Onsdag


Dalig uppdatering igen, jag vet.

I mandags var det jobb igen som vanligt. Gick upp valdigt tidigt och at grot till frukost (har aldrig hant forut), synd bara att det var enbart mandagen. alldeles for trott de andra dagarna. Mandagen var aven Morgans fodelsedag, sa han fick hora pa skonsang :)

Igar var det soligt och jag for pa en springtur efter jobbet vilket var underbart, men jobbigt. Dels for att jag har usel kondition, och aven for att min forkylning fortfarande ar kvar och jag har svart att andas. Men jaja, vill man bli fit sa far man lida liksom.

Var en lang dag idag. Nu ar jag antligen hemma dock.. eller ja, jag har varit hemma ett tag. Skickat mail till SJ med mina bankdetaljer for att fa mina pengar fran taxiresan i julas. Vi ska pa puben snart och se Manchester United - Inter Milan. Jag hoppas Zlatan blir skadad eller nagot sa Manchester United vinner... jag ar nervos :P

Tog av mig min ring btw. Som jag har haft pa mig dygnet runt i typ 3 ar. Kan itne saga att mitt finger mar bra.. men nu ska jag lata det vila :) haha.

Jaja, det var val det jag hade att saga.
Vi hors.
Ciao


4 kommentarer

mamma

Oj då! stackars dej:( puss älskar dej

Datum: 2009-03-11 Tid: 20:06:33
Mirry

Spana in allt mellan musiklistor och bikini-bekymmer på vår söta blogg! Dessutom glöm inte att säga ditt om vem som ska vinna Melodifestivalen i Dagens Fråga!



www.arntyochmirry.se

Datum: 2009-03-12 Tid: 21:22:12
Blogg: http://www.arntyochmirry.se
Petter

Du hörru, vilket fint brev sf fick av dig :O undrar vem som hjälpte med det?

Datum: 2009-03-13 Tid: 10:47:43
Mirry

Spana in allt mellan musiklistor och bikini-bekymmer på vår söta blogg! Dessutom glöm inte att säga ditt om vem som ska vinna Melodifestivalen i Dagens Fråga!



www.arntyochmirry.se

Datum: 2009-03-14 Tid: 10:00:17
Blogg: http://www.arntyochmirry.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0