Onsdag

Jobb idag da. var inte sa hemskt som vanligt.. skont.. andrew som ar line manager gick runt och kallade mig och ipe (som ar fran indien) fucking foreigners.. pa skamt saklart och sa att vi stal deras jobb..

nu ar jag hemma. Wilf lagar mat, men sitter nu och har en paus bredvid mig. Vi ska kaka och sen blir det en dusch och det nya skins avsnittet.

intressant liv.

pusshej

Tuesday


Det var hemskt pa jobbet idag. inte mina jobbuppgifter som  vanligt, utan for att jag hade varldens huvudvark och madde jatte illa. Sen vart inte saken battre da jag var tvungen att jobba med Lorraine som skrek i mitt ora och pratade om spya och rannskita nar jag madde daligt. Hon ar en hemsk manniska. Tal henne verkligen inte. Jag knaprade paracetamol men sa sen att jag behovde fara hem. Fick dock veta att Carol skjutsade Wilf till skolan och jag inte hade nagon nyckel sa jag stannade kvar.. Tur det, for en timma senare madde jag prima igen och jag fick full lon :)

Nu ar jag hemma och har trakigt. Har lekt lite i photoshop och gjort lite designer.. Sen lekte jag med losogonfransar ocksa och ni kan se resultatet ovan.

Nu vill jag att Wilf ska komma hem sa vi kan ata mat och sen ga och lagga oss. Jag ar helt slutkord, aven fast jag somnade klockan 9 igar efter att ha varit pa puben en svang med Carol och Rob :P

jaja, vi hors liksom

Mandag


Igar kvall somnade jag inte forran halv 2.. Det var jobbigt att kliva upp i morse kan jag lova. blev chockad dock nar jag vaknade for wilf lag inte bredvid mig.. nar jag gick isang igar skulle han sitta uppe i ungefar 2 timmar och jobba med sin ritning av en tradgard.. men han hade fortfarande itne lagt sig nar jag skulle upp till jobbet.. stackarn.

jobbet var val helt okej forutom da att jag var trott.. Skadade min stackars tumme ocksa som ni kan se ovan.. Jag var ledsen och arg pa pallen som bet mig.. :(

Nu ar jag hemma. Wilf ligger och sover och jag ar uttrakad. Wilf vill inte kliva upp ( vilket jag kan forsta ) men jag fick knappt traffa honom igar da han gjorde sitt arbete och nu ska han sova hela kvallen. Kanns inte sa himla kul.. men men. inget jag kan gora at.
Vi hors

Fredagen


(Klicka pa bilden for att se den storre)

Har for mig att jag inte berattat om min fredag. Iaf.. Vi gick till The Welly och spelade biljard, jag och wilf. Wilf var lite olycklig for han forlorade mot mig hela tiden. Jag var dock stolt och kande mig duktig :P Runt kvart i 8 gick vi till chippyn och kopte mat och sen gick vi tillbaka till the welly. Efter ett tag dok digsy och kev upp, sen kom adam och sist matt.. Vi spelade biljard, spelade pa spelmaskiner och hade det trevligt.

Efter det traskade vi upp till The Railway dar jag ringde Johanna Alex och Bea och det slutade i tarar eftersom att jag saknar dom. Men snart far jag traffa iaf 2 utav dom.. :) Efter det bestamde vi oss for att ga hem for jag var nog alldeles for full.. :/ Utanfor puben lag en man pa marken och han blodde fran ansiktet. Han hade tydligen fallit handlost pa asfalten och brutit nasan. Det sag hemskt ut :/

Jaja, sen gick vi hem och sov. Mer spannande an sa var det inte..

Bloggdesign - Sandra



Idag har jag da suttit och knapat ihop en design at min kare van Sandra. Sahar blev resultatet.. Tyvarr kan ni inte lasa hennes blogg eftersom att den ar losenordsskyddad och jag tanker inte ge ut hennes losenord.. sa ni far en bild har istallet :)

hejs

10 manader


Idag firar jag och Wilfen 10 manader. Ni vet ju vid det har laget att vi firar varje manad (vilket min kusin tycker vi ar valdigt tontiga som gor).. Men eftersom att Wilf har skolarbete att gora idag hela dagen och kvallen sa firade vi den igar istallet. Vi akte in till Manchester och sag Will Smiths nya film Seven pounds.

Pa tagstationen i Greenfield dok Jennie, Charlotte, Sophie och nagon annan tjej upp fran tomma intet och skulle pa samma bio som oss. Kul tyckte jag for dom tjejerna ar sota :) Val inne pa bion kommer dom och satter sig bredvid oss ocksa och Jennie som satt bredvid mig snyftade som tusan under filmen :P

Seven pounds var underbart. Jag grat och jag grat. Ni maste verkligen se den. Will Smith, vilken hjalte!
Jaja, nu ska jag borja stada rummet lite och ata nagot. vi hors :)

Harfargning och jobb


Jobbet idag var lika hemskt som alltid. Men det ar fredag idag vilket far mig att ma bra :)
Direkt efter jobbet gick jag till frissan som fargade och klippte mig. vart ratt okej. ljusblondt och lite fraschare helt enkelt. Nu gor wilf lite jobb pa sin ritning till uni och jag har gjort mig klar for ikvall. Vi ska en svang till The welly och saga hej till Carol och Rob. Hem och ata, sen tillbaka till the welly och traffa digsy och sen far vi se vart kvallen tar oss..

Vi hors sen :)

dvskgj;g

idag ar jag bara trott och less sa jag orkar inte skriva nagot. har haft en lang och jobbig dag pa jobbet.. vi ska ga till wilfs pappa nu och sen ska jag sova.

imorgon jobb och harfargning/klippning. vi hors

Frasch


Efter en helvettes dag pa jobbet ar jag helt slut. Jag vet att jag gnaller mycket over mitt jobb, men idag gick verkligen allt fel och det var stressigt och jobbigt. inte nog med det sa glomde jag ta med mig frukost och grejor sa till frukost vart det en orostad toast uta palagg och en kopp vatten. (kanns som att jag ar i ett fangelse)

Wilf var gullig och gick till co op och handlade mat som han sedan ocksa lagade :) Nu har jag just kommit ut ur duschen. pyjamasen ar pa, ansiktet och kroppen insmorjt i lotion (jobbar mycket med pulver sa det behovs for min hud har verkligen torkat ut) och luktar mycket gott.. anvande christina aguileras duschcreme inspire som jag fick i julklapp av farmor.. luktar gudomligt :)

Nu ska vi sla pa en film och mysa, sen ar det dags att sova. Ska forsoka halla mig uppe lite langre idag sa wilf inte far trakigt.. somnade namligen runt 9 igar da han sag pa fotboll :P

jaja vi hors :)

Less


Har varit en helvettes dag pa jobbet idag och jag ar bara sa less. Mina hander ar alldeles grona och det gar inte att ta bort.. Jag onskar jag kunde fa mig ett battre jobb och battre betalt sa vi iaf kan flytta till varat eget stalle. men man kan val inte fa allt man vill ha.

Har varit less less och less men sen satte jag igan james morrison som fick min att ma mycket battre. Vilken underbar man han ar. wilf kommer ocksa snart hem och han ar annu underbarare.. Onskar bara att taget kunde kora lite fortare :P

Ska strax borja med middagen (aven fast min kare pojkvan lovade att gora middag :P ) Men eftersom att jag vill ata tidigare an han far jag val helt enkelt laga maten.

Sen blir det att hoppa i sang. Ar sjukt trott.
Vi hors liksom!

God morgon

Da var man uppe. Eller ja, har varit uppe i 10 min :P Wilf skulle ringa mig klockan 7 men taget var packat sa han kunde inte sa jag forsov mig lite..

Nu ska jag ata en macka, ga till affaren och kopa rostmackor och sen traska ivag till jobbet.
Jag vill inte :(

Vi hors nar jag kommer hem.
tjingeling

Mandag igen :/


Imorse nar jag vaknade bad jag till gudarna att det var sondag, men ack nej.. sa tur ska man inte fa ha. Det var bara att kliva upp och traska ivag till jobbet. Som tur fick jag sallskap av Wilf till affaren :)

Jobbet var helt okej. halva dagen spenderades med att sitta pa ett rullband och prata och lulla runt da maskinen inte funkade som den ska.

Nar jag kom hem satt jag och pratade med Carol en stund. Klockan halv 7 kom wilf hem och vi gick till the welly och spelade lite biljard.. jag vann 3 utav 3 ganger och vann aven £2 pa en spelmaskin dar inne. kul tyckte jag.

Nu har vi just atit kyckling, bacon, avokado och fetaost sallad (supergott). blev lite over som jag ska ta med mig pa jobbet imorogn till lunch :)

Snoade forresten idag. De sa pa radion "It's snowing like mad in Saddleworth and its sticking." och tydligen var det trafikkoer och grejor. Pa bilden ovan ser ni hur mycket sno som kom egentligen. det tog Carol 1 timma att aka en vag som i vanliga fall tar dryga 15 min. Vad ska man saga? Engelsman ar puckade.

Jaja nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova.
Vi hors!

Nu ar allt pa plats :)


sahar sag det ut forst. kladerna hangde pa en massa kladhangare och ramlade ner pa golvet och man orkade aldrig hanga upp dom..det ser allmant stokigt ut.

och sahar blev det efter :) Rent och snyggt tycker jag och en massa plats for sakerna. Vi funderar nu pa att kopa en till som ska sta till hoger.. for den dar tygsaken ska bort nu. Det far bli nagon annan gang.

Det enda som behover goras nu ar att stada upp allt har runt omkring.. ser forjavligt ut.

Bio och mys



Igar akte jag och wilf in till Manchester. Kakade mat och gick pa bio. Vi sag "Slumdog Millionaire" som var superbra, och kakade ben and jerrys :) Efter det spelade vi airhockey och skjutar spel pa biografen medans vi vantade tills det var dags att ga till taget hem.

Wilf har idag jobbat hela dagen med skolarbete sa for att halla mig sysselsatt har jag som sagt byggt. Nu har jag ingenting att gora sa jag funderar pa att se de heroes avsnitten jag missat. Sen om 40 min ska vi ga till chippyn och handla mat. ingen av oss orkar laga mat ikvall. Blir en tidig kvall for imorgon ar det dags for jobb igen..

om ca 3 veckor kommer bea och alex! JAG LANGTAR!

Sondag

Idag har jag spenderat hela dagen i min pyjamas och byggt den sista byran vi kopte pa ikea. Jag ar antligen fardig och valdigt stolt over mig sjalv som klarat det nastan helt sjalv. wilf var tvungen att hjalpa mig att lyfta och sa men annars helt sjalv :) ett litet fel vart det men ingenting jag behover grata over.. vi loser det pa nagot satt..

har ar den :)

langst upp ar det en lucka med en spegel. perfekt for mig :) haha

bloggdesign

Jag haller pa att bygga den sista byran till varat rum. Jag kanner mig ganska duktig. tog dock en paus och klurade lite med min nya design som jag just lagt upp.. ar lite osaker pa vissa saker men jag har den sahar tills jag bestamt mig hur jag ska gora med bakgrundsfarg osv.

Jag gillar den skarpt iallafall. Valdigt engelsk med regnmolnen och flaggan :P
jaja hoppas ni gillar den.

Lordag

Igar for vi till oldham med digsy. Vi hamnade pa tokes dar det var 6 pund intrade och sen fick man en gratis ol eller vad man ville. om man kom tillbaka med samma flaska/glas sa fick man annu en till gratis och sa fortsatte det. Sjalvklart sparade jag ju pa flaskorna och allt slutade med att vi blev lite fulla. Vi dansade och sjong, hade konstiga samtal pa en pizzeria och tog en taxi hem runt 3.

Idag har vi byggt klart ena byran.. imorgon ska jag gora den andra. jag borjar bli en javel pa att bygga ikea mobler :P

nu ska jag gora mig iordning for ikvall. jag och wilf ska in till manchester och se pa slumdog millionaire.. Vi hors sen!
pusshej

bilder fran igar


bilder fran manchester united matchen


forlat

for dalig uppdatering. nu ska vi till oldham och festa med digsy och ganget.. men jag uppdaterar imorgon med bilder fran fotbollen och sa :) forhoppningsvis bilder fran ikvall ocksa :)

Manchester United



Har hittar ni mig ikvall. pa old trafford i Manchester. Manchester united vs Wigan.. Jag ar taggad som fan!

Sondag

Idag sov vi till 3, gick till puben och sag manchester united - chelsea, handlade mat, at och nu ska vi se phoenix nights och sen sova. intressant.
hejsvejs

Overtime and Phoenix nights


Igar spelade vi poker hemma hos Adam. Det var jag Wilf, Adam Hardisty, Adam Brown och Digsy. Drack vodka red bull pa tom mage (vilket resulterade i att jag blev ganska onykter). Wilf vann pokern och jag minns inte taxi resan hem.

Imorse ringde vackarklockan och jag tog mig upp ur sangen klockan 8 i panik. Jag jobbade namligen overtid idag. 8.15 - 12.30. Jag trodde det skulle vara ett helvette att jobba. Trots att jag fortfarande var onykter nar jag kom dit och blev bakis efter ett tag gick allt superbra och det var faktiskt skont att jobba pa en lordag. Jag sa till dom att jag garna gor det fler ganger..

Efter det gick jag hem och hittade wilf sovandes. Jag var avundsjuk men ville anda inte sova eftersom att jag vill kunna ga isang ikvall.. Sa jag sag Oth, gossip girl och Greys anatomy och klockan 3 steg wilfen antligen upp. Vi bestallde hem Curry och tittade pa Phoenix nights med carol och rob som somnade i soffan och som nu ligger dar nere och snarkar i kapp.

Nu ska jag och Wilf se film och sova.
Vi far horas sen liksom :)
Pusshej

Poker

Igar efter jobbet gick vi till wilfs pappa och kakade middag. Efter det akte vi till Grasscroft och spelade poker hemma hos ben. Det var jag wilf ben digsy kev sam och mat. kom hem runt 1 och var alldeles dod idag. men pokern var javligt kul och vi ska ha en till pokerkvall imorgon kvall :)

jobbat idag och det gick hyffsat bra forutom att jag var dodstrott. Ska ga och lagga mig nu sa jag klarar helvettes dagen imorgon (ska gora sjukt jobbiga saker). slutar halv 4 sa det ar anda ganska lugnt.

det var val det jag hade att saga.
Vi hors

jobb jobb jobb



Ville verkligen inte kliva upp imorse men man var ju tvungen. Vi har gjort airfresheners hela dagen, men maskinen har inte funkat som den ska.. sa den storre delen av dagen har spenderats sittande pa ett rullband och svarandes over hur klistermarkena inte hamnade pa ratt plats och att man var tvungen att gora om dom allihopa.

jag ar hemma nu iallafall. Vi har kollat upp formular for council flats och wilf har skrivit brevet vi ska skicka till sj, jag ska oversatta det till svenska nu.

annars hander inte sa mycket. Wilf gick just till Co op for att inhandla kyckling och bacon.. for vi ska ata kyckling bacon och avokado sallad.. for antligen har vi hittat avokado :)

Har fortfarande branningar i hjartat och i halsen. Kanns som att jag atit syra.. inte sa kul..

Jaja, vi hors!

For you I bleed myself dry.


Idag var forsta dagen pa jobbet. Det var drygt men gick anda relativt fort. Mina fotter gor ont dock efter att ha jobbat i mina uggskopior. Glomde att byta skor. Kakade min blabarssoppa och min kaviar som jag inhandlade pa ikea igar. Sa jakla mums liksom.

Nar jag kom hem sag jag lite pa Deal or no deal for det var en underbar tant som spelade.. Hela familjen var som fastklistrade, aven fast vi egentligen inte gillar programmet.

Efter det gick vi till puben och spelade lite biljard. Jag spelade aven pa en spelmaskin dar inne och vann 30 kr. Igar vann jag runt 60 spann. Jag ar ganska cool och javligt bra pa det dar spelet :)

Nu har vi kakat middag (pasta, ostsas, riven vasterbottensost och falukorv :P ) exotisk blandning. var underbart gott dock. Och jag tog ett bad ocksa vilket var underbart skont. Jag badar alldeles for sallan.

Nu ar jag ren och kladd i min fina pyjamas min mamma gav  mig :) Vi ska mysa i sangen nu till en film som jag ska somna till.. jobb imorgon igen liksom.

btw, min magkatarr ar tillbaka. jag ar lycklig.. eller inte. och inte fan kan jag hitta tabletterna som mamma kopte at mig. Jag far soka pa riktigt imorgon for idag har jag varit alldeles for sliten.

Jaja, sangen var det. Vi hors. Pusshej

Sondag


Idag har vi varit pa Ikea och spanat in lite mobler som ska inhandlas till rummet. Byralador och grejor. Kakade kottbullar och kopte lite grejor till jobbet samt mat. Lite svensk mat som julklapp till nagra av mina jobbar kompisar och sa. Vi ska borja mata i rummet imorgon for att se om moblerna rymms, och gor dom det ska de inhandlas i veckan :)

Imorgon ar det jobb, kanns verkligen forjavligt.. Men jag behover pengar liksom. Och jag vill skaffa lagenhet med wilf snart sa da maste jag fa ihop lite pengar. Var pa fest hos Robs kompis igar som bor i en lagenhet precis bakom varat hus. Det ar en lagenhet ledig dar och den ar verkligen hur fin som helst. Men jatte dyr ocksa och vi kommer aldrig att kunna ha rad till det.. Jaja, det loser val sig sakert.

Nu ska jag sova. For jag maste upp tidigt imorgon.
Vi hors sen.
Pusshej

Football


Idag har jag Wilf och hans pappa varit och sett fotboll i Huddersfield. Huddersfield - Oldham. Det blev oavgjort.. synd.

Nu ska vi gora oss iordning for att ga till puben och sen sa ska vi till Rob och Carols kompis Ian (the onion) som har fest i hans lagenhet bakom varat hus. Sa nara och bra :)

Hoppas ni alla har det bra.. jag kampar fortfarande med min nyarsresumé.. kommer nog vara forsent da jag ar klar :P
Pusshej

Stulet av johanna

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Jag flyttade hemifran for forsta gangen och flog till ett annat land sjalv. Jag gick pa engelsktalande intervjuer osv osv. Har gjort en massa nytt iar
2. Höll du några av dina nyårslöften?
- Jag slutade snusa en stund men borjade igen haha
3. Blev någon av dina vänner förälder i år?
- Nagra bekanta. men inga vanner
4. Dog någon som stod dig nära?
- Nej, som tur ar
5. Vilka länder besökte du?
- Sverige, nederlanderna (mellan landning haha) och england saklart
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha 2009?
- mer pengar, en egen lagenhet med wilf och att min familj och mina vanner kommer och halsar pa mig mer.
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
- 21 mars, 25 mars, 11 juni, 12 juni och nar jag overraskade mamma och johanna med ett sverige besok :)
8. Vad var din strösta framgång 2008?
- Jag flyttade utomlands och skaffade ett forhallande och ett heltidsjobb
9. Största misstaget?
- Kommer inte pa nagot vilket formodligen ar ett tecken pa att jag inte gjort nagot jag riktigt angrar..
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
- Jag har varit forkyld mest hela tiden, fatt massa sar och blasor fran jobbet osv.. ingenting spannande.
11. Bästa köpet?
- hm, jag vet inte. tankte saga englands resan men den betalade mamma liksom.. men jag har formodligen kopt en massa bra saker :P
12. Vad spenderade du mest pengar på?
- alkohol, cigaretter, snus, mat och resor typ.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Min familj, mina vanner, min alskade pojkvan osv..
14. Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2008?
- The wombats - joydivision, kings of leon - sex on fire, arctic monkeys latar osv.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- jag har varit mycket gladare det har aret.. har mycket med wilf att gora.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
- ingen aning om jag ska vara arlig
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
- se 16
18. Hur tillbringade du julen?
- I sverige med wilf, mamma morgan och lena. underbart :)
19. Blev du kär i år?
- YES! hittade mitt livs karlek.. ar fortfarande galet kar :)
20. Hur många förhållanden?
- Ett, tanker inte slappa wilfen
21. Favoritprogram på tv?
- Ser aldrig tv, men greek, gossip girl, one tree hill, greys anatomy, scrubs, how i met your mother, dragons den
22. Bästa boken du läste i år?
- Twilight serien och harry potter!
23. Största musikaliska upptäckten?
- All brittisk indie musik <3
24. Något du önskade dig och fick?
- jag har fatt sa himla mycket. ett liv i england, och massa materiella saker
25. Något du önskade dig men inte fick?
- hm, tror inte det
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
- Jag at middag med carol, rob, wilf och adam :)
27. Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
- jag har varit valdigt nojd :)
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
- gud sa svart. jag tror inte jag har nagon speciell stil, koper det jag tycker ar snyggt och bekvamt, stuprorsjeans och tunikor och klanningar gillar jag.
29. Vad fick dig att må bra?
- familj vanner och wilf
30. Vem saknade du?
- Min familj och mina vanner hemma i sverige!
31. De bästa nya människorna du träffade?
- Wilf Shaw & Adam Hardisty (sen de flesta andra engelska manniskor jag traffat :)
32. Årets sötaste?
- Wilf och min lillasyster.. och johanna alex och bea saklart :) petter far ocksa vara med.
33. Årets hetaste?
- wilf
34. Årets största kärlek?
- Wilf Shaw. Varldens mest underbara manniska som jag alskar fruktansvart mycket. mitt livs karlek, min sjalsfrande och min basta van och "sambo" :P. Kunde inte haft mer tur :)
35. Årets besvikelse?
- Har varit besviken pa manga manniskor.
36. Årets bästa?
- England och Wilf
37. Årets snällaste?
- kan inte namna nagon.. for det ar sa manga.

Nyarsafton 2008/2009

Vi vaknade runt halv 5 eftersom att vi gick isang halv 6 pa morgonen efter att ha sett Changeling. Vi gjorde oss i ordning och gick till the welly med digsy, kev och cooke. Det spelades biljard och fler och fler dok upp. Digsys kompsiar och jon och hans vanner sa vi var val runt 20 st tror jag.

Jon och hans kompisar drog till Oldham, Digsy och hans kompisar drog till pubar i Uppermill och vi traskade till Seans hus dar det var en liten fest. Hangde med alla dar och tog sen en taxi till Church inn dar det nya aret firades in. En full kille spydde pa varat bord och grejor men jag fick min nyars kyss sa jag var glad :)

Efter det drog vi till Sean igen dar vi spelade jag har aldrig, kakade varan middag (klockan 2 pa natten), drack vodka och cola light och hade det allmant trevligt. Sen traskade wilf och jag hem och dackade.

Idag mar vi som fortjanar.. eller jag verkar ma varst for wilf ar pa puben nu medans jag sitter har och tycker synd om mig sjalv. Spenderade hela dagen i sangen och tittade pa "My best friends girl", ett avsnitt av "Ross Kemp on gangs" och The matrix". Ska forsoka borja med min lilla arsresumé grej om jag orkar.. vet inte om det finns sa fruktansvart mycket att skriva men :P

Forovrigt togs det inte mycket bilder igar, vi ar ackligt daliga pa sant.. Sa nagon bild pa min klanning finns inte men.. har kommer de som togs. stal nagra fran hannah ocksa












Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0