Helgen

I fredags for vi ju alltsa in till manchester. vi traffades pa tagstationen klockan 21.50 och akte in. De gick  till en pub och vi gick och kakade eftersom vi inte atit middag an. Vi mottes upp pa puben som da slutat servera ol och gick vidare till en annan. Pa en blev vi inte inslappta eftersom att man inte fick ga in i grupp utan bara i par (?), men hamnade pa en mycket battre pub som jag inte minns namnet pa. Dom spelade iaf superbra musik och det var skon stamning dar, tyvarr var olen svindyr :(

Efter det drog vi till The venue, dar jag aven traffade 4 svenska tjejer som jag dansade med under kvallen :) vi for hem alldeles for tidigt for min smak. jon lag utanfor och sov och tim som fyllde ar kande for lite mat. sa jag wilf och jon hoppade in i en taxi hem, svettiga och ackliga efter att ha dansat runt som galningar till 60-70-80-tals musik :) Jon somnade i taxin och det var ett helvette att vacka honom och fa honom atth oppa in i framsatet da vi var hemma. men vi lyckades efter ungefar 15 min av nypandes och grejor.

Igar gick jag omkring med min pyjamas hela dagen. Vi kakade pizza och sag pa Chaos och Borat. och bara tog det lugnt. Det var mys :)

Nu har vi just vaknat. jag ska pallra mig ivag till affaren och kopa nagot att dricka och wilf ska gora bacon och ost mackor :) Blir nog att dra sig ut nagot och se pa Cricket eller nagot. sjukt varmt ute, men inte riktigt soligt. men vafan, vem bryr sig.

Jag saknar dock att bo hemma da man kan ta cykeln eller bilen till stranden. Vi har ingen strand har och ingen stans att sola. :( :(

jaja, vi hors sen!

manchester

vi har just kommit hem fran manchester. berattar mer imorgon. nu ar jag full och har haft en kul kvall. jag ska sova! japp. vi hors

Utgang


Har sett Sverige England matchen ikvall och jag var valdigt besviken da Sverige forlorade i straffar. Jag som hade tankt ta pa mig sverige trojan och glansa pa puben. skit ocksa!

det blir ingen manchester med lee och ganget eftersom att dom bangade IGEN! jag ar sa javla less pa det nu. dom gor alltid sahar.. och sa sager dom saklart att det inte blir nagot da man redan fixat sig och borjat tagga. idioter

istallet blir det manchester med jon och ganget eftersom att en av dom fyller ar idag. sa vi far iallafall ga ut.
sahar ser jag iallafall ut ikvall (bilden). har pa mig wilfs kavaj jacka.. har ingen jacka sjalv och kofta blir nog for kallt ikvall da vi vantar pa taxin.. sa det far duga haha.

nu vantar jag pa att wilf ska kla sig och bli fardig sa vi kan ga till puben innan taget gar.
vi hors sen!
ha sa kul pa wheels ikvall forresten! pusshej

Fredag

Sa vad har hant sedan sist?
- jag har jobbat och varit irriterad pa argenturmanniskorna
- igar sa en av dom att jag var otrevlig for att jag inte kunde visa henne hur hon skulle lasta pallarna da jag hade fullt upp med alla blue loos som foll ner pa golvet da maskinen inte funkade. javla idiot.
- solen har varit framme och det har varit supervarmt.
- pga solen har det varit hemskt att jobba.  varre an att steka hamburgare pa frasses under sommaren. johanna vet da hur jobbigt det maste vara
- har hangt pa puben en del
- har varit och gymmat och kannt mig ratt duktig faktiskt
- michael jackson har dott
- har blivit jagad av en hund pavag till gymmet. den jagade mig da jag cyklade och jag var radd for den forsokte bita mig i benet.
- jag dansade omkring pa jobbet som ett skamt och de 2 dryga argenturarbetarna trodde jag var serios och skrattade at mig. men jag skrattade at dom nar dom dansade runt seriost och sjong som krattor.

sen har det inte hant sa mycket mer.
solen skiner och det ar sjukt varmt. vi ska formodligen ut i manchester ikvall.. emn om jag kanner mina vanner ratt kommer det nog inte bli av. da kommer jag bli arg.

nu ska jag forsoka dra med mig wilf till puben.
vi hors!

Sondag

Idag har vi varit pa ikea och handlat lite grejor. lador, filt och mat :) det var mysigt. och jag vill verkligen flytta till en lagenhet nu och vara rik och bara ga runt dar och kopa allt jag tycker ser fint ut. gah.. men vi har iaf planerat att kopa en liten bokhylla. det finns for mycket saker i varat rum och ingenstans att he det..

annars var vi pa puben en svang och spelade lite biljard och lyssnade pa bandet som spelade. Nu ska vi se film och sen sova.. vi hors :)


detta ar vad vi inhandlade idag :P

musik

sjukt harlig lat!


Helg


Igar efter jobbet gjorde vi oss iordning for att vi skulle till Oldham med Digsy och nagra. Vi mottes upp pa the welly, spelade killer (biljard) och jag vann £7 :) men sen bestamde dom sig for att dom inte ville till Oldham och istallet for dom till Uppermill som dom gor VARJE helg! sa vi for hem igen och jag var inte lycklig. Vi sag halva Sexdrive och sen somnade vi.

Imorse kom Jon forbi och vi gick till cafet och at full english breakfast. annars har jag mest bara legat i sangen och tittat pa Privileged. Nu ska vi bestalla mat och se pa Inside man.

imorgon blir det ikea med wilfen och sen film igen. Kanns skont med en nykter och harlig helg :)

forresten sa har vi bokat biljetter till Harry Potter premiaren! JAG AR LYCKLIG! den ar i 3D ocksa sa det kommer bli sjukt sjukt sjukt bra :) den 15 Juli. Synd bara att mamma och morgan inte forstar nagot utan undertexter och inte ville folja med. Det kommer bli kul och se hur dom klarar sig har da det inte finns undertexter rullandes da folket pratar ;) jag far val helt enkelt vara en tolk :P

Midsommar

Glad midsommar. Har haft en helvettes dag pa jobbet och nu ar jag hemma och vet inte vad som hander ikvall. men inget midsommar firande iaf. vilket ar deprimerande. jag saknar sverige idag, jatte mycket.

jaja. ha sa kul ikvall alla, och ta det lugnt med spriten haha

Kingfisher

jobbet idag var hemskt. argenturarbetarna ar inkompetenta. Speciellt en tjej vi har inne. hon skrattar da man sager at henne att hon inte gor saker ratt. sjunger och dansar istallet for att gora sitt jobb och skriker helt plotsligt ibland. hon ar galen. sen kan hon knappt engelska haller. och nar hon pratar med en sa ar hon alldeles for nargangen.. hat hat hat

har just varit och kakat pa kingfisher med wilf carol rob stevie (robs bror) och christina (stevies flickvan). mycket god mat och valdigt billigt. £5 var :) billigare an att ata hemma :P

imorgon blir det jobb och sen ska jag in till manchester och fixa lite grejor. sen ska jag och wilf formodlgien se bio och mysa. det blir kul :)

nu ar wilf pa dryghumor sa jag ska ga ivag innan han sjunger ihjal mig :P
vi hors!
psushej

Powder


Sahar har jag sett ut idag. vi har gjort rengorningspulver. mitt har ar ackligt och min hals gor ont av allt pulver men man ska inte klaga.. man far ju betalt liksom.

annars har jag varit pa aerobics idag. det var kul och jag ska dit nasta vecka igen.
nu ar wilf och handlar och jag ska stada upp lite i koket. sen blir det middag, film och mys.
vi hors sen :)

Tuesday


Sag just sasongsavslutningen av greek och det gjorde mig ledsen och irriterad for dom hade en san javla cliffhanger och jag vill se nasta avsnitt omedelbart! jag vet inte ens nar det borjar igen och det gor mig ledsen!!!! gaah, vilken underbar serie!

har annars bara jobbat idag och det var inte speciellt spannande kan jag meddela. det ar det oftast inte, men vad gor man.

nu ska jag laga mat och sen ska vi se pa marley och me tror jag bestamt. eller sa ska jag se privileged och sen sova for jag ar trott.

vi hors!

Mandag

jobbet idag gick bra men jag ar sa javla less pa folket jag jobbar med. dom ar falska och man vet inte vart man har dom och vem man kan lita pa. och sen gor nagra av dom mig galen for att dom pratar for mycket och speciellt om saker jag verkligen inte bryr mig om.. men pengar ar pengar.

fick forresten en fin overraskning igar.. kollade mitt svenska bankkonto och jag hade fatt tillbaka 5000 pa skatten vilket var underbart da jag oroat mig en massa for att jag skulle behova betala tillbaka. det gjorde min sommar :)

for till gymet efter jobbet och bokade aven in mig pa aerobics pa onsdag. det blir spannande :P

nu lagas det mat. klyftpotatis, kyckling och vitlokssas. underbart :)

tack for samtalet idag forresten mamma. eller samtalen. underbart :)

idioter

i lordag da rob gick till affaren tog han med sig jack. han band fast honom i lyktstolpen utanfor och kopte sina grejor. nar han kom ut var inte jack dar langre. han tittar over vagen och ser en man utanfor puben som star dar med jack hangandes i sitt koppel och en massiv hund star och skaller at honom och forsoker attackera honom. jack har strypkoppel och kunde knappt andas och var livradd. rob gick over och fragade vad fan han holl pa med och hans svar var "vi har bara lite kul"

vilken javla idiot!! nar jack kom hem var han livradd och satt med svansen mellan benen och bara satt. stackarn :(
finns sadan javla sjuka manniskor i varlden. vanta tills vi far tag i honom!


wilf och lille jack forra sommaren

Remember the titans



Har just sett en av mina favorit filmer "Remember the titans". Har sett den hur manga ganger som helst men alskar den lika mycket varje gang. Wilf har daremot aldrig sett den sa vi sag den ikvall och han alskade den ocksa :) Sen ar det superbra soundtrack ocksa saklart :)

forutom det har vi grillat idag och jag har varit pa ikea och shoppat lite mat.. bla knackebrod, kaviar, saltafiskar, blabars saft, blabar och hallon sylt. Och sen kopte jag en svensk varmkorv ocksa. underbart :)

nu ar det dags att sova.. jobb imorgon, och efter det gym :)
Vi hors..

klippning

I torsdags klippte jag mig forresten .Och har kommer en bild pa haret. Jag ser hemsk ut men det bjuder vi pa! haha

Lordag

Igar var det som sagt min 1 ars dag har och det ville jag fira. Blev inte som jag tankt men det blev bra anda. Jobbade over till klockan 5 och sen gick vi till cricket-planen och wilf var domare da 2 pubar spelade varandra. Dar drack jag lite ol med Carol och Rob och hejade pa Hare and Hound laget som mest bestod utav Wilfs jobbarkompisar :P

Efter det gick vi till chippyn och kopte mat och sen tog vi en taxi till Church Inn dar vi drack lite och hangde med folk. Jag wilf och Lee traskade hem runt halv 2 och kom inte hem forran runt halv 3 efter att dom busat pa vagen hem och knackade pa Cookes fonster och pratade med honom. Jag var inte sa lycklig dock eftersom jag skulle upp tidigt imorse och jobba.

Jag angrade att jag valt att jobba over i morse da jag var hur trott som helst och tiden gick valdigt langsamt. Men nar vi slutade klockan 1 var jag ratt nojd med mig sjalv.. for jag far ju mer pengar liksom :)

Efter det gick jag till affaren och kopte lite grejor och la mig sen i sangen och laste cosmo och somnade.

Vi skulle egentligen till Oldham ikvall och festa men ingen av oss orkade med det sa vi sag pa American Gangster istallet (sjukt bra film) och nu ska jag strax lagga mig och sova :P

Imorgon ska jag ha en pyjamas dag och bara dega.. kanske tar en cykel tur till gymmet en svang.. vi far se hur jag kanner mig :P

Jaja, vi hors sen :)


13 Juni 2009



Igar var det exakt ett ar sedan jag flyttade till england, men aven exakt 3 ar sedan Kim forsvann ur vara liv. Det ar galet vad tiden gar fort, kanns som att det endast var veckor sedan. Jag kommer alltid sakna Kim, han var en fin van.. och han var Johannas. Jag ar stolt over Johanna som varit sa stark och tagit sig ur helvettet hon hade. Jag kommer alltid finnas dar for henne sa som jag fanns da allt var forjavligt. Hon kommer alltid vara min basta van och min kusin! Och jag kommer alltid alska henne.

Den 12 juni 2006 var en hemsk dag.. och jag minns den som igar. Hur johanna ringde mig och jag inte forstod vad hon sa.. jag ville inte forsta. Men jag hoppade pa forsta bussen till Robertsfors och val dar insag jag att det hon sagt var sant. Jag kommer aldrig glomma den dagen. Aldrig. kim kommer alltid finnas i vara minnen!

Den 12 juni 2008 var ocksa en hemsk dag.. fast bra pa samma gang. Att saga hejda till mamma som var ledsen men stolt pa flygplatsen.. och att saga hejda till gymnasiet, till mina vanner, min familj och mitt liv i Sverige och starta nagot nytt har i England. Jag angrar ingenting och jag ar stolt over mig sjalv som faktiskt akte ivag och trodde pa mig sjalv.

Det har varit ett bra ar.. och battre kommer det bli forhoppningsvis. Onskar bara att alla kunde vara har och dela allting med mig!

Jag saknar er alla dar hemma!

Studenten


Jag vill gratta alla som tog studenten igar dar hemma :) kom pa att idag ar det ett ar sedan jag tog studenten.. det var en av varldens basta dagar :) sa den har bilden ar alltsa exakt 1 ar gammal :)

och imorgon ar det ett ar sedan jag flyttade till england. det kanns helt sjukt. tiden har gatt sa fort.. jag saknar alla dar hemma sa fruktansvart mycket, men trivs och har det bra. onskar bara att alla ni narmaste kunde vara har med mig. .allt hade varit helt perfekt da :)

nu ska jag fara och klippa mig.. och sen ska jag lagga mig och lasa lite och sen dromma mig tillbaka till min student och alla mina alskade dar hemma!
puss pa er!

Beerwalk

I lordags var det som sagt beerwalk. vadret var trakigt men folk traskade anda och drack ol for valgorenhet :) Klockan 2 startade det sa vi stallde oss utanfor the welly och sag pa de tappra hjaltarna som vandrade forbi. dom var roliga :)

Efter det for vi hem en stund och sloade och sen traskade vi till church inn dar nastan alla var eftersom att det var nast sista stoppet men de flesta stannade dar. aven fast det tog 20 min att ga pa toaletten och 20 min att bestalla i baren var det ratt kul. traffa manniskor och se roliga utkladda personer och sa :) sjalvklart vart vi ratt packade och runt halv 12 var det alldeles for kallt sa vi tog en taxi hem :)

Vaknade runt 9 dagen efter och tog tio i 11 taget in till manchester och fikade med angelica som ar en svensk som bor i manchester :) det var trevligt och hon var en mycket trevlig tjej :) och antligen har jag fatt traffa en svensk efter mitt ar har :P Forhoppningsvis styr vi upp nagot nasta helg da det ar midsommar :)

Idag var det tillbaka till jobbet och sen vart det middag pa kingfischer med robs syster och fastrar (eller mostrar?) lite biljardspelning pa the welly och nu ar vi hemma.. imorgon far jag min cykel btw :)

har kommer lite bilder fran beerwalk!








digsy och sam :)








Whit Friday

Igar var det whit friday. En dag da alla i saddleworth gar ut, band spelar pa gatorna och alla dricker och ar glada. tyvarr regnade det dock sa det var inte sa kul som man forvantat sig. Vi gick iaf till the welly med digsy, big kev, hans flickvan och matt. drack lite ol och sadar och gick sen in till uppermill. de andra gick in pa en pub men vi fortsatte in till dobcross och hangde hos adam en stund. kande mig som en mormor dar eftersom att hans vanner som var dar var valdigt omogna och fulla. inte sa kul. jon och bunny kom dit och vi drog med dom till delph pa en "hemma fest" dar det inte var mycket folk alls. bara jons kompis gang. korde lite olspel och sen borjade jon och bush braka och det var kaos.. vi traskade till dobcross och tog en taxi darifran hem. kom hem.. var full som ett agg, dyngsur av allt regn och trott. somnade ratt snabbt :P

idag ar det beerwalk (regnar igen) sa vi far se vad vi gor.. klockan 2 borjar beerwalk dock sa vi ska ga och titta pa vara vanner som har klatt ut sig och sa. ska se om jag kan lana carols digitalkamera och ta lite bilder pa folket.. for mina mobilfoton blir skitdaliga.. maste verkligen kopa mig en riktig kamera.

har forovrigt bara 1 bild fran igar. ska forsoka ta fler idag :P

jag och sophie :)

Sorry

Har varit skitdålig på att uppdatera.. men solen har varit framme och jag har försökt ta vara på varenda minut! händer ju liksom inte så ofta här. Jag är iallafall bränd och har typ soleksem eller något.. Men men skitsamma. lite färg har man ju iallafall fått. Inte lika kul är det dock att vi igår spenderade 3 timmar i bil i solskenet och att jag idag har varit tvungen att jobba. men vad gör man inte liksom.

på fredagen drog vi till puben direkt efter jobbet och satt i solen. jag vart packad och for hem och försökte sova.. kvällen slutade dock med att jag och wilf åt pizza och såg på film :)

på lördagen så for vi in till manchester och skulle trycka pappas fotbollströjor.. men dom hade inte L, H och en massa andra bokstäver som var de vi ville ha. Så Wilf ska fixa det imorgon. Kom dock hem med ett par jeans leggings :) Kvällen spenderades med pizza igen (vi är feta och lata) haha och så såg vi på "Body of lies" vilket var en riktigt bra film :)

Igår såg vi typ 10 min av cricket i solskenet. Jag satt dock ute på bakgården en timma eller något när jag just vaknat och läste min bok som jag förövrigt läst ut nu (Män som hatar kvinnor) sjukt bra :) Brände mig dock vilket inte var så kul. Sen hoppade vi alla in i bilen och drog iväg till Nantwich och släppte av Wilf där. Han hade exams idag så han ville inte riskera att missa det så han bodde på ett bed and breakfast inatt. Vi tog en öl på puben och sen drog vi hem igen.
Jag spenderade kvällen genom att läsa och så. Fick sova ensam vilket inte var kul alls :( Men som tur är så är han påväg hem nu :) och dessutom har han shoppat underkläder åt mig. YEAY!

Jag har huvudvärk så jag ska lägga mig och vila en stund innan det blir mat och grejor.

Vi hörs sen :)

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0