Tuesday


Sag just sasongsavslutningen av greek och det gjorde mig ledsen och irriterad for dom hade en san javla cliffhanger och jag vill se nasta avsnitt omedelbart! jag vet inte ens nar det borjar igen och det gor mig ledsen!!!! gaah, vilken underbar serie!

har annars bara jobbat idag och det var inte speciellt spannande kan jag meddela. det ar det oftast inte, men vad gor man.

nu ska jag laga mat och sen ska vi se pa marley och me tror jag bestamt. eller sa ska jag se privileged och sen sova for jag ar trott.

vi hors!


1 kommentarer

Johanna WP

När jag läste det här inlägget tänkte jag "fan vad hon är efter, hur kan hon inte ha sett säsongsavslutningen förrän nu?". Jag insåg alltså just att jag trodde det var sista avsnittet när Max åkte iväg. Illa! Men nu har jag fyra avsnitt att sträck-se :)

Datum: 2009-06-29 Tid: 16:32:45
Blogg: http://ilky.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0