vi river

Sovmorgon till 12.55 imorse. det var underbart kan jag meddela er :)
åkte 10.45 bussen till Sikeå där jag tog 11 bussen mot stan. Från Bygdeå till Sikeå lyckades jag slarva bort mitt busskort (trodde jag). Sebastian fick bidra med 6 kr så att jag fick åka med.. Sen hittade jag mitt busskort när resvärden var i fullgång att ringa bussen jag åkt med. Sprang som en galning fram och tillbaka i bussen.. folk måste ha trott att jag var galen.. men jag fick tillbaka mina pengar och allt är frid och fröjd och busskortet är på sin plats!

Köpte en skjortklänning idag på stan. Men som vanligt ska jag lämna tillbaka den. Får se om jag kan hitta något annat att köpa istället :) Något som jag kankse kommer använda lite oftare. Mamma har beställt skjortklänningen jag egentligen ville ha från internet.. den kommer i mitten av april (SUGER) JAG VILL HA DEN NU!

Rivningen av vårat kök har börjat. Det bullrar där nerifrån och ser förjävligt ut. Som tur var kommer det bli hur snygg som helst när det är klart. Önskar bara att vi kunde knäppa med fingrarna så ´var allt klart.

Min engelsman skulle hjälpa mig lite med min short story ikväll efter hans jobb. men han verkar inte vilja vara med mig.. så jag får helt enkelt kämpa själv. sen så måste jag göra religionshemproven :(


Jaja, hejdå.


2 kommentarer

malvin

är du inte klar med din short story än? känns som om du har hållt på med den för evigt!

Datum: 2008-02-26 Tid: 19:46:50
Blogg: http://sugochsvalj.blogg.se
johanna

haha, reagerade också på det där om din short story.

jag höll faktiskt på med den innan jag pillade med min egen. din blir ngt liknande, men jag tänkte liksom fråga dig vilka färger osv du vill ha. SÅDETSÅ!

Datum: 2008-02-26 Tid: 22:25:21
Blogg: http://ilky.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0