobba.. (bärga de stackars fordonen).. så det blir en kväll på rött istället med Viktor och Erik :) Ska försöka få med mig johanna ockås.. får väl se hur det går. :)


Jobb 9-14 imorgon. TAGGA! jag har iaf med mig världens godaste matlåda :)

(och jag ber om ursäkt för webcam bilderna. Men jag har inte orkat ladda min digitalkamera)

panik

Jag har lite panik angående avtalet människorna från Ungföretagsamhet skickade till oss. Vi kommer aldrig få ihop det så att dom blir nöjda vilket kommer resultera i att vi inte får några pengar. Dom tror seriöst att vi är några robotar eller något? Det här går inte. UF kan ta sig någonstans.

Thank god its friday..


Det känns underbart att det är fredag.. Fråga mig inte varför, (jag har ju trots allt typ haft helg hela veckan.)

Jag spenderade gårddagen och alla hjärtans dag på jobbet och sen hemma där jag slöade framför datorn och som vanligt pratade med min engelsman :) Även omogne per, som jag hoppas fått sitt snus nu. haha. Jag ser framemot att träffa min engelsman, det kan bli kul. Sjukt nervös dock.. 5 veckor kvar.. 5 VECKOR? det är ingenitng!! :O

Vaknade klockan 8 imorse av att farmor smsade mig och pappa ringde.. Jag ignorerade dock detta och sov tills nu istället. Kände att jag behövde sova ut. Har typ faktiskt inte lyckats med det på hela veckan. Måste nog ringa pappa nu och få all information om kvällen.Vi ska nämligen äta middag hos farmor ikväll och bowla. Något vi skulle gjort för flera veckor sedan då vi bjöd ut farmor och gunnar på middag. Alla bowlingbanor var dock upptagna, så vi ska göra det ikväll. Farmor har utmanat mig så nu måste jag satsa järnet på att vinna :) Och mannen här i Bygdeå som jag inte vet vad han heter har sagt att jag ska klå min pappa så att han kan reta honom. Pressen är enorm!

Dags för en dusch så man vaknar till liv och blir lite fräsch!
Ha en trevlig dag :)


(där uppe kan ni btw se nallen jag fick av min mamma. hon är sötast i världen:)

jag känner mig utmanad.

VÄLJ EN KOMPIS, VEM SOM HELST.

Är det en han eller hon?
- hon är en kvinna
Vad heter hon?
- sanna johanna westin priemel
Vad har hon för favoritfärg?
- jag gissar på svart!
Vad har hon för ögonfärg?
- gröna :O
Vad har hon för klädstil?
- jeans, tshirt.. bekvämt helt enkelt. hon hatar kjolar och kläningar.
Har hon färgat håret ngngång?
- haha ja det har hon.. men bara blondt typ. fegis
Har hon klippt sig ngngång?
- hihi ja, en gång var hon inne hos frisören och pekade på mitt hår och sa att hon ville ha ungefär en sån frisyr. naw.
Har hon piercat sig?
- öron, bröstvårta och tungan och läppen :)
Dricker hon?
- haha yes she does :)
Röker hon?
- Nu har hon börjat med vattenpipa.. men hon röker ibland också.. inte lika ofta som mig dock!
Vad heter gatan hon bor på?
- västra esplanaden 13 A
Vad har hon för mobil?
- hon har en svart sony ericsson som inte tycker om henne
Vad vill hon bli när hon blir stor?
- hemmafru? ;)
Vad har hon för färg i sitt rum?
- alltså, hon har många rum!
Har hon ngra bröder?
- 2 st bröder.. och 2 systrar
Vad är hennes favoritmat?
- grillat :)
Vad tror du hon skulle göra ifall hon fick en miljon?
- jag tror att hon skulle.. köpa kläder. packa ner sig i en väska och fara utomlands och plocka upps ig själv när hon behövde, hon skulle parta, hon skulle spara, hon skulle kanske ta körkortet osv osv
Vad brukar hon göra efter skolan/jobbet?
- städa, laga mat, diska, umgås med peter, blogga, apberget, msn, alla serier ochf ilmer osv :)
Vad brukar hon göra på helgerna?
- jobba, träffa folk, intaga alkoholhaltiga drycker, sitta vid datorn, se film osv. (jag svarar som hon men lägger till ha sex och umgås med peter)
Vad har hon för musiksmak?
- hon gillar takida och elvis och så. typ rock..hihi
Hur blev ni vänner?
- eftersom att vi är låtsaskusiner, träffades vi först på släktmiddagar & sådant tjaffs, när hon sedan flyttade till bygdeå & började på tundalsskolan började vi hänga där & sedan på fritiden också. fast egentligen minns jag inte riktigt hur det gick till, men ngt sådant måste det varit. (jag tar hennes svar här också.. eftersom att det var så det gick till)
Hur gamla var ni då?
- jag var väl typ 12 och 14 typ :O
Vad brukar ni skicka sms om?
- om hemlisar, om saker som hänt, om saker vi behöver prata om, om när vi ska träffas, om sex och om engelsmän.
Är hon beroende av ngn/ngt?
-  snus, kyle, pb, cola..
Vad kallar du henne?
-  johanna, kusinipren.
Vad kallar hon dig?
- esw, emelie och emeliekusin
Varför kallar du henne det?
- hon heter så och för att det var något vi kom på när vi fulade oss
Varför kallar hon dig det?
- jag heter så och kallas så :O
Idrottar hon?
- hahahahahaha nej :)
Vad för ngt?
- somsagt; fniss
Vad har ni gemensamt?
- vi är kusiner, vi umgås med samma människor, vi gillar serier, vi är söta och blonda, vi har samma efternamn, vi gillar öl, vi gillar snus osv osv.. listan kan göras lång
Har hon en bilddagbok?
- http://jwp.bilddagboken.se titta och njut
Hårfärg?
- blondiiiiin
När fyller hon år?
- 21 juli
Beskriv henne med tre ord:
- underbar, söt och konstig
Vilket år är hon född?
- 1988.
Gillar du henne?
- i love heeeeer.

johanna westin priemel..

min kära kusin.
hon verkar veta allt om mig :P

läs här :)

alla hjärtansdag och dålig uppdatering..

Jag känner att jag blir sämre och sämre på att uppdatera bloggen. Jaja.

Tisdagen var mycket bra. Umgicks med Alexandra och Johanna. Drack öl, rökte vattenpipa, hängde lite på O'learys, suktade efter män i skyltfönstren, pratade ohyggligt mycket, lekte charader och pratade med Engelsmän. Jag hade så otroligt trevligt. Detta måste göras om :)

Igår var en slöar dag. Åkte hem från Johanna och Peter klockan 3. Sen satt jag mest bara hemma och slötittade på serier :) Snackade med britter också (vilekt förmodligen inte förvånar er vid det här laget). Jonathan gjorde iaf narr av min engelska.. så jag tänker aldrig mer prata det. sådetså >_<

Nu sitter jag på jobbet. Eftersom att jag inte har skola idag så valde jag att börja jobba tidigare. Så nu jobbar jag 11-20! pengar pengar pengar. NICE!

Nu har jag snart rast hoppas jag. Jag är trött och slut..

Glad alla hjärtansdag till er alla. Hoppas ni får en bättre dag än vad jag kommer få! :P
Puss


image203

haha omg, kan man känna sig mer ensam en sådan här dag? Äh, fuckit.


Tisdag

image201
Dessa töser ska jag få umgås med ikväll och det kommer bli awesome :) :) :) vattenpipa och öl och alex&johanna.. en bättre tisdag lär nog inte finnas! :)

Fick sovmorgon till 12.40 idag.. tydligen blev det ingen inspelning på våran skiva. Jag vet inte varför men ingen hörde av sig så ja..

Allt känns för tillfället väldigt väldigt konstigt och jag vet som inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag hoppas på att allt blir som vanligt och att allt det andra blir bra.. Vi ser väl.

Förresten!! Morgan är ju typ underbar. Igår satt vi och pratade vid matbordet.. Mamma satt som vanligt i tv-rummet och såg glamour. Han sa till mig att han verkligen hoppas och tror på att jag kommer iväg till England och att jag lyckas :) Det värmde så mkt!

nej, om man kanske ska duscha. jag känner mig äcklig. haha

måndag måndag måndag

Jag är sjukt trött och mitt huvud gör ont. Jag har dock bestämt mig för att se klart into the wild, även fast den är lång. Den är fin.. det är den, lite annorlunda bara. en film man inte borde se när man är trött kan jag lova.

alltså, det är så mkt jag vill skriva. Men så många som skulle bli less. haha..
jag är klagomuren nr 1 och jag pratar för mycket om engelsmän. men jaa. skitsamma :)


Jag behöver prata med min kusin snart också! Så johanna älskling om du läser det här.. så vill jag träffas imorgon om du är hemmavid!

hejs

skööön låt!



är det bara för mig som bloggen är sjukt seg btw?

ny vecka..

Måndag igen. Morgonen var fylld av surhet och irritation.. men jag tog mig in till stan och väl där gick allting bra.

Spelade in lite på skivan och jag blir bara depp på mig själv för att jag inte kan sjunga. Visserligen är detta en svår sång och alldeles för ljus för min röst.. men ändå.. ngn måtta får det väl ändå vara?

Nu är jag hemma. Jag känner mig jätte slö! Köpte hem lite glass och choklad som jag tänkte tröstäta ikväll. Tänker ligga i min säng och se på film. Tänkte se Into the wild som jag inte såg igår.. Hann se 20 minuter innan min dator gav upp och dog för en stund.

Igår fick jag även lite information som jag nu gått och väntat på sedan Oktober.. Den riktiga åldern.. Tack så mycket!

Här bjuder jag på underbar skönsång!!


haha så mycket hemskt..

Nu är jag hemma.. varit dryga 8 timmar på jobbet men jag fick ju iallafall pengar.

Min mamma och Morgan har också kommit hem nu. Skönt, det har varit tomt i huset utan dom. Jag började fundera på hur det ska gå för mig när jag flyttar hemifrån :P Mamma tyckte jag såg hemsk ut också.. för jag hoppade in i duschen, och sen när jag skulle upp på mitt rum bar jag på en folköl och mackor.. hon tyckte jag såg ut som en alkoholist.. haha.

Ikväll ska jag se Into the Wild hade jag tänkt. Den sägs vara underbar så.. varför inte ge den en chans? :) Jag lär ju bli kär som petter sa.. yeay.

image200

titanic och sagan om ringen på 5 sekunder! :D

´
HAHAHA! bara jag som tycker den är sjukt rolig?



'
hahaha jag dör!

ge mig förslag!

på bra youtube klipp, bra musik, bra bloggar och en massa andra saker som jag kan fördriva tiden med nu medans jag jobbar. jag är väldigt uttråkad.

jag bjuder er på en bra låt som tack.


humor :)

image191

image192

image193

image194

image195

image196

image197

image198

hahahaha, det är tur att man har någonting att fördriva tiden med och roa sig med när man jobbar :D

trött och sliten

Jag somnade runt 12 igår vilket var underbart skönt. Vaknade dock av ett sms klockan 4.00.. det var min britt som ville att jag skulle komma in på msn. med tanke på att han valt att prata med mig igen så tog jag tillfället i akt och pratade lite med honom. han är ändå underbar på alla sätt och vis, när han vill.  helt sjukt.

Nu är jag på jobbet. jag slutar om 7,5 h. Hoppet? Jag får pengar iaf.. dock absolut inte så mkt som jag egentligen borde få. vi stackars telefonister borde få ob! jag blir så less. jobba söndag utan att få en extra krona. så ska det inte vara.


man kan inte låta bli att le lite :)

Underbar musik



Tänkte bara dela med mig av en underbar låt till er innan jag går och lägger mig.
lyssna och njut!

blä

jag känner inte peppen att jobba imorgon någonstans. men jobbet betyder pengar, och pengarna betyder England i mars.. och England i mars betyder lycka!

se upp för dårarna

image184

Den här filmen såg jag Bo, Carlberg och Robert alldeles nyss. Den var dålig faktiskt. Pinsam... dåliga skådisar.. Men man fick sig ett gott skratt dock.

Har inte plockat ur diskmaskinen, har inte gjort matlåda och jag har inte duschat. Haha, jag har helt enkelt varit jävligt slö bara. Blir en rolig morgon imorgon.

Pratade med Wilf i micken idag också. Eller jag sa inte så mkt, jag fick mest panik. Haha, jag lovade dock att säga mer nästa gång, var lite stressad eftersom att pojkarna satt nere och ropade på mig. Han kallade mig "silly monkey" den jäveln! haha.. btw så saknar jag jon.

Nej, om man kanske skulle ta och sova? :)

slitna lördag

Jag sitter här med gårdagenssmink och slappa kläder. Känner mig mest sliten i hela världen.. Gårdagen var trevlig, om man då såklart bortser från tjaffsen och stockholmarna.

Kvällen började med att jag var arg för att pojkarna drog in till stan utan mig (missförstånd), sprang som en galning till bussen som visade sig vara 20 minuter sen. Handlade folköl på Ica och sprang till Haga till Matilda och Henke. Där började jag hinka i mig mina öl (hann med 2 st tror jag). Sara bjöd på lite vin också, hon är snäll. Vi gick ner på stan och in på O'learys. Där vare rätt trevligt.. Samuel ringde och lät panikslagen och frågade om min mamma var i Kittelfjäll och när jag sa ja blev han tokig och skulle dit och säga hej. haha. Pojkarna slog vad om mig som vanligt (Vem var det egentligen som vann nu då? STÖRANDE) och stället kryllade av 29 åriga stockholmare som raggade på mig och försökte få mig att ge dem mitt nr. Tyvärr kom dom hem utan det men jag blev ett telefonnummer rikare.. Det ska dock slängas nu, för han var äcklig och jag tog det mest bara för att han skulle sluta tjata. Mycket konstigt och roligt folk vare där igår.

Klockan 2 traskade vi till Max där Jennifer skulle hämta oss. Bilresan hem bestod enbart av diskusioner om våran vänskap. Skönt att få ha sagt en massa saker, tveksamt dock om det egentligen kommer bli någon ändring. Jag håller tummarna för det.

Väckarklockan ringde klockan 9 imorse, jag gick upp ställde mig framför den. Ett youtubeklipp visades framför mina ögon och jag stod där och asgarvade. (seriöst, håller jag på att bli galen? Hallicunationer? sjukt.) Kom ner och upptäcker att jag tydligen gjort 4 mackor som jag skulle ta med mig till jobbet. (Jag är smart när jag är full). Traska till jobbet och sitta där och plågas i 6 h innan jag fick fara hem.

Nu är jag hemma, i mina slappa kläder och gårdagens smink. Ska nog ta mig en dusch och städa lite. Sen kommer pojkar hit och ska se film med mig. Det blir mys.

långt inlägg som jag tvivlar på att ni kommer läsa.
Bye

hm

Gårkvällen var ingen bra kväll. Min britt valde att säga upp kontakten med mig och skrev att han hatade mig. Jätte kul tyckte jag (inte).. Jag vart ledsen.. det enda positiva var att jag gick och la mig relativt tidigt (12), synd bara att det var pga dom omständigheterna.

Skolan idag var väl okej. gick mest bara omkring och gjorde ingenitng. Hängde med Sebastian som var och hälsade på *fniss* och såg på musikframträdanden i cafeterian. Pratade med Gunilla på spanskan också. Så nu harj ag inga lektioner alls nästa vecka vilket känns underbart.

Jaja, ikväll händer det förmodligen ingenitng. frustrerande. Jag orkar inte sitta hemma i ett tomt hus och inte göra någonting. Jag vill till stan, jag vill göra ngt kul. ÅÅH! Jag blir ännu mer less nu! Jävla skit helg.

jobb imorgon : 10-16
jobb söndag: 12-20
hejdå

blä

image183
hej webcam-fjortis

Jag är så less på att folk är så jävla dum i huvudet och.... ja, jag kan inte ens prata om det för jag blir så förbannad.

Torsdag

Idag försov jag mig inte och jag missade inte bussen. Ett stort grattis till mig. Slö dag i skolan idag.. åkte hem med 12 bussen och städade mitt rum. jag är så duktig :)

Nu sitter jag här och väntar på mat. tyvärr ska vi äta den där konstiga soppan igen.. (man får aldrig vara nöjd) snyft.

Tack till Johanna än en gång som fixat designen. Haha jag tror jag är den på blogg.se som byter design mest av alla! :P

Jaja, åter till ngt vettigare.
bye

Underbart! :)

Haha, Wilf måste ju ändå vara den roligaste människan på länge. Jag har inte skrattat så mycket på evigheter! Så sjukt underbart!

image181

Onsdag

Tog en sovmorgon imorse eftersom att jag inte skulle göra Kulturhistoria provet. Det var en bra start på dagen. Busschaffuören från Bygdeå till Sika var mycket trevlig och ville prata en massa med mig, så jag satt i trappen hela vägen fram haha. Sen hade jag ingen tia på mig så egentligen skulle jag inte fått åka expressbussen till stan, men resvärden var snäll och lät mig åka gratis, sen var bussen full också så jag fick sitta i affärsklassen och på tvn visades "She's the man" underbart! :)

Blev inte så överdrivet mycket gjort på skolan, men lite fixade vi inför mässan. Resten får vi ta tag i på fredag.

Jag sitter på jobbet nu. Skulle egentligen jobba till 8 men eftersom att jag är alldeles för snäll ibland så ska jag nu sitta här till klockan 9. Då ska jag hem och se nya One Tree Hill.. skulle kunna skriva att jag ska sova efter det.. men vi alla vet att det förmodligen inte kommer hända.

Var på fruktansvärt dåligt humör igår btw.. och saker och ting vart inte bättre när folk beter sig som idioter. blä på dom. Idag är jag dock glad.. lite trött bara.

Jag beundrar vissa i min umgängeskrets som är så starka.. Jag önskar jag var lika stark. Mina tankar är dock med dig, och jag hoppas att allting blir bra!

Hejsvejs


Tisdag

image180



























Gårkvällen bestod av:
- god mat
- öl
- vattenpipa
- mys
- promenad till nattöppet
- godis
- cola
-sällskapsspel
- short story
- sömn

Det var en riktigt trevlig kväll och peter & johannas lägenhet är så fin! där kommer jag bosätta mig ibland då och då ;) riktigt centralt och härligt.

Idag har jag inte gjort mkt alls. mest slöat. Jag är sämst jag vet, men så är fallet. Hemma bjöds det på gómat och semla.. sen har jag mest bara gått runt och pillat navelludd. gjort ansiktsmask och sådant, jäävligt skönt.

Nu är tanken att jag ska se Kyle xy och sen kanske sova.
Kuhi-provet kan suga kuk.
hejdå

Måndag

Skola idag då. Jävligt tråkigt som vanligt.. fast jag var jävligt flummig och konstig pga sömnbrist.. Engelska lektionen var kul.. Jag och soffan är konstiga.

Efter skolan åkte jag till Johanna och Peters nya lägenhet (som är jätte fin). Det blev middag, vattenpipa, öl, spel, godis och cola. mys tycker jag :)

Gjorde även en ny design till min blogg. Det var kuuul. Jag borde skaffa mig photoshop!

Jaja, nu ska jag fortsätta kämpa med min "Short Story"
Hejsvejs

slööö

Jag känner mig så äckligt slö idag och väldigt lätt irriterad. Har haft många sjuka samtal.. det senaste hade jag för ca 1 minut sedan. En dryg gammal tant som ja.. jag vet inte vad hon höll på med egentligen. :S

Jag slutar om 1h och 45 min. Sen ska jag hem.. Läsa lite kulturhistoria och sova.

gårdagen var rätt kul.. dock så sjukt onödigt med bråk. Jag blir ju bara förbannad!

Nu tycker jag att folk ska sluta ringa hit så jag får gå hem någon gång!!

ibland..

.. älskar jag engelsmän. (jag ändrar åsikt om dom hela tiden)

godnatt

btw, per och sebba sucks

hej

det var fest ikväll.. vilket det egentligne inte skulle bli, men jaja.. shit happens.

vart jävligt mycket bråk på festen och jag vart less och försökte tala vett i folk.. det gick bättre med vissa än med andra (dock efter lite hot och våld.. .jag vet jag är en hemsk människa)

jaja, nu är jag hemma. Jobb klockan 12 imorgon. JAG VILL INTE :(

Brangelina uttökar familjen..

image176

Brad har gjort henne på smällen igen.. och den här gången med tvillingar!! Räcker det inte med de 4 barnen dom redan har? Jag tycker det är sjukt.. Hela den här trenden med att skaffa barn, och många barn ska det vara också. Som om det vore någon accessoar.. Blä!

Nu är jag iallafall hemma vilket känns skönt. Vilken skitdag det har varit på jobbet.. Folk har gnällt en massa. Jag vart så lycklig när jag fick lämna lokalen! Sörvåg plockade upp mig på exakt samma ställe som Anton plockade upp mig imorse. Jag har ganska tur.. Slapp gå i snön :)

Fick just veta också att min mor och min låtsasfar ska till fjällen nästa helg. Gud så skönt att vara ensam hemma. Drygaste är dock att jag måste laga maten själv. (vilket jag är sämst på) + att jag måste fixa matlåda till jobbet. För nästa vecka jobbar jag både lör och sön igen! PENGAR TILL ENGLAND FOR THE WIN ;D

Nu bär det av in till stan med mor och styvfar för storhandlning. Bäst att man följer med så att man får hem lite saker man själv vill ha! :)

Hejsvejs

22 minuter :)

Nu är det 22 min innan jag får traska hem. Ska bli så skönt! :)





Serienörd

Jag tror jag följer för många serier!
image167image168image169image170image171image172image173image174image175

osv osv..

så söt!

image156

Jessica Alba är så jäkla söt, hela tiden! Speciellt i gravidmage, vilket är bland det charmigaste jag vet!

godmorgon

Det var en hemsk plåga att kliva upp imorse. Dock vaknade jag till Oasis - Don't look back in anger, men ändå! Fick även skjuts till jobbet, eller halva biten av anton som hittade mig efter vägen. Han var ute och letade 2 hundar som sprungit bort under jakten.

Nu har jag just börjat jobba, och samtalen rullar in eftersom att personen som ska jobba med mig inte dykt upp än. Jag lyckades även hjälpa en människa nyss vilket aldrig har hänt förut på det företaget. Klockrent!

image155
(bara för att jag gillar min familj och den här bilden)

godnatt

nu har jag en sådan huvudvärk så jag inte kan tänka längre. frågan är hur jag ska palla jobba imorgon.. och inte har jag gjort någon matlåda heller. får fixa det imorgon bitti (jo tjena), kommer sitta där och svälta på jobbet. får packa med mig en bunt mackor.. jobbar bara till klockan 2 imorgon.. hade jag jobbat till 6 hade jag brytit ihop.

jaja, dags att sova så man orkar med alla fina människor som ringer in imorgon.
hejsvejs

top 10

jag känner att jag missbrukar bloggen idag.. men det här inlägget är tillägnat min vän malvin.

TOP 10: SNYGGINGAR (och jag måste säga som Malvin.. dett är utan inbördes ordning)

1. Luke Pritchard
2. Pete Doherty
3. Adam Brody
4. Matt Dallas - ögon&leende.. TO DIE FOR!
5. Penn Badgley
6. Chace Crawford
7. Johnny Depp
8. Heath Ledger - vila i frid
9. Ryan Gossling
10. Jude Law

Där har vi dom. Yeay!


på tal om ingenting..

.. är det bara jag som inte sett;

image154

bara undrar.. för jag brukar vanligtvis ha sett alla filmer som kommer ut på bio.. utom den här. TROTS att alla säger att den är så jäkla bra. Fy på mig :S

godkväll

Nu är jag hemma igen. Det blev en lugn kväll, dock en tråkig kväll. Jag hade hoppats på att man kunde göra något kul men ändå vara nykter. Vi gjorde ingenting.. satt, satt, pratade, gick, var sura, såg film och gick hem. Jaja, det är väl så det är när man bor i Bygdeå.. mitt ute i skogen och det inte finns något annat att göra :(

Ska upp och jobba om dryga 8 h, men jag orkar ändå inte sova. Har ju som vana att få prata lite engelska innan jag går och lägger mig. och förhoppningsvis är han i det tillståndet då han är snäll.. så jag ska vänta en liten stund och se om han dyker upp..

avslutningsvis vill jag skänka lite kärlek till dessa 2 män..

image152image153

pojkarna :)

image151
(jag och mina pojkar i somras :), farmarn saknas dock för han står bakom kameran)

Nu drar jag. Vad jag ska göra vet jag inte.. Det enda jag vet är att Petter är övervänt för att jag är seg. Måste duscha och greja, sen bär det av till Dalkarlså. Där blir det förmodligen film och slöerier som vanligt hos mina pojkar.. (Jag som var sugen på krogen :( ) Lika bra dock att vara hemma, så jag orkar jobba imorgon. För pengar behöver jag!

Jaja, ha en trevlig kväll allihopa :)

SNYGGA!

image145



Chace Crawford, Sophia Bush, Hayden Panettiere, Blake Lively & Becki Newton..
SÅ SNYGGA!

Bilderna är från Klädföretaget Old Navys  nylanseringsparty av New Old Navy på Eyebeam Atelier i New York.

Ge mig Chace omgående! Man vill ju bara äta upp honom!

hm..

jag vill bara meddela er om att jag hatar folk som inte vågar stå för det dom tycker.. och speciellt när dom inte vågar stå för det dom säger.. värst är det när man känner personen i fråga också.. sluta va en sån kärring för fan..

johannakusin är fin

övervänt

image144

Jag orkar inte vänta till i Mars, och jag orkar definitivt inte vänta till efter sommaren innan jag kommer iväg. Jag vill flytta nu. Jag vill att England & Manchester ska bli hem..

Jag önskar dock att jag kunde packa med mig alla mina nära och kära så att dom kunde följa med mig och uppleva alla saker med mig. Men de vet ju att de alltid har ett boende i Manchester när dom vill! :)

Ge mig studenten och ge mig sisådär 30 000 nu, så jag kan flytta :)

brittisk musik.

jag har gått och blivit kär i brittisk musik! helt underbart alltså.
(jag tackar j för det ^^)


the view - same jeans



babyshambles - delivery



the pigeon detectives - take her back



the kooks - naive

SJUKT UNDERBARA LÅTAR!
lyssna och njut hörrni!
peace

behålla eller ej?

image141

eller..

image142

jag kan inte bestämma mig..

varning.

image137image138image139

försöker han följa sin idols fotspår eller? smart drag mr.christer :S

btw

jag glömde säga att jag vart mycket ledsen och besviken då jag insåg att denna:
image136
enbart fanns i strl 34 när jag entrade HM igår. Jag ville grina en skvätt. Jag provade herr modellen, men det såg ut som att jag var påväg att ha idrottslektion eller något. jag tycker att dom omedelbart ska beställa hem en i min strl och skicka den till mig kostnadsfritt. för jag har längtat efter den där tröjan :(

GAHR!

underhållning :)



så sjukt roligt :) :)



jag vet att dom är gamla men dom tål att ses igen :D

försovning..

Min väckarklocka ringde aldrig imorse. Så sjukt irriterande då jag faktiskt ställde den igår kväll och verkligen ville fara på Engelskan och repet (i hopp om att gruppen börjar fungera normalt igen). Men ack nej. Erik ringde klockan 9 och då kändes det bara ovärt att åka in eftersom att jag ändå missat engelskan och inte hann till repet.. Så jag är hemma idag.

Sitter här med ett textdokument öppet och försöker komma på något att skriva. Jag är helt tom. Jag vet inte vad jag ska skriva om.. Någon som har tips? (ska skriva en short story på engelskan)

Har btw beslutsångest också över den gröna skjortan jag köpte igår. Den är ju snygg och så.. men är den verkligen jag och har jag verkligen råd med den? Jag vet inte om jag ska behålla den eller lämna tillbaka den. Jag måste nog vänta på att mamma kommer hem och säger vad hon tycker. Hon lär ju dock tycka att jag ska lämna tillbaka den (vilket är smart eftersom att jag nu bara har 300 kr att leva på den här månaden.)

jag vill bara berätta att jag är duktig och sparar pengar också.. det trodde ni säkert inte om mig :O Jag har iallafall räknat ut att jag har 8000 kr att spendera i England i Mars. Hoppas det räcker.. annars grinar jag en skvätt..

Ikväll vet jag inte vad som händer.. Pojkarna var dock sugna på att hitta på något.. (och dom får fan inte fara på roadtrip för då stryper jag dom)

Jobb 9-14 imorgon, ska förbi en sväng på bygdegården också och säga hej till Malvin. för Malvin är söt. Sen jobb 12-20 på sön. Då blir det plugg kan jag meddela er. KULTURHISTORIA FTW! eller inte. den kan suga kuk.

bye

(förresten.. jag har slutat försöka nu. nu är det inte upp till mig längre)

haha, alltså han är så sjuk

Jag kan inte sluta skratta åt den här killen/tjejen (whatever han nu är/vill vara) så fruktansvärt patetisk :D




bara tragiskt



1. dom har inget liv
2. hon borde ju serri flytta
3. varför orkar man egentligen bry sig?

:/

image135


känner mig inte värd ett öre idag. j är en bitch och jag fattar ingenting. jag hoppas dock w har rätt om att allt kommer bli som vanligt igen.. för det här är verkligen inte kul och man känner sig inte speciellt uppskattad.. w är dock snäll och stöttande.. och väldigt positiv och taggad. haha, så sjukt.

möte med Uf-matilda inför mässan idag. gick väl bra. saker måste kollas upp innan pris osv kan bestämmas.

inhandlade kläder idag också. en randig klännin och en grön skjorta.. skjortan ska dock lämnas tillbaka imrgn tror jag. (1 för att den sitter konstigt.. 2. jag har nog egentligen inte råd med den.) den randiga klänningen stannar dock :)

Nej, nu är det dags för sängen.

(THANK GOD FÖR ATT BANANJAKTEN ÄNTLIGEN ÄR SLUT! NU KAN JAG ANDAS IGEN!)


Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0