Fika med svenskar

Åkte in till Manchester idag med 11.50 tåget.. Jag är stolt över mig själv som lyckades ta mig in och hem alldeles ensam.. :P Fick vänta ca 10 min innan Anders och hans flickvän (som befann sig i Manchester) kom till Victoria Station där jag hoppade av.. (Vågade inte åka taxi själv så jag bad dom komma dit). Anders hörde av sig på Facebook om att dom skulle till England och självklart ville jag ta en fika.. man tackar ju inte nej till att träffa Svenskar.. Speciellt inte svenskar man halft känner och som är från Umeå :)  Vi gick till Starbucks och fikade och pratade om allt mellan himmel och jord.. speciellt om England såklart.

Träningsverken i mina ben är inte nådig.. jag kan inte gå i trappor och mina armat gör ont också. jävla klättring igår alltså. jaja.

Solen skiner idag så jag är glad.. dock sjukt trött så jag ska nog vila en stund tänkte jag..
peace out.

GRATTIS TLL MIN KUSIN OCKSÅ SOM FYLLER 20 IDAG! Ringde och sjöng för henne.. stackars hennes öron kan jag lova. Önskar jag kunde varit där på din födelsedag.. men du får ha en underbar dag utan mig :)



1 kommentarer

Jipp

Ahaaa! :)

Datum: 2008-07-21 Tid: 18:37:36
Blogg: http://jippan.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0