panik panik panik

Det gick bra att jobba. Rätt lugnt, och jag fick min onico tillslut. Min mamma är allt söt hon! Fick en massa engelska samtal idag också. Får panik varje gång, men efter ett tag gick det faktiskt bra. Spännande att 2 av dom var från england också.. Jag borde få fler sådana så att jag kan värma upp lite.

Jag har kommit på en till sak jag vill ha.. En skinnjacka. Det måste inhandlas snarast. Fick veta idag hur mycket jag får i lön den här månaden. två tredjedelar måste läggas undan. minst.. men jag måste köpa nå nya kläder också.. det här funkar verkligen inte. Ska gå en sväng på stan imorgon och kolla om jag hittar något billigt och fint.

Paniken över vårgarderoben har börjat komma.. och jag skulle hemskt gärna vilja ha lite nya fräscha grejor när jag far till England.. Nu tänker jag fan börja jobba jävel. Så fort dom ringer och frågar om jag kan jobba så tänker jag säga ja och ta mig dit. spelar fan ingen roll vart jag är.. jag ska dit! FÖR JAG BEHÖVER PENGAR! Funderar även på att ha 2 jobb i sommar, så att jag får ihop så mkt pengar som möjligt.. Kan bli lite knepigt att puzzla ihop så att jag inte jobbar på båda ställena samtidigt dock.

jaja, paniken är iaf här.. skola och pengar.
jag tror det är det enda jag skriver om i min blogg.. (eller gnäller)
skola, pengar och onico. harregud, skärpning!

Nu blir det iaf att se Juno och sedan att sova. Nu ska jag fan börja sova som folk..

".. but not as twats as Swedish people"


2 kommentarer

Tant

Jag tycker det är rätt underhållande att läsa om din hysteri om Onico (vilket sött namn btw)
Iaf så borde du gnälla och kämpa för att få Onico till Bygdeå, dom måste ju se til att kunderna blir nöjda!

Datum: 2008-01-22 Tid: 22:08:06
Sofia L

Då ska jag ringa dig när det än krisar. Och jag kommer inte att godta ett Nej som svar ;P

Datum: 2008-01-23 Tid: 11:13:30



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0