och idag..

.. suger engelsmän. IGEN!
så mycket sjukt störande!!!
kan dom inte bara ligga på
+ listan hela tiden? GAAH!

TRÖTT

Jag är så fruktansvärt trött. men jag kan inte sova. alltför sent får det inte bli dock .

Jag var på stan och köpte mig en klänning och ett par strumpbyxor idag. klänningen ska dock lämnas igen.. ska försöka hitta någon annan imrgn.

blä.. jag har ingenting intressant att dela med mig utav.

peace

Onsdag

image116
Jag vill börja med att säga att den här bananjakten håller på att göra mig galen!

Helgen var väl helt okej. Fredagen spenderades hemma framför dator.. (som vanligt). Blev väckt klockan 3-3.15 av en full britt. Jag svarade dock inte. hmpf, man kan inte ringa och väcka mig när jag sover.. då blir jag grinig. Fick sedan iaf en kärleksförklaring på Msn som vanligt.. bla bla bla jag älskar dig bla bla bla och sen är  han bitchig igen dagen efter. .Hurra till honom.

Lördagen spenderades på Telecenter till en början. Christopher kom och hämtade mig och vi åkte tillsammans till jobbet. Jag var trött och grinig och otrevligt folk ringde mig och jag vart galen på vissa företag. Men jag överlevde de 9 h jag var där.. Efter det åkte jag hem till mig.. gjorde mig iordning och sen kom det folk på förfest hemma hos mig. (fler än jag tänkt mig) Sofia, Cristoffer, Johanna, Peter, Carlberg, Farmarn, Samuel, Petter, Sörvåg, Rille, Gabbe, Alle, Sara, Matilda och Henke. Jaja, men trevligt var det iaf. Runt 10 åkte jag Sofia Cristoffer och Johanna till Trafikanten där det var pub-kväll. Min mamma, morgan och moster var där och gjorde sig hörda. Haha, dom var så söta. Efter det bar det av till Nyvik och Roberts 21 års fest. Den festen är mest bara en enda stor dimma. Men kul var det iaf, av det jag minns.

 
(lite bilder från lördagen då.. eller ja, det vart ganska många)

I måndags var det skola och jobb. igår var jag hemma pga att jag mådde sjukt illa och hade massor av panik inför Samhälls provet.

Idag tog jag mig till skolan.. dock är jag sjukt trött pga sömnbrist som vanligt. Har gjort bort Sam provet nu vilket känns underbart. Snart är det Kuhi redovisning som jag också vill få bortgjord så fort som möjligt. Sen är det möte på Företagsamheten.. Kanske rep också.. vem vet?

Har iaf fått en massa fler pass nu på jobbet.. Har räknat ut att jag kommer tjäna ungefär 3000 ngt nästa månad. Tack vare att Christopher tagit sig in på skolan :) (grattis till honom) Jag kommer dock inte ha en ledig helg nu framöver.. men det är nog värt det.. För nu känns England lite närmre.

btw, så har jag blivit erbjuden skjuts med bil från London till Manchester... haha, vet dock inte hur det blir med den saken. Jag och Magda i en bil med 2 engelsmän.. och vi vet inte vad vi ska säga. Det kan bli ganska pinsamt då vi ska sitta i den där bilen i 3-4 timmar. jaja, time will tell. vi får se hur det blir helt enkelt.

NU tänker jag inte skriva mer.
Peace out.

Lördag

Imorse hade jag försovit mig till jobbet om inte min mamma hade väckt mig. Jag fick plumsa i djupsnö för att ta mig ner till vägen där Christopher min räddare plockade upp mig. Kommer till telecenter och våra favoritdatorer är ur funktion (eller.. det är nå knas med elen).. Skitsamtal hela tiden, jag ligger och sover på golvet under min rast och nu vill jag ha min timmas lunch så att jag kan sova en stundiz.

Blev väckt klockan 03.10 av 4 samtal, svarade inte på ett av dom. Det var nämligen min lilla britt som ringde.. Han måste ha varit väldigt full. För när han kom in på msn började han med kärleksförklaringarna igen. Nykter - bitch, onykter - hur gullig som helst. Jaja, han sa iaf att han ska skydda mig mot alla dålgiheter när jag kommer till England och att han förmodligen kommer börja tycka alldeles för mycket om mig (bli kär i mig) när vi ses. Haha, vi får väl se om den saken. Jag tvivlar iaf. Men han fucking love me alot iallafall! sött.

Ikväll äre party som gäller. Om jag pallar dvs.. jag lär ju smälla av någonstans om jag ska va såhär trött. Men det kan blir kul.

Mitt huvud värker.. jag vill grina och jag vill hem!
UNDERHÅLL MIG!

OCH BANANERNA PÅ APBERGET KAN DÖ!

seriöst?

Gud straffade Heath Ledger genom att döda honom eftersom att han spelade bög i brokeback mountain. Alltså nu får dom fan ta och ge sig.. det finns fan SJUKT mycket idioter i världen.

titta här!!!

less och grinfärdig

min titel på detta blogginlägg berättar för er hur jag känner mig just nu. jag skulle kunna spy på alla som kom i min närhet ikväll. vad man än gör och vad man än säger.. man får bara skit och man är inte uppskattad.. det blir inte bättre av att folk här hemma inte har höga tankar alls om mig och skrattar åt mig när jag säger att jag verkligen vill flytta till England. skrattar åt mig.. rakt i ansiktet! jag är förbannad.

jag tänker se Juno nu.. som jag inte gjort än.. och äta mina chips och dippa dom i min dip och dricka min förbannade jävla cola light som ska ge mig cancer. och när jag väl får cancer ska jag le.. för jag har njutit av varje klunk av lighten! varje klunk aspartam har varit god och bra för mig och min kropp.

imorgon blire dyngfylla (och ja, jag sa dyngfylla och ja ni tycker förmodligen jag är fjortis.. ) WHATEVER! jag och johanna ska bli fulla och vi ska ha så jävla kul!! detta efter mitt 9 h arbetspass dock. (eller 8h och 1 h lunch) SUG PENIS!

hm..

ja, det är ju tur att man är omtyckt.
why should i care, when you obviously don't?
jag har slutat bry mig.

snark

jag tog mig till engelska cn idag tack vare soffan. visserligen rätt onödigt eftersom att vi såg på this is england. som jag nu redan sett. Sen vare prov (som gick skit).. rep med bandet och sen bokläsning på etiken. jag läste ett par kapitell och somnade sedan på bänken. så fruktansvärt skönt det var.. men jag fick lite ryck och vaknade i panik 2 ggr och undrade vart fan jag var någonstans. Nu ska jag ner på stan och köpa mig nå kläder tror jag. Sen vet jag inte hur det blir.. om jag ska stanna i stan till 21.55 och spela in på skivan eller om jag ska hem. blir nog att spela på skivan. det behövs göras.

jobb 9-18 imorgon. jag taggar inte alls.. inte ens lite.


haha

jag är på ett fruktansvärt bitch humör just förtillfället.. jag hatar tokio hotel och jag älskar att göra emos upprörda! jag är en ond människa.. men det är okej. ni gillar mig ändå.

engelsmän är förövrigt väldigt överskattade.. då vet ni det också.

känns som att ni får en väldig massa spännande och användningsbar infortmation av mig. you should love me 

Torsdag

Mådde som vanligt imorse (dåligt), så det vart ingen skola för mig. Det gjorde dock ingenting för att jag hade tur när kuhin vart inställd. Slapp alltså redovisa. UNDERBART!!

Har varit duktig och pluggat idag.. men inte alls så mycket som jag borde ha pluggat. Jag lär måsta sitta uppe hela natten och trycka in allt jag behöver veta till rättkunskapsprovet imorgon :( aja, det får gå som det går. Harrans prov brukar inte vara så svåra.

Åkte ner på stan idag och på vasaplan hittade jag Cissi. Jag hon och Erica gick till HM där jag köpte en väska och sen gick vi till Café station och fikade.. Kladdkaka och cappucino.. sjukt gott!

Är barnvakt för tillfället.. Sett lite bolibompa och planerat min lilla novell med en av mina engelsmän. Tydligen ska jag skriva en historia om hur jag flyttar till England och träffar jon och wilf. haha, det kan bli en spännande historia! :P

Nu måste jag plugga >_< gahr




min nya väska :


btw.. jag har typ hittat en lös tand :(

iiiiiih :)

Jag vill tacka sötaste älskade kusin johanna  som gett mig denna fina design ^^ Tur att någon i släkten är duktig på detta..

uppdatering om dagen kommer senare.
peace and love

lite information

idag beställde jag ett par örhängen från cocoo  och jag fick 20% rabatt tack vare kenza  liksom. dom skickas till mig den 28e :) dom var fina. då vet ni.. här får ni en bild:

image108


YEAY

Idag har det varit skola. Och jag var nästan på alla lektionerna. Hade snacket med Mats också.. och han sa att om jag kämpar kan jag få G i Samhälls. (Hur ska jag finna orken att kämpa?) Fick en ångestfylld läxa på Kuhin som kommer gå käpprätt åt helvette imorgon och det blev bråk med bandet. underbara dag.

Fick nyss ett samtal av Jennifer som frågade om jag ville vara hårfärgningsmodell den 20 feb.. ABSOLUT!! DO WHATEVER YOU WANT! jag blir ju tokig på min jävla färg! utväxten är inte att leka med.

Gick på stan förövrigt med Beatrice idag och vart sugen på att köpa hur mycket som helst. Hittade dock en väska som ska inhandlas på fredag. och kanske en kjol.. dock vill jag hitta någon sorts tunika eller så. Jaja, får se vad jag hittar. Hade tänkt kolla runt lite imorgon.

ÅÅH, jag måste göra Rättskunskap.. men jag tänker seriöst skjuta upp den till imorgon. Jag har ingen ork.

HEJDÅ

NEEEEEEEEJ

Det kan inte vara sant!!!!!!

snyft

vila i frid

panik panik panik

Det gick bra att jobba. Rätt lugnt, och jag fick min onico tillslut. Min mamma är allt söt hon! Fick en massa engelska samtal idag också. Får panik varje gång, men efter ett tag gick det faktiskt bra. Spännande att 2 av dom var från england också.. Jag borde få fler sådana så att jag kan värma upp lite.

Jag har kommit på en till sak jag vill ha.. En skinnjacka. Det måste inhandlas snarast. Fick veta idag hur mycket jag får i lön den här månaden. två tredjedelar måste läggas undan. minst.. men jag måste köpa nå nya kläder också.. det här funkar verkligen inte. Ska gå en sväng på stan imorgon och kolla om jag hittar något billigt och fint.

Paniken över vårgarderoben har börjat komma.. och jag skulle hemskt gärna vilja ha lite nya fräscha grejor när jag far till England.. Nu tänker jag fan börja jobba jävel. Så fort dom ringer och frågar om jag kan jobba så tänker jag säga ja och ta mig dit. spelar fan ingen roll vart jag är.. jag ska dit! FÖR JAG BEHÖVER PENGAR! Funderar även på att ha 2 jobb i sommar, så att jag får ihop så mkt pengar som möjligt.. Kan bli lite knepigt att puzzla ihop så att jag inte jobbar på båda ställena samtidigt dock.

jaja, paniken är iaf här.. skola och pengar.
jag tror det är det enda jag skriver om i min blogg.. (eller gnäller)
skola, pengar och onico. harregud, skärpning!

Nu blir det iaf att se Juno och sedan att sova. Nu ska jag fan börja sova som folk..

".. but not as twats as Swedish people"

christopher burström

image107

Detta inlägg dedikerar jag till min älskade Chbu!

bygdeå...

.. den värsta byn i världshistorien som inte ens säljer onico. vad ska vi tappra själar som håller på att sluta snusa då stoppa under läppen? choice? är dom dumma? jag blir galen. jag kommer inte kunna jobba och vara snäll i det här tillståndet.

GAHR GAHR GAHR


Tisdag

Jag behövde inte fara till skolan idag vilket är underbart. Istället ska jag traska iväg på Ica, panta flaskor, inhandla något att äta, middag till jobbet och Onico. Sen ska jag hem och duscha och slöa tills det är dags att dra sig till jobbet. Det dryga är dock att jag har skitskor, vilket gör det väldigt svårt för mig att gå utomhus.. det kan bli ett äventyr.

Jag vill vara rik, så jag kunde köpa en massa saker som jag behöver utan att det skulle göra ont i hjärtat och svida i plånboken. Tyvärr kan man ju inte få allt man vill.. Därför blir jag utan och sparar istället.

Just nu vill jag äga detta:

image104
Timbalands fashion against aids design..

image106

ge mig!!!

låt mig vinna en förmögenhet så jag kan köpa en massa nya kläder och flytta utan att få dåligt samvete och utan att vara oviss om man kommer kunna överleva i ett annat land eller inte.

jag behöver kläder och respengar. gaaaaaaah 

Måndag.. IGEN

Jag är så less att Måndagarna aldrig tar slut. >_<

Helgen har varit bra med x3m på fredag och släktmiddag + rött på lördagen. Vi käkade middag på Garaget på Umedalen.. Mycket god mat och mycket trevligt sällskap. Tanken var att vi skulle bowla också. Men gunnar hade tydligen problem med tummen så vi sket i det. När vi sedan berättade om våran plan vart han über taggad och ville jätte gärna spela.. Farmor utmanade mig och alla var glada och uppspelta.. då krossar bowlinghallen våra drömmar när dom säger att alla banor är upptagna. HAT ÅT DOM! Åkte till Viktor Marklund och hängde med han, Danne och Dara. Spelade lite gitarr och var allmänt fula. Åkte till Rött där vi hängde en massa människor. Hur mysigt och trevligt som helst! Något som måste göras om :) :)

Igår låg jag hemma hos pappa och slöade. Tog 15.20 bussen hem. käkade middag och drog med rasmus till dalkarlså där vi såg film. "Death at a funeral" (trångt i kistan).. En mycket mycket sjuk film, men oj vad jag skrattade! :D

Idag hade jag en lektion.. Samhälls.. Jag skickade ett mejl till Mats och bad om ursäkt över att jag inte kunde komma idag (cp bussar) och att jag skulle komma och prata med honom om min frånvaro.. (Han ser tydligen framemot att höra vad jag har för ursäkt :/ ) Imorgon har jag också en lektion. Den börjar klockan 14.15.. ÅH vad jag hatar sådana dagar. Kan dom inte typ slå ihop 2-3 dagar och ge oss lite ledighet istället? mongolider.

Jaja, nu ska jag fortsätta kolla vandrarhem åt mig och Magda.
Hon kan förövrig komma hem nu.
Peace

sliiiiiitet

jag har börjat drömma så mycket sjuka saker alltså.. och det hemska är att varje gång jag vaknar känns det som att drömmen precis hänt på riktigt. Jag hatar verkligen när det är så.

Jag är iallafall sjuuuuuuuukt sliten.. men det äre värt, för jag har haft en mycket MYCKET bra helg :)

uppdatering om helgen kommer när jag orkar.. peace

barnkalas

igår började inspelningen av våran skiva. vi spelade in crying med aerosmith, eller en bit av den iaf. Jag tror det kommer bli bra! Åkte efter det till Alexandra där vi förfestade.. tog en taxi till sandbacka och jon där det blev karaoke och sen till x3m.

Inne på x3m var det ös och jag hade skitkul, av det jag minns iaf. dock fick jag nästan en hjärnskakning och blev även alldeles kallsvettig och höll på att svimma av några bloss cigg. Kan det ha något med att göra att jag inte haft nikotin i mig på ett tag eller var det för att jag var för full? äh, skitsamma.. jag lever iaf.

Blev väckt 10 imorse av pappa och jag var jävligt missnöjd och arg. Hjälpte ida att bada och gick och la mig en stund igen. Nu är det barnkalas här hos pappa.. massa ungar och jag har huvudvärk. Snart är det fika dock, så då borde jag gå dit och vara social..

Jaja, familjemiddag ikväll och sen rött.
hejsvejs


amy..



mycket bra låt.

caught in your trap

Sov sisådär 3 h inatt igen. Det börjar bli en vana nu. Är 3 h det enda min kropp tycker att jag behöver? Jag sov 3 h förra natten också men kunde trots detta inte somna igår. Sen hjälpte det ju inte att vissa var griniga och jag inte fattade vad jag hade gjort. Det löste sig iallafall.. (jag är så patetisk) I know I get caught up in your trap sometimes, but I'll be fine...

Jag missade bussen imorse, som alla andra mornar. Skillnaden med den här morgonen var att jag fann Anders stående med bilen utanför Rille som jag fick åka med till skolan.

Hade Engelska C imorse och vi skulle ha bokpresentation. Soffan gick tappert upp och berättade om en bok hon läst på svenska. Jag däremot kunde inte komma på en bokjävel.. Den jag läste senast var sista Harry Potter och den hade 2 st redan berättat om. Så jag sprang efter lektionen till bibblan och hämtade en bok som jag ska läsa till på tisdag då jag ska stå där och redovisa. Hatar redovisningar i klasser där man inte känner en jävel..

Åkte till banken på UF-tiden och fixade bankpapperna jag tappade bort.. Så nu kanske vi får in våran lön på kontot snart. Det började även pratas om mässan i mars. Jag hoppas till gudarna att vi får bo på hotell!

Nu har vi rättskunskap (prov nästa vecka.. skjut mig), sen blir det etik och spanska och sen bär det av till Beiz..

Snälla.. låt helgen bli så bra som jag hoppas den blir.


you talk a good game..

Jag missade bussen imorse pga isen på backen. Det är helt omöjligt att ta sig någonstans fort, man är fan segare än en snigel. Jaja, då var man alltså hemma ännu en dag. Det här är inte bra. Jag som ska styra upp mitt liv. Gick iallafall hem helt rasande.. La mig i min säng.. såg ett par avsnitt av Never mind the buzzcocks och sen sov jag 4 h.

Har försökt få hem photoshop idag så man kanske kan börja göra lite seriösa deisgner på den här bloggen.. men det ville inte min väg.. less less less..

Imorgon är det skola (Som jag ska på), sen middag med bea, påbörjning av inspelningen av skiven hemma hos jonathan, krogen och sova. :P

På Lördag är det middag med pappas släkt. Farmor fick i julklapp en middag med släkten.. Kommer förmodligen bli hur mysigt som helst. Sen kanske det blir att fara på rött och hänga med lite vänner. Känns fortfarande som att den här helgen kommer bli bra.

21 veckor kvar av skolan nu.. Ett par veckors jobb och sen bär det av!
JAG TAGGAR

(jag tycker btw att magda ska komma hem nu)


kärlek till babyshambles..


alla svenskar har aids..

haha vilka underbara diskusioner jag har såhär på nätterna alltså. men dom är mycket underhållande måste jag erkänna. har skrattat så mycket så jag nästan väckt mamma och morgan! :P

nu är det dags att sova dock.. sköönt med kort dag imorgon! sluta klockan 11. åka 12 bussen hem och slöa :) :)

jag tror helgen blir fettnice också! :D

peace

kul

hoppar på bussen. har hunnit åka en bit och jag inser att jag inte har datorn med mig. Jag får panik eftersom att jag inte kommer ihåg om den ligger i busskuren eller hemma hos pappa. Jag hoppar av bussen och väntar på den som tar mig tillbaka till Ersmark. Hittar datorn som tur var hemma hos pappa, så ingen stal den. Morgan hade blivit galen då..

Kommer till skolan, springer omkring som en galning och letar efter mina kära bandmeddlemmar.. Hittar tillslut Robert Kragh tillsammans med Jocke i ett reprum. De andra har tydligen farit hem. Vad gör jag här?

Nu blir det att åka till Bygdeå. Försöka få i sig någon mat. Få i sig Ipren och sen jobba.

Peace out.

jag säger blä

Yes, jag är hemma. Det förvånade säkert ingen. Jag har dock kvinnoproblem idag. Jag känner att jag vill bryta ihop. Jag har så jäkla ont i magen :( Jaja, ska pallra mig iväg till skolan snart dock.. för att repa inför öppethus imorgon.

Jag måste styra upp mitt liv och skolan.
Det blir att boka tid med kuratorn så fort som möjligt som ska få hjälpa mig styra upp allt igen. Hon var mycket bra på det förra gången och gav mig motivation. Så varför inte köra på det igen?

Nu har jag snart varit nikotinfri i 5 dagar och nu har jag inga probelm. Det jag gruvar mig för är när jag ska ta bort Onicon. Då kommer humörsvägningarna förmodligen komma igen.

Men som Viktor Marklund så fint sa: "Det är helt sjukt hur du klarar motvindarna" eller vad han nu sa. Jag hoppas han var seriös.. för det var kul att höra.

Peace

ja må hon leva, ja må hon leva

Idag tog jag extra lång sovmorgon. Hade betygssamtal med Carina där hon berättade att jag skulle få VG i Svenska B. Detta kom som en chock för mig då jag enbart förväntat mig G. Det var awesome iallafall! Sen hjälpte Viktor Marklund mig med att plugga spanska eftersom att jag hade prov idag. Jag hoppas det gick bra.

Åkte ner på stan efter provet och inhandlade en present åt lillan. 2 halsband på rea.. tur att hon har en storasyster med mycket pengar >_< när jag blir rik ska jag ge henne hela världen. Pappa kom och hämtade mig på stan och vi åkte hem och inväntade släkten. Det blev fika och prat och mys. Alltid lika kul att träffa släkten :)

Pappa har tydligen hamnat i en 40 års kris och börjat spela gitarr. Tydligen har han bara spelat i 2 veckor men han är ändå lite små duktig. Haha, och han är så söt när han sitter där och plinkar på gitarren. Super koncentrerad och blir aldrig less. aaw, min pappa är allt för bra och söt han.

Nu har jag skrivit lite om Rosa Bandet till våran projektplan. Nu hade jag tänkt se nya Kyle och nya October Road innan jag går och lägger mig. Rep imorgon med bandet innan öppet hus på Torsdag och arbete efterskolan. ROCK ON >_<


bild1: Min söta kusin Moa med gitarren. Hon försökte förövrigt rita med en bläckpenna på min dataskärm. Jag lyfte bort henne och hon slängde snabbt pennan på mig och sprang iväg.
bild2: Tur att födelsedagsbarnet ser lycklig ut.
bild3: Släkten
bild4: Pappa och gitarren. Han är besatt :P

tragiskt..

Kvällen igår var ingen bra kväll. Jag vart liksom ledsen. Hm, detta fick mig att inse lite saker. Jävligt skumma saker. Jag är en konstig människa. En konstig konstig konstig människa. Men nu är allt bra iaf som tur är..

Idag var jag ledig.. så jag bestämde mig för att städa mitt rum. När jag väl är igång hittar jag en snusdosa med general mini i.. det var ca 7 st kvar vilket är sisådär 3,5 vanlig portion. Jag vart galen och visste inte vad jag skulle ta mig till. Onicon var slut och jag ville inte stoppa papper under läppen. Jag ringde Johanna som sa att jag skulle snusa dom.. sen ringde jag Bea och hon sa att jag skulle spraya giftiga medel på dom så jag inte kunde snusa dom. Jag gjorde inget av de.. Jag la dom på skrivbordet bredvid mig och luktade på dom ibland då och då.

När mamma kommer hem säger hon att det inte finns onico någonstans och att hon köpt hem choice åt mig. Jag blir rasande (humörsvägningar), springer upp på mitt rum och gråter.. (ja, jag grät. jag är sjuk i huvudet). Springer ner, skriker lite.. ringer OKQ8 i Robban och frågar om dom har Onico, vilket dom har.. Jag frågar Morgan så snällt jag kan om han kan skjutsa mig, vilket han gör (vilken ängel). Väl på OK kunde jag inte betala med mitt kort för jag har tydligen helt slut på pengar. Så Morgan lånade ut till mig.. Nu har jag äntligen mina Onicon och jag är mänsklig igen.

Imorgon fyller min lillasyster år.. Min pappa sa "köp en present åt henne". Japp, hur fan ska det gå till? Jag har inga pengar och jag har inte en blekaste aning om vad jag ska köpa åt henne. PANIK! jaja, får lösa det där på något sätt.

Peace out!!

P.S. I Love You

image92


Vilken underbar underbar underbar film :) Jag är från och med nu kär i Irländare. Haha, det är inte bra för mig att se filmer.. jag blir alltid kär i folk. Jaja, ni borde iallafall se den här filmer! Kärlek till den.

Jag undrar vad jag ska roa mig med nu. kanske hitta en till bra film att se. Man är ju trots allt ledig imorgon! :)
Då blir det städning av rummet och att plugga spanska. Wish me good luck :)

xx

!!!!!!!!!!!!!!!!!! DÖD

ICA BYGDEÅ HAR SLUT PÅ ONICO!!
vad fan ska jag göra nu?
jag kommer seriöst börja gråta!


tidsfördriv

DIN OMGIVNING

1. Hur många är det i din klass? typ 27 kanske?
2. Känner du några som röker? Förmodligen
3. Hur många är ni i eran familj? i mammas familj är vi 3 och pappas 4.
4. Har ni några husdjur? Yes, en katt som är elak och som hatar mig
5. Känner du någon som knarkar? Yes

OM DINA VÄNNER
1. Har du någon riktig vän? Ja det har jag
2. Hur många vänner har du? Men inte vet väl jag.
3. Vilket kön är oftast snällast? Killar är simplare och ärligare (ibland......)
4. Hur ser dina bästa vänner ut? snyggast i världen.

MUSIK
1. Vad är musik? något jag inte kan va utan
2. Vad lyssnar du på? The kooks, babyshambles osv
3. Vad är dålig musik? jag hatar trance
4. Har du något favoritband? just nu the kooks :)

TRAGISKT
1. Känner du dig värdelös? ja, ibland
3. Röker du? Det händer ja
4. Har du någon gång försökt begå självmord? nej
5. Känner du någon som begått självmord? Ja
6. Känner du någon som tänkt begå självmord? yes.
7. Har du någon gång gråtit dig själv till sömns? hm, ja.
8. Har du någon gång provat droger? Nope
9. Har du någon gång prövat alkohol? haha dum fråga
10. Är det någon som du brukar ha "djupa samtal" med? haha ja
11. Är det någon som har sålt alkohol till dig? Absolut

OM KÄRLEK
1. Är du kär? Nej
2. Vad tycker du om kärlek? Jag vet faktiskt inte 
3. Har du någon gång varit olyckligt kär? Japp
4. Vad är de längsta du har varit kär i någon? ett år
5. Är du homosexuell? nej nej
6. Tänker du gifta dig när du blir stor? kanske det kanske 
7. Tror du på kärleken? ingen aning

så mycket fruktansvärt..

image91


Okej, jag kan ju meddela er om att Onico egentligen inte hjälper mig ett dugg. Visst, jag har något underläppen som svider.. Men jag har inget nikotin. Jag håller på att bli galen. Sitta här på jobbet och vara trevlig mot folk funkar inte. Jag har varit nära att brinna av ett par gånger nu. GAH, folk är så jävla korkade.

Ikväll ska jag se på film och slöa. Kanske köpa mig nå godis och fläska.. för imorgon är jag ledig och det ska jag njuta av.. Visst jag ska plugga lite spanska också (prov på tisdag).. men jag tror inte jag behöver plugga så mkt. eller rättare sagt, jag är för lat. Det får liksom gå som det går.

Om 10 minuter får jag gå och äta min middag. Sedan ska jag sätta mig här i 4 h till. DET ÄR SÅ TRÅKIGT!
som tur är så har inte Jennifer åkt hem än, så jag är inte ensam. Men när hon åker hem så kommer jag få sitta här ensam och då kommer jag inte ha något att göra. Det är då ni kommer in i bilden och ska roa mig.. bara så ni vet.

Peace

Saturday

image90


I veckan har det varit skola. Har inte varit så seriös, men det måste jag fan bli snart. Sista terminen = sista chansen att göra något vettigt.. Jag och Bea har dock mest spenderat våran tid i studion, vilket är fruktansvärt kul.

Igår trodde jag att jag skulle ha en nykter kväll.. vilket jag som vanligt misslyckades med. Förfest hos Jipp, vilket var mycket trevligt. Fick dock i mig en del sprit där.. som erica så fint bjussade på. :) Buss till stan och sen in på x3m där det var party för fulla muggar. Sprang omkring (ensam som vanligt, eftersom att jag alltid lyckas tappa bort folk) och träffade människor. Sjöng även karaoke 2 ggr. Sjukt pinsamt men kul, var ju som tur inte ensam där uppe :P När vi skulle hem och stannade på statoil och skulle köpa mat så vare en dryg kille som sa något dumt till mig.. jag gav han fingret och gick iväg. Då började de tjaffsa med Sörvåg och Crille. fruktansvärt onödigt >_< jaja.

Idag har jag legat i min säng hela dagen. Sett This is England och bara tagit det lugnt. Gick till dalkarlså i skitvädret och vart dyngsur. Somnade i Bo och Roberts trappa pga att jag vart uttråkad av deras samtal. Åkte till Jennifer som hade fest. Pratade med Rasmus vilket var trevligt och sen for jag hem. Här är jag nu. Laddar hem Stardust som jag tänkte börja se innan jag ska sova..

Jobb 12-20 imorgon. Håll mig sällskap på msn.. för jag lär nog vara ensam imorogn :(


Onsdag

Jag mår inte alls bra idag. Tror jag åkt på feber eller någonting.. Har dock inte vågat kolla än. Det har förmodligen något med min sömn att göra som vanligt. Sjukt less är jag!

Jag har iallafall sett de 2 nya avsnitten av One Tree Hill nu.. Som jag har väntat och oj vad glad jag var :) Men nu är det slut och nu måste jag vänta till nästa vecka igen >_<

Vad händer i helgen egentligen? Någon som vet? hmpf.

<3 i would pay you for your sleeping disorder
ja, jag skulle tacka och ta emot!

stulet av min käre kusin johanna

Fyra jobb jag haft:
01. frasses
02. prao på dagis
03. telefonförsäljare
04. telecenter

Fyra ställen jag bott på:
01. teg
02. ersboda
03. ersmark
04. bygdeå

Fyra bra tidningar:
01. vecko revyn
02. aftonbladet
03. cosmopolitan
04. extra bild!

Fyra TV-program jag älskar att titta på:
01. one tree hill
02. scrubs
03. greys anatomy
04. gossip girl

Fyra platser utomlands jag har semestrat på:
01. mallis
02. alicante
03. egypten
04. -

Fyra platser i Sverige jag semestrat på:
01. göteborg
02. sthlm
03. skara
04. nyköping

Fyra favorit-maträtter:
01. grillat
02. tacos
03. kotletter i kolasås
04. nudlar

Fyra bra fester:
01. pdol 2006
02. storsjö
03. födelsedag
04. nyår

Fyra viktiga familjemedlemmar:
01. mamma och morgan
02. pappa och åsa
03. ida
04. farmor, faster, farbror, gunnar (ja, okej.. det vart många fler än 4)

Fyra viktiga vänner:
alla mina vänner är viktiga, tänker inte välja ut fyra. (yes, jag stal johannas svar)

Fyra bloggar jag läser:
(läser ju bara mina vänners, men okej..)
01. http://ilky.blogg.se
02. http://abej.blogg.se
03. http://endratski.blogg.se
04. http://jippan.blogg.se

Fyra låtar jag gillar:
01. the kooks - she moves in her own way
02. babyshambles - you talk
03. the kooks - naive
04. the kooks - im always where i need to be

Fyra webbsidor jag besöker dagligen:
01. http://www.apberget.se
02. http://www.myspace.com
03. http://www.blogg.se
04. http://lexin.nada.kth.se/sve-eng.html

Fyra favoritämnen i skolan
01. engelska
02. MUSIK
03. etik
04.

Fyra kroppsdelar jag gillar:
01. ögon
02. ryggar
03. armar
04. mun

Fyra saker jag inte kan vara utan:
01. mobiltelefonen
02. min säng
03. datorn
04. mina vänner

Fyra saker jag ska göra innan jag dör:
01. flytta till england
02. skaffa familj
03. hoppa fallskärm
04. bli miljonär

Fyra saker jag gör varje dag:
01. sitter vid datorn
02. sover
03. äter
04. snusar

Fyra saker i mitt badrumsskåp:
01. smink
02. pincett
03. hårspray
04. rakhyvel

Fyra länder jag skulle vilja resa till:
01. england
02. nya zeeland
03. usa
04. irland

Fyra bra egenskaper med mig:
01. glad
02. social
03. ärlig
04. rolig (haha)

Fyra uttryck jag säger ofta:
01. "du är störd"
02. "awesome"
03. "jag tycker du är.."
04. "bitch"

Fyra skådespelare jag gillar:
01. adam brody
02. johnny depp
03. jessica alba
04. brad pitt

Fyra saker jag är bra på:
01. prata för mycket
02. gnälla
03. skratta
04. vara negativ

Fyra gamla pojk/flickvänner:
01.
02.
03.
04.
(jeftersom att jag anser att dom i mellanstadiet inte räknas får ingen vara med på den här listan.)

Fyra filmer jag kan se om och om igen:
01. mean girls
02. the notebook
03. euro trip
04. van the man

Fyra ställen jag hellre skulle vilja vara på just nu:
01. i england
02. en sjukt rolig fest
03. liggandes på en strand med gassande sol och klarblått vatten.
04. storjävla klädaffär & obegränsat med pengar (mycket bra svar johanna)

Fyra bästa böckerna:
01. harry potter böckerna
02. davinci koden
03. lycksökare
04. rivalerna


Fyra saker jag önskar att jag kunde:
01. tala klockren engelska
02. spanska
03. spara pengar
04. läsa läxor

back in hell

image83

Då var man tillbaka igen. Sista terminen.. 6 månader kvar till studenten och paniken smyger sig på mig mer och mer. Så mycket som måste göras innan den stora dagen. Kommer man verkligen klara av det? Mitt första prov går iallafall av stapeln på Fredag och därefter ännu ett på Tisdag. Jag bara älskar att vara tillbaka.. eller inte.

Dagen var slö iallafall. Först religion och sen 3,5 h hål som jag och Bea spenderade i studion där vi spelade in diverse låtar Inklusive egenskrivna. Så sjukt roligt.. Sen vart det Spanska med en massa repetition inför vårat prov nästa vecka. Skjut mig!

Här hemma har jag inte gjort någonting. Haft videosamtal med ett annat land och sett nya October Road vilket jag äntligen fick hem efter många om och men. Imorgon finns det nya One Tree Hill att få tag på och jag kommer förmodligen gråta av glädje till detta underbara dubbelavsnitt som jag väntat på i evigheter nu.

irriterande

om jag var normal skulle jag sova nu. Jag har ju trots allt skola imorgon. Men inte fan kan jag bli trött. Jag bara ligger här och känner hur jag blir piggare och piggare. Något är ju fel. Jag borde gå och fixa nå jäkla sömntabletter eller något.

jag har iaf lovat mig själv nu att gå isäng runt 11 från och med nu.. så jag klarar av skolan.. 

HAHA the freak is back..

He's back ladies and gentlemen. OMG han är så störd och skrattretande!
Och det skumma är hur lik han är någon jag känner. oh well.
here you have him. Chris Crocker gör comeback..


The Freedom Writers

image82

Vilken underbar film alltså. Jag grät mig igenom nästan hela filmen! Ni som inte sett den bör göra det omedelbart och bums! Ni kommer inte bli besvikna! :) Jag behövde en sådan här film.

Jag kan även meddela er om att fisksoppan sög.. Fisksoppa med Saffran funkar inte.. Jag kommer svälta :(

Förresten fick jag nyss höra att jag inte kommer kunna köpa kvinnoskor i England för att dom inte har min storlek. Om det var ett skämt eller inte vet jag inte.. Hoppas verkligen att det var det! Annars får jag importera skor från Sverige helt enkelt! :O

nästa film på min lista som ska ses ikväll blir The Jane Austen Book Club. Jag är en sucker för fina filmer ikväll!

sådärja

Ny deisgn på bloggen, vilket jag tackar http://deisgnadinblogg.blogg.se för! Där finns allt och lite till.

Idag har jag ont i magen, vilket kan bero på magkatarren och kaffet jag nyss drack. Man ska inte dricka kaffe, det är inte hälsosamt :(

På tal om hälsosamt så har mamma börjat med GI-dieten vilket resulterar i att jag också äter denna mat. Hittills har vi ätit rätt skumma saker, men idag ska vi äta soppa vilket jag ser framemot. Fisksoppa med Lax och torsk.. maträtter med Lax kan ju inte gå fel.. (hoppas jag)

image81

Igår var jag med Sebastian och Elin. Jag och Sebastian sympati följde Elin på fest här i Bygdeå hos Peder. Jag kände mig verkligen missplacerad där, men efter att ha druckit mitt vin brydde jag mig inte längre.

Hade ett underhållande men ack så förvirrande samtal på msn när jag kom hem.. jag blir inte klok på det här alltså. jaja, orka haka upp sig på småsaker.

Hejsvejs.

En tråkig lördag..

image80


Idag är en sjukt tråkig dag. Jag sov till klockan 15.30.. åt middag, gick till Bilisten och köpte snus och nu sitter jag här. Finns ingenting att göra och ingen ringer mig när dom ska hitta på något. Less. Sebastian ringde dock nyss och frågade om jag ville följa med på fest hos Peder Lundström. Jag är inte taggad för 5 öre. Efter att Petter och Robert stuckit iväg utan att höra om jag ville följa med vart jag mest bara taggad på att ligga hemma och se på film och lata mig. Men självklart ställer man upp en liten stund för Sebastian.

På Måndag börjar skolan igen vilket känns förjävligt. Sista terminen innan studenten. Det som känns mest fuckat är PA 100 och Ung företagsamhet. Frågan är hur det kommer att gå :/

Jag taggar iaf att få komma bort ett tag i Mars. Åka till England i sisådär 8-9-10 dagar (beror på hur det blir).. Besöka London och Manchester. Turista, dricka öl och bara njuta av ett annat land och engelskan. Jag hoppas verkligen att Magda kommer ha råd när hon kommer hem från sin lilla turné i Thailand och Australien. Annars får jag väl helt enkelt åka själv. Inte lika kul men..

Peace out.

Hemavan

image68

I lördags åkte vi (det här gänget) upp till hemavan för att fira nyår. vi anlände runt 12.30 då vi började packa upp och förtära alkohol. Upptäckte att Soffan hade stuga just nedanför oss så hon kom upp en sväng och jag fick krama det lilla födelsedagsbarnet. Vi gjorde oss alla iordning, körde limbo och gick sedan ner på Stockstugan där Riff Raff Ruff skulle spela. Vägen dit var jobbig.. jag ramlade sådär 3-5 gånger pga att mina skor inte riktigt är gjorda för halka.På stockstugan var det iallafall hur kul som helst. Vart lite dålig där ett tag, men det vart bättre. Skämde ut mig för polisen och så.. Drog till Högfjällshotellet med Bo, Björn och Daniel där vi gick på klubben. Sjukt roligt.. Folk försökte få av oss tröjorna för att vi skulle dansa på scenen med dom. Jag klädde inte av mig, men det gjorde Bosse och Daniel! :P Jag fick stå där med kläderna på om jag ville, dom gillade mig. Sov i husvagnen den kvällen för att jag inte orkade gå hem och förmodligen aldrig hade hittat heller. Vaknar upp klockan 5 på morgonen av att jag håller på att frysa ihjäl. Vi upptäcker att batteriet är urladdat och att det är 5 grader i husvagnen. PANIK. Daniel började ta farväl men Björn kirrade biffen då han gick och stal sladden från husvagnen bredvid så vi kunde ladda vårat batteri.. Efter många om och men gick det iallafall att leva igen.

På söndagmorgon kom Billy och Robert och hämtade upp mig i Husvagnen. Vi gick till Hotellet och mötte upp dom andra och hämtade ut våra biljetter till Buffén på nyårsafton. Vägen hem var en plåga eftersom att jag fortfarande hade på mig mina förbannade skor. Det var läskigt när det stupade nerför och jag skulle försöka ta mig ner levande. Det gick iallafall efter att ha hängt på både Robert och Billy nerför backarna. Vi käkade middag i stugan och åkte sedan ut på en liten turné till en massa stugor och hälsade på. Hängde lite utanför stockstugan, i husvagnen och sen utanför hotellet. Som tur var så va Cissi nykter, så vi slapp gå! Väl hemma i stugan blev det att se på porrfilm och äta köttbullar.. (jag vet att det låter konstigt.. men det var hur kul som helst. oj vad vi skrattade)

På Måndagen såg vi på sjukt många scrubs avsnitt, sen åkte vi och badade. Jag badade dock inte utan solade istället, bastade ångbastu och vanlig bastu. Sen åkte vi tillbaka till stugan och började göra oss i ordning. Tog en massa kort och tog sedan taxi till hotellet. Där vart det buffé för hela slanten. Dock hade man missuppfattat allt och åt sig mätt på förrätten så man knappt kunde äta någon varmrätt.. (efterrätten fick ta sig i stjärten för den gick inte ner). Billy skålade för det gågna 2006 (HAHA sjukt kul) och alla i salen skålade med oss.. Sen drog vi ner på klubben där jag tappade bort de flesta jag kände, dansade mig svettig på scenen med pojkarna och träffade gamla vänner och nya vänner. trängde mig ut till rökområdet på 12 slaget och skrek med en massa okända personer innan jag hittade Robert och Billy. Kramar, skrik och grejor och sen gick vi in igen och fortsatte festandet. Gick med Robert Farmarn Björn Danne och Bosse till en efterfest som inte var så hemskt mycket att hänga i julgranen (käkade sourcream and onion chips dippade i glass :S) Ringde samtal till England som inte gick så bra. haha. Sen drog vi till Husvagnen igen där vi såg på Mac Gyver och jag somnade. Klockan 8 vaknar jag av att jag fryser igen (jag tänker aldrig mer sova i en husvagn). Åkte buss från högfjällshotellet ner till Sibylla klockan halv 10 och traskade hem. Hela dagen spenderades framför tvn och scrubs. Sen käkade vi, städade stugan och så började resan hem.. (som tog runt 6 h.. nådigt less).

Nu är jag iallafall hemma och är dyngförkyld.. så det blir inget jobb för mig.
Jag har ont överallt och hela min kropp är täckt av blåmärken. Men det var helt klart värt det. För trots vissa störningsmoment så har jag haft en riktigt riktigt bra "helg".

här kommer lite smått och gott från helgen.

utvärdering

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- haha klart jag gjorde.
2. Höll du några av dina nyårslöften?
- det gör jag aldrig
3. Blev någon av dina vänner förälder i år?
- ja, eller en bekant.
4. Dog någon som stod dig nära?
- nej, tack gode gud för det.
5. Vilka länder besökte du?
- jag var i sverige hela året.
6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha 2008?
- england
7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
- 1 agusti. haha.
8. Vad var din strösta framgång 2007?
- ehm, inte vet väl jag.
9. Största misstaget?
- itänker jag inte prata om
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
- jag har varit sjuk mest hela tiden.
11. Bästa köpet?
- hm, jag vet inte.
12. Vad spenderade du mest pengar på?
- snus och alkohol antar jag.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
- många saker har gjort mig glad.
14. Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2007?
- the kooks - she moves in her own way och afasi ft snook - 1990 nånting.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- jag vet inte riktigt. folk säger att jag varit gladare men jag vet inte riktigt om det stämmer.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
- brytt mig om mig själv och min hälsa
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
- brytt mig om vad folk säger.
18. Hur tillbringade du julen?
- fhemma hos min farmor med pappas sida av släkten.
19. Blev du kär i år?
- ja, jag vart ju det.
20. Hur många förhållanden?
- inget
21. Favoritprogram på tv?
- scrubs, one tree hill, little britain, october road, veronica mars, greys anatomy, HEROES, Greek osv osv..
22. Bästa boken du läste i år?
- sista harry boken
23. Största musikaliska upptäckten?
- the kooks
24. Något du önskade dig och fick?
- en bärbar dator och en digitalkamera
25. Något du önskade dig men inte fick?
- säkert hur mycket som helst
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
- fikade, öppnade paket, blev bjuden på middag, hängde på rött med mina vänner och drog på krogen krogen! (massor av öl)
27. Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
- oj så många saker..
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
- slö
29. Vad fick dig att må bra?
- mina vänner och min familj
30. Vem saknade du?
- jag saknade många
31. De bästa nya människorna du träffade?
- oj, dom är många och dom är underbara.
32. Årets sötaste?
- min lillasyster och bea
33. Årets hetaste?
- luke pritchard
34. Årets största kärlek?
- pratar vi inte om
35. Årets besvikelse?
- pratar vi inte heller om
36. Årets bästa?
- jag vet inte riktigt.
37. Årets snällaste?
- dom är många, så jag kan inte välja en.

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0