Torsdag i London :)

Igar gick vi ut i Camden med Emma och Sofia. Vart en tidig kvall for oss eftersom att vi var valdigt trotta, men vi hittade ett ratt harligt stalle med olpark pa taket och dom spelade konstig musik och det var harligt :P haha.

Tog lite sovmorgon imorse. Akte till London Zoo (forsta gangen jag ar pa ett zoo/djurpark) och det var underbart :) giraffer, tigrar, lejon, pingviner, zebror, gorillor och allt. sjukt kul :) Efter det tog vi tunnelbanan till Green park, gick till buckinghampalace, forbi big ben och house of parliaments osv. Tog tunnelbanan till Covent Garden (som jag forovrigt ar kar i ) shoppade lite, kakade middag pa en pub och nu ar vi tillbaka pa hotellet :) Vi fick just veta att det finns en bar har pa hotellet (vi ar sega) sa vi ska dit och ta en ol nu. Sen sa ska vi gora oss i ordning, dricka lite pa rummet och dra in till camden och festa :) Det blir kul.

jaja, nu ska wilf ha tillbaka datorn :P


2 kommentarer

mamma

åh gud va härligt det låter:) btw covent garden är min favorit åxå...;) ha det gött puss älskar dej

Datum: 2009-03-28 Tid: 10:38:16
mamma

Åh vad härligt det låter:D Btw så är Covent Garden min favorit åxå;) puss älskar dej

Datum: 2009-03-28 Tid: 12:10:45



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0