Tisdag

Idag har vi gjort ungefär samma sak som igår, alltså ingenting. Därav dålig uppdatering eftersom att jag verkligen inte har något att skriva. Vi spelar Mariokart, Goldeneye och blir sura när vi förlorar. Det är väl det enda. Blir inte bättre imorgon heller, om jag då inte får ett samtal om att jag fått jobb dvs. men just nu tvivlar jag starkt på det.

Jag önskar ibland att jag hade tillräckligt bra betyg så jag kunde söka till uni här.. Då hade jag åtminstone haft något att göra under dagarna och en chans att lära känna folk. Men ack nej. Jag var lat i skolan och gick ut med skitbetyg, och jag har ingen annan att skylla på än mig själv.

torsdag ska jag som sagt till doktorn för en rutinundersökning och sen ska vi iväg en sväng till Oldham och shoppa en väska och block och pennor till Wilf som börjar uni nästa vecka. Då kommer jag ha ännu tråkigare eftersom att han är borta mellan 06.30-20.00. underbart.. eller inte. men sån tär livet.

Har en fråga btw. Kan ni komma med tips på vad jag kan köpa till honom i halvårspresent.. Det är visserligen runt 2 veckor kvar.. men jag har inga ideer what so ever. om jag får ett jobb vet jag exakt vad jag ska köpa men om jag inte har jobb har jag ingen aning. kom med ideér är ni snälla!


1 kommentarer

Johanna WP

Jag har värsta grejen. Fast det kanske är bättre att ta det på msn ^^

Datum: 2008-09-09 Tid: 20:31:39
Blogg: http://ilky.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0