gah

Nu sitter jag på arlanda. Det  var ett känslosamt farväl på flygplatsen med många tårar. Mamma grät, jag grät och kornelia grät. Men det var fint.

Har ätit för mycket mcdonalds så nu mår jag illa. Jag har för mycket handbagage och det är jobbigt att bära runt. Jag måste köpa djungelvrål och snus innan jag far och kanske växla pengar.. Jag är inte så smart. Jag sitter här.. jag borde nog gå och få något gjort. Måste även ladda mobilen för den är nästan död så jag kan inte ringa någon eller någonting. jaja

Ni får ha det så jävla bra i Sverige alltså. Jag kommer sakna er så fruktansvärt. Men jag finns alltid kvar och ni vet vart ni hittar mig. Kom gärna och hälsa på mig. Och ni kan även följa resan här.

Pusshej


1 kommentarer

Johanna WP

Ja, jag hoppas du uppdaterar ordentligt i bloggen nu :)

Datum: 2008-06-12 Tid: 17:27:18
Blogg: http://ilky.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0