min nya favorit


volvic touch of fruit - jordgubbsvatten är min nya favorit.. bara så ni vet. haha

lite bilder från dagarna som gått..








utsikt från ölparken vid the railway

the railway.. huset till höger


utsikt från ett fönster i the railway


rob

wilf och carol som står bakom honom

hejjjj

hello my name is wilf, i am emelies boyfriend and thought you should all see what kind of crazy girl she has become since moving to england :)





PUSS HEJ

intervju och manchester

Jag hade ju som sagt intervju om mitt national insurance number.. vad var jag orolig över? först och främst var gubben jag pratade med trevlig.. sen frågade dom mig typ ingenting utan skrev mest bara ner mina uppgifter och sånt. Nu måste jag dock vänta 2-3 veckor innan jag får veta om jag får numret eller inte. håll tummarna för mig?

Efter det spenderade jag och Wilf dagen i manchester och letade kläder. Jag hittade ett linne på urban outfitters.. hittade även ett par gråa cheap monday jeans och en snygg klänning.. men det räckte med att linnet kostade mig £38.. Jag måste dock dit snart igen.. till manchester alltså.. för jag hittade ett par ursnygga skor. röda tygskor. typ som dom vita och svarta jag har.. fast röda :)


våran frukost runt halv 9 på morgonen inne i manchester.. eller ja. jag vet inte vad wilf tagit kort på.

jag äter melon och är inte så lycklig över att wilf tar kort på mig

hej människor som traskar runt i manchester


hemskt lycklig

wilf är söt och läser manchester evening news

min shoppingbag

viktoria station

hej jag heter emelie och är ego

puss älskling

tåg

här är tröjan från urban outfitters.. jag tyckte inte om hur jag såg ut på bilden så jag beslöt mig för att klippa bort hela mig. haha jag är en mästare på paint!

ikväll ska vi ut och dricka öl på ett fält.. tror jag

regn regn och åter regn


regnet öste ner igår hela dagen. jag var deprimerad och less och allt
kändes åt helvette. men men.. jag får skylla mig själv som flyttade till
england, eller hur?

3 month anniversary


såhär såg jag ut efter att ha promenerat fram och tillbaka till uppermill i regnet. jag var dyngsur och less men jag fick mitt papper underskrivet så jag var rätt glad ändå.

efter att ha promenerat runt i greenfield och lämnat ut 2 cvn bestämde vi oss för att ta tåget till manchester för att fira våra 3 månader tillsammans med god middag och kanske bio. :)

viktoria station i manchester

manchester

manchester

ett stort tv-hus i manchester

det var här inne på the printworks som vi hängde. ni ser den gula skylten där. det var på den restaurangen vi käkade middag. HUR GOTT SOM HELST!

en del av the printworks genom restaurang fönstret

min mat. acapulco chicken fajita. underbart gott. kyckling, lök och paprika pa en stekpanna som ryker och fräser när dom kommer in med den. Serveras med 4 tortilla bröd och ost, salsa och cream fraice (hur det nu stavas) det var iaf gudomligt gott.

Efter middagen köpte vi ben and jerrys (i bägare :S ni vet kul glass.. MUMS) och såg sex and the city filmen. vilken jävla film alltså. jag älskar den :D tillochmed wilf tyckte den var rätt bra : )

efter det gick vi på hard rock café manchester för att dricka en öl medans vi väntade på tåget hem.

jag kände att jag inte riktigt passade in där då tjejerna var jätte lätt klädda, med höga skor och över sminkade. men jag trivdes ändå för jag hade wilf. vi försökte även få me skylten i bakgrunden och vi lyckades helt okej :P

när vi stod utanför tågstationen såg vi manchestereye.. en miniatyr av london eye som tydligen är skit dålig. men den såg fin ut när den var upplyst så jag tog en bild :P

50 min senare var vi hemma i älskade greenfield igen :D

3 månader

allt det här med jobbsökande och intervjun hos national insurance number på fredag har gjort mig nervös och orolig. jag tvivlar på att dom kommer ge mig ett nummer och just nu känns det som att jag aldrig kommer få jobb och att jag måste åka hem. brevet från "paul the butcher" är skrivet och jag ska gå till uppermill strax och be honom skriva på det så jag iaf har lite bevis på att jag har sökt jobb. Ska även sätta mig och skriva ner ställena jag lämnade in cvn på så att jag kan ge det till personen som kommer intervjua mig.

Idag firar jag och Wilf 3 månader. Vi ska äta god mat (tror jag), gå på en lång promenad och se "definitely maybe" som jag redan sett dock.. men den är helt underbar. en mys kväll helt enkelt. jag ska tvinga wilf att köpa ben & Jerrys också :)

Nej nu måste jag hoppa in i duschen, gå ut med hundarna och sedan traska iväg till uppermill. SJÄLV! för wilf är på jobbet. Jag är nervös. då vet ni. Wish me good luck. pusshej


ps. jag har världens bästa pojkvän.

England är ett komplicerat land

Igår gick jag till banken med mina papper från swedbank som var ett skämt. De hade stavat adressen fel och skrivit "his" istället för "her".. Sen var det inte ens rätt papper dom skickat. Mannen vi hade möte med berättade även att jag behöver ett national insurance number för att få ett bankkonto så jag har bokat en intervju för det nu. Problemet är bara att jag behöver ha med mig skriftligt bevis på att jag söker jobb.. dom vill ha ett jobberbjudande på papper vilket är svårt eftersom att jag inte har ett än. Jag gick dock in till han jag var på intervju hos förra veckan och frågade om han kunde skriva något för att bevisa att jag faktiskt letar efter jobb och han sa åt mig att skriva et och komma in till honom imorgon så att han kunde skriva under det.

Mötet om numret är på fredag i salford vilket ligger utanför manchester.. så att ta sig dit lär bli ett äventyr.. som tur var så ska wilf följa med mig :) Vi ska även shoppa lite i manchester efter mötet för jag behöver nya kläder. VI var inne i Oldham igår (jag hittar dit nu med buss btw. jag är stolt) för att jag skulle köpa lite grejor och dubbelkolla om jag inte kunde köpa telefon med mitt svenska bankkonto. Wilf kom hem med kalsonger och jag kom hem tomhänt.. Och inte fick jag skaffa telefonen heller.

När vi kom hem från bussen gick vi förbi puben next door där carol och rob satt  i solskenet. Vi satt där med dom och drack lite öl innan vi for hem en sväng och sedan drog till "the woolpack" en pub i Dobcross.. Jag frågade om jobb och han tog mitt nummer om dom behövde några arbetare där. Efter det gick vi (jag var rätt packad) till Adam och Jon där jag fick en "jobapplication" till hans pappas företag. Adam och Wilf försvann så jag och Jon satt och skrev till Carlberg och pratade lite. Allt känns bra mellan oss nu.. skönt.. orkar inte med intriger och arga miner. Fick skjuts hem av Jon och vi gick och la oss direkt helt utmattade.

Idag har vi först slöat. Sen gick vi in till Uppermill där jag har gått från butik till butik och sökt jobb. Har även mailat en ny café/bar som öppnar snart och som behöver anställda. Jag har delat ut 5 cvn och gett mitt nummer till en butik. Hoppas någon hör av sig snart.

Nu ska vi strax coh spela fotboll. Eller wilf ska inte jag :P Klockan 19.15 ska vi vara hos jill (wilfs låtsas mamma) för att äta middag och sen ska vi nog slöa framför harry potter 5.

Imorgon firar vi 3 månader btw.
Pusshej

Saddleworth show

Igar hangde jag med rob och carol pa puben bredvid wilfs hus.. wilf kom efter en stund och vi pratade, spelade biljard och drack ol. Jag och wilf vart ratt packade da rob och carol bjod hela tiden. fick i mig typ 6 pints :O Jag vann over wilf 2 ganger i biljard och fick efter det spela mot en knarklangare.. jag vagade inte vinna (aven fast jag formodligen inte kunnat om jag ens forsokte) jag var ratt radd. :P En gammal man som ar kand dar pa puben (70+) kom fram till mig och sa att jag var vacker, att wilf var en lyckost och att jag inte var den forsta tjejen han tagit med sig dit men den snyggaste. ehm, ja.. han var ratt laskig.

efter det kom adam forbi har hemma, kopte oss chip muffins och traskade upp med vara ol/cider till Tom dar kvallen spenderades framfor tvn. ratt chill.

Har legat och sovit halva dagen. Diskat undan den som vi hade pa rummet. Gjorde mig en macka som alice sa vackert at upp da jag var ute och rokte. hmmmm. Adam sa at mig att ga till churchill (om det nu hette sa) och traffa han och sean for att hanga pa saddleworth show. jag visste dock inte vagen men var pavag dit anda (tapper som jag ar) Wilf hann hem innan sa han gick med mig. saddleworth show var inte sa mycket att hanga i julgranen. ett fatal karuseller, konstiga manniskor med konstiga skor med bjallror och konstiga hattar med blommor pa. en falk som flog omkring och skramde skiten ur mig, sumobrottning och sadan saker. Svinkallt var det ocksa.. och det regnade lite en stund.

Nu ar vi hemma efter att ha varit pa shopen en svang och kopt alkohol till adam och sean. dom ska pa fest ikvall och wilf ringde dit och fragade om vi kunde komma. tydligen fick wilf komma men inte jag. puss pa dom. Wilf ligger nu och sover och jag ar sjukt uttrakad. har absolut ingenting att gora :/ jaja, sant ar livet.

hejda


rob och wilf

carol och wilf

wilfyy

adam hemma hos tom

Jack hailey och tom

lordag

Igar bestamde vi oss da for att ga till church inn och dricka ol. promenaden dit var underbar. vilken jakla utsikt alltsa.. ni maste alla komma hit och uppleva det! :) ringde aven ett par samtal hem till sverige och det var skont att hora deras roster..

val pa church inn var det val inte sa kul.. eller jo, det var kul men ett par tjejer satt och viskade om mig och stirrade pa mig for att jag var fran sverige.. och ja, det gjorde mig ledsen och irriterad. wilf lugnade mig dock och sa att det inte var nagot att bry sig om for dom ar bara btiches och ar avundsjuka.. det tror jag ju vad jag vill pa dock. paki-pizza bestalldes till puben och runt halv 1 gick vi hem.. Promenaden hem gick hur fort som helst eftersom att pojkarna nastan sprang.. Vi fick sallskap av Lee och Clayton pa vagen hem.. dom tyckte det var kul att jag var langre an wilf.. det gor alla.

Har varit hemma hela dagen idag. wilf ar och jobbar och jag ar slo. har haft videosamtal med pojkarna (samuel, bo, farmarn och robert) jag kunde dock inte se dom.. men hordes gjorde dom :) Underbart att hora deras roster. Robert tyckte att jags kulle komma hem nasta vecka.. men sa blir det inte.

brevet fran banken damp ner i brevladan idag och jag ar glad. pa mandag ska mitt bankkonto fixas ( om det inte ar nagot mer som behovs som dom glomt... skulle inte forvana mig) och en telefon skall kopas.. sa pa mandag kan jag borja soka jobb pa riktigt :)

Nej nu ska jag forsoka hitta nagot vettigt att gora.. typ se en film eller nagot innan wilf kommer hem.

Ha en bra dag mina kara. pusshej

dagens lat


thos dancing days - hitten

bilder fran gardagen


sa mycke kullar och falt alltsa

skolan i greenfield

jag forsokte fanga utsikten med min mobilkamera under promenaden till church inn.. det gick inte sa bra dock.. det var mycket vackrare an vad mina bilder visar







church inn


hej jag heter emelie

nostalgi

Detta ar vad jag lyssnar pa har innan vi ska ut.. nagot som for mig tillbaka till Sverige :)


midsommar i england

Vi for aldrig till Tom igar.. inte heller till ett falt. Vi blev bara hemma. Adam, Scott, Sean och Alex var har en stund och jag fick kommentaren "Emelie, do you ever speak? Like when you and wilf are alone together.. do you ever talk?" haha, jag borde kanske borja prata mer :P

idag ar det midsommar hemma.. jag vill ocksa fira midsommar.. men ack nej.. dumma engelsman. Har varit pa arbetsintervju idag hos kemtvatten. Det gick ratt bra.. dom letade dock efter nagon med erfarenhet (aven fast det stod pa sidan att det inte behovdes). mannen tog dock mitt cv och sa att han skulle ringa om det fanns nagra extra timmar dar. han vart chockad ocksa nar jag sa att jag var fran sverige.. han tyckte jag var duktig pa engelska.. haha

Efter det for vi till parken och wilf spelade fotboll.. (de ar besatta :P) Nu ar vi hemma. Har sett lite av Harry Potter 4 och nu gor vi oss iordning for att ga till puben Church inn :)

jag har fatt fina bilder och midsommarhalsningar fran vanner och familj.. jag har varit tarogd hela dagen. jag har bara varit borta en vecka men det kanns som en evighet nu nar jag vet att jag inte kommer hem inom den narmsta framtiden. KOM HIT OCH HALSA PA MIG TACK...




greenfield park

sjalvklart drack jag cola light.

midsommarhalsningar fran min familj:

pappa och alskade lillasyster. SAKNAR

kusin moa

kusin anton

Sofia är en sötnos


Ihk, sofia är söt och idag saknar jag Sverige en massa. Kan bero på att det är midsommar och att jag alltid spenderat den med min familj och mina vänner. Här firar de inte midsommar så det känns tomt. Jag hoppas dock ni skickar en massa bilder så jag får se hur ni har haft det!

Nu ska jag och Wilf iväg och försöka fixa mig ett jobb. Vi är slöa som vanligt men nu ska vi dra tummen ur arslet och traska iväg till Uppermill.

Ha en underbar midsommar allihopa.. Vi hörs och ses! PUSS

Torsdag

Ehm, vi har varit relativt sloa idag, men vi har anda  hunnit stada rummet lite.. fortfarande lite stokigt dock.

Adam kom forbi har senare och vi gick alla (3 st) och kopte fish & chips och gick sedan till parken dar det skulle spelas fotboll. Jag sprang till shopen at Adam och Wilf och handlade drickor at dom trotta och torstiga sma pojkarna. Inte lika laskigt att handla saker har langre. :)

Det borjade regna nar dom spelade fotboll och eftersom att jag ar sot, gjord av socker och svensk bestamde jag mig for att ga hem..

Wilf ar dock hemma nu for att det var for blott for att spela. jag trodde anda engelsman var van vid regn och kunde spela fotboll trots det :P men ack nej.. dom ar mesar.. inte vkingar som oss svenskar.

Jag vet inte vad som hander ikvall. Vissa vill att vi ska ut pa nagot falt och dricka ol.. och tom vill att vi ska till han och dricka ol.. men eftersom att jag ar pa daligt humor efter att inte ha nagot snus sa ar jag ratt less.. :P





ny design

min alskade kusin johanna har gjort det igen.. en ny design. kande att jag ville ha lite nytt nu nar jag flyttat och allt. vi far se hur langa den har designen haller ;) tack iaf.. jag alskar den :)

Jag och Wilf ar sloa. Vi har inte sa mycket att gora nu nar jag inte kan soka jobb. sa vi sloar hemma helt enkelt. Ikvall ska vi tydligen forbi Tom och dricka ol. Tom gillar dock inte mig tror jag.. Vi far val se hur det gar.

Jag har slut pa snus.. sa vem som helst far garna skicka nytt at mig. SNALLA!




Nar wilf gick till affaren hade jag lite att gora sa jag tog lite kort fran hans fonster.


hejdå sverige

jag tänker aldrig komma tillbaka efter den här matchen >_< BLÄ SÄGER JAG

DÖD

SWEDBANK KAN GÅ OCH DÖ!!!!!!!!!!!!!

jag är student och arbetslös




jag saknar min mamma




mans influensan

Vaknade upp av att Wilf var kokhet. Han har hög feber och ligger i sängen och är söt. Jag har varit ute och gått med hundarna och gått till co op och köpt glass till hans stackars hals.. Jag är en duktig flickvän och jag är stolt att jag klarade av allt det ensam :P Jag tror även jag tillochmed hittar att gå till Uppermill.. Även fast det är en 20-30 mins gångväg. Jag lär mig :)

Tanken var idag att vi skulle till Uppermill igen till kemtvätten och sen till oldham på massa affärer men det blir nog inte av. Wilf behöver vila.. Poor little baby.

Bankpapperna har fortfarande inte kommit och jag börjar bli nådigt frustrerad.. Jaja, jag får väl helt enkelt vänta: Blir inte så kul för från och med imorgon börjar Wilf jobba.. och han jobbar även hela helgen.. så vad fan ska jag göra då? Jag kan liksom inte åka in till Oldham själv och fixa saker för jag vet inte när jag ska hoppa av bussen och taxi är alldeles för dyrt. :/ Jaja. skitsamma.

Sverige Ryssland matchen ikväll då :)
Jag och wilf ska sitta och heja i våra sverige tröjor, dricka cola light och kanske gå och köpa nå gotta. Vi har våra kyckling chips som vi båda älskar.. men jag är lite mer sugen på ben and jerrys eller något. Haha. fetto emelie.

sweden against the world

Vaknade upp med värsta humöret någonsin.. Ingenting var bra och jag kände mig mest värdelös i hela världen. Det gick dock över som tur var.

Wilf och jag spenderade dagen vid internet och letade jobb åt mig. Vi hittade ett i uppermill på en kemtvätt så vi traskade dit för att se om dom ville anställa mig.. Dock var det stängt så vi fick traska tillbaka.

Vi traskade senare på kvällen tillbaka till Uppermill för att äta middag med hans pappa & hans pappas flickvän. Det var trevligt. dock är jag sämst på att småprata med äldre människor men aja, det gick väl bra.

Efter maten traskade vi hem igen (mycket promenader..) och wilf mötte upp sina vänner i parken för att spela fotboll. Jag vägrade dock spela för jag är sämst :P Satt på en bänk och pratade lite med Jennie men som sagt.. jag är dålig på att småprata med människor jag inte riktigt känner ( när jag är nykter ) och speciellt inte på engelska så.. De var roliga att se på iaf och engelsmän är faktiskt rätt sköna :)

Nu ska vi fortsätta se Harry Potter 1 som vi började se igår men eftersom att jag var för trött kunde jag inte se klart den :P

Bank papperna har inte kommit än btw.. jag hoppas dom kommer imorgon så jag får mitt jävla bankkonto någon gång och min telefon. JAG VILL HA TELEFONEN NU!!!!!!!!

lite bilder (väldigt få):

adam

hej jag hittade en bro på våran promenad till uppermill

fotboll

trött

Efter mat i magen och en liten promenad med hundarna är mitt humör bättre. Dock är jag fortfarande less över att inte ha en telefon eller ett bankkonto >_< Men men, what to do? Jag hoppas papperna kommer SNART!

Jag och Wilf är nördar och sitter vid datorn. Vi ska se Harry Potter 1 nu och sen sova.

Btw, jag har hittat en ny kärlek här. Chips med smak av typ grillad kyckling.. HELT UNDERBART! haha.. fetto.

ni som läser får gärna kommentera också så att jag bryr mig.. (iaf ni som jag känner.. )

jfkgl

dagens planer sket sig totalt. Vi for till banken men dom behovde ett bankintyg fran swedbank med min nya adress.. sa jag har inget bankkonto och ingen telefon vilket betyder att jag inte kan soka jobb.. jag ar glad. NEJ

mamma ringde swedbank och bad dom skicka ett bankintyg hit.. de sa att det skulle ta 1-2 dagar och om det inte funkade skulle de skicka intyget till mamma som skulle skicka det hit.. jag tror mer att det blir att mamma maste skicka det.. sa jag kommer intek unna soka jobb eller skaffa telefon eller nagot pa typ 1-2 veckor om inte mer.. SKJUT MIG SNALLA?

mandag

pa dagens schema:
- uppermill och fixa bankkonto
- soka jobb pa en bar som nyss oppnat dar
- aka till oldham och kopa en telefon (om jag far ett bankkonto)
- handla nodvandiga grejor
- skriva klart mitt cv
- ata
- se klart 21
- sova

Pusshej

hejsansvejsan

Jag och Wilf har spenderat kvällen hemma. Wilf har varit duktig och skrivit sitt cv men inte jag. Vi ska däremot fixa mitt så fort som möjligt. Ska iallafall in på puben eller baren (vad det nu är) och se om dom behöver någon som jobbar där.. Ett intyg m att jag bor här har även skrivits. Det behövs om jag ska öppna bankkonto här. Hoppas det går!!! FÖR JAG VILL HA MIN TELEFON! Vi har även beställt hem "Curry" som var jävligt gott och bara slöat.

Nu ska vi se på 21 och sen sova. Har en lång dag imorgon då vi ska till Uppermill, Oldham och Manchester.. Det blir bra.. Jag har även insett nu att Wilf har bluetooth på sin dator.. så jag kan försöka ta lite bilder med min mobil imorogn så ni får se lite iaf.. Dålig kvalla dock men det får ni leva med :P

Pusshej

Wilf and i have spent the night at home.. Wilf has written his cv.. im proud of him. I havent tho. We're gonna do mine as soon as possible. We're going to the pub or bar (whatever it is) tomorrow and see if they need someone there.. wilf has written some paper for carol that verifies that i live here.. which i need if im gonna open a bankaccount here. I hope they'll let me!!! COS I WANT MY PHONE!! We've also ordered home some Curry which was really really good and just been lazy.

We're gonna watch 21 now and then sleep. Have a long day tomorrow. We're going to Uppermill, Oldham and Manchester. Gonna be good.. Realised that Wilf has bluetooth on his computer.. so i'll try and get some pictures up from my phone tomorrow so you can see some things.. the pictures will prob nt be good but you'll have to live with that..

Writing this in English now cos wilfs curious about what i write.. I wont translate it everytime tho.. not cos i dont want him knowing what it says. just because i cba'd writing it in english everytime. so wilf.. i'll have to read it to you sometimes, if thats ok with you love :P

Pusshej

Söndag

Vaknade runt 12 idag och gjorde oss i ordning för att gå ut. Wilf har spelat fotboll i Greenfield park och jag har hängt på en bänk med cosmopolitan och kollat på. Snackat lite med hans kompisar och bara chillat. Det har varit rätt bra väder. Varmt och skönt när solen kom fram men när det blev molnigt så vart det rätt kallt. Nu sitter vi hemma hos honom och han skriver på sitt cv. Jag har hunnit rensa lite i rummet och fått lite ordning på mina kläder. När han är klar med sitt CV är det min tur.. för jag har inte word på min dator :P

Blir en tidig kväll ikväll för vi har många ärenden att göra imorgon. Vi ska till Uppermill, Oldham och in till Manchester. Kommer bli tufft och säkert stressigt också :O Jag hoppas på att allt går bra i Uppermill (jag ska nämligen öppna ett bankkonto där och söka jobb på en nyöppnad pub).. För utan bankkontot blir det ingen mobiltelefon för min del.. Om allt går bra dock så är telefonen min IMORGON :D

Hoppas ni har det bra hemma i Sverige.
Pusshej

promenad

Efter Sverige matchen idag bestallde vi paki-pizza som ar hur gott som helst. dock javligt mattande. Vi sag lite skins innan Rob och Carol kom hem.. och dom var sota. Wilfs mamma carol pussade en massa pa mig och kallade mig "hennes emelie".. det gjorde hon igar ocksa nar adam retade mig for min engelska.. hon fragade aven om jag var gravid HAHA.. nej inte precis :P

Vi har nyss kommit hem efter en lang promenad. Gick upp en massa backar in pa det rika omradet.. Sjukt stora sten hus. hur fint som helst och sten murar. Jag alskar england och speciellt greenfield. det ar sa underbart har :) jag onskar dock att ni kunde ta del av det ocksa.. ni kommer kunna gora det lite pa mandag da jag far min telefon (om dom nu later mig oppna ett bankkonto :P)

Nu ska vi se trainspotting och ata godis och chips.. Pa schemat imorgon har vi stada wilfs rum, wilf ska spela fotboll med sina kompisar och jag ska titta pa och sen vet jag inte vad som hander. kanske skulle pa en pub med carol och rob och lyssna lite pa ett irlandskt band.. justja.. vi kanske ska ut pa en cykeltur imorgonbitti ocksa (om jag inte ar for lat och trott dock, vilekt jag lar vara haha)

ha det sa bra.
Pusshej

halladar

Idag har det inte hant sa mycket.. Vi har varit lata och legat i sangen hela dagen sa det blev inte att oppna bankkonto eller soka jobb. det blir pa mandag dock.. da blir aven denna skonhet min.. sa da far ni mitt engelska nummer:


it is fit as and wilf is also getting the same phone ;)

ikvall blir vi bara hemma.. vi ska se pa film och ata paki-pizza.. det blir en lugn kvall alltsa.. skoooooont.
Vi har nyss sett spanien - sverige matchen och jag ar ratt forbannad for tillfallet. jag och wilf sitter har i vara sverigetrojor och sverige forlorar. SA JAVLA ARG JAG BLI! jaja
jag tror wilf vill saga nagra ord ocksa:


HELLO EVERYONE :) this is clearly wilf speaking as i can only speak english :P emelie is fine i am looking after her good, were very happy together :) FUCKING SPAIN :(((

zlatan for pres ;)

:)


blä

jag mår jätte illa och jag behöver mat. Det finna dock ingenting här hemma och jag är för feg för att gå till affären själv för jag vet inte riktigt vad jag ska handla, så jag väntar på att wilf ska vakna.

Ikväll ska vi se sverige matchen :) Jag tror vi skulle förbi adam & jon också.. fast jag är inte säker..
Puss

Lördag

Jag Wilf Adam & Kieren var här och drack igår. Vi alla vart rätt packade.. Käkade fish & Chips.. pojkarna brottades och sånt och sen så drog jag wilf och kieren till Oldham. Efter ungefär halva biten av bussresan inser jag att jag glömt mitt pass hemma så jag och wilf måste hoppa av och beställa en taxi (jag kände mig rätt hemsk).. Vi mötte upp Kieren på "the castle" som är en typ klubb eller någonting där de spelar indie musik.. Ett liveband spelade och dom var faktiskt rätt bra.. Senare drog vi till Escoba där vi drack en cider och dansade lite innan vi skulke till Tokes där det var rave party. Jag och wilf ville måla oss i ansiktet med självlysande ansiktsfärg men vi hittade ingen :( Hade en mycket trevlig kväll på Tokes ockås och träffade lite av hans kompisar.. Men det blev en tidig kväll för jag vart lite för full och lite för trött.. Hade världens dåligaste samvete när vi for hem men Wilf gjorde det klart för mig att han aldrig skulle stanna utan mig eftersom att det är mig han vill vara med. han är underbar.

Kieren tog även iväg mig en stund och ville ha ett litet snack igår kväll. Det var fint.
Kieren: I like you Emelie. You two make a really good couple. Im happy for you.
Emelie: Aw, thank you Kieren. I like you too :)

Så sött.

Jag är trött men kan inte sova.. så jag  vet inte riktigt vad jag ska göra :/

hej

har just duschat. pojkarna är och handlar fish and chips. Wilf Kieren och jag ska till Oldham senare.. Adam är dock för ung saå han ska hem. Jag är rätt full. Jävligt trevlig kväll. alla är så jävla trevliga.. Dom jag träffat hittills iallafall.. så ni behöver inte oroa er :)


PUSS PUSS PUSS
ni får gärna smsa mig.. jag kan dock inte svara :P men det är skönt att veta att någon bryr sig och tänker på mig :)

yeay


fredag

Bussresan in till Oldham gick bra och vi mötte upp Wilf.. Käkade på Mc donalds och sen var Wilf tvungen att gå tillbaka till college så jag och adam gick runt oldham och kollade. Jag köpte hårspray, hårnålar och hårsnoddar och även ett halsband :) Adam gick runt på alla affärer och frågade om dom hade några jobb lediga.. Vi kollade även upp telefoner och jag har hittat en jag ska skaffa så fort jag får jobb så jag har råd att betala £35 i månaden.. Med det får jag typ 125 gratis sms/mnaden till sverige och får ringa super billigt :) Då får jag även en 5 megapixel kamera i telefonen så jag kan visa er bilder för nu lär det inte bli många sådana :P

Nu är vi hemma hos Wilf och jag måste ränsa golvet från mina kläder. Sen blir det fish & chips, öl och film innan vi drar tillbaka till Oldham igen för att festa. Det blir nice. :)

Ha det så bra!
Pusshej

:O

Adam försöker få mig att ta en buss in till Oldham för att träffa Wilf. Frågan är om jag är redo att ta en buss dit.. Jag vet inte hur man gör, jag vet inte vilken sida jag ska stå på och allt sånt. Haha jag är sämst :P

godmorgon

Har just vaknat för andra gången idag. Vaknade först när Wilf åkte iväg för att göra sitt första prov klockan sju imorse.. Jag var rätt död om vi säger så. Måste hinna fixa bort alla mina kläder och få det här rummet att se ut som det gjorde när jag kom :P Allt ska vara klart halv 5 då Wilf och kieren kommer hit. Måste ha duschat och skit. Det blir fish and chips ikväll och öl.. Klockan 10 halv 11 ska vi in till oldham på en pub och sen vidare på en klubb.. Det blir nice :)

Hoppas ni har det bra. Pusshej

Greenfield

Just nu sitter jag i Greenfield. Resan gick bra.. dock fick jag sittsar och ont i ryggen under flyget.. Wilf stod och vantade pa mig pa flygplatsen och hans pappa skjutsade hem oss. Vi har inte gjort speciellt mycket ikvall.. borjat packa upp lite, atit middag, varit ute och gatt med hundarna (den har byn ar underbart fin :) ) vi har kopt med oss ben & jerrys och cola light hem och nu ska vi se pa film..

Wilf ska upp tidigt imorgon for han har 2 prov. Jag ska fortsatta packa upp och forsoka fa nagon ordning pa mina saker.. Sen blir det dusch och grejor for vi ska ut imorgon och supa :) det blir nice bajs.. Det skall aven ringas till arbetsformedlingen har i england och harspray skall inforskaffas.. behover aven en nyckel for utan en san blir det svart att ta sig in i huset..

synd att jag inte har en kamera sa ni far se bilder. skall forska losa det problemet nagon gang. en telefon skall inforskaffas sa jag far se till att kopa en med bra kamera :)

puss pa er

puss


Jag kommer sakna er!

gah

Nu sitter jag på arlanda. Det  var ett känslosamt farväl på flygplatsen med många tårar. Mamma grät, jag grät och kornelia grät. Men det var fint.

Har ätit för mycket mcdonalds så nu mår jag illa. Jag har för mycket handbagage och det är jobbigt att bära runt. Jag måste köpa djungelvrål och snus innan jag far och kanske växla pengar.. Jag är inte så smart. Jag sitter här.. jag borde nog gå och få något gjort. Måste även ladda mobilen för den är nästan död så jag kan inte ringa någon eller någonting. jaja

Ni får ha det så jävla bra i Sverige alltså. Jag kommer sakna er så fruktansvärt. Men jag finns alltid kvar och ni vet vart ni hittar mig. Kom gärna och hälsa på mig. Och ni kan även följa resan här.

Pusshej

Studenten

Igår tog jag studenten och det var helt underbart. Champagne frukost, skrik, sång, betyg, smygsupning på skolan, valhalla, utspring, vagn och allt sånt. Hur underbart som helst. Helt klart en av de bästa dagarna i mitt liv. Hängde på Corona på kvällen.. Det var rätt kul men alldeles för mycket folk och den slutade såklart i tårar. Men det var fint.

Här kommer lite bilder som jag stulit från Soffan...




hëëëëëëëëj

hej nej okej

fniss

coldplays nya skiva finns ute och jag får träffa wilf om 9 timmar.. kan det bli bättre än såhär?
nu ska jag sova för jag har huvudvärk. hejdå

oooooh

OMG! WILF ÄR I SVERIGE!!!!! :D :D :D :D :D

tjofräs

Jag och alex låg ute i solen idag men det var alldeles för varmt. Tydligen hade vi varmast i Sverige idag och alexandras termometer visade 40 grader i solen. Helt sinnessjukt!

Jag har spenderat kvällen med att försöka städa och så har jag legat i soffan för jag är sjukt trött och sliten. Imorgon ska jag upp tidigt för JAG SKA HÄMTA WILF PÅ FLYGPLATSEN! Jag är så jävla taggad :D ååååh det kommer bli underbart. Sen blir det bröllop och fest för hela slanten :D

Nu ska jag städa klart och sen kommer Kornelia och vi ska typ se film :) Måste dock lägga mig i något lämplig tid dock så jag inte försover mig :P

hejdå

Alex and i lied out in the sun today but it was way too hot. Apparantly we had the warmest weather in Sweden today and alex's thermometor showed +40*C in the sun. INSANE!

Ive spent the night trying to clean and been lied on the sofa cos im really tired and haggard. Getting up early tomorrow cos IM PICKING UP WILF AT THE AIRPORT! Im so excited :D gaaaah, its gonna be wonderful. Then there's a wedding and we're gonna party all night long :D

Im gonna finish cleaning now and then Kornelia is coming by and we're gonna watch a film or something :) Have to get to bed quite early tho so i dont oversleep :P

goodbye

sista kvällen med tjejerna

Igår gick jag på stan med johanna och shoppade. Smycken till studenten, jeanskjol och bh till min kära studentklänning. Nu är jag typ pank tror jag :P

Efter det åkte jag hem till Beas lägenhet (som jag aldrig varit i förr). Den var fin :) Sen drog vi till rött där vi mötte upp Alex och vi tog oss ett par öl. Vägen hem till Alex därifrån var konstig haha. Wilf ringde, flickorna jagade mig som zombies och en ung man satte sig med oss vid vägkanten och pratade england med mig och kärleksbekymmer. tydligen var det bara jag som tog honom seriös och det uppskattade han.

Nu har jag just vaknat. Alex och jag försov oss så vi missade lektionen där vi skulle få veta allt inför studenten! BLÄ! Ska hem snart och städa, FÖR IMORGON KOMMER WILF!!!!!!!!!!!!!
Walked around town with johanna yesterday. Bought jewelery for graduation, a jeans skirt and a bra for my dear graduationdress. I prob dont have any money left lol.

After that i went to Beas apartment (where ive never been before) It was lovely :) We went to "rött" where we met alex and we had a couple of pints. The walk home to alex was weird haha. Wilf called and the girls chased me around like zombies, a young man sat down with us at the side of the road and talked about england and love problems i was apparantly the only one who took him seriously which he appreciated.

Just woke up. Alex and i overslep so we missed the lesson where we were supposed to get all the information about graduation! BLÄ! Going home in a bit. Need to clean my room, COS WILF IS COMING TOMORROW!!!!!!!!!!!!

look what youve done

Min moster var förbi här och vi (jag, morgan, moster och mamma) satt nere vid vårat nya matbord och pratade och drack folköl. Det var trevligt kan jag lova. Vart mycket snack om Wilf och England som vanligt.. och att min mammas enda dotter ska flytta ifrån henne. Det är inte som jag dör dock.. jag kommer alltid finnas kvar :)

Idag är egentligen ingen bra dag. Det är en "tvivla på mig själv" dag. Jag hatar sådana här dagar. Speciellt när jag inte har någon vid min sida som kan muntra upp mig.. Men allt kommer bli bättre då Wilf och jag kan vara tillsammans igen. Han får mig att må bra. <3

Imorgon ska jag in med en buss till stan med min mamma. Jag ska försöka hitta en kofta till bröllopet och studenten samt smycken till studenten. Kanske även borde hitta ett par låga svarta eller vita ballerina skor till bröllopet också då jag inte kan använda högklackat ;P Sen ska jag även sola solarium med Johanna! Efter allt detta bär det av till Beatrices lägenhet (som jag inte varit i än). Vi ska dricka öl och vänta på Alexandra. Sen ska vi kanske på rött eller något. Blir iallafall en "sista kväll med flickorna" kväll.. För sen kommer Wilf och sen blir det student och sen blir det flytt.. Så sista chansen liksom.

jaja nu blir det 27 dresses och sen sömn.. pusshej

My aunt came buy and we (me, morgan, my aunt amd my mum) sat downstairs by our new kitchent table and talked and drank beer. It was ncie. They talked alot about Wilf and England as usual.. and that my mums only daughter is moving away from her. Its not like im dying tho... i'll always be here :)

Today is not a good day. Its a "doubt myself" day. I hate these days. Specially when i dont have anyone by my side who can cheer me up. But everything will be better when Wilf and i can be together again. He makes me feel good. <3

Going with a bus in to town with my mum tomorrow. Gonna try and find a cardigan for the wedding and graduation and some jewelery for graduation. Should also try to find some black or white shoes for the wedding as well cos i cant wear my high heels ;P Im gonna go to the sunbeds with Johanna aswell. And after all of this im gonna go to Beatrices new apartment (where i havent been yet), We're gonna drink beer and wait for Alexandra. When she arrives we're gonna go to the pub or something. It'll be the "last night with the girls". Cos Wilf is coming after that and then theres graduation and then i move. So last chance.


Ah well.. gonna watch 27 dresses now and then sleep. Pusshej

keep on your dress

Här har vi då klänningen jag fick hem igår. Jag hatar sådana här bilder på mig själv. Verkligen det värsta som finns. Var tyvärr tvungen att klippa bort mitt ansikte för jag gjorde en konstig min. Jaja, den är söt iallafall och jag gillar den :) tack wilfälskling.

Pojkarna har varit här och hjälpt mig rensa verandan så nu behövs inte så mycket göras till på lördag :) Ett stort tack till dom!

Jag har tråkigt och jag mår illa för jag åt alldeles för mycket mat. Vi åt tacos och det dumma med tacos är att man fortsätter äta även fast man är mätt. Så nu vill jag kräkas.

Ikväll blir det film med wilf. sista gången vi ser film som vi gör nu. Efter detta kan vi se film tillsammans, bredvid varandra, i samma soffa, i samma rum och i samma land :) Det ser jag framemot gott folk! :)

Heres the dress that i got yesterday. I hate these pictures of myself. Seriously the worst thing ever. Had to cut out my face from the picture cos i made a weird face. Ah well, the dress is cute and i love it :) thank you wilfiehoney.

The boys has been here to help me clean out my porch so theres not much left to do till saturday. A big thanks to them!



Im bored and i feel sick cos i ate to much food. We had tacos and the stupid thing about tacos is that you keep on eating even if youre full. So I wanna throw up now.

Film tonight with Wilf. Last time we watch films like we do now. After this we can watch them together, next to eachother, in the same sofa, in the same room and in the same country. :) Looking forward to that ALOT ladies and gentlemen! :)

goddag

Idag låg jag kvar länge i sängen innan jag gick ut och skulle sola. Dock låg jag bara ute i typ 10 minuter innan jag vart less. Gick på ica och köpte och glass och nu är jag hemma. Såg just att ett nytt greek avsnitt kommit ut så det ska jag roa mig med :)

Har ringt droskan nu och lagt till 2 stycken till vårat bord på fredag. Blir att äta bröllopsmiddag där. Så nu blir vi 17 stycken. Kan bli trevligt :)

Pojkarna kommer ikväll och hjälper mig med verandan. Puss.
och Puss på Wilf som kommer om 3 dagar :D

Stayed in bed late today before i went out for some sunbathing. Only lied outside for 10 minutes before i got sick of it. Went to Ica and bought some snus and ice cream and im home now. Just saw that theres a new episode of Greek out.. so I have something to do :)

Just called droskan where we're eating the wedding dinner on friday and told them to put 2 more people at our table. So we're gonna be 17 people now. Could be nice :)

The boys is coming over tonight to help me with my porch. Puss
and PUSS to wilf whos coming in 3 days :D

fruktglass

Jag traskade mig iväg till Ica och köpte hem Icas egna fruktglass med jordgubbssmak. Den var rätt god faktiskt, men blev för mycket i längden. Faktiskt en besvikelse.. Speciellt när den kostade runt 50 kronor.

Jag känner mig ofräsch så jag ska gå och duscha. Ingen skola imorgon heller.. Denna vecka känns ovärd (skolmässigt alltså.. för wilf kommer ju i veckan :) )

Imorgon blir det även att städa verandan. Robert och Bo kommer förbi och hjälper mig :) Yeay

I walked to the shop and bought some fruit ice cream with strawberry flavour. It was quite good, but you got quite sick of it after a while. Actually a disappointment.. Specially when it cost me £4 >_<

I feel quite discusting at the moment so im gonna go and get a shower. No school tomorrow either. Shit week (cos of school that is.. cos wilf is coming this week :) )

Gonna clean the porch tomorrow. Robert and Bo is coming over to help me :) Yeay

when the sun goes down

Jag ligger i min säng idag. Min mage har fortfarande inte blivit bra så jag ligger och försöker bli bättre. Har avklarat ett avsnitt av Shameless och väntar på att ett annat ska laddas klart.

Jag har fått mina kläder från Nelly.com nu :) Det mesta passade.. Men jag orkar inte skicka tillbaka något. En bild på min klänning kommer upp lite senare :)

Seriöst. Jag flyttar nästa vecka. Jag kan inte fatta det. Jag är hur taggad som helst men ändå hur nervös som helst.
Saker som jag måste börja göra:
- packa
- sälja mina fonder
- fixa arbetsintyg (snarast?)
- städa mitt rum ännu en gång innan wilf kommer
- åka förbi pappa och träffa familjen
- handla grejor till studenten
- rensa altanen inför festen
- bränna skivor till festen
osv osv osv.

Det löser sig dock förmodligen.. Men allt känns så overkligt. Jag ska lämna mitt rum, Bygdeå, Umeå, Sverige, mina vänner, min familj.. ALLT! Det blir en lärorik upplevelse helt klart. trodde dock aldrig att jag skulle få tummen ur och göra det :O Stackars magda som blir den nya slagpåsen hos pojkarna. Men hon vänjer sig.. det gjorde jag. FAN VA JAG KOMMER SAKNA ALLA!!!


Im lied in bed today. My stomach is still not well so im lying down and trying to get better. Watched an episode of Shameless and im waiting for another one to get downloaded.

The clothes from nelly.com has arrived :) Most of it fit .. But i cba'd sending it back. I'll post a picture of my dress later :)

Seriously. I move next week. I cant believe it. Im REALLY excited but also REALLY nervous!
Things that i have to do:
- pack
- sell my funds
- clean my room one more time before wilf arrives
- visit my dad and my family on his side
- buy things for graduation
- clean out the porch so that we have somewhere to sit at my party
- make some cd's for the party
etc etc etc.

Hopefully i'll sort it out.. But everything feels so unreal. Im gonna leave my room, Bygdeå, Umeå, Sweden, my friends, my family. EVERYTHING! It'll be a great experience tho.. never thought id do it :O Poor magda is gonna be the new punchingbag at the boys. But she'll get used to it.. I did :P GOD IM GONNA MISS EVERYONE!!!

pigeon


The pigeon detectives har släppt en ny skiva. "Emergency" Jag ska spendera dagen med att lyssna på den och invänta sol. 4 Dagar kvar! Jag kan inte fatta det :O På fredag kommer wilfyyy :) Det är nära nu! Och nästa vecka mina kära vänner flyttar jag! NÄSTA VECKAA!! OMG OMG OMG! och jag har inte ens börjat packa :O Nästa vecka tar jag studenten också! LYCKA!

The pigeon detectives have reliased a new cd. "Emergency". Im gonna listen to it all day while i wait for the sun to come out from the clouds. 4 days left! I cant believe it :O Wilfyyy is coming on friday :) Its close now! And i move next week. NEXT WEEK!! OMG OMG OMG! And i havent even started packing :O I also graduate next week! IM HAPPY!

puss

Haha jag är en ond flickvän. Men om 4 dagar kommer wilf och då kan jag vara snäll och fin :) Min mage börjar bli bättre men är inte helt kry än :/ Nu ska jag och wilf se "alot like love"
pusshej.

im such a horrible girlfriend. But wilf will be here in 4 days and i can be nice and lovely then :) My stomach is getting better but isnt all well yet. :/ Wilf and I are gonna watch "alot like love" now
pusshej






sömn

Fotbollen sög ikväll och ukraina vann. emelie är inte så lycklig >_<
Nu ska jag sova en stund.. hur trött som helst.

The football sucked tonight. emelie is not a happy girl >_<
Im gonna sleep for a while. really really tired.

trött

Jag ligger i min säng och är helt död. Min mage gör ont och jag är dödstrött. Funderar på om man ska vila en stund. Det är molnigt nu så man får inte lika dåligt samvete om man inte är utomhus även fast det är 27 grader utomhus. Funderar på att slänga igång en film eller ett avsnitt av Shameless att somna till.

Im lied in bed and im dead. My stomach hurts and im dead tired. Thinking about having a nap. Its cloudy outside so i dont have to feel bad for not being outside even if its 27*C out. Thinking about putting on a film or an episode of Shameless to fall asleep to.

frtgyuiop

min mensverk tar död på mig

UNDERBARA VÄDER

Våran termometer mäter 35 grader i solen. Det är utlandsvärme på våran altan. Jag har legat och pressat med mamma. Jag har nu en rosa nyans. Jag ska gå och köpa snus och glass nu sen fortsätta pressa. Min rygg måste bli samma färg som min framsida :P

Our thermometer says its 35*C in the sun. Feels like we're abroad in some hot country when we sit out on our porch. Ive been lied outside with my mum. Im now pink. Im going to the shop to buy some snus and ice cream and then im gonna keep working on my tan. My back needs to get the same colour as my face and stomach LOL :P

godmorgon

Jag spelade brännboll igår med pojkarna. Det var roligt men spårade! Speciellt för Carlberg som var en dålig förlorare! :P Efter brännbollen blev det Monthy Pyton and the holy grail. Sjukt kul film :)

Nu hade jag tänk mig att gå ut och sola. Men jag ser nu att det är molning. Jag får gå ut och lägga mig och hoppas att solen kommer fram snart :P

I played rounders last night with the boys. It was fun but got really unserious. Specially for Carlberg who gets crazy if he looses. LOL :P After rounders i watched Monthy Pyton and the holy grail. FUNNY FILM :)

I was just on my way out to work on my tan, but i just saw that its cloudy. Im gonna lie outside and wait till the sun shines again >_< :P

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0