Urs och bla


Sahar har jag forovrigt sett ut hela dagen och hela gardagen. Skitit har, osminkad, mjukisbyxor, wilfs randiga troja och en rod munkjacka. Fragan ar ju vad Wilf ser hos mig egentligen haha. Jag bju.

Karlek


Nu har jag sett klart alla mina avsnitt och aven hunnit med att titta pa nyheterna med Carol och Rob. One tree hill var amazing!! Jag fick hjartklappning och skakade. Haha ar nog inte sa normalt att en serie kan paverka en sa mycket.

Wilf skulle egentligen varit hemma klockan 7. Men nar han kom till Victoria Station 5 minuter innan taget gick hade de stangt dorrarna for att taget var fullt sa han fick vanta en extra timma. Han sa nagot om att han pratat med nagon dar borta och att han skulle fa pengarna tillbaka. han skulle dock beratta mer nar han kom hem, vilket ar om runt 15 minuter. CANT WAIT!

Nu ska jag kolla alla mina saker en sista gang innan han kommer hem for jag vet att han kommer vilja ha tillbaka sin dator. Han kommer aven hem med en cheesburgare till mig fran Mc Donalds den sotnosen. Jag ar grymt hungrig men for lat for att laga nagot och det blir inte middag forran om en timma eller sa.

Jaja, dags att lasa lite bloggar och sen lagga sig i sangen och lasa min bok.

Vi hors senare :)

Finally


Antligen har jag iallafall fatt hem nya avsnittet av How i met your mother.. Det var pa tiden. Hur lange de kommer ta innan jag far de andra avsnitten vet jag inte.. Men jag har iallafall det har att titta pa nu.

Vi hors sen :)

Regn!


Det kanns verkligen som att jag bor i England nu, for regnet vagrar osa ner. Jag sitter har hemma och gor ingenitng. Vantar pa att fa se mina nya avsnitt. OTH, Gossip Girl, How i met your mother och Heroes men Wilfs internet ar sa daligt sa det tar evigheter. Vi maste skaffa nytt internet.. Det ar som att vara tillbaka pa modem igen, seriost!

Hander inte sa mycket annat har idag. Ikvall ska telefonrakningen betalas sa att 3 inte stanger av min telefon sa jag inte kan ringa eller nagonting.. Blir val en film och lite gotta ocksa som vanligt. Blir nog att se Nick and Norahs infinite playlist. Tack petter for tipset :)

Saknar mina flickor idag btw.

Lock, Stock and Two smoking barrels.


Just efter Wilf kommit hem gick vi till The Welly for att spela lite biljard men bordet var upptaget idag da man far spela gratis. Sa vi drack en cider och jag gick sen till chippyn och kopte mat och wilf gick till simply drinks och kopte gotta till filmen vi skulle se ikvall.

Nu har vi just sett klart Lock, Stock and Two smoking barrels. En valdigt bra film faktiskt som jag inte sett. Jag har en karlek for brittiska filmer. Ja och aven brittisk musik och brittiska pojkar. Jag tror att jag verkligen passar in i det har landet. :P

Nu ska jag lagga mig och lasa medans wilf kollar sina grejor. Varje gang jag borjar skriva nagot sager han nagot och avbryter skrivandet. Sa jag tror det ar dags for mig att lagga mig sa att han far gora sina saker.

Godnatt med er. Vi hors imorgon.

Läsning


Tankte lagga mig och lasa innan Wilf kommer hem. Han sitter nu tydligen i bilen med sin nye klasskamrat som bor i narheten och som gav honom lift hem. snallt liksom. Jag har blivit en bokmal igen. Borjade med den har boken nar jag bodde hemma men orkade aldrig lasa. Tror det var angesten med skolan och sant. Men efter att ha last To kill a mockingbird har sa borjade min karlek till bocker komma tillbaka igen. Nu vill jag lasa klart den har boken sa jag kan borja med Bringing down the house som Wilf just last.. Det ar boken som filmen 21 ar baserad pa.

Jaja, vi hors sen.

Höst


Vadret har nu gatt fran soligt till regnigt igen. Nu kanns det som att man bor i England pa riktigt igen. Jag uppskattar dock solen och varmen men far daligt samvete av att sitta hemma nar solen skiner sa lite regn skadar inte. Da har man trots allt en anledning att lata sig hemma.

Har inte gjort nagot alls idag. Bara sloat. Har huvudvark sa jag forsoker ta det sa lugnt som mojligt. Har lekt med min nya telefon och lagt in musik sa jag slipper ha dom fula rignsignalerna som foljer med mobilen. Har aven suttit och smsat med Wilf som borjade universitetet pa riktigt idag. Han verkar trivas och fa vanner.. skont :)

Nu ska jag nog ta tag i disken dar nere tills Carol kommer hem sa hon inte far psykbryt och aven koka en kopp kaffe. See ya.

New phone


Idag fick vi den har telefonen hemskickad till oss. Eller jag var tvungen att hamta ut den pa posten men skitsamma. Uppgradering pa wilfs gamla telefon som ar cp i huvuder och stanger av sig sjalv hela tiden.. sa nu har jag den har i stallet som ar mycket battre och har en helt okej kamera :)

Ringde Sachet for ett tag sedan och tackade ja till jobbet sa jag borjar pa mandag nasta vecka.. jag ar nervos men det kommer nog ga bra.. forhoppningsvis.. jag ar uttrakad och ska forsoka hitta nagot att titta pa.. Vi hors.
Pusshej

About a boy


Sahar har kvallen spenderats. Vi har sett filmen about a boy och atit ben & jerry's. Nu ar det dags att sova. Wilf ska upp klockan 6 imorgon bitti och jag ska upp relativt tidigt for att ringa sachets och tacka ja till jobbet och sen tvatta och diska en massa.

Godnatt med er.

Biljard


(Bilden ar tagen pa the railway i borjan av juni)
Vi kom hem fran the Wellington for en gryg timma sedan. Dar var det en tjock och jobbig man som sjong for publiken (hela 15 stycken). Musiken var alldeles for hog och han var jobbig och acklig sa vi var latt irriterade. The Welly ar ingen bra pub.. Jag foredrar Railway, men det at jatte nara sa vi gar garna dit och spelar biljard som vi gjorde idag. JAG VANN!

Geoffrey var dar (den 90 ariga mannen som knappt har nagra tander och flortar med mig). Han var stolt over att jag fatt jobb och sa till Wilf nar dom var ensamma att eftersom att jag ar sa trevlig kommer jag bli befodrad i foretaget. Kul att nagon tycker man ar trevlig :P

Wilf var just pa simply drinks och handlade godsaker till filmen ikvall (vilken vi nu ska se) och snart ska vi ata middag. Jag ska nog bara ata lite vitloksbrod for jag ar fortfarande matt av varan frukost (klockan 4) som bestod av nudlar och 2 tonfiskmackor + dom tva kopparbergs ciderna jag drack pa puben). Han skickade ett sms darifran att han kande for att skamma bort mig och nar han kom hem hade han kopt ben and jerrys. Han ar for underbar min pojkvan :)

Nu ska jag fortsatta lasa min bok pappas flickor sa Wilf kan fa tillbaka sin dator. Vi hors :)

Sol


Vaknade runt 1 snaret, valbehoveligt da vi somnade kvart i 5 imorse. Vi har stadat lite i rummet och Wilf haller nu pa att diska. Sen blir det frukost.. ja, frukost klockan 3. Vi har fortfarande inte atit nagot idag :/

Solen skiner utomhus. Nar vi atit och gjort klart har hemma ska vi nog ivag till puben. Satta oss pa uteserveringen i solskenet och dricka en kall ol. Kan det bli battre? Chockerande att det inte regnat har pa veckor. Men man ska inte klaga.. I love it :)

Vi hors

Hemma


Nu ar vi hemma igen. Eller vi har varit hemma ett tag. Jag traskade ivag till Uppermill och var livradd efter vagen eftersom att det var kolsvart och jag horde saker, men jag overlevde. Kom till puben och kopte mig en kopparberg mixed fruits och satt vid baren och vantade pa att wilf skulle sluta.

Det var en sjukt full kille som stod bredvid mig och borjade prata.
"You are very very pretty. I would really like to get to know you better after this"
"Thats my boyfriend
(pekar pa wilf) and i dont think hed like that"

Efter det kom hans van och borjade prata med mig och vart helt chockad nar jag sa att jag var fran sverige och vagrade tro mig. Trodde jag satt och ljog for honom. Gick ut en svang for att roka med wilf och den fulla killen kom fram till mig igen
"You have red socks on"
"I know"

och alla borjade skratta for att han var sa javla full och korkad sa jag gick in igen. klockan 12 ringde dom for sista bestallningen och runt 5 i 1 traskade vi hem. Bestallde pizza som kom typ direkt nar vi kom hem. Nu har vi sett Superbad och ska sova. Maste upp relativt tidigt imorgon och stada upp har i huset. Massor av disk och rummet ar stokigt.. som tur ar sa slipper jag diska, for det ska Wilf gora :)

Vi hors.

Nu bar det av


Haret och sminket ar fixat. Nu bar det av till Uppermill. Jag ar inte sugen pa att ga sjalv i morkret.. Sa vi hoppas ingen attackerar mig. Vi hors sen. Pusshej

Elektrisk dusch?


Min kare mor och johanna fragade sig hur man kunde ha en dusch som gick pa el. Har ar varan dusch. Den behover el for att ge oss vatten. Utan el far vi duscha utan vatten. Den ar inte speciellt bra men funkar och far oss att lukta gott. Jag foredrar dock duschen jag har hemma dar man kan valja hur stark strale man vill ha. Har finns det olika steg, men det hogsta steget ar skrattretande. Men man ska inte klaga. Det finns faktikst dom utan duschar.

Jaja Mamma och Johanna. Har har ni varan el-dusch

Film


Nu har jag just sett fardigt den har filmen som var ruskigt bra. Jag har nagon karlek till dansfilmer (inte lika stor som till fjortisfilmer dock men anda). Dom far mig alltid att vilja vara bra pa att dansa. Man kanske inte skulle slutat ga dansskola, gick anda dar dryga 3 ar och det var hur kul som helst!

Jaja, nu sitter jag har med en ol i handen (tankte spara lite pengar) och ska duscha och gora mig iordning. Ska ga och mota Wilf klockan 11. Sa nu blir det att duscha, sminka sig, hitta klader, ga till The Welly och kopa cigaretter och sen traska ivag till Uppermill. Jag ar sa grymt tacksam att det inte regnat pa veckor. Jag hade blivit galen :P

Middag och film.

Nu har vi atit den goda middagen jag lagade nyss. Vitloks, ost och ort tortellini med ostsas. Tog bara runt 3 minuter och det var gudomligt gott :)

Wilf har akt ivag till jobbet nu och jag ar ensam. Ska se ett avsnitt av heroes nu och sen step up 2 innan jag gor mig iordning och traskar ivag till Uppermill for att ta en ol innan han slutar.

middagen:

sen har jag massa godsaker att ata ikvall ocksa :)


dags for heroes :)
vi hors!

Save the cheerleader, save the world


Wilf har varit och spelat fotboll och jag har legat och sloat i soffan framfor Heroes. Har ett avsnitt kvar att se men jag sparar det tills Wilf far och jobbar ikvall. Han jobbar halv 8 till stangning vilket jag inte vet nar det ar. Ska nog dit och ta en ol innan han slutar sa att han far sallskap pavagen hem.

Vi ar ensamma i huset i helgen vilket ar ratt skont. Carol & Rob tog med sig Jack ut och campade och ar tillbaka pa sondag igen. Carol var sot igar nar dom skulle aka ivag. Tog in mig pa toaletten och sa att det kom ett konstigt ljud fran duschen. Hon sa att duschen funkade men att hon stangt av elekticiteten till den och att vi bara skulle starta den nar vi skulle duscha sa att ingenting gick sonder. Nar dom farit ivag tittade jag in i duschen och markte att det var robs vibrerande rakhyvel som gjorde ljuden och jag skrattade gott for mig sjalv. kul att veta eller hur?

Nu ska vi gora middag. Tortelini med ostsas. mums sager jag.
Vi hors sen.

En lordag


(I brist pa andra bilder och nyare bilder att lagga upp far ni nu 3 bilder fran min mammas brollop da wilf kom och halsade pa)

Igar var jag som sagt pa Intervju pa Sachets och dom erbjod mig ett heltidsjobb i deras kontor med £8/h och 37 timmar i veckan. Jag var lite osaker till en borjan eftersom att inte visste om jag skulle klara av vissa av de uppgifter dom ville att jag skulle gora, men jag har 8 veckors inskolning och provanstallning sa jag hoppas det loser sig. Det forsta jag ska gora pa mandag ar att ringa dom och tacka ja.

Wilf jobbade igar mellan halv 5 och halv 8. Jag motte upp Adam pa puben vid 7 och drack en drink. Wilfs gamla kompis Paul var dar och var valdigt glad att traffa mig. Han var mycket trevlig och rolig :P Nar Wilf slutat gick vi (jag wilf och adam) till en indisk restaurang och kakade middag, sjukligt gott! Dit ska jag ta den som kommer och halsar pa mig.. Om nagon nu kommer, hmpf.

Efter middagen nar vi var matta och belatna traskade vi till Greenfield, hamtade nagra ol, tog pa oss lite extra klader och gick upp till Dick Clough eftersom att Sean, Scott och ganget var dar och festade. Vagen upp dit var ett helvette, och min forkylning gjorde inte saken battre da jag inte kunde andas genom nasan och halsen var igentappt med slem. Det var aven morkt och jag sag ingenting och det gjorde mig irriterad eftersom att jag var nara pa att falla typ 100 ganger och trampade i farskit >_<

Nar vi kom dit insag vi varat misstag att ens ga upp dit. Elden hade typ slocknat, de enda dom gjorde var att roka pa och det var en arrogant bitch dar som ignorerade oss totalt och gjorde oss irriterade. Dom satt runt elden och diskuterade om Hitler och vi var allmant uttrakade sa vi traskade hem igen.

Tur att middagen var trevlig och god dock.

Redo for intervjuer

Nu har jag gjort mig iordning for intervjuerna och nervositeten borjar kannas av mer och mer nu. Men det gar forhoppningsvis bra. Han som ringde mig fran Sachets lat mycket trevlig och mannen jag pratade med pa Universal Laundry var ocksa mycket trevlig sa..

ikladd min vita skjortklanning fran H&M, svarta jeans, rott skarp i midjan och svarta klackskor kanner jag mig nagorlunda redo. Nu haller vi tummarna for att jag far jobb.. Jag behover era tummar :P

Godmorgon pa er

Jag ar uppe och Wilf sover. Jag har huvudvark.. Ar sadar lagomt bakis. Nu ska jag gora mig iordning for mina 2 intervjuer.. Eller ja, 1,5.. Den sista ar inte riktigt intervju  men anda.

Ikvall blir det formodligen att gora ingenting. Wilf jobbar halv 6 till halv 8 och Carol och Rob ar borta i helgen sa jag ska val sitta hemma och tycka synd om mig sjalv :P

jaja, dags att gora sig iordning

Six fucking months

Vi akte in till Manchester med tio i 7 taget. Gick till Chiquitos och at underbart god mat, tog en ol pa Hard rock café och traskade senare ivag till tagstationen dar vi traffade Keiren och Joyce och pratade lite. Nar vi kom till Greenfield gick vi in till The Railway dar Carol ska ha fest och drack 2 redbull vodka innan vi gick isang. (Tack mamma for sponsringen, det hjalpte mangder :) Pavagen hem fran The Railway gick vi forbi The Wellington och en av killarna bakom baren stoppade wilf och gav honom 24 flaskor ol. Dom hade gatt ut ur datum sa dom kunde inte salja dom och jag har drukit 6 av dom nu och dom smakar prima sa vi tjanade 24 ol ikvall :) Nu ar vi hemma och gor inget speciellt. ska strax sova sa vi kommer upp imorgon och jag tar mig till mina intervjuer. Vore ju dumt att missa dom. Hoppas ni har det bra. Har kommer lite bilder. Mestadels fran Hardrock Café med ett bla ett fodelsedagskort som Freddy Mercury fran Queens skrivit och aven en gitarr fran eric clapton osv.. sjukt underbart :)
















6 underbara manader <3

6 manader

Om en timma bar det av till Manchester for middag. Ska se om det gar nagon film ocksa pa bio som vi kan se. Annars blir det nog att ga till nagon pub (formodligen hard rock café om vi inte hittar nagot mysigare) och ta det lugnt.

min mamma ar btw obeskrivligt bra. jag skrev ju i forra inlagget att vi skulle lana pengar av Carol.. nagra minuter senare far jag ett sms av mamma som lagt in 300 kronor at oss och hoppades att det skulle gora kvallen lite battre.. HON AR UNDERBAR :D

Carol har iaf inte kommit hem och Wilf ringde rob och fragade vart hon var. Och tydligen jobbar hon over ikvall sa hon hinner inte komma hem innan vi ska fara. Sa rob sa att han skulle ge oss pengar. Rob ar sot :)

Dags att gora sig iordning. aterkommer ikvall om hur det var och med bilder saklart :)

Underbara 25e <3 :)

Idag har jag och Wilf varit tillsammans i 6 manader :) Ett halvt ar. Satan sa tiden gatt fort.. Men det har varit underbart :) Vad vi ska gora for att fira vet jag inte, vi ar ju liksom fattiga. Om jag visste att jag skulle fa jobb imorgon hade jag kunnat spendera pengar, men nu vet jag ju ingenting. Wilf skulle iaf forsoka fa pengar av sin mamma sa vi kunde fira. Och om han lyckas ar planen att aka in till Manchester, ata middag och se bio.. Varan "tradition" :) Sa jag haller tummarna.

Nu ar jag hungrig och ska se hur det gar for wilf med frukosten. Pusshej

<3 love you puppet :)


Bloggdesign - Wilf

Innan jag kunde ga och lagga mig var jag tvungen att gora en bloggdesign till alskade Wilf eftersom att jag tyckte illa om hans forra :P Jag har dock aldrig gjort en design pa blogspot forut, men det gick hyffsat bra. Synd bara att Wilf aldrig anvander sin blogg. Men men, who cares.


sahar vart den iallafall. klicka har om du vill ga till bloggen.

Kvallens låt

Kanye West - Love Lock Down. UNDERBAR!!!

Nattblogg

Ikvall har vi varit hos Wilfs pappa och atit middag. Vi fick supergod mat, samma mat som vi alltid far dar. Nyttigt och gott :)
chicken stir fry.


Efter det traskade vi hem. Wilf designade inbjudningarna till Carols fest och sen har vi mest bara sloat i soffan. Nu ar det dags att ga isang och lasa en stund innan vi ska sova.

Imorgon blir formodligen en lika slo dag som idag. Jag hoppas pa att kvallen blir en bra kvall dock for imorgon ar en mycket speciell dag :)

Godnatt pa er.
Pusshej

Dagens Cyanide and Happiness

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Sjuk

Idag mar jag verkligen inte bra. Min hals gor ont, jag har en fruktansvard huvudvark och ingen ork i kroppen what so ever. Har mest legat i sangen och tagit det lugnt. Vi ska till wilfs pappa idag och ata middag och jag ar inte allt for peppad da jag kanner mig sahar. Kanns inte som att man vill traffa folk och vara trevlig.. men men.. what to do?

Har fortfarande inte hittat greek vilket gor mig ledsen. ska dock se nya heroes nu for att fordriva tid medans wilf ar och spelar fotboll..

see ya

Trevlig morgon

Vaknade upp idag av ett samtal av Sachets som ville att jag skulle komma pa intervju pa fredag. Sachets ar ett foretag som packeterar saker till supermarknader om jag inte misstar mig. Dom fragade om jag var ute efter ett kontorsjobb eller paketeringsjobb och jag svarade saklart vilket som. Sa nu far ni halla tummarna for att jag far ett jobb :)

Annars hander ingenting. Jag ar ledsen for att nya greek inte kommit ut. Wilf ligger och sover sa sott och jag funderar pa att vacka honom och sen ata lite frukost tillsammans.

Vad gor ni idag?

Kvallens lat

Nu ar det dags for sangen. Innan dess bjuder jag pa kvallens lat. Den ar underbar :)

Chris Cornell - Scream


Godnatt :)

Dagens Cyanide and Happiness

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Nattblogg

Jag och Wilf traskade ivag till Co op och kopte oss varsin ugnspizza, chokladmjolk, rostisar, cola light och ben and jerrys cookie dough :) Har suttit nere med Rob & Carol och skrivit inbjudningslistan till Carols 50 ars kalas. De fick upp 170 pers pa listan (harregud vilken fest det ska bli) och mamma & morgan fanns med pa den listan.. och dom onskar verkligen att ni kunde komma mamma.. sa FORSOK! :) lordagen den 15 november.. far jag ett jobb betalar jag erat flyg :P

Jag har nu legat och last min svenska bok pappas flickor en stund. wilf kom och la sig bredvid mig och var ganska korkad.
"So an english write wrote that book?"
"yes"
"how did she get that good at swedish?"
"HAHAHAHAHA.. baby.. they used a translator.. do you really think jk rowling wrote all her books in swedish and the other languages as well?"

ah, han ar sa smart :)

Nu ligger wilf och laser. jag ska se the hills avsnittet som jag inte sett an och sen blir det sova.
Godnatt med er :)

Sadarja

Da var one tree hill, gossip girl och how i met your mother avklarat.. Jag har diskat och jag har tvattat klader och nu vantar jag pa att Wilf ska komma hem. Vilket jag tror han gjort nu.. YEAY :)

Snart blir det mat om jag far bestamma for jag ar dodshungrig!

Sotaste :)

Fick just ett mms fran min alskling.


"I love you :) xx"

han ar sa sot :)

Promenix

Kom just hem fran en lagomt lang promenand upp pa kullarna. Jack var besvarlig som vanligt da han vagrar inse att han sitter fast i ett koppel och inte kan springa.. och att han inte ska braka med andra hundar eftersom att han alltid forlorar och kommer hem med ett sar eller nagot. Varmt och skont var det.. Med skona flaktar som svalkade av en. Jag tror en kvinna vart radd for mig..

Jag hade slappt Jack los pa en liten stig. vi kommer ut pa en liten vag med hus och jag tanker: ah, han kan springa los har ocksa det ar inga bilar.. Da far han syn pa en annan hund och jag skriker "JACK COME HERE" Men oh nej.. han springer till den andra hunden och ska braka.. Kvinnan med hunden sager "oh its ok, dont worry" och jag sager "he fights all the time tho" kvinnan: "oh" sen springer hon (och ja hon springer verkligen.. tittar bakat och springer) ivag vart hon nu skulle.. konstigt.. nu ar det dags for oth :)

pusshej





Underbara tisdag

Jag alskar tisdagar, enbart dock for att nya one tree hill och gossip girl kommer ut.. Jag upptackte dock till min stora lycka att nya Heroes, the hills och nya How i met your mother kommer ut idag ocksa. Sa jag har nu dryga 3 timmars underhallning att roa mig med vilket ar tur eftersom att Wilf ar i Birmingham pa tradgardsmassa och inte kommer hem forran runt 8 (9 svensk tid).

Vaknade upp imorse av att min hals gjorde ont. Jag gjorde mig sjalv en kopp kaffe (som carol fint kopt nar jag rakade namna att jag gillade kaffe) och at nagra rostade mackor. Halsen blev lite battre men jag hostar fortfarande konstant och mitt huvud varker. Nagot som gor mig pa battre humor ar dock att solen SKINER har utanfor och det ar varmt utomhus. Sa jag tror att medans mina avsnitt laddas fardigt sa ska jag och jack ut pa en prommis. Maste bara ladda min ipod forst sa att jag har nagonting att lyssna pa..

Antligen


Koket ar stadat och Wilf ar antligen hemma :) Dock ar jag hungrig och trott som jag vet inte vad.. Sa det blir en tidig kvall ikvall.

Har haft sjukt trakigt idag sa jag har lekt lite med photoshop. Kanner mig valdigt okreativ dock. Ovan ser ni en bild fran mitt trixande med det underbara programmet. Ogonfargen och fargen pa min klanning ar inte modifierade utan det ar sa det ser ut.. (Johanna trodde det inte :P)

Har aven fatt hjalp av min kare kusin att gora en popup ruta.. Sa till vanster under texten om mig hittar ni den.. klicka bara pa lanken "Las mer..."

Nu ska jag pussa pa Wilf.
Hejs

The notebook

Igar visades the notebook pa tv har och sjalvklart ville jag se den. Har sett den runt 15 ganger kanske men den ar lika bra varje gang. Wilf var sot och tande ljus och dar mystes vi i soffen med levande ljus och den mest romantiska filmen ever.. i love it :)

Skandinaver.

Igar ringde Carol Wilf och ville att vi skulle komma upp till The Railway for det var nagon dar som inte traffat wilf pa jatte lange. Nar vi kom dit var det en av Carols basta kompisar Mila som ar norsk, sa jag fick prata lite svenska :) Hon var mycket trevlig och rolig och sa hela tiden "little baby wilfy" for sist hon sag honom var han en liten babis.. Carol borjade ocksa saga det och Wilf vart ganska less men jag tyckte det var kul :)

Efter ett par ol dar gick vi hem och kopte mat fran chippyn.

javligt kul att fa prata svenska for en stund aven fast jag ar samst pa att forsta norska.. alla runtomkring oss skrattade for dom tyckte vi lat faniga :P dom ar bara avundsjuka.

hejsan

Ny gratissite. Jag brukar aldrig bli medlem pa sadan har saker, men eftersom att jag har trakigt sa..

bli medlem har liksom
http://www.gratissajt.se/?r=146

Godmorgon

Wilf akte ivag till Universitetet runt halv 7. Min nasa var total tappt sa jag kunde inte somna om igen. (Jag tror jag blivit beroende av nasspray vilket gor att jag ar tappt i nasan HELA tiden).

Jag ar trott men kanner att det ar onodigt att ga och lagga sig nu.. Sa fort Carol aker till jobbet ska jag slanga in forsta tvattlasset, gora frukost, stada koket, kopa ett kuvert till Wilf, fortsatta tvatta och nar allt ar klart gar jag och lagger mig och sover sa far Wilf vacka mig med en puss och en kram nar han kommer hem.. Later inte det underbart? :)

Fick just sms om att Wilf missade forsta taget sa han kanske blir sen till sin forsta dag.. Dom har icebreaking dagar idag och imorgon. Idag ar det lite aktiviteter och sen har dom cheese and wine reception :P Imorgon aker dom till Birmingham for nagon tradgardsmassa. Bara roliga saker liksom. Och har sitter jag och kanner mig som den mest tragiska manniskan i varlden. Haller tummarna for att jag far jobb pa fredag!

Utmaning: sommarens basta.


(klicka pa bilden for att gora den storre)

Har kommer sommarens basta:
1. Mamma och Morgan gifter sig och Wilf ar pa Sverige besok.
2.
Avskedsfest den 7/6.
3. Jag och min kara klass tar studenten. Vi ar antligen fria fran skolan!! :)
4. Jag flyttar till Greenfield :)
5. Jag och Wilf kan antligen spendera dagarna med varandra istallet for att prata med varandra pa msn. :)
6.
Alla dagar och kvallar i Manchester. Vilken guldstad.
7. Varan lilla kullklattring. Det var mys och utsikten var obeskrivlig. Jag hade ont flera dagar efterat dock.
8. Alla mysiga kvallar framfor brasan.
9. Wilfs resultat dag.. Lock in pa White Lion. Sjukt trevlig kvall :)
10. Alla vara utekvallar i Oldham!
11. 5 manader med Wilfybabes <3
12 & 13. Sverige besok. Mina flickor och Erik ordnade en skitmysig forfest innan sommardroskan.. Jag hade hur kul som helst den helgen :)
14 & 15. Vara promenader upp pa kullarna.. Utsikten ar fantastisk och man har det basta sallskapet :)
16. Att fa vara med Wilf nar jag vill och pussa pa honom hur mycket jag vill maste anda vara det basta med hela sommaren :)

Jag orkar inte utmana nagon.. Den som vill gora den far helt enkelt gora den :P
pusshej

Gårdagens och dagens Cyanide and Happiness

Cyanide and Happiness, a daily webcomic

Interesting.

Går kvällen var rätt spännande. Vi åkte iväg till Sophie i "Springhood" där hon hade en liten fest. Lagomt mycket folk och alla var trevliga och lätta att prata med. En av killarna där vägrade tro på att jag var svensk så jag var tvungen att visa mitt pass, han var chockad.

Det var en trevlig kväll, förutom då när Sean råkade knivskära Joe i fingret och han vägrade sluta blöda. Hoppas Sean lärde sig en läxa nu och slutar leka med knivar. En tjej, Alice Byron var oerhört dryg också. Hon var så sjukt packad och vägrade gå hem.
Sophie :"Alice, do you want to go home?"
Alice:"No im fine. I just need some water. do you have some bread as well?"
S:"Are you sure you dont want to go home? You are too drunk."
A:"Im not drunk at all.. I just need some fresh air"
S:"You know youre not coming in to my house again"
A:"I know"

Och så höll det på.. Sophie blev frustrerad för hon ville verkligen få hem henne men det gick inte. Efter att hon suttit i sin egen spya och kräkts upp allt bröd och allt hon hade att dricka traskade hon hem igen. Adam var elak.. När hon kom ut en sväng sa han
"Go and get sick and fuck off"
"Why do you hate me? I havent done anything to you"


Jaja, vi alla var glada när hon for hem iallafall.

Jag Wilf och Alex delade på en taxi hem och Wilf & jag traskade hem från Dobcross där Alex bor. Härligt promenad. Köpte oss lite pommes på chippyn i Uppermill. mums.

Nu har vi just vaknat. Vet inte vad som händer ikväll och idag. Men solen skiner och det är varmt och skönt ute (THANK GOD). Wilf ska spela fotboll och sen ska vi nog ut på promenad eller något, om jag inte går själv..

Ha en bra dag.

Puss

"I love you like Michael Jackson loves children"
"I love you like Rob loves his Mayfairs and Carling"

"oh thank you baby. you compare me with children, fags and beer"

min pojkvan ar ratt konstig men sot :)

Har kommer en bra lat.

Dagens Cyanide and Happiness

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Angus thongs and perfect snogging

Den filmen ska jag se nu medans wilf ar och jobbar pa puben.. justja, vet inteom jag berattat det.. men han har fatt extraknack pa en pub.. eller ja han ar pa inskolning just nu, sa vi hoppas det gar bra. Och for att sysselsatta mig sjalv ska jag se den filmen..

har btw varit duktig ikvall. wilf var och spelade fotboll och nar han kom hem var han tvungen att duscha och gora sig iordning, sa jag lagade middagen (sjalv.. hor och hapna morgan och mamma) och sen diskade jag allt i koket. jag ar ratt duktig..

jaja, filmdags..


A walk up the hills.

Har kommer bilder fran varan promenad. Vart runt 25 stycken tror jag om inte mer.. Sa jag hoppas ni tycker om att titta pa bilder. Vi gjorde en meningslos film ocksa som kommer upp sen.. om det onskas.


wilf och jack











wilfs gamla hus.. inte hela huset, men en bit till vanster.








hej hasten




och sen var vi hemma.. there you go.

Promenad

Vi har just varit i parken. Sparkat lite boll tillsammans och sen kom nagra av wilfs bekanta sa dom spelade fotboll och jag laste min bok..

Nu ska vi ut pa promenad upp pa kullarna med Jack. Bilder kommer sen :)

Pusshej

Dagens Cyanide and Happiness

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Snatch

Jag och Wilf har haft en mysig kvall. Mest bara legat i sangen och kramats och ratt om varandra. Kakat soppa och tagit det lugnt. Nu ska vi se pa Snatch och sen ska vi sova. Vi har flera bra filmer att se framemot har framover sager Wilf. Imorgon blir det Fight Club (som jag vet Petter gillar :) och sen pa fredag Pulp Fiction :)

Hoppas ni har det bra. Pusshej

Onsdag

Idag gick vi till Tanners Yard. Lamnade bara ut ett cv men ja, det ar val alltid nagot. Gick in till en tvattfirma ocksa och dom bad mig komma tillbaka nasta vecka. Det lat lovande faktiskt sa jag hoppas det gar bra.

Imorgon blir det Uppermill och Manchester. The jobhunting continues.

Har just sett nya Greek. Wilf ar och spelar fotboll och jag har trakigt.. Ska se om han vill komma hem snart och mysa med mig.

Ikvall blir det fight club och ja.. inget mer. Ratt tidig kvall eftersom att vi ska forsoka komma upp ratt tidigt imorgon..

Hoppas ni har det bra. Pusshej

American Beauty

Vi har just sett klart American Beauty, en film jag aldrig sett faktiskt. Ruggigt konstig men ändå ruggigt bra :)

Nu äter vi chokladkaka med vaniljsås och ska snart sova. Big day tomorrow. Min dator lär nog dö snart också. En ny grej den fått för sig.. Stänger av sig själv i tid och otid.. Så fort jag får chansen skall den omformateras.

Jaja vi hörs

Dagens Cyanide and Happiness

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Problem

Har haft stora problem med min dator, darav dalig uppdatering. Har gjort det mesta pa listan. Eller ja, jag har ringt alla jag skulle ringt.. Customer Service assistant jobbet var redan taget, Applied language svarade inte sa jag lamnade ett meddelande pa deras telefon, co op skulle skicka mina detaljer till uppermill sa forhoppningsvis hor dom av sig. och jag ringde aven simply drinks. fick inte jobbet, men hon har ett till jobb pa g om nagra veckor och det ar mitt om jag inte har fatt nagot jobb tillsdess.. vilket kanns bra

imorgon blir det att lamna ut mangder av cvn.. ska andra det lite sa jag kanske later lite mer intressant.. Vi kunde aldrig skriva ut det igar sa jag har inte kunnat gora det idag..

Hall tummarna for mig..

Har just sett nya Gossip Girl och nya One Tree Hill vantar. Wilf ar och spelar fotboll for att han inte vill se det med mig. :P

Vi hors sen. Pusshej

Dagens Cyanide and Happiness

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Filmnördar

Nu förtiden blir det filmtittning varje kväll. Igår såg vi The Departed som jag aldrig sett faktiskt.. Den  var riktigt bra, men hade ett rätt konstigt slut. Kvällen före det såg vi Se7en vilket också  var riktigt bra.. men hemsk..

Så 2 seriösa filmer i rad.. och ikväll har JAG valt film och Wilf är inte lycklig men har gått med på att se den.. På Filmschemat ikväll står "Another Cinderella Story".. Haha. Jag tror den kan vara kul :D Jag är för trött för seriösa och djupa filmer, så den filmen blir nog perfekt haha.

To-do list

Resan till Manchester vart inte så lyckad eftersom att jag behövde lämna ut cvn för att dom inte hade kvar jobapplications.. Har en fullspäckad dag imorgon dock

Skrev just ner en to-do list.. här kommer den

To do tomorrow (tuesday 16/9):
* Call in at Simply Drinks and ask about the vacancy
* Go to Tanners Yard and hand out cv's
* Ring applied languages!!!
* Ring co op
* Ring about the customer service assistant job!!!
* Go to Manchester and hand out cv's to NEXT and Faith shoes
* Tidy the room
* Watch the new Greek episode

* DIE!!!

där har vi den.. imorgon blir en rolig dag..

Wilf sover och jag vet inte vad jag ska göra.. jag är hungrig men vill inte väcka honom då han just somnat.. så jag får sitta här och hungra ihjäl en stund.. Finns inget att göra.. Finns inget att titta på. Jag är så jävla uttråkad.. Vill att morgondagen ska komma så jag har något att göra.

Vi hörs

Fy på mig

Idag har jag varit riktigt värdelös på att uppdatera bloggen. Har berott på att jag varit sjukt trött och för att vi ägnat större delen av dagen degandes i soffan, framför mariokart, spelat lite biljard och städat rummet lite.. Jag ska göra resten imorgon dock innan jag far till Manchester.

Imorgon som sagt blire Manchester.. Åker dit runt 3 tror jag.. För jag ska ta tåget hem med Wilf när han kommer hem från uni. Först och främst ska jag gå till en av dom där datorena jag visade i bilderna.. Där wilf stod och knappade. Där kan man titta vilka affärer som behöver anställda osv. Sen ska jag gå runt och ta massa jobapplications, ta med mig cvs, sätta mig på ett café och fylla i alla, lämna in dom och sen möta Wilf. Känns lättast att fylla i allt när jag är där så jag slipper åka tillbaka igen.. Det blir nog mysigt att sitta på ett café, dricka en cappucino och skriva. Jag gillar att skriva.

Nu väntar vi på Curry som Carol beställt.. Jag är hungrig och har huvudvärk så det kommer sitta fint kan jag lova.

Tidig kväll ikväll eftersom att Wilf ska upp klockan 6 imorgonbitti..
Vi hörs
Pusshej

Dagens Cyanide and Happiness

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Färga håret?


Eftersom att jag inte har råd att gå till frisören och fixa min fula utväxt som jag fått så funderar jag starkt på att färga mitt hår lite mörkare. Det är liksom lättare att köpa färg och färga hemma och mycket mycket billigare. Hittade den här bilden på alexandras facebook och den fick mig att sakna mitt bruna hår lite.. Jag trivs bäst i mörkt hår under vintern.. men vill ändå inte färga för mörkt eller för rödaktigt för jag vill kunna få tillbaka mitt blonda hår till sommaren igen.. Jaja, vi får se hur det går liksom.

min nya jacka



inte speciellt rättvis bild eftersom att jackan är finare i verkligheten men här har ni den.. och en liten sneakpeak på min outfit hah.

idag har vi varit i Manchester och sen hängt i parken. Wilf har spelat fotboll och jag har tittat på. Sen vart det chippy till middag och så har vi sett Se7en.. Jäkligt bra film men väldigt tragisk.. Fick mig att inse hur mycket jag saknar alla hemma i Sverige och önskar man kunde se dom varje dag.. För om något hände någon utav er så skulle jag bryta ihop.. Speciellt eftersom att jag är här och ni är där.. Men, inget kommer hända er :) *ta i trä*

Nu ska vi strax sova.. men först ska jag vinna över Wilf i Mariokart :)

Min käre mor

Åker in till Manchester om en timme med Wilfy. Ska förbi H&M och köpa jackan (mamma la in 300 kronor på mitt konto för att köpa den eftersom att jag inte har någon jacka. Jag kan inte förklara med ord hur underbar hon är) och sen ska vi lämna in min jobapplication på  Adidas. Blir en seriösare jobbsökning på Måndag eller tisdag då Wilf är på Universitetet och jag inte har något attgöra på dagarna. :)

:)

Wilf har just varit och fixat en jordnötsmacka åt mig coh hämtat ett stort glas apelsinjuice. vilken hjälte! Strax blir det mariokart för ingen av oss är redo att sova än och vi har inte spelat det på hela dagen :P

hejs

Ingen utgång

Vart ingen utgång ikväll för vi ansåg att vi inte hade råd med det och att vi hellre hade en lugn kväll och sparade pengar. Vi fick erbjudande om att fara till Adam och se film vilket vi nappade på. Vi köpte oss varsin cola light och fruitpastilles och traskade iväg på den 50 minuter långa promenaden till Adam i Dobcross. Där såg vi forgetting about sarah marshall med honom, sean, hannah och alex. Det var trevligt.. Sen gick vi alla på en liten promenad och jag och wilf traskade med hannah och sean till Uppermill där våra vägar skildes. Nu är vi hemma och gör ingenting alls. Ska nog sova strax.. Ska försöka ta mig in till Manchester relativt tidigt imorgon. Har bestämt mig också för att köpa jackan. Hur dum jag än är så känner jag att jag behöver unna mig en tröstpresent.

Godnatt.

Snyft

Idag är en deppar dag. Jag deppar ihop över att jag inte får jobb. Vi kanske ska ut ikväll men jag vet inte.. Vi får helt enkelt se. Ska in till Manchester imorgon och lämna in jobapplication grejen, gå runt i Arndale gallerian och kolla runt på affärer och se om jag får nå fler sådana och ta med mig en massa cvn så jag har något att lämna ut. Önskar bara att man hade råd att köpa den förbannade jackan som cheer up present men fuck that.

Jag är fattig. Har inte ens råd att köpa present åt wilf och jag har ingen aning om vad jag ska köpa.. Han vill ha en slips från Topman.. Så jag får se om jag köper den. Kostar ändå bara 100 kr. Som tur är så har jag betalat en månads hyra så jag behöver inte tänka på det för tillfället.

Jaja, hoppas ni mår bättre än mig idag.
Hejdå

Dagens Cyanide and Happiness

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Goddagens.

Vi vaknade sent efter en välbehövelig 12 timmars natt. Köpte oss soppa (tomatsoppa och kycklingsoppa) och käkade det till frukost/lunch runt 3 :P Traskade iväg till Simply drinks för att prata med chefen där, har ju inte fått veta än om jag fått jobbet eller inte.. Det var dock ingen där.

Fick ett samtal senare från co op som sa att jag inte fått jobbet men att dom skulle spara mina uppgifter och höra av sig om en ny ledig plats dök upp vilket jag hoppas. Så arbetslösheten förstätter och Måndag tar jag nya tag. Ska förbi arbetsförmedligen tror jag och se om dom har några jobb och sen gå runt i Oldham och kolla fönsterna i butikerna efter lappar om lediga platser. Måste även in till Manchester för att lämna in min job application till Adidas.

Åh, jag hatar att vara arbetslös.

Nattblogg

Vi har fått i oss mat, pasta bake, vilket var gott. Vi har spelat mariokart (jag vann) och nu ska vi snart se film. Fast jag ska spela lite mer mariokart innan.. Jag är helt besatt haha, men det är kul :) Ska lära mig alla genvägar och allt när Wilf är i skolan. Han kommer bli så ägd :)

Hoppas ni har haft en bra kväll.
Pusshej och godnatt

Greek

Eftersom att Wilf nordar sig framfor Goldeneye tankte jag ta chansen att se nya Greek avsnittet..
Som jag alskar den serien :)


Manchester


tagbiljett haha

Greenfield tagstation

en liten esw

mossley

Manchester Arndale shopping centre

Ett gigantiskt shopping center!

Man behover anvanda sig av dessa for att hitta vart man ska



Market street

Det blev en chicken teriyaki macka pa subway MUMS

Jag gick in en svang pa urban outfitters och hittade fina harband och smycken.. men ack nej. inte slosa pengar har inte. :(

Manchester eye. En B version av Londoneye i manchester :P Ar anda sugen pa att aka upp i den :p

Wilf strosar omkring

The Printworks. Det ar har vi ser bio och ater pa restaurang och hanger pa Hard Rock Café :)

Tv huset i Manchester

Next. Superstor affar.

Taxi bilar :p

Viktoria station



Alskling

<3 :)

Jag (ser nu att jag behover farga mitt har)

Inne i Victoria Station

Fardkost.. som ni ser It's NOT for girls! :P

Vid hallplatsen i Stalybridge fick jag syn pa en rav som lag och vilade i solljuset. Wilf forsokte fanga den pa bild men det gick inte sa bra. man kan se lite rott i mitten av bilden. Den var iallafall supersot :)

ja, det var typ det jag hade att saga. Har varit en bra dag och det har inte regnat, tack gode gud. kom hem med en jobapplication form som jag ska fylla i och lamna in igen pa Lordag. Det var Adidas i Manchester som sokte heltidsanstallda.. Sa ja, fortsatter att halla tummarna.

Mina fotter varker och jag ar trott. Ska spela lite mariokart nu och sen vila eller nagot.
Pusspaer

H&M

Hittade en jacka idag på H&M som jag blev kär i.. Helt underbar. Jag velade fram och tillbaka om jag skulle köpa den eller inte och det slutade med att jag gick ut ur butiken tomhänt. Wilf försökte få mig att köpa den eftersom att jag behöver en jacka men jag fick sådan ångest att jag inte kunde.. Efter det har jag inte kunnat sluta tänka på jackan och ångrar att jag inte köpte den .Haha jag är inte så smart. Jaja, what to do? Jag får helt enkelt vänta tills Jag får jobb. :(


Är den inte helt underbar?
398 kr på H&M i Sverige och 360 kr (£30) på H&M i Manchester.
Ge mig ett jobb nu tack.

Läkarbesök och Manchester

Gick till läkaren idag och fick vänta i väntrummet i 40 minuter tills jag fick gå in. Dom kollade mitt blodtryck, vägde mig, mätte mig, frågade lite frågor och sen fick jag gå. Tog ungefär 5 minuter om inte mindre. Jävligt ovärt. :S

Efter det gick vi till Copy right och köpte lite pennor till Wilf och ett suddegummi.. Gubben ska ju tillbaka till skolan på Måndag.. Eller ja, universitetet :P

Klockan 11.53 tåget till Manchester där vi tillbringar resten av dagen. Återkommer med ett inlägg om det och bilder såklart :) Lovade Johanna att ta bilder eftersom att hon vill se Manchester :P

Morning

Nu ar vi vakna och nyduschade. Ska sminka mig och fixa haret och sen maste vi rusa till Uppermill. Jag hoppas till gudarna att jag far i mig nagon frukost for jag ar verkligen nara pa att svalta ihjal just nu..

Tror vi aker in till manchester med 10 i 12 taget. Forsokte fa wilf att ta mig till Trafford Centre (ett stort shoppingcentre) men tydligen var det alldeles for krangligt att ta sig dit och han sa att vi kunde aka dit nagon annan gang. :/




Ja jag far ganska garna till Trafford Centre! :P

Morgondagen

Vad som står på schemat imorgon:
* Läkaren klockan 10.30
* Åka in till Manchester för att inhandla grejor åt Wilf inför hans skolstart på måndag.
* Försöka hitta en halvårspresent till Wilf
* Städa rummet (orkade aldrig idag)
* Laga middag
* Mysa..

Haha, inte så spännande kanske. Men jag är taggad på Manchester. Det var länge sedan jag var där nu och jag älskar den staden. Får hålla i plånboken dock så jag inte handlar något. För det har jag inte råd med.. Om nu dom inte ringer mig och berättar att jag fått jobb.. Vilket jag verkligen hoppas!

Panik

Paniken om att hitta ett jobb är inte nådig kan jag meddela er. Jag insåg nu att om jag skulle få jobbet på co op, skulle jag på 4 veckor tjäna mer pengar än det jag har kvar att leva på nu.

Om Simply drinks och Co op hör av sig och säger att jag inte fått jobbet blir det nya ryck på måndag då jag ska ge mig ut och ge mina cvn till folk. jag ska fanimig få ett jobb. jag ska inte behöva åka hem för att jag är inkompetent och arbetslös.

BLÄ BLÄ BLÄ

Äntligen

Då har man äntligen fått i sig middag. Klockan är 7 och enligt England hade vi en tidig middag, för här äter vi normalt runt 9-10 tiden om inte senare. Det blev kycklingsallad och en baguette.. Hur gott som helst kan jag lova er :)

Wilf sitter och spelar goldeneye (ovanligt :P) och jag försöker fortfarande knåpa ihop brevet till applied language solutions. Går inte så bra dock, känner mig helt tom.

Hoppas att allt är bra med er dock.

Applied Language Solutions


Sitter har och knapar ihop ett litet brev till Applied Language Solutions. Wilfs mamma hittade en liten annons i tidningen om att dom behovde oversattare sa varfor inte liksom. Behover dom en svensk oversattare vore det perfekt liksom. Sen far man aven en massa saker av foretaget om man jobbar dar sasom:

* Betald lunch Mandag-Torsdag och Lunch pa en pub pa Fredagar
* Gratis T-shirts och vattentata jackor
* Gratis bredband till hemmet
* En egen personlig barbardator
*  Fodelsedagar lediga
* Massage varannan vecka.
osv osv

Vore ju helt perfekt liksom.
Sa nu haller vi tummarna pa att jag kan skriva ett tillrackligt bra brev och att dom gillar mitt cv samt att dom behover en svensk sa jag kan fa det har jobbet. :)

Jag saknar London






Jag vill tillbaka till London. Det var där jag och Wilf vart kära och det var där vi vart tillsammans. Jag hade den bästa tiden där och vill tillbaka. Men med tanke på historien har vi valt att vänta 6 månader och 2 veckor tills vi ska dit.. Vi har nämligen bestämt att vi ska fira våran årsdag där :)

Jag är dock kär i staden och skulle gärna åka dit bara för att vara.. Får väl bli en tur när jag fått jobb.. Första stoppet i Cambridge för att hälsa på Viktor och sen ner till London för att turista, njuta och fara förbi Greenwich och hälsa på Rebecka..

Jag behöver ett jobb nu så jag kan göra allt detta.

Jordensundergång

Det är skrattretande hur mycket skit tidningarna skriver. Idag skulle vi alla dö eftersom att forskare hade ett litet experiment, men här är vi.. och vi lever.. Nu säger de däremot att vi kommer dö om 4 år istället eftersom att det kommer ta 4 år innan vi sugs ner i det svarta hålet som det här experimentet tydligen framkallade eller vad det nu var.

Skrattretande.

God morgon god morgon.

Vi vaknade för ungefär en timma sedan eller något. Vi lever ett väldigt stressad och fullspäckat liv.. eller inte :P

Wilf har lagat äggröra och jag har promenerat med Jack (hunden).. det är väl det enda vi åstadkommit idag. Vi ska spela mariokart snabbt nu och sen ska Wilf jobba i trädgården och jag ska städa rummet som börjar bli skitigt igen.

Ändrade planer om imorgon vilket jag är glad över. Istället för att åka till Oldham ska vi in till Manchester :) Det var länge sedan jag var där nu och det är på tiden att vi tar oss dit :) Vi ska handla skolsaker till Wilf och jag ska försöka hitta mig en jacka.. Thats it :P

Jaja, nu är det dags för mariokart. fyfan vilka nördar vi är!

btw, har inte fått något samtal om jobb än. börjar bli övervänt då simply drinks skulle ha ringt i måndags :/ jaja fortsätt håll tummarna för mig..

By the way

Jag har bett mamma och Morgan att lämna in min digitalkamera på lagning och se hur mycket det kostar. Förhoppningsvis får jag det på försäkringen.. Jag hoppas på det iaf för bloggen skulle defentitivt innehålla mer bilder om jag hade en digitalkamera.. jag saknar den :(

tv-spelsnördar

Jag och Wilf har spelat goldeneye en stund men jag blir så sur varje gång jag förlorar och vägrar spela mer. Jag är en hemsk dålig förlorare. Förresten bör jag hitta mig en hobby..

gah

Idag är jag alldeles tom i huvudet.. För trött för mitt eget bästa. Saken blir inte bättre av att jag vet att det är en massa som läser min blogg dagligen men aldrig kan ta sig tid att kommentera.. (jag är less som johanna på att ni är tråkiga). Ni ber mig uppdatera och så men när jag inte får respons på det jag skriver och bilderna jag lägger upp är det inte kul att blogga. bara så ni vet.

Tisdag

Idag har vi gjort ungefär samma sak som igår, alltså ingenting. Därav dålig uppdatering eftersom att jag verkligen inte har något att skriva. Vi spelar Mariokart, Goldeneye och blir sura när vi förlorar. Det är väl det enda. Blir inte bättre imorgon heller, om jag då inte får ett samtal om att jag fått jobb dvs. men just nu tvivlar jag starkt på det.

Jag önskar ibland att jag hade tillräckligt bra betyg så jag kunde söka till uni här.. Då hade jag åtminstone haft något att göra under dagarna och en chans att lära känna folk. Men ack nej. Jag var lat i skolan och gick ut med skitbetyg, och jag har ingen annan att skylla på än mig själv.

torsdag ska jag som sagt till doktorn för en rutinundersökning och sen ska vi iväg en sväng till Oldham och shoppa en väska och block och pennor till Wilf som börjar uni nästa vecka. Då kommer jag ha ännu tråkigare eftersom att han är borta mellan 06.30-20.00. underbart.. eller inte. men sån tär livet.

Har en fråga btw. Kan ni komma med tips på vad jag kan köpa till honom i halvårspresent.. Det är visserligen runt 2 veckor kvar.. men jag har inga ideer what so ever. om jag får ett jobb vet jag exakt vad jag ska köpa men om jag inte har jobb har jag ingen aning. kom med ideér är ni snälla!

one three hill

Sag just det nyaste avsnittet av OTH..

Det anda jag har att saga ar;
VA???? & OMG!!!!!!!

en vecka tills fortsattningen. ffs!

I want it painted black

Efter att Wilf blivit klar i trädgården för dagen degade vi som vanligt och somnade i ett par timmar. När vi vaknade satte vi genast igång med middagen efter att båda två höll på att dö av hunger. Blev våran kryddstarka kycklig special med ris, hur gott som helst :)

Nu har vi spelat lite Mariokart och vi ska strax se på film.. Foreign exchange. Hoppas på att den är bra.

Här är lite bilder från vårat rum.. Vet inte om ni är så intresserade men det är kul att visa er hur jag bor. Speciellt mina närmaste vänner & familjen såklart :)


tv-spels hörnan

minnesväggen

tv-spels hörna

wilfyy :)

våran underbart sköna säng :D

Jack Jack

Jack tror att han ar en stor hund.. Wilf haller ju som sagt pa med tradgarden.. skottar jord och slanger det i en kontainer har utanfor.. detta betyder att han maste ha bakdorren och dorren dar fram oppna sa att han kan kora skottkarran fram och tillbaka..

Nar jag satt har och skrev horde jag hur Wilf borjade ropa pa Jack och jag tittade ut genom fonstret och ser Wilf ga omkring och leta Jack. Jag letar i huset och gar sedan ut och da kommer Wilf barandes pa Jack. Han hade bestamt sig for att ga pa aventyr och brakade med en hund dubbelt sa stor som honom. Sa ar det alltid nar man ar ute och gar med honom.. Han ger sig alltid pa de storre hundarna.. Hundar som skulle kaka honom till frukost.

Han hade iaf ett sar i ogat som vi rengjorde sa jag hoppas att han blir bra. Verkar inte vara nagra andra fysiska skador eller psykiska heller.. han ar fortfarande samma galna hund :P

Uppermill Health Centre

Jag och Wilf traskade till Uppermill imorse for att jag skulle till doktorn.. Fick ett formular som skulle fyllas i, fick kissa i en kopp och fick sedan ett recept pa antibiotikapiller.. sa nu hoppas vi pa att jag blir bra. Kopte aven hem 3 liter tranbarsjuice och en liter ar redan uppdrucken.. min mirakeldryck :P

De pa lakarmottagningen ville att jag skulle komma pa en rutinundersokning pa Torsdag eftersom att jag ar ny dar och dom inte har nagra papper pa min halsa tidigare.. Blir spannande.

Efter lakarbesoket gick vi till Buckleys och kopte frukost och gick sedan till banken dar jag aktiverade mitt bankkonto och la over pengar pa det.. sa nu slipper jag betala £2 varje gang jag tar ut pengar fran mitt svenska bankkonto.

Vi ar hemma nu.. visserligen har vi varit det lange, men vi har spelat mariokart och varit allmant lata. Wilf ar nu ute i tradgarden och jobbar och forsoker fa allt klart tills Carol kommer hem och jag sitter har och smaskar pa min jordnotsmacka, underbart :)





Hej

Vi var alldeles for trotta for att kliva upp, men nu ar vi vakna och nu maste vi stressa till doktorn.. >_<

Wild Child

Glömde förresten berätta att vi såg Wild Child igår.. Den var faktiskt rätt bra (min typ av film :) Synd bara att under vissa delar av filmen vart det alldeles svart och man visste liksom inte vad som hände.. men ja, den var rätt bra.

Ikväll ska vi förmodligen se "Foreign Exchange" om den hinner bli klar..Vi är riktiga filmnördar.. Fast ja, vi är ju trotsallt rätt fattiga så vi kan inte göra speciellt mycket för tillfället.. förhoppningsvis får jag ju ett jobb som sagt och då lär jag kunna göra mer saker samt köpa kläder.. I NEED CLOTHES!!


Söndag

Vaknade imorse igen av att jag var fruktansvärt kissnödig och sen kunde jag inte somna om pga att jag hade så jävulskt ont i min mage.. men då kom jag och tänka på Beas tips om ipren (smart som jag är kom jag inte och tänka på det själv) och efter ett tag kunde jag somna om igen..

Vi har inte gjort speciellt mycket idag eftersom att vädret varit dåligt (som det alltid är i England).. Så vi har mest spelat tv-spel.. Haha Mariokart kommer bli slutet på vårat förhållande. vi är båda dåliga förlorare och vi går stenhårt in på att döda den andra med skal och grejor.. Men kul är det iaf.

Vi ska snart ta tag i middagen, (pizza).. hade egentligen tänkt göra våran egna lilla kycklingrätt, men när jag gick ner i köket ser jag att Carol har gjort deras middag i den stora wookpannan som vi behöver.. så pizza it is. får väl spara kycklingen till imorgon :)

Imorgonbitti runt 9 ska jag till läkaren och som tur är så följer Wilf med eftersom att den är i Uppermill och jag har ingen aning hur jag ska ta mig dit.. Efter det ska jag till NatWest och aktivera mitt bankkort så att om jag får något av jobben så kan dom lägga in pengar på mitt konto.. ska även förbi apoteket och köpa nässpray för min näsa är helt fuckad..

Simply drinks skulle tydligen höra av sig imorgon vare sig jag fick jobbet eller inte.. så vi håller tummarna för att det gick bra.. för jag behöver verkligen en liten inkomst!

vi hörs sen.

<3


It's just because I'm crazy in love..
Don't you touch my boyfriend, he's not your boyfriend.. he's mine!



love you wilfy :)

Mariokart

Wilf fick igång Nintendo n64at, så vi har spelat mariokart.. Jag vart mest bara arg eftersom Wilf envisades med att skjuta mig och knuffa mig över kanter hela tiden och skrattade hur mycket som helst åt mig.. Dock vann jag över honom så jag är lite lycklig..

Han har även suttit och nördat med Goldeneye.. haha. nu ska vi dock se Wild Chick om det är bra kvalité på den..

lite bilder:

Wilf spelar boxning på Nintendo Wii

Goldeneye.. han är så koncentrerad haha
man ser våran minnesvägg i bakgrunden som inte är så fylld än och som bara ser slarvig ut.. när vi får pengar ska jag dock måla om rummet i ljusbrunt och mörkbrunt och minnesväggen blir mörkbrun och jag tror även jag ska sätta upp en fet jävla ram och sätta in alla våra bilder där :) Rosen som hänger där var den första rosen jag fick av Wilf  <3 :)

det fina gamla nintendo 64at :P

GOLDENEYE!!!!

Här sitter jag och latar mig och här ska vi nu se på film, under våran fina Babyshambles affisch :)

Galen

Min käre pojkvän är galen. När vi flyttade tvn hittade jag en stor spindel och Wilf ville mörda den på riktigt.. så han tog en spraydeodorant och en tändare och sprutade eld på spindeln tills den dog.. efteråt skrattade han ett elakt skratt och tyckte han var jätte duktig..

min pojkvän är galen.. men söt :)

Helt slut

Medans Wilf var och spelade fotboll tog jag tag i städandet av rummet.. Jag höll på i evigheter känns det som och när Wilf kom hem och tittade in i rummet sa han "wow, nice sweetheart".. Vi kan gå omkring på vår heltäckningsmatta i kulören orange nu, utan att behöva hoppa över kläder och dyligt. Har plockat bort alla saker från bordet där vi har våra datorer, torkat av det och nu är det bara att renbädda sängen sen är det fin fint här inne. Sa till Wilf att vi behövde storstäda och dammsuga överallt dock så jag tror vi fixar det imorgon.. Har ingen aning om när det blev dammsugat bakom soffan och sängen så.. ja, det blir skönt att få det gjort..

Tanken var att vi skulle till The Wellington och ta en öl och se England - Andorra matchen men jag tror inte det blir något av det. jag ska springa ner till chippyn strax och köpa middag.. väntar tills det inte regnar lika mycket som det gör nu.. och den blir det väl att se film tror jag.. som vanligt :) Har laddat hem "Wild Child" eller den är på g.. hoppas på att den är färdig till lite senare ikväll..

Hoppas ni har det bra allihopa.. :)

urs och fy

har forsokt koppla in tvspelet men det funkar verkligen inte.. i och med att jag forsokte med det var jag tvungen att flytta omkring saker och da upptackte jag hur ackligt varat rumm ar egentligen.. jag maste ha en storstadning.. damma av allt och san skit.. wilf ar och spelar fotboll sa jag antar att jag far ta tag i det nu och hopps pa att wilf kommer hem nagon gang och hjalper mig.. blaa

DJ Smudge

Igar for vi ju till The Wellington for att spela lite biljard.. innan vi hann fara dit kom carol och rob hem och carol var lite overforfriskad och satt mest pa golvet och skrattade. det var kul :P

Vi traskade ivag till puben och spelade lite biljard.. Dj Smudge spelade och han var samst.. andra gangen han ar dar.. en medelalders man som sjunger karaoke och spelar bas och tror att han ar bono.. springer omkring med sin mick utomhus och bakom bardisken och tror att alla inne pa puben ska bli vilda och att dom alskar honom.. patetiskt.

Imorse vaknade jag tidigt igen.. eller tidigt och tidigt. runt 11.. kunde inte somna om, sa jag gick och handlade lite frukost och gjorde frukost pa sangen at wilf som inte klev upp forran klockan halv 2 :P nu ar han ute i tradgarden och jag stadar och fixar i rummet for vi ska fixa sa att vi kan koppla in tvspel och spela har inne.. wii och nintendo 64.. jag ar mest taggad pa nintendo 64 for tillfallet, eftersom att jag vill spela mariocart :P

jaja, ater till stadandet.. vi hors sen! :)
xx

holding out for a hero

Vi har just sett To kill a mockingbird filmen. den var rätt bra.. svartvit dock. boken är dock mycket bättre och jag tycker ni ska läsa den.

nu ska vi ta ett litet ryck och gå till the wellington för att spela lite biljard och dricka lite cider.. hade tänkt ha på mig klänningen mamma skickade till mig (även fast den är för lång) och svart bälte som jag köpte på primark igår.. när jag väl skulle ta på mig bältet inser jag att den där metallgrejen men sätter genom skärpet fanns inte där.. jag är lite lätt irriterad..

wilf lyssnar på "Holding out for a hero" och dansar fint på sängen medans han klär på sig.. han är gullig han.

insåg idag att det här är mitt 8onde inlägg idag.. är det rekord eller? haha. vi ser väl hur länge det håller sig.

vi hörs sen mina vänner, förmodligen imorgon...
pusshej

Sverige del 2

Ja, jag berättade ju vad jag hade för mig på torsdagen i sverige så nu kommer ett inlägg om resten av sverige resan..

Jag åkte in till stan med 12.40 bussen från Bygdeå och mötte upp mamma på stan. vi gick omkring och tittade på kläder och hon köpte mig en kofta från gina och en skjortklänning och ett skärp på rut mfl. hon är underbar den kvinnan. satt en stund på mc donalds också och träffade en av mina gamla dagisfröknar.. det var trevligt :)

efter det tog jag bussen till pappa där vi åt kina mat och pratade och hade det allmänt mysigt :) pappa skjutsade mig till beas mamma och pappas hus runt halv 7 något där bea, alex, johanna och erik var.. vi spelade pictionary, charader, drack och hade hur kul som helst..

runt 9 drog vi iväg till droskan där jag träffade de flesta av mina vänner (inte soffan :( ) hade det allmänt kul där om man bortser från vissa stunder av kvällen.. efter många om och men fick jag skjuts hem av linus till bygdeå..

vaknade upp dyngbakis på lördagen och tog 12.40 bussen till stan. faster hämtade upp mig på busstationen och vi for först förbi bea och hämtade mina grejor innan vi stack iväg till farmor..

där vart det fika med större delen av pappas släkt (hur mysigt och trevligt som helst), sen fick jag mat av farmor och gunnar också.. älgbiffar med potatis och kantarell sås.. (UNDERBART). jag saknar svensk mat.. speciellt farmors mat.

Efter att ha vilat en stund kom johanna och peter och hämtade upp mig.. vi hängde hos dom ett tag, köpte macka på subway och åkte iväg till ratu där tobias westin hade inflyttningsfest.. vi var där en liten stund och jag sa hejdå till pojkarna och kornelia och drog iväg till ultervattnet för att överraska sofia :) VI var inte där så länge för jag ville inte vara för trött på flyget hem..

runt 11 halv 12 på söndagen åkte jag mamma och morgan in till flygplatsen och satt där och fikade en stund innan flyget gick.. ännu ett farväl till mamma, men det gick bra. för jag vet ju att vi ses snart igen och det var underbart att se henne de få dagarna jag var hemma. hon är verkligen underbar och jag älskar henne hur mycket som helst!

Landade i Sthlm runt halv 3 och sprang iväg till Arlanda express, tog bussen till skavsta från cityterminalen och 20.55 svensk tid var jag hemma i england igen och möttes upp av en lycklig wilf :)

ja, ungefär så vare.. hade det iaf underbart trevligt och det var kul att träffa alla igen :)

saknar er!

im coming

Wilf är påväg till affären för att köpa oss lite cigaretter och 2 lotter.. vi ska vinna pengar hade vi tänkt.. jag ska lägga mig och läsa ut min bok "to kill a mockingbird" nu.. har bara runt 20 sidor kvar av den.. aldrig har jag läst ut en engelsk bok så fort som denna.. och språket var inte speciellt lätt..

efter jag läst ut den boken ska jag börja läsa "Dude, wheres my country?" av Michael Moore.. Jag gillar hans filmer och wilf sa att boken var rolig.. så jag tänkte ge den en chans.. jag har blivit en bokmal igen and i like it :)

bankkkkk


hittade mitt bankkort idag och blev glad. när jag ska till doktorn på Måndag ska jag förbi på banken och aktivera det. ska nog även ta ut alla pengarna från mitt svenska konto och lägga dem på det engelska.. eftersom att det kostar mig 22kr varje gång jag tar ut pengar, kommer dock inte kosta någonting när jag tar ut från det här kortet :)

(var tvungen att ta bort en massa siffror eftersom att man måste vara jävligt försiktig här då det är en massa bedrägerier och sånt.. så ni får bara mitt namn.. Miss Emelie S Westin haha :D)

Intervjuer

Igår var jag på min andra intervju på Simply Drinks och jag fick träffa en annan storemanager från en annan affär.. Hon sa typ mest samma som den andra kvinnan sa och berättade även att om jag fick jobbet så behövde hon en fotokopia av mitt pass, bevis på att jag får jobba här, mitt national insurance number osv. Dom skulle börja ringa sina referenser nu och ajg kom på att jag inte lämnat in någon så jag ska dit med dom strax då jag går till co op med referenser till dom också.. De skulle höra av sig om jag fick jobbet eller inte på måndag.

Var på co op idag på intervju också.. Hon ställde massvis med frågor som dom gör på intervjuer.. det är lite svårare dock när det är på engelska men jag hoppas jag gjorde bra ifrån mig.. Det här jobbet är 4 timmar mer i veckan än simplydrinks och jag tjänar 1 pund mer också.. alltså 12 kr mer än på simplydrinks.. hade ju varit kul att få det då jag skulle haft runt £70 att spendera varje vecka (även fast jag inte skulle spendera så mycket).. Hon skulle iaf ringa runt till referenserna och jag skulle få ett samtal även om jag inte fick jobbet innan nästa fredag..

håll tummarna för mig hörrni.

Teoriprov

Wilf skrev sitt teoriprov igår och det fick mig att inse hur lätt det måste vara att få körkort här. Han började plugga kvällen innan och läste ingenting utan gjorde bara en massa test på internet.. här behöver man typ plugga månader innan men ack nej.. wilf började kvällen innan och... klarade det? Så nu har han klarat teorin och ska bara börja övningsköra och grejor.. man kanske ska prova man också? känns som ett skämt, men då är ju sverige ett av de svåraste landen att få körkort i också.

Reaseheath College

Igår efter intervjun på Simply drinks (som tog 5 minuter att genomföra och dom sa att dom skulle höra av sig på Måndag) for jag in till Oldham och träffade Wilfy.. Vi åt på Subway (första gången nu här i england :P ) och gick runt och försökte hitta kläder.. H&M svek mig igen och det gjorde Bank och Primark också så jag kom hem utan kläder. köpte däremot ett bälte och en ögonskugga för £2 allt som allt :P

Efter det plockade WIlfs mamma upp oss och vi åkte till Reaseheath College för deras öppet hus.. Resan dit var rätt lång så Wilf och jag sov större delen av resan.. Det var hur fint som helst där.. Skolan såg ut som ett litet slott, med en sjö bakom.. stora gräsmattor och sånt.. såg ut som en riktigt privatskola.. Jag hoppas han kommer trivas där :)

Vi gick in till en gymnastiksal och fick sätta oss med en kvinna som berättade om programmet wilf ska läsa (Garden & Landscape Design) och sen fick vi höra om hur han skulle ta sig dit med tåg och grejor och sen for vi hem :P

Han börjar om en vecka på måndag.. så jag har en vecka till här hemma med honom innan han börjar där och måste åka iväg 10 i 7 med tåget härifrån varje måndag tisdag och onsdag och han lär inte vara hemma förrän runt 8.. det kommer inte bli kul kan jag lova er.. speciellt inte då jag inte har ett jobb. jaja. han bor iaf hemma vilket är huvudsaken :)

Jävla skit

Har inte sovit mycket alls.. vaknade runt halv 7 av att jag var kissnödig och upptäckte till min förskräckelse att jag typ fått urinvägsinfektion eller blåskatarr eller vad det nu är. ont gör det i alla fall och jag behöver kissa hela tiden även fast det inte kommer ut något.. förlåt för att jag berättar det här.. men jag tänkte dela med mig av det.. tyck synd om mig är ni snälla..

Wilf ringde till doktorn och frågade om jag fick komma dit med mitt european helth insurance card och det gick bra.. ska dit på måndag klockan 9 och registrera mig.. (jag går ett steg närmare till att bli engelsk för jag får min egna doktor) och se om jag kan få någon medicin eller något mot det.. förhoppningsvis har det gått över tills dess men man vet ju aldrig :/

Trott

Jag ar sa sjukt trott idag. vaknade kvart i 9 i panik att vi glomt stalla vackarklockan.. wilf skulle skriva teori prov klockan 11 och jag har ju min intervju idag.. vi hade inte glomt sa jag somnade om igen.. vaknade dock pa riktigt da wilf for och jack borjade gnalla och yla..

Jag har nu hunnit duscha, ata en jordnotsmorsmacka, lasa ett kapitel ur min bok (som jag snart last ut) och gatt en svang med jack.. nu ska jag sminka mig och torka haret.. springa till bankomaten och hamta ut pengar for direkt efter intervjun ska jag in till oldham och mota wilf.. har lite arenden att gora dar och sen ska vi ju som sagt till wilfs nya universitet och kolla in det.. jag tror det kommer vara jatte fint..

ni ser ju bara pa den har bilden;


uppdaterar mer sen.. :)

onska mig lycka till
pusshej

Hemmafru

Jag känner mig som en riktigt hemmafru här ibland :P Idag har jag diskat, tvättat (vilket jag fortfarande håller på med, snart är all våran tvätt ren och det har inte varit så på evigheter :P) handlat, gjort frukost på sängen åt wilf, städat lite, gått ut med hunden osv :P Jag har även hunnit med att designa min blogg och jag är nöjd nu :)

Jag och Wilf har varit på puben och spelat biljard. Jag vann faktiskt en gång men han vann resten :( kvinnan som jobbar på puben och lite andra människor han börjat använda mitt namn nu.. "bye emelie, see you" och typ "hiya emelie, what can i get you?" det är kul att dom äntligen börjar "lära känna mig" :P

NU har vi just ätit våran specialmaträtt som vart starkare än vanligt så vi kunde knappt äta upp maten och smaskat i oss en glass. Nu ska Wilf plugga till sitt Teoriprov och jag ska lägga mig i sängen och läsa min bok "to kill a mockingbird", den är faktiskt riktigt bra.

Imorgon blir det en andra intervju på Simply Drinks.. ja dom ringde innan vi for till puben idag och jag ska dit imorgon klockan 1.. så ni får hålla tummarna för mig.. Imorgon ska jag även med Wilf och Carol till Nantwich för att kolla in Wilfs skola.. Det är nämligen öppethus imorgon.. Ska försöka ta lite bilder och så :)

Nej dags att låta wilf koncentrera sig och lägga sig i sängen och läsa min bok.. jag börjar bli en bokmal igen and i love it.

Pusshej

Bilder från i Fredags

Jag har varit slö och inte orkat ladda upp bilderna.. men här kommer dom :)  (tagna med beas kamera)



min kusin är söt :)

alexandra posar när vi leker charader :P

erik

jag och bea

twister! och bea tycker det är jätte roligt!

frågan är ju vad jag gör

jag och erik




bea håller tal för mig :P

haha vi är inte normala :P

alexandra :P


påväg till droskan



mina underbara flickor! <3

hade en underbar helg :)

bloggdesign

NU har jag en ny design igen.. uppdatera för att se den.. Jag är faktiskt riktigt nöjd med denna nu.. de andra har jag varit sådär halv nöjd med men jag gillaren.. liknar johannas lite.. men självklart frågade jag om tillstånd innan.. och vi älskar ju liksom varandra så :)

Följ min blogg med bloggkoll

herreminjistanes

Det ser ut som om någon släppt en bomb i vårat rum, så nu är det bara att ta tag i städningen. Jag ska städa rummet och tvätta kläder medans wilf ska fixa i trädgården och diska.. det lär bli att skynda sig med allt dock för nyaste oth avsnittet är snart färdigt och jag måste verkligen se det..

vi hörs sen.. och då kommer bilder från fredags :)

klänningen


en bild av en del av klänningen.. den ska sys upp dock så jag visar hela sen

lite bilder


liverpool john lennon airport.. tyvärr tog jag aldrig kort på john lennon statyn. men jaja :P

här fick jag tillbringa ett par timmar.. det var inte så kul.. cityterminalen var stängd och det här var mitt hem.. som tur var satt jag bredvid en kille som såg snäll ut så jag var inte så orolig när alla människor pratade med mig :O

jag läste en bok jag fick låna av wilfan och drack en cola light.

en bra bok

jag var rätt sliten kan jag lova

oerhört sliten!

och här var min kära middag första kvällen i Sverige.. jag tog denna bild och skickade till wilf för att läska honom eftersom att jag visste att han ville ha frasses också :D underbart säger jag..

ja, det var alla bilder jag tog med min telefon :P jag är tråkig jag vet.. men jaja.. kommer bilder från fredagen så for jag får dom av mina kära vänner johanna och bea! :P

Måndag


Jag är tillbaka hemma i Greenfield med min älskade (saknat honom massorrrr) nu efter en mycket trevlig helg i Sverige.. Berättar mer om vad jag gjorde lite senare, för mycket att berätta så jag orkar helt enkelt inte skriva allt nu.

Wilf och Carol hämtade iallafall upp mig på flygplatsen. Jag var lite skakis eftersom att jag är livrädd för att flyga efter flygkraschen i Spanien.. Att mannen bredvid mig var livrädd också gjorde inte saken bättre.. men vi alla överlevde som tur var..

När vi kom hem till Greenfield gav jag pengarna till Carol för resan och sen gick vi till The Wellingtons och spelade lite biljard och träffade Rob som verkligen var på lyset haha. Sen gick vi hem och beställde pizza och såg på Nottinghill och myste.. Jag har saknat min lilla gubbe :)

Idag har jag varit på Intervju på Simply drinks.. Hon berättade mest bara vad jobbet gick ut på, hur mycket jag tjänar och vad man ska göra om det är ett rån osv. Jag ska kanske kallas till en andra intervju då en annan ägare av ett annat simply drinks kommer medverka.. så håll tummarna för mig..

När jag kom hem därifrån gick jag till Posten och hämtade ett paket som min käre mor skickat.. i paketet låg det här. Kläningen, ett par svarta tights och ett svart bälte till midjan! Behöver jag säga att min mamma är bäst i hela världen? jag tror inte det :) Tyvärr var klänningen för lång men jag ska försöka fixa det på något sätt.. se om jag hittar en symaskin eller något :)

Vi hörs sen.

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0