Fylla i Manchester

Vi borjade med att ga till the welly dar digsy, sam, luke och catherine (hur hon nu stavas) var. vi drack ol, pratade och spelade lite biljard. Sen drog jag och Wilf till tagstationen och motte upp Jon och hans vanner. Tog taget in till Manchester och gick in pa nagon pub. Jag hade ett trevligt samtal med bartenderna som var supertrevliga!

Efter det drog vi till 42s dar det blev en massa party. Dans, sang, redbull-vodka och en massa fyllesnack. Sen blev Carter utslangd och vi bestamde oss for att forsoka hitta 5th Avenue, vilket var svarare an vi trodde. Vi virrade runt pa Manchesters bakgator, hade fyllesnack och satt sedan pa trottoaren och funderade over livet. Sen hittade vi en pizzeria med mumsig pizza och vitloksas.. Jag slangde glatt i mig den men lyckades ge bort halva.. varfor forstar jag inte, men jag var full och givmild.

Hade lite obekvama moment under kvallen da en av Jons kompisar borjade stota pa mig och sa att om jag inte hade Wilf sa skulle han ta mig direkt.. och sa till en av de andra kompisarna att han hade en valdigt stor chans att hooka up med mig under kvallen.. Ja, det var ganska obekvamt och jag holl mig till Wilf resten av kvallen :P

Efter att ha suttit utanfor pizzerian pa trottoaren blev vi trotta. De andra ville ga till nagon pub men jag och Wilf var alldeles for fulla, sa vi tog en taxi hem och spydde som grisar da taxichaffuoren tydligen tyckte det var jatte kul att kora rally nar 2 valdigt onyktra personer satt i baksatet.. Vi slocknade direkt vi kom hem.. och nu mar vi som fortjanat; SKIT!

har kommer lite biler fran kvallen:

luke, digsy och catherine utanfor the welly

pa taget in till manch

campo (det var hans fodelsedag), josh och eric

graham och wilfy

bush, carter och heskey

bush pa nagon pub

heskey och graham

jon och campo

carter graham och bush pa 42s

heskey och campo

ganget

igen

hang pa trotoaren



PIZZA!


2 kommentarer

mamma

Låter som en trevlig kväll, med trevligt slut;P puss

Datum: 2009-08-08 Tid: 13:34:45
Johanna WP

Hoho, de ser verkligen ut som riktiga engelsmän hela bunten :)

Datum: 2009-08-08 Tid: 15:37:28
Blogg: http://ilky.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0