Lock, Stock and Two smoking barrels.


Just efter Wilf kommit hem gick vi till The Welly for att spela lite biljard men bordet var upptaget idag da man far spela gratis. Sa vi drack en cider och jag gick sen till chippyn och kopte mat och wilf gick till simply drinks och kopte gotta till filmen vi skulle se ikvall.

Nu har vi just sett klart Lock, Stock and Two smoking barrels. En valdigt bra film faktiskt som jag inte sett. Jag har en karlek for brittiska filmer. Ja och aven brittisk musik och brittiska pojkar. Jag tror att jag verkligen passar in i det har landet. :P

Nu ska jag lagga mig och lasa medans wilf kollar sina grejor. Varje gang jag borjar skriva nagot sager han nagot och avbryter skrivandet. Sa jag tror det ar dags for mig att lagga mig sa att han far gora sina saker.

Godnatt med er. Vi hors imorgon.


0 kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0