Hemma


Nu ar vi hemma igen. Eller vi har varit hemma ett tag. Jag traskade ivag till Uppermill och var livradd efter vagen eftersom att det var kolsvart och jag horde saker, men jag overlevde. Kom till puben och kopte mig en kopparberg mixed fruits och satt vid baren och vantade pa att wilf skulle sluta.

Det var en sjukt full kille som stod bredvid mig och borjade prata.
"You are very very pretty. I would really like to get to know you better after this"
"Thats my boyfriend
(pekar pa wilf) and i dont think hed like that"

Efter det kom hans van och borjade prata med mig och vart helt chockad nar jag sa att jag var fran sverige och vagrade tro mig. Trodde jag satt och ljog for honom. Gick ut en svang for att roka med wilf och den fulla killen kom fram till mig igen
"You have red socks on"
"I know"

och alla borjade skratta for att han var sa javla full och korkad sa jag gick in igen. klockan 12 ringde dom for sista bestallningen och runt 5 i 1 traskade vi hem. Bestallde pizza som kom typ direkt nar vi kom hem. Nu har vi sett Superbad och ska sova. Maste upp relativt tidigt imorgon och stada upp har i huset. Massor av disk och rummet ar stokigt.. som tur ar sa slipper jag diska, for det ska Wilf gora :)

Vi hors.


1 kommentarer

Johanna WP

Wilf är så JÄVLA lik ngn på den där bilen, men jag kan inte komma på vem fan det är :o

Datum: 2008-09-29 Tid: 21:50:34
Blogg: http://ilky.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0