Sno


(pavag hem fran jobbet. har snoat mer nu dock)

Idag har det snoat och det fick mig pa bra humor :) Behovde det kande jag. Jobbet idag gick val helt okej.. speciellt da jag fick jobba med wilf storre delen utav dagen.. och vi kan ju skratta och ha kul :)

Vi for till Wilfs pappa och kakade mat idag och jag gick aven forbi gymmet och bokade min personliga tranare. Det ar jobbigt att dom maste vara attraktiva haha. inte for att jag skulle ens tanka pa att gora nagot.. men jag kanner mig sa dum da jag ska springa dar svettig och grisrosa i ansiktet da jag tranar :P Ska iallafall dit den 29e pa ett gratis mote.. dar han gar igenom priser och dylikt och vi pratar om vad jag vill fa for resultat och grejor. jag kanner mig taggad :)

Nu ska jag ta ett langt mysigt bad och lasa lite och sen blir det sangen :)

Pussochkram


1 kommentarer

Angelica

Åh ni har ju mer snö än här i stan. Fusk ju !



Men fan va grym du är med personlig tränare och allt. Bra jobbat där.

Och jag håller fullständigt med om de där med gympersonal som är snygg. Vi har en dösnygg kille på mitt gym, har brukar dessutom komma till oss och äta. Borde jag lägga in en stöt kanske .. Hm :)

Datum: 2009-12-17 Tid: 22:57:25
Blogg: http://metrobloggen.se/whatever



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0