mans influensan

Vaknade upp av att Wilf var kokhet. Han har hög feber och ligger i sängen och är söt. Jag har varit ute och gått med hundarna och gått till co op och köpt glass till hans stackars hals.. Jag är en duktig flickvän och jag är stolt att jag klarade av allt det ensam :P Jag tror även jag tillochmed hittar att gå till Uppermill.. Även fast det är en 20-30 mins gångväg. Jag lär mig :)

Tanken var idag att vi skulle till Uppermill igen till kemtvätten och sen till oldham på massa affärer men det blir nog inte av. Wilf behöver vila.. Poor little baby.

Bankpapperna har fortfarande inte kommit och jag börjar bli nådigt frustrerad.. Jaja, jag får väl helt enkelt vänta: Blir inte så kul för från och med imorgon börjar Wilf jobba.. och han jobbar även hela helgen.. så vad fan ska jag göra då? Jag kan liksom inte åka in till Oldham själv och fixa saker för jag vet inte när jag ska hoppa av bussen och taxi är alldeles för dyrt. :/ Jaja. skitsamma.

Sverige Ryssland matchen ikväll då :)
Jag och wilf ska sitta och heja i våra sverige tröjor, dricka cola light och kanske gå och köpa nå gotta. Vi har våra kyckling chips som vi båda älskar.. men jag är lite mer sugen på ben and jerrys eller något. Haha. fetto emelie.


1 kommentarer

Johanna WP

Alltså. Kycklingchips...

Datum: 2008-06-18 Tid: 17:45:27
Blogg: http://ilky.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0