intervju och manchester

Jag hade ju som sagt intervju om mitt national insurance number.. vad var jag orolig över? först och främst var gubben jag pratade med trevlig.. sen frågade dom mig typ ingenting utan skrev mest bara ner mina uppgifter och sånt. Nu måste jag dock vänta 2-3 veckor innan jag får veta om jag får numret eller inte. håll tummarna för mig?

Efter det spenderade jag och Wilf dagen i manchester och letade kläder. Jag hittade ett linne på urban outfitters.. hittade även ett par gråa cheap monday jeans och en snygg klänning.. men det räckte med att linnet kostade mig £38.. Jag måste dock dit snart igen.. till manchester alltså.. för jag hittade ett par ursnygga skor. röda tygskor. typ som dom vita och svarta jag har.. fast röda :)


våran frukost runt halv 9 på morgonen inne i manchester.. eller ja. jag vet inte vad wilf tagit kort på.

jag äter melon och är inte så lycklig över att wilf tar kort på mig

hej människor som traskar runt i manchester


hemskt lycklig

wilf är söt och läser manchester evening news

min shoppingbag

viktoria station

hej jag heter emelie och är ego

puss älskling

tåg

här är tröjan från urban outfitters.. jag tyckte inte om hur jag såg ut på bilden så jag beslöt mig för att klippa bort hela mig. haha jag är en mästare på paint!

ikväll ska vi ut och dricka öl på ett fält.. tror jag


2 kommentarer

Johanna WP

Shit, jag älskar din utklippning.

Datum: 2008-06-27 Tid: 18:33:59
Blogg: http://ilky.blogg.se/
Johanna WP

Hoho, han är som ett litet barn ibland ;D

Datum: 2008-06-27 Tid: 23:30:10
Blogg: http://ilky.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0