Höst


Vadret har nu gatt fran soligt till regnigt igen. Nu kanns det som att man bor i England pa riktigt igen. Jag uppskattar dock solen och varmen men far daligt samvete av att sitta hemma nar solen skiner sa lite regn skadar inte. Da har man trots allt en anledning att lata sig hemma.

Har inte gjort nagot alls idag. Bara sloat. Har huvudvark sa jag forsoker ta det sa lugnt som mojligt. Har lekt med min nya telefon och lagt in musik sa jag slipper ha dom fula rignsignalerna som foljer med mobilen. Har aven suttit och smsat med Wilf som borjade universitetet pa riktigt idag. Han verkar trivas och fa vanner.. skont :)

Nu ska jag nog ta tag i disken dar nere tills Carol kommer hem sa hon inte far psykbryt och aven koka en kopp kaffe. See ya.


1 kommentarer

Johanna WP

Men se så mysigt!

Datum: 2008-09-29 Tid: 21:48:09
Blogg: http://ilky.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0