Forlat


Jag ber om ursakt for min hemskt daliga uppdatering, men jag har borjat jobba i fabriken pa jobbet och har varit helt sludkord nar jag kommit hem och direkt lagt mig i sangen och tyckt synd om mig sjalv :P Jobbet gar iaf bra sa ni vet.

Igar var jag och wilf i dobcross och hangde pa puben the woolpack med adam, jennie, charlotte, sophie och deras 3 vanner. Var mycket trevligt kan jag lova men vi alla vart verkligen pa lyset. Hade trevliga konversationer med Adams mamma och pappa som var dar ocksa. Vilka gulliga manniskor.

Idag for vi in till manchester for att kopa julklappar. Vart en snabb visit dock eftersom att vi bada var jatte bakis och for att det var alldeles for mycket folk dar. Kom iaf hem med en julklapp till mamma och en till Alexandra. Sen kopte jag 2 bocker ocksa. Twilight (som filmen som kommit ut nu ar baserad pa) och Chasing Harry Winston som ar skriven av samma forfattarinna som skrev djavulen bar prada. har borjat lasa twilight nu som verkar riktigt bra. Gud vilken bokmal jag ar :P

wilf ar och jobbar och jag sitter har och trakar. ska nog lagga mig och lasa igen och kanske ga och sova. ar sa sjukt trott, men vill ju anda vara vaken da wilf kommer hem igen.

Jaja, vi far se hur kvallen slutar. Den blir dock lugn och skon.


2 kommentarer

mamma

Tack snälla gumman du är för gullig du;) å vilken redig julgran, en sån får vi ej plats med här, kanske om vi sågar hål i t nej du får nöja dej med en mindre:) puss älskar dej

Datum: 2008-11-23 Tid: 12:12:45
MyDoomle

Snygg julgran :)

Datum: 2008-11-23 Tid: 15:16:25
Blogg: http://www.mydoomle.com



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0