fredag hela veckan


Jobbet idag var ett skamt. Maskinerna ville inte funka, roboten ville inte funka.. sa 50% av dagen spenderades utomhus i solen. Jag ska dock inte klaga. Fick pengar for det haha.

Jag har just gjort mig klar for utgang. vi ska forst till the welly med digsy och ganget.. och sen blir det manchester med jon och ganget. Vi har varit sugna pa en riktig utgang hur lange som helst nu.. sa manchester passar bra haha. efter att ha tagit det lugnt varje helg och sett bio mest hela tiden passar det bra med att bli full ikvall>

ska nog ta med mig kameran ocksa.. fast vi far se. Har inget kamerafodral och jag ar radd att jag ska he sonder den. Men det vore ju ovart att kopa en kamera och sen inte ta med sig den ut? vi far se helt enkelt.

Hoppas ni alla far en bra kvall. Nu ska jag gora en macka innan vi drar.
Puss och kram!

20 dagar kvar!


1 kommentarer

Johanna WP

Stoppa den i en socke!

Datum: 2009-08-07 Tid: 22:59:31
Blogg: http://ilky.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0