Helt slut

Medans Wilf var och spelade fotboll tog jag tag i städandet av rummet.. Jag höll på i evigheter känns det som och när Wilf kom hem och tittade in i rummet sa han "wow, nice sweetheart".. Vi kan gå omkring på vår heltäckningsmatta i kulören orange nu, utan att behöva hoppa över kläder och dyligt. Har plockat bort alla saker från bordet där vi har våra datorer, torkat av det och nu är det bara att renbädda sängen sen är det fin fint här inne. Sa till Wilf att vi behövde storstäda och dammsuga överallt dock så jag tror vi fixar det imorgon.. Har ingen aning om när det blev dammsugat bakom soffan och sängen så.. ja, det blir skönt att få det gjort..

Tanken var att vi skulle till The Wellington och ta en öl och se England - Andorra matchen men jag tror inte det blir något av det. jag ska springa ner till chippyn strax och köpa middag.. väntar tills det inte regnar lika mycket som det gör nu.. och den blir det väl att se film tror jag.. som vanligt :) Har laddat hem "Wild Child" eller den är på g.. hoppas på att den är färdig till lite senare ikväll..

Hoppas ni har det bra allihopa.. :)


0 kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0