Frasch


Efter en helvettes dag pa jobbet ar jag helt slut. Jag vet att jag gnaller mycket over mitt jobb, men idag gick verkligen allt fel och det var stressigt och jobbigt. inte nog med det sa glomde jag ta med mig frukost och grejor sa till frukost vart det en orostad toast uta palagg och en kopp vatten. (kanns som att jag ar i ett fangelse)

Wilf var gullig och gick till co op och handlade mat som han sedan ocksa lagade :) Nu har jag just kommit ut ur duschen. pyjamasen ar pa, ansiktet och kroppen insmorjt i lotion (jobbar mycket med pulver sa det behovs for min hud har verkligen torkat ut) och luktar mycket gott.. anvande christina aguileras duschcreme inspire som jag fick i julklapp av farmor.. luktar gudomligt :)

Nu ska vi sla pa en film och mysa, sen ar det dags att sova. Ska forsoka halla mig uppe lite langre idag sa wilf inte far trakigt.. somnade namligen runt 9 igar da han sag pa fotboll :P

jaja vi hors :)


1 kommentarer

mamma

Stackars dej:( älskar dej puss

Datum: 2009-01-22 Tid: 19:11:34



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0