Tillbaka till verkligheten

Nu ar jag tillbaka i Greenfield efter en dryg resa. Hatar ju att flyga och trodde jag skulle do mellan umea och stockholm, men har ar jag.. lever och andas. har suttit och pratat med carol och rob som kom tillbaka idag fran irland och hade lite presentutdelning och nu hade jag tankt ga och mysa med wilf och sova. tillbaka pa jobbet imorgon ju!

ska forsoka lagga in bilder imorgon.. har ju massor :)

Vi hors..
och tack for ett trevligt besok :)

Söndag

Jag har varit jätte dålig på att uppdatera under min resa. Men jag har verkligen haft fullt upp hela helgen och jag har verkligen inte haft tid att sätta mig ner och blogga :P Jag har tagit en massa bilder dock som jag bjuder på imorgon eller tisdag då jag är hemma i England igen.

Jag har iallafall haft en superkul helg och det har varit underbart att träffa alla igen, speciellt mamma, morgan, pappa, ida, åsa och johanna. Och dessa personer har också gjort min hemresa mycket bra.

Visst har inte allt gått bra och stressen har ibland blivit förmycket och sen upptäcker man självklart saker också som man inte märkt då man bott hemma.

Vi har festat, vi har dansat, vi har ätit, vi har snapsat, vi har sjungit, bråkat, gråtit, skrattat, ramlat omkull osv osv

men det som gjorde mig mest förvirrad var min sträckta vad och det jättestora blåmärket på mitt lår. Johanna, vad hände igår egentligen? haha

Nej nu ska jag nog gå och lägga mig. Är hos pappa och ska bli väckt av en kram av Ida imorgon bitti innan hon åker iväg till 6-års. Sen blir det stan för sistaminuten shopping (såsom hörlurar för flygresan och kanske något klädesplagg), möta upp mamma på hennes lunch, och johanna på hennes, säga hejdå, förmodligen gråta en skvätt, åka till flygplatsen med pappa och sen blir det england igen.

Tack för en mycket trevlig helg allihopa :) Vi ses ju igen till jul!

15 min

om 15 min kommer wilfs pappa och hamtar mig. jag ar hur trott som helst. det ar inte ok att ga upp klockan 5. wilf ar dock uppe med mig vilket kanns bra :)

klockan 10 gar mitt flyg, och sen landar jag i umea klockan 15.55

sa vi ses snart :)
pusshej

btw

jag blev lycklig nar jag kom hem idag fran jobbet och sag att Wallaned visades pa tv.. den svenska versionen.. Det var kul tyckte jag och forsokte fa wilf att titta med mig, men han somnade :P

Kul iallafall att fa hora lite svenska pa tv har ie ngland :P

godnatt!

Mandag

Idag har jag jobbat 13 timmar. sa jag ar ratt slut kan jag lova. Wilf ligger redan och sover. Han har ju som sagt inte sovit nagot inatt men han stannade uppe och hade lagat mat at mig nar jag kom hem klockan 9. han ar underbar :)

nu ska jag lagga mig och lasa ett kapitel och sen ska jag gosa med alsklingen och sova. Imorgon blir det en 13 timmars dag igen. jag ar inte taggat.. men nasta tisdag da javlar.. da far jag massor av pengar. 18,5 timmar overtid :)

Och till Johanna.. jag ska se coldplay med carol :P for ingen annan ville fara med mig haha
pusshej

Mandag

Jag glomde skriva att i fredags efter jobbet, slutade runt 6, sa akte jag och wilf in till manchester och kakade middag. Det fick bli varan anniversary-meal, eftersom vi inte orkade och hade tid att gora nagot i morgon da det egentligen ar, sen ar det inte en san speciell anniversary heller.. nasta manad daremot :)

Igar gjorde vi absolut ingenting. Wilf spelade fotboll, jag ugglade framfor tvn och sen gick jag isang. Wilf har daremot suttit uppe hela natten och gjort sina uppsatser och nu ar han och lamnar in dom pa skolan. Jag ska snart till jobbet. Gick upp halv 7 idag.. vilket ar duktigt av mig da jag brukar kliva upp 7.45 :P Sa jag har hunnit duscha, kaka frukost (som underbara wilf hade gjort iordning at mig) och slappa..

Nu ska jag ta pa mig mina arbetsklader, packa ner min bok, ipod med min nya musik och lunch och sen bar det av. Jag vet inte nar jag slutar ikvall. Kan bli 5 men kan ocksa bli klockan 8 da vi behover gora sa himla manga airfresheners :P Men extra pengar ar alltid bra nu da jag aker hem pa torsdag och ska till coldplay den 12e :)

Jaja, ha en bra dag. Vi hors da jag kommer hem :)

Lycka


Igar var det jobb som gallde. Det gick bra faktiskt och det var inte sa drygt som jag trodde att jobba till 5. Det var ett bra gang som jobbade over och vi hade kul :)

Efter det sa akte jag hem.. vi satt och ugglade och sen sa bokade wilf coldplay biljetter at mig. sa jag ska fa se dom den 12 september :) jag ar sa javla lycklig :) och vi hittade nagra for 500 kr.. sjukt bra!!

annars da? Jag tittade pa x-factor pa tv och sen kom digsy och kev och vi spelade poker. digsy vann vara pengar :( kakade pizza och gick isang.

nu ska wilf gora sin uppsatts for uni och jag ska glo pa tv.. vi hors sen.
pusshej

Torsdag

jobb idag. fick veta att vi har 11 dagars arbete att gora under 7 dagar.. sa det ar mycket overtid pa g.. sahar ser mina 2 veckor ut

Mandag: 8.15 - 17.00
Tisdag: 8.15 - 17.00
Onsdag: 8.15 - 17.00
Torsdag (idag): 8.15 - 19.40
Fredag: 8.15 - 18.00
Lordag: 8.15 - 17.00
Sondag (om det blir av, vilket det formodligen blir): 8.15 - 17.00
Mandag: 8.15 - 17.00
Tisdag: 8.15 - 17.00
Onsdag 8.15 - 17.00
Torsdag: SVERIGE

de 3 sista passen kommer formodligen bli till 18 eller 19 istallet, men vi  vet inte sakert annu. Jag kanner for att do :/ men jag far massor av pengar :)


jaja, annars har jag ingenting att skriva, for jobb ar ungefar det enda som kommer handa nu framover tills jag aker till sverige :P

jag bjuder dock pa en bild av Holly idag pa varan overtid.. vi hade kul

hon skulle forovrigt pa fotboll direkt efter jobbet, darfor ar hon kladd sadar :P
och skorna hon har pa sig ar likadana som jag kopte forra helgen for 25 kr :)

Tisdag

Igar var wilf och jobbade med oss, och vi bestamde oss da for att han skulle bli min nya personliga tranare.. det sparar mig pengar och vi far umgas utomhus ocksa. Sen vill jag borja spela fotboll igen sa vi kom pa den perfekta idén att vi skulle spela fotboll tillsammans. Sagt och gjort, igar efter jobbet gickv i till en fotbollsplan bakom vart hus och spelade i en timma. Det var kul, men idag kan jag itne ga normalt :P

Efter jobbet idag sken solen sa vi bestamde oss for att spela igen.. Gick inte sa bra, da det gjorde ont nar jag rorde mig :P sen var det massa flugor dar som envisades med att flyga in i mina ogon och i min nasa + att jag bar gult och humlorna alskade att jaga mig. (visserligen fick jag springa ltie da jag flydde, men anda inte okej!)

nu ar wilf och ser fotboll med sin pappa och jag har degat framfor datorn hela kvallen. ska strax lagga mig och lasa en stund.

annars hander det ingentign. ska nog ha pokerkvall i helgen da carol coh rob aker bort igen..
jaja, vi hors val :P

sondag

idag har jag och wilf varit inne i manchester. jag shoppade fodelsedags present at tracey och kom hem med en bok (the time traveler's wife) och 2 par skor.. ett par ar vanliga gra tygskor som jag hittade pa primark for 25 kr :P sen hittade jag ett par snygga nitsandaler som jag ocksa var tvunegn att kopa. har varit lite osaker pa om jag ska behalla dom eller inte.. for dom kanns lite for trendiga for mig och mina fotter och tar ser ut som korvar.. men men, skitsamma :P

vi har stadat ocksa.. for carol kom hem idag fran frankrike.. hon ar brunbrand. jag vill ocksa vara brunbrand :(

jaja, nu ska vi strax gora mat. varmamackor med tonfisk.. och sen ska jag nog fortsatta lasa min bok "the subtle knife".. fan vad jag laser nu for tiden. nar jag var hemma och gick i skola hatade jaga tt lasa engelska bocker och det tog evigheter.. men nu laser jag dom som jag laser svenska bocker. vilket ar ratt skont faktikst :)

jaja, har ar en dalig bild pa mina skor.. orkade inte leta fram kabeln till min kamera sa ni far en dalig mobilbild istallet :p


Godkvall

Jobbade idag vilket gick helt okej faktiskt. Var val inte direkt jatte roligt att kliva upp tidigt pa en lordag men vad gor man inte for pengar ey? Efter jobbet fick jag skjuts hem av Holly (sporegnade ute) och sen har jag inte gjort nagonting :P

Jag har varit valdigt trakig. Wilf har varit och set tpa fotboll med sin pappa och jag har tvattat klader. Jag har ett spannande liv ;P Vi har iaf sett The golden compass. den var inte lika bra som boken tyvarr :/

Imorgon blir det manchester for shopping. Ska kopa lite bocker och nagot nytt kladesplagg innan jag aker till sverige :)

Jaja, nu ska jag nog sova tror jag.
Puss

Lovestoned


Hittade den har videon nar jag googlade omkring pa internet. Har hort lite av laten forut men aldrig sett videon. Jag gillar den iallafall. Kanns konstigt dock att se Robert i en musikvideo :P Men man far val helt enkelt vanja sig. Det har far mig att sakna midgardstiden.. sa jag har aven suttit och tittat pa bilder och videor darifran ocksa. Haha

Vad hander annars? Jag jobbade over idag och det var inte kul alls for vissa av de jag jobbar med ar idioter.. vi kande for att skippa puben ikvall eftersom att jag jobbar imorgon bitti igen.. har blir det ingen helg inte :P Jobbar dock bara till 1 och far 600 kr extra nasta vecka sa jag ska egentligen inte klaga.

Efter jobbet ska jag och WIlf in till Manchester och shoppa lite. Ska kopa en fodelsedags present till Tracey och sen ska jag forsoka hitta en bok till mig och lite klader. Vi far se hur det gar .Maste ju aven spara sa jag har lite fickpenger da jag far hem om mindre an 2 veckor ;)

Ikvall da.. Vi ska nog se film, ata och mysa. Blir dock en tidig kvall sa jag orkar med morgondagen.. Och WIlf har lovat att inte komma isang klockan 4.45 som han gjorde igar. Jag fick lov att ga ner och saga at honom att ga och lagga sig. Dagens ungdom haha. :P

Vi hors! :)

Onsdag

Jobbet idag gick val bra. Jag forsov mig imorse dock. Som tur var vaknade jag klockan 8 och tog mig till jobbet i tid. Jag hatar min mobil. Ibland stanger den av alarmet av sig sjalv..

efter jobbet gick vi till the welly och spelade lite biljard. Sen gick vi och handlade och har nyss atit hemmagjord pizza (eller ja, koppizza men vi la till lite palagg) med vitlokssas.. Underbart gott :)


Jag underhaller mig sjalv med Never mind the buzzcocks just nu och snart ska jag lagga mig och lasa en stund. :)

forresten sa Richard pa jobbet till Tracey idag att jag inte behover oroa mig for att forlora mitt jobb nu nar roboten funkar.. Vilket gjorde mig valdigt glad :)

2 veckor imorgon!
puss

Gral

Igar hade jag och Lorraine pa jobbet ett gral. Hon skrek, jag fick aldrig saga mitt eller forsvara mig och jag blev frustrerad och arg sa jag skakade.

I mandags jobbade jag med HIlda pa airfreshener maskinen. Jag gjorde ett skift ensam pa det jobbigaste jobbet dar det ar varmt och svettigt och jag ville garna inte gora det igen.. Sa Andrew kom till mig pa morgonen och fragade om jag ville att han skulle fraga holly om hon ville byta med mig, for hon ville garna jobba dar sjalv. Sa  jag sa ja, oc hamnade med Lorraine..

Nar vi var pa stationen dar vi laddar plastbatar och lastar pallen sa gick hon pa pallen och jag fick gora plastbatarna. Nar det var dags att byta (var 30 minut byter vi alltid) sa ville hon inte byta.. sa nar halva tiden gatt fragade jag igen om hon ville byta sa vi kunde gora halva var.. men hon ville inte och jag sa att jag ville eftersom att jag inte ville gora samma sak hela tiden.. da sa hon att hon inte brydde sig och vande sig bort.. Jag blev irriterad och Andrew gick upp till henne och fragade varfor hon inte bytta.

L: Why does she always get what she wants. She doesnt want to work with Hilda, so she doesnt have to. She doesnt wanna do fucking anything.
Jag: Lorraine? Its not that i dont want to work with hilda i just didnt wanna do the tunnel all shift again..
har avbryter hon mig saklart
L: She doesnt wanna do that, she doesnt wanna do this.. She doesnt wanna swap.. bla bla bla
J: LORRAINE? I asked you twice if you wanted to swap me but you didnt.
L: She coems and asks me after shes been sitting down and now its my turn to sit down
J: LORRAINE? ITS TIME TO SWAP.. WHAT DO YOU WANT ME TO DO?
L: And yesterday she wouldnt even fucking get me boxes.. i had to get them myself whilst she was sitting on her fat arse.
A: Did you ask her?
L: she wouldnt get me boxes.
A: LORRAINE? DID YOU ASK HER?
L: no but she just sat there
A: if you wouldve asked her she wouldve got you some boxes. And you never want anyone to do anythihing for you and you can always get your own boxes. so it doesnt matter does it?

och sa fortsatte hon att klaga och jag forsokte fa henne att lyssna pa henne.. men det funkade inte och jag var tvungen att saga at Andrew att forsoka lugna ner mig for jag var nara att klappa till henne. hon ar helt javla galen.

Sen sa hon tydligen till Holly ocksa nar jag stod och pratade med Chris (en av cheferna)
"Shes so fucking far up Chris' arse.. but he fancies me because he keeps rubbing up against me"

Sa nu ar jag tydligen foralskad i min chef som ar 40, gift och har 3 barn.. men han gillar inte mig utan gillar henne. Hor hon hur det later? Tydligen inte.

Nu pratar hon tydligen med mig igen och latsas som ingenting hant.. Men hon ska anda tydligen in till Kontoret och klaga pa oss. Vi far se hur det gar for henne da alla hatar henne och vet vad som hande och att hon har fel.

Forlat for detta irriterade inlagget men jag var tvungen att fa ut min ilska :P

Mandag igen :(

Jobb idag igen, var inte sa uppskattat och roboten har varit igang sa under 2 skift har jag mest bara stirrat pa alla airfresheners for att se om klistermarkerna sitter rakt.

efter jobbet blev det gym. jag ska nog skaffa en personlig tranare. ska hora med dom pa onsdag och se hur mycket det kostar och sa.. skulle vara sjukt bra iaf..

Annars hander ingenting. ska nog lagga mig och lasa "northern lights".. boken som filmen the golden compass ar baserad pa.. :) superbra.

jaja, forlat for att jag ar trakig.

Helg

Igar var vi jatte bakis sa vi spenderade dagen hemma och tyckte synd om oss sjalva. kakade skrapmat och sag pa swordfish.

idag sken solen sa vi gick ut en svang men fanns ingenting att gora.. alla var trakiga. vi har nyss varit pa kingfisher och welly for middag och biljard med digsy och cooke.. nu ar det dags for louis theroux (hur han nu stavas) och hans dokumentar om chrystal-meth pa bbc :)

vi hors sen..

Oufit

Och sahar var jag kladd under kvallen haha:

mina ben ser valdigt konstiga ut haha.. stod i en konstig stallning :P

Fylla i Manchester

Vi borjade med att ga till the welly dar digsy, sam, luke och catherine (hur hon nu stavas) var. vi drack ol, pratade och spelade lite biljard. Sen drog jag och Wilf till tagstationen och motte upp Jon och hans vanner. Tog taget in till Manchester och gick in pa nagon pub. Jag hade ett trevligt samtal med bartenderna som var supertrevliga!

Efter det drog vi till 42s dar det blev en massa party. Dans, sang, redbull-vodka och en massa fyllesnack. Sen blev Carter utslangd och vi bestamde oss for att forsoka hitta 5th Avenue, vilket var svarare an vi trodde. Vi virrade runt pa Manchesters bakgator, hade fyllesnack och satt sedan pa trottoaren och funderade over livet. Sen hittade vi en pizzeria med mumsig pizza och vitloksas.. Jag slangde glatt i mig den men lyckades ge bort halva.. varfor forstar jag inte, men jag var full och givmild.

Hade lite obekvama moment under kvallen da en av Jons kompisar borjade stota pa mig och sa att om jag inte hade Wilf sa skulle han ta mig direkt.. och sa till en av de andra kompisarna att han hade en valdigt stor chans att hooka up med mig under kvallen.. Ja, det var ganska obekvamt och jag holl mig till Wilf resten av kvallen :P

Efter att ha suttit utanfor pizzerian pa trottoaren blev vi trotta. De andra ville ga till nagon pub men jag och Wilf var alldeles for fulla, sa vi tog en taxi hem och spydde som grisar da taxichaffuoren tydligen tyckte det var jatte kul att kora rally nar 2 valdigt onyktra personer satt i baksatet.. Vi slocknade direkt vi kom hem.. och nu mar vi som fortjanat; SKIT!

har kommer lite biler fran kvallen:

luke, digsy och catherine utanfor the welly

pa taget in till manch

campo (det var hans fodelsedag), josh och eric

graham och wilfy

bush, carter och heskey

bush pa nagon pub

heskey och graham

jon och campo

carter graham och bush pa 42s

heskey och campo

ganget

igen

hang pa trotoaren



PIZZA!

fredag hela veckan


Jobbet idag var ett skamt. Maskinerna ville inte funka, roboten ville inte funka.. sa 50% av dagen spenderades utomhus i solen. Jag ska dock inte klaga. Fick pengar for det haha.

Jag har just gjort mig klar for utgang. vi ska forst till the welly med digsy och ganget.. och sen blir det manchester med jon och ganget. Vi har varit sugna pa en riktig utgang hur lange som helst nu.. sa manchester passar bra haha. efter att ha tagit det lugnt varje helg och sett bio mest hela tiden passar det bra med att bli full ikvall>

ska nog ta med mig kameran ocksa.. fast vi far se. Har inget kamerafodral och jag ar radd att jag ska he sonder den. Men det vore ju ovart att kopa en kamera och sen inte ta med sig den ut? vi far se helt enkelt.

Hoppas ni alla far en bra kvall. Nu ska jag gora en macka innan vi drar.
Puss och kram!

20 dagar kvar!

"you're gonna get swineflu"



jobb, gym, jobb, gym.. sa har mina dagar sett ut. Inte sa spannande sa har inte riktigt haft nagonting att skriva.

Solen har varit framme vilket alltid ar kul, och jag har last och last en massa. Laste just ut "kite runner" av khaled hosseini.. det var han som skrev tusen stralande solar. och den har boken var superbra. jatte hemsk men bra. jag tycker sa synd om afghanerna :(

idag var vi och kakade middag hos Wilfs pappa. Vi bestamde aven att han skulle skjutsa mig till Manchester airport nar jag aker hem om exakt 3 veckor :) maste dock aka harifran klockan 06.00 vilket inte uppskattas sa hemskt mycket.. men sa blir det da man vill komma hem till umea sa fort som mojligt :)

Annars hander inte sa mycket. Imorgon blir det jobb, gym och sen formodligen ut och supa. Vi far se dock om folk ar taggade pa att ga ut med oss.

forovrigt har robs jobbarkompis svininfluensan och han var inne pa jobbet da han hade det.. sa nu vantar vi pa att rob ska bli sjuk och att vi alla ska bli sjuka. kanner jag mig sjalv ratt kommer jag formoddligen fa det da jag ska hem till sverige.. peppar peppar ta i tra.. for sa kan det ju inte vara. jaja. far ga runt med de bakterie och virus dodande vatservetterna vi gor pa jobbet. sova i dom, kla mig i dom osv.. jag skulle vilja se svininfluensan forsoka smitta mig!

Nu ska jag jag lagga  mig och sova sa jag ar utvilad imorgon.
Vi hors sen!
pusshej

Tisdag


Jobbet gick forvanandsvart bra idag, aven fast det ar tisdag vilket ar den dagen jag hatar mest av allt. Jag och Wilf har forresten borjat med en diet.. eller kanske inte ska kalla den diet eftersom att vi inte gar efter nagon specifik. Utan vi ater nyttigt och tranar.. Vi brojade iallafall igar :P jag har borjat med matdagbok och gymmar 3 ganger i veckan.. maste fa bort all den vikt jag dragit pa mig sen jag flyttat hit. har iallafall hittills sen jag borjat pa gymmet gatt ner dryga 5 kilo.. hurra for mig :P

Wilf har dragit ivag till fotboll i Manchester.. han spelar med nagot lag dar.. Sa jag ar ensam ikvall. Ska koka lite soppa och sen kanske sla pa nagon bra film eller nagot. Vi far se helt enkelt!

Jag langtar iallafall grymt mycket till den 27augusti.. da jag kommer hem och halsar pa :)
bara 23 dagar kvar nu :)

vi hors sen!

Sunday

We didnt do much yesterday at all. I read like half my book, made som food and then we watched Man on fire with Denzel Washington. Yes, Im a Denzel freak at the moment. but who cares? The film was great anyways.

Wilf is playing football now and im just beeing lazy. Gonna read some more and when he gets home we're gonna tidy our room and go for a nice long walk :) I'll prob take my camera with me and take some photos.. ive been bad at that recently.

anyways. have a nice day..
byeee

Godmorgon varlden

Sov valdigt lange imorse vilket jag behovde. Har sovit daligt ratt lange nu :/

iallafall, gjorde en omelett som blev aggrora med ost med ett stort glas oboy. mamma tog med sig det nar hon kom hit. Sa sjukt gott :)

Laser just nu Luftslottet som sprangdes.. laste ut flickan som lekte med elden igar och den var valdlgit valdigt bra :) Nu ser jag lite panever mind the buzzcocks och sen blri det att aterga till lasandet innan jag och wilf gar pa varan langpromenad senare.. ar skont med en lugn helg :)

vi hors!

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0