Sondag

Idag har vi varit i manchester och kopt springskor till mig. Dom ar underbart skona men nu har jag inga pengar kvar :( snyft. tur jag far lon pa tisdag haha. Ringde gymet innan jag for och fragade nar dom stangde och dom sa 6.. sa nar jag kom hem sprang jag dit.. men nar jag val kom dit sa var det stangt.. klockan halv 5. idioter :/

Ikvall blir det formodligen en film eller nagot och sen sova :P JObb imorgon. urs och fy..

soligt har det iaf varit idag.. underbart skont kan jag lova. Wilf hade shorts och tshirt i manchester utan att frysa :) Det irriterande ar dock att alla dryga kryp kommer nar det ar varmt. speciellt getingar och grejor som jag ar livradd for.. speciellt efter incidenten i robertsfors med johanna och frubb. Johanna du  minns det formodligen! du skrattade och skrattade at mig :P Men men, smallar man far ta.

vi hors sen


2 kommentarer

Johanna WP

Hahahahahahahaha. Det enda som egentligen var riktigt roligt, var att getingen bara hängde där i din haka. Hohoho.

Datum: 2009-04-19 Tid: 23:58:43
Blogg: http://ilky.blogg.se/
mamma

usch vad elak hon är;P puss

Datum: 2009-04-20 Tid: 09:32:27



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0