så mycket fruktansvärt..

image91


Okej, jag kan ju meddela er om att Onico egentligen inte hjälper mig ett dugg. Visst, jag har något underläppen som svider.. Men jag har inget nikotin. Jag håller på att bli galen. Sitta här på jobbet och vara trevlig mot folk funkar inte. Jag har varit nära att brinna av ett par gånger nu. GAH, folk är så jävla korkade.

Ikväll ska jag se på film och slöa. Kanske köpa mig nå godis och fläska.. för imorgon är jag ledig och det ska jag njuta av.. Visst jag ska plugga lite spanska också (prov på tisdag).. men jag tror inte jag behöver plugga så mkt. eller rättare sagt, jag är för lat. Det får liksom gå som det går.

Om 10 minuter får jag gå och äta min middag. Sedan ska jag sätta mig här i 4 h till. DET ÄR SÅ TRÅKIGT!
som tur är så har inte Jennifer åkt hem än, så jag är inte ensam. Men när hon åker hem så kommer jag få sitta här ensam och då kommer jag inte ha något att göra. Det är då ni kommer in i bilden och ska roa mig.. bara så ni vet.

Peace


0 kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0