Manchester united förlorade haha

Jag har haft en fruktansvärd huvudvärk idag och den håller fortfarande i sig.. Gick och la mig en stund när jag kom hem och sen bar det av till The Welly för att titta på Barcelona - Manchester United. Vi förlorade men Barcelona förtjänade att vinna :)

Vi har just käkat korvgryta och rabarber paj.. underbart gott :)

imorgon är det tillbaka till jobbet som vanligt. det kommer bli en helvettes dag dock eftersom att 2 maskiner är igång och vi kommer ha massor av folk från argenturerna och dom är värdelösa.. de flesta av dom iaf.

Jaja, nu ska jag lägga mig och försöka sova bort min huvudvärk.
Vi hörs!
och välkommen hem förresten mamma. Hoppas du inte är allt för brun nu! :P

hejsvejs

Söndag

Igår var vi dyngbakis och åkte in till Manchester och såg "Ghost of Girlfriends past" vilket kändes som en bra bakis film, vilket det var också.. man behövde liksom inte tänka så mycket :P Mysigt var det iallafall.

Idag har solen varit framme och jag har tagit vara på varenda solstråle. När vi vaknade gick vi och köpte kycklingsallad och vatten och gick till parken och kollade cricket. Jag solade mest och läste min tidning. Wilf spelade lite fotboll och jag njöt av solen.. Fick även i mig en öl också.. Kändes som att det behövdes i solen och då Cricket inte är världens roligaste sport direkt :P Men Digsy spelade så :)

Vi bestämde oss för att ha en grillkväll så vi gick till co op och köpte kött och grejor och traskade sen upp till kevs hus där grillen startades. Digsy kom upp efter att de vunnit cricket matchen som förövrigt höll på från och med att vi gick till parken runt 1 till klockan halv 8 då maten serverades. Helt galet! :P

Maten var supergod och efter att vi var mätta och belåtna bestämde vi oss för att se på film. Så vi slog oss ner i soffan och tittade på Ghotika och halva Pirates of the Carribean innan jag och Wilf vart trötta och traskade hem.

Är hemma nu och ska strax sova. Hoppas på fint väder imorgon igen så jag kan bättra på brännan. Imorgon tar jag dock på mig solskyddsfaktor tror jag då jag brände sönder mig själv idag :P Jag är knallröd på bröstet hahaha.

Jaja lite bilder från idag :P









Fredagen


I fredags börjades kvällen hos Kevin som hade "födelsedagsfest". Blev ölspel osv. Mycket trevligt faktiskt.. Vi drog dock vidare in till Oldham sen med Jon och gänget. Träffade några trevliga tjejer.. vi bytte nummer och grejor, men jag tvivlar på att vi kommer ses igen. Hade iaf en underbar kväll.. Hände massa sjuka och roliga grejor och alla var dyngpackade.. men sånt är livet.. Visade sig också att jag enbart spenderade £15 medans wilf slängde iväg £60. Hur det gick till vet jag inte.. men glad var jag ändå :)

bilden ovan är på hannah, jessica? och mig :P ursäkta.. men jag ser jävligt konstig ut :P

Mail

fick just mail av min pappa och han skickade lite bilder bilder! här kommer en av dom. Gud vad jag saknar henne!!!

'

hej

jag är ganska full. det har vart en rolig kväll ikväll :) nu ska jag sova dock så jag berättar mer imorrnbitti :)

Radio debut haha


jobbet idag vart lite spannande haha. Jag var med i radio. Jag skamdes sa javla mycket men folket pa jobbet tyckte det var kul :P Ringde in till around the world in 80 shows.. programmet som forr inte trodde jag var svensk. Den har gangen kom jag direkt in till radion daremot :P Hade dock 3 maskiner runt omkirng mig sa jag horde inte sa mycket och sa lite konstiga saker. Tack gode gud for att dom klippte bort mina "va? va sa du? sag det igen jag hor dig inte!" :P Sa dock att vi dansade runt stanger under sommaren. Inte midsommar stanger utan bara stanger. sa dom tror formodligen vi ar strippor allihopa :)

for till gymmet efter jobbet vilket var valigt skont :) nu ska jag strax sova, ska bara lasa lite innan :) Borjar gilla boken nu "man som hatar kvinnor" aven om oversattningen ar dum i huvudet..

aja, vi hors sen :)
puss hej

Ingenting

Har ingenting att skriva forutom att jobbet var drygt, vadret har ar skit och att wilf stackarn nu sover och jag ska kolla klart mina avsnitt och sen krypa i sang jag ocksa.

sa vi hors. pusshej

Mandag

For att vara arlig hander det ingenting for tillfallet. Jobbet idag gick bra, var en lugn och skon dag, forutom att Lorraine fick nagot psykbryt da jag fragade henne en enkel fraga. Sen holl Chris pa med nya airfreshener lukter och kokade dom i micron (?) i fikarummet.. sa det stank "apelsinchoklad". Sa jag har haft en fruktansvard huvudvark. Sen blev inte dagen battre da det borjade osregna da jag skulle ga till gymmet. och nar jag bestamde mig for att ga hem var wilf och carol i ashton och kopierade hans ritningar.. sa jag gick till puben och satt dar som ett fan. Tog mig in till slut dock

Nu sitter jag och tittar pa rena rama rolf (fraga mig inte varfor jag kom pa att titta pa det), men jag har da saknat det :)
Jag ar forovrigt ledig pa mandag nasta vecka sa jag har en langhelg vilket kanns underbart, bara sa ni vet.

och mamma, forlat for att jag inte svarade pa msn, men wilf attackerade mig haha. jag hoppas du har det superbra dock :)

Jaja.. bor tanka pa att laga mat ocksa.. men det blir nog chippyn ikvall. jag ar inte sugen pa att laga mat och wilf har inte tid.. sa onyttigt, snabbt och enkelt later superbra :)

hahah fick just 2 sms

kev: "Sorry Emelie dont think sweden is gonna win this year lol"
och
tracey: "Your song is awful x"

och jag kan inget annat an att halla med :P

Eurovison..

Sitter nu och kikar pa eurovision song contest med mina chokladtackta jordnotter och en fanta. Mys pys liksom. Slo helg.. och jag gillare. underbart att inte vakna upp bakis :)

imorgon ska jag formodligen och simma hoppas jag.. vi far se. vet inte ens vart min bikini ar, och om jag ens tog med mig den fran sverige :P

jaja.. hoppas ni har en trevlig lordagskvall
puss

Wolverine


Igår åkte vi in till Manchester med 16.50 tåget. Gick till Hard Rock Café och käkade mat.. Stek med pommes, underbart :) Wilf käkade såklart burgarna eftersom att Hard Rock är känd för deras burgare.. Jag var dock för feg.. fråga mig inte varför, men jag fick smaka och de var underbara :)

Efter det blev det bio.. Wolverine. Underbar film. Jag var inte så taggad först eftersom att jag var på "Romantisk Komedi" humör och ville se Ghost of Girlfriends past.. Men jag är glad att vi gick och såg den. Sjukt bra :)

Vi tog sen tåget hem, traskade till Uppermill, mötte upp digsy, luke, matt och clayton. Spelade lite biljard och drack cola light (vilket jag är väldigt glad för idag :) Pratade med någon som Wilf "kände" från skolan. Och han var helt galen. Sa att han blivit expelled från skolan för att han skallat en lärare och brutit rektorns höft. Han var väldigt stolt också. Vet inte hur mycket som var sant, men han var sjuk i huvudet och jag var nervös och wilf tog oss därifrån rätt snabbt :P

Vi fick sen skjuts hem av Clayton och vi nördade på datorerna och jag läste lite ur min bok.

Nu har vi just vaknat. Jag ska äta lite. Städa undan lite i rummet och dra till gymmet. :) VI hörs sen!

FREEEDAG!

Äntligen fredag :) Nu drar vi in till Manchester för att käka middag och se bio :) Nykter helg i helgen.

Vi hörs när jag kommer hem :)
Pusshej

mor min

mamma är just nu påväg till turkiet i 2 veckor. jag är väldigt avundsjuk och kommer sakna henne. Jag vet att jag bor i ett annat land osv, men att inte kunna ringa då jag vill eller prata på internet då jag vill känns inte kul. så dom här 2 veckorna får gå fort.. blääää jag vill också ha solsemester!!

Onsdag

Ville verkligen inte kliva upp ur sängen imorse. Var så fruktansvärt trött.. Att jag blev sen till jobbet gjorde inte saken bättre. Jag bestämde mig för att köpa en macka på cafeet nära jobbet för att jag inte hann göra frukost.. men självklart ska det ju vara fullpackat och jag måste vänta skitlänge på min lilla macka. kom ca 10 min för sent.. men men. det är första och sista gången.

Jobbet har iaf gått bra, förutom då att jag varit trött och mina händer just nu är i en rätt blå nyans. jävla blue loos!

läste ut the boy in the striped pyjamas när jag kom hem. Var alldeles för trött för gymmet och kände för en kväll i sängen läsandes.. så nu är den utläst (sjukt bra bok!) till veckan ska jag se filmen :) Nu däremot ska jag lägga mig igen och börja läsa Män som hatar kvinnor. Jag hoppas den är så bra som alla säger :)

Imorgon blire jobb, gym och sen ska vi till wilfs pappa och käka middag. Vi hörs sen
Pusshej

Jag var bara tvungen..

Vi har käkat och nu ska jag lägga mig och sova.. var bara tvungen att lägga in den här videon. Jag är just nu helt besatt av Britains got talent.. och den här pojken alltså. HELT GALET!!

lyssna och njut :)

Tillbaka till jobbet..

Wilf väckte mig klockan tio i 6 imorse vilket inte uppskattades sådär jätte mycket..men men.. kom upp i tid, käkade frukost och grejor, fixade min lunch (tonfisksallad), pratade med petter och packade gymväskan..

jobbet var väl inte så speciellt.. eller jo det var faktiskt rätt kul idag. jag jobbade med rätt personer :) Mr B (min chef) kom upp till mig också och sa att han ville prata med mig i kontoret. jag var helt säker på att jag skulle få kicken eller något.. men han ville bara att jag skulle berätta för chris om vad lorraine gjorde.. hon pratar förövrigt inte med mig och ger mig mest bara elaka blickar.. men jag klagar inte. jag behöver inte lyssna på henne längre :P

efter jobbet blev det gymmet. sjukt härligt faktiskt :) älskar känslan då man är påväg hem och känner sig sjukt duktig som varit och tränat och svettats :P

wilf är nu på co op och handlar till middagen jag ska laga strax. hängde nere i köket och pratade med carol. hon är rolig hon.. hon tycker tydligen att jag är rolig också.. och så kramade hon om mig och sa att hon älskar mig en massa. hon är söt :) sen sa hon också att mamma och morgan inte får komma om dom är brunbrända från turkiet.. så mamma och morgan. håll er i skuggan så hon inte blir avundsjuk :P

nej.. mat och sen läsa och sova. vi hörs :)

Shopping dag

Åkte in till Manchester idag och shoppade lite. Kom hem med ett par nya jeans, nya träningsbyxor och två böcker :) Sen käkade vi på donken och så.. Var en trevlig och lugn dag. Nu sitter vi hemma och nördar oss framför datorn. Wilf ska strax till affären och jag ska börja läsa en av böckerna, sen blir det Mean Girls och sova :)

Här kommer lite bilder på min shopping.. Orkade inte ta bilder själv så jag googlade :P

jeans topshop £40 - 500 kr

sportsdirect träningsbyxor £18 - 225 kr

Män som hatar kvinnor

och sen gick vi förbi clas ohlsson, det tyckte jag var kul.. för under en liten stund kände jag mig som hemma :)

The boy in the striped pyjamas & RocknRolla



Satt och tittade på amazon.co.uk för att hitta lite inspiration till vilka böcker jag vill läsa.. Hittade två faktiskt;
The boy in the striped pyjamas och män som hatar kvinnor, men som heter "The woman with the dragon tatto" här i england av stieg larsson. Ska köpa dom imorgon. är väldigt taggad på den första boken som handlar om hitlers tid.. en pojke flyttar med sin familj från berlin ut i skogen. Pojken som är 8 går på upptäcksfärd och hittar en pojke bakom ett stängsel i en randig pyjamas och dom blir vänner. Det visar sig att pojken är fånge i Auswich (hur fan man nu stavar det) och den andra pojkens far jobber som vakt där. Ja, den låter iaf bra och den finns på film också tydligen som jag måste se.

Iallafall. tittade runt på amazon för att jag ville hitta stieg larssons bok på svenska,  men hittade istället svenska för nybörjare som ska inhandlas till wilf och carol.. wilf vill lära sig för att han vill kunna förstå mer då han hälsar på i sverige osv, och carol vill lära sig för att imponera på mamma då hon kommer och hälsar på i sommar.. det kan bli spännande :)

Jaja, vi såg just RocknRolla som var väldigt bra :) brittisk film om droger, våld och ja.. massor. väldigt lik snatch vilket är en sjukt bra film. så jag rekommenderar den verkligen :)

NU ska jag däremot sova. Klarar knappt att hålla mina ögon öppna längre.
jag ser nu att det här inlägget förmodligen blev alldeles för långt och alldeles för tråkigt. skyller på att jag knappt vet vad jag håller på med. haha
vi hörs

Tidsoptimist

Självklart missade jag tåget till Manchester så vi får åka in imorgon istället. Jag är verkligen sämst på att komma i tid och hinna med bussar och tåg. Jag är en tidsoptimist och jag är rädd att jag förmodligen kommer vara det hela mitt liv. Men men, jag har kul ändå.

Vi bestämde oss för att ha en myskväll hemma, för att spara pengar och vila upp oss. Så vi har just käkat pizza och vi ska strax se film. Det blir antingen RocknRolla (från samma människor som gjort Snatch, Lockstock and two smoking barrels och layer cake.. alla är superbra filmer! jag älskar brittiska filmer), eller mean girls.. en av mina absoluta favoriter haha. Jag har någon konstig kärlek till fjotisfilmer. Dom är så dåliga att dom blir bra.. men den här är enbart bra :P

Ska försöka ta mig till gymmet imorgon också. Men vi får se vilken tid vi hamnar i Manchester och när vi kommer tillbaka, för gymmet har öppet så konstiga tider.

Nostalgi

Eftersom att min dator fungerar igen så har jag spenderat väldigt mycket tid genom att titta på gamla bilder, lyssna på gammal musik och drömt mig tillbaka till Sverige. MInnen från alla roliga stunder jag min familj och mina vänner haft tillsammans. Jag saknar dom så otroligt mycket!

hade tänkt lägga in lite bilder men min dator är fruktansvärt seg, så jag får göra det lite senare.
nu ska jag göra mig iordning för manchester. Wilf for just och spelade fotboll så jag får fara in själv. Vi ser väl om det blir bio ikväll eller inte.. hejdå

Theyre so boring..

Vi for som sagt till the welly med pojkarna och sen in till uppermill. Pojkarna (förutom wilf) traskade först iväg utan oss, sen traskade dom över fältet som mer var som en myr utan oss och jag vart blöt och kall och less och arg osv. Vi gick till the grandby där det inte hände någonting. Käkade indisk kebab med Digsy som var sjukt gott och sen for vi till Church Inn för pojkarna vi hängde med var så tråkiga. Speciellt han jag jobbar med. Jag tycker verkligen inte om honom. Vilken idiot alltså.

Det var rätt fullt på Church Inn men jag gillar den puben. Vi hände med Jon och hans vänner en stund och sen kom tom och hans vän och vi fick lift med dom hem. Vi stannade på Buckleys innan dock där deras vän jobbade och vi fick gratis mat.. sjukt gott :)

Nu har vi nästan nyss vaknar. Vi sitter och nördar oss och ska snart till Manchester. Jag ska se om jag kan hitta nå byxor att träna i och sen ska vi antingen äta middag och se bio eller åka hem och ha filmkväll. Allt beror på hur mycket jag har kvar på mitt konto.

Vi hörs sen!
Pusshej

Det slutade med att vi

hamnade pa the welly med digsy kev matt & luke. sen fick jag traska genom vattgras och lera med mina tygskor till uppermill dar vi tog en drink pa the grandby, kakade en kebab och sen for jag och wilf till church inn dar vi traffade jon och hans vanner. dom forsvann dock ratt fort. hade en ratt trevlig kvall men folk irriterade mig och jag saknade johanna alex och bea sa sjukt javla mycket sa det finns inte. var nara att grata sa manga ganger..

nu ar vi hemma dock efter ett besok pa ett bageri dar vi fick gratis brod, brownies, morotskaka och grejor.
nu ska vi se film eller nagot och sen sova. vi hors sen!
puss hej

Pub eller hemmakväll?

Jag skulle egentligen till gymmet efter jobbet, men jag hade en hemsk huvudvärk (tror att jag måste köpa nya glasögon, lämnade ju mina hemma i Sverige), och min axel gjorde ont. Så jag och Wilf har mest bara suttit här bredvid varandra och nördat på datorn. Jag har grinat som ett litet barn då jag såg nya avsnittet av Greys anatomy.

Vad är det förresten med mig och gråta? Igår grät jag först då jag såg sista avsnittet av Scrubs och sen när jag läste ut Marley & Me. Jag tror att det är något fel på mig.

Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på. Antingen blir det puben eller en filmkväll hemma med förmodligen indisk mat och godsaker. Tror dock att det lutar mot att gå på puben. Fast jag kan inte spendera så mycket pengar och känner inte för att bli full. För imorgon ska jag på gymmet och jag orkar verkligen inte vara bakfull :P Men lite social kan man väl ändå vara och dricka cola light? haha

Vädret suger här förövrigt. Ena stunden sol och andra stunden hagelstorm. Inte lätt att bestämma vad man ska ha på sig. Nu haglar det och spöregnar det utomhus och om 10 minuter kommer det vara soligt och varmt igen. Varför flyttade jag till England? Det är väl sånt här jag får räkna med?

So this is a complaint?

Jobbet har blivit lite mer spännande. Ni vet kvinnan vi hatar på jobbet. Hon som pratar om sig själv hela tiden, avbryter om man vill säga något och tror att hon är allas chef.. Hon skyllde iallafall på Ipe (som hon förövrigt är väldigt rasistisk mot.. han är från indien) när hon hade problem att hinna med det hon gjorde på jobbet. Grejen är att hon lekte med sin telefon och kom efter och det var inte alls Ipes fel.. Så jag sa till henne "If you stop playing on your phone you might not get behind". Då vart hon skit förbannad och började skälla på mig, jag hörde dock inte vad hon sa för jag vände ryggen till. Sen började hon kasta airfresheners mot mig och vissa landade på mig.

Så idag gick jag in till kontoret och pratade med dom om hur hon beter sig och ja.. nu ska dom ha ett snack med henne, för tydligen är jag inte den enda som har klagat. Vi ser väl hur det går. Annars är jobbet inte så spännande. Men vad kan man förvänta sig på en fabrik? Inte direkt glamouröst!

Snyft



Har just sett det sista avsnittet av Scrubs.. eller iaf det sista avsnittet med JD och jag vill bara grina. Det kommer aldrig bli bra igen.. Scrubs funkar inte utan JD och Turk tillsammans.. nu ska jag lagga mig och lasa och tycka synd om mig sjalv..

hejda :(

Grrr

Idag är ingen bra dag. Jag är på sjukt dåligt humör och jag vet inte varför. förmodligen pms eller någonting. Så jag har ingenting vettigt eller intressant att skriva.

Nu ska jag sova. Vi hörs

Sondagen

Igar kvall for vi till The Welly med Digsy, Kev, Kev, Clayton, Luke, Matt och Becky. Spelade biljard och drack och sa.. det gamla vanliga. Efter det drog vi till Uppermill till The Granby och The Waggon. Efter det vare dags for Church Inn dar vi tankt avsluta kvallen, men dar hittade vi Jon och hans polare som skulle in till Oldham och fira Bunnys fodelsedag.. sa vi tog en minibuss taxi in dit med dom och festade kvallen lang pa tokyos. Jag ar glad att vi for ut med dom, for dom ar alltid roliga att festa med. Det andra ganget vi hangde med innan ar ratt trakiga och ja.. jag vet inte.. gillar inte en person dar.. han gar mig pa nerverna sa jag hade en underbar kvall. Xzibit var dar och spelade och jag var sjukt taggad, men saklart var jag for full for att marka att han borjat spela och missade honom helt :P Men men, sant som hander. Kvallen var iallafall lyckad och vi kom hem klockan halv 6 imorse haha.

Idag har jag varit sjukt bakis och mest legat i sangen hela dagen. Skulle till gymmet men kande mig inte alls frasch nog for det sa jag har last lite, tvattat lite klader och sa.. Wilf och jag sag nyss Pineapple Express och nu ska vi strax ata och sen se RocknRolla..

Dags for jobb imorgon :( Men det ar en kort vecka.. sen jobbar jag en hel vecka och efter det har vi lang helg igen.. underbart :)

forresten sitter jag pa min svenska dator men kan inte skriva med åäö langre. Ratt skumt. :P

jaja, har kommer lite bilder fran igar.

nagon random brud, tim & jon

randon, tim, jon & wilf

Bunny, nagon, josh & tim

wilfy haha

jon, wilf, jag och random :P

tim, josh, jon & wilf

Wilf Shaw

Maste bara fa saga ocksa:
Wilf ar den mest underbara personen jag nagonsin traffat och jag ar sa sjukt lyckligt over att jag har honom i mitt liv. Han ar den person som kanner mig bast och sett alla sidor av mig och som fortfarande alskar mig sjukt mycket. Han far mig att skratta nar jag ar ledsen, han far mig att kanna som att ingenting kan skada mig nar han haller sina armar runt mig, nar jag bryter ihop och saknar mina vanner och min familj finns han dar for mig och later mig grata ut pa hans axel..

"Du ar det basta som hant mig", "Du ar helt perfekt.. varenda lite del av dig", "Du ar den mest vackra personen i hela varlden", "jag alskar dig mer an allt annat i hela varlden", "Du ar den jag vill spendera resten av mitt liv med" osv ar saker han sager till mig dagligen.

Jag hoppas verkligen det ar vi foralltid.. for jag har aldrig varit lyckligare an jag ar just nu.
Jag ville bara saga det haha :)

JAG ALSKAR DIG WILF <3
25/3 2008 :)

Jobb

Forovrigt borjar jag nu bli orolig over mitt jobb. Roboten dom pratat om sa lange kommer tydligen i veckan.. sa jag vet inte hur lange jag kommer ha mitt jobb. forhoppningsvis tar det manader for den att fungera.. men man vet ju aldrig. Forsoker spara sa mycket pengar som mojligt sa jag inte behover flytta hem. for det ar verkligen min mardrom (inte for att jag hatar sverige och alla dar och inte saknar er.. utan for att jag maste lamna wilf och bo i ett annat land). Forhoppningsvis har jag fatt ihop lite pengar att leva pa innan dom gor sig av med mig sa jag kan leva pa det innan jag hittar ett annat jobb. Ska aven kolla upp hur det funkar med att plugga har.. for det hade jag garna gjort ocksa.. och om jag gor det ar finanskrisen forhoppningsvis over da jag ar klar och jag kan valja och vraka bland jobb.. onsketankar dock.. jag hade ju garna vunnit pa lotto osv..

men som mamma sa "Man ska inte mala djavulen pa vaggen".. ja alla sager det egentligen. Jag ska inte oroa mgi forran jag behover det.. sa just nu tar jag varje dag som den kommer. sparar pengar och haller humoret uppe. for carol sa att hon kanske kunde fixa mig ett jobb pa hennes skola om det verkligen krisade sig..

jaja.. nu ska jag forsoka ta reda pa vars fan wilf har tagit vagen. :P

Helgen

I fredags gick vi forst till the welly med digsy, kev, clayton och luke. Vi drack lite, spelade biljard och jag vann 100 kr pa spelmaskinen dom har dar :) Efter det drog vi hem, drack lite, kakade och sen for vi in till Oldham med Jon, Heskey, Bunny, Ben, Tim och Bush.. Pa bussen kom 2 poliser ombord och bussen som var full med ungdomar som skulle ut i Oldham borjade sjunga hejarramsor och busvissla och grejor, ganska underhallande.

Nar vi kom in till Oldham gick vi forst till Tokyos, men nar vi klev in pa nedervaningen dar de spelas indiemusik var det hel dott, sa vi kopte en drink var eftersom att dom kostar 10 kr, gick ut till rokstallet och Bush och Jon borjade braka, Bush blev utslangd.. (jag tyckte synd om honom for det var hans fodelsedag) sa vi alla gick ut och gick till The Castle istallet. Dar spelades det bra musik, vi dansade och pratade med folk och hade en bra kvall :)

Klockan 3 tror jag, gick jag wilf jon och bunny till en pizzeria och kakade fyllemat och tog sen en taxi hem. Intressant kvall :)

Igar bestamde vi oss for att vara hemma, speciellt eftersom att vi har huset for oss sjalva. Vi sag slumdog millionaire och Tropic Thunder, kakade onyttigheter och hade en underbar myskvall :)

Idag har jag varit pa gymet en svang och sen har vi mest bara tittat pa tv och slappat. Wilf ar nu och spelar fotboll/handlar mat.. han har varit borta valdigt lange nu och jag svalter ihjal :P Morgan och mamma ringde mig nyss pa skype ocksa sa jag hade en timmas prat med dom.. skickade in min deklaration och sa.. sa nu ar det fixat.

Vad som hander ikvall vet jag inte. Antingen blir det en till filmkvall hemma eller sa pratades det om att ga ut pa puben en svang med lite folk. Rod dag imorgon sa inget jobb. Skont som fan :)

Vi hors sen!

haha forlat igen :P

Har varit dalig pa att uppdatera igen.. igar var det iaf utgang och vi kom hem runt 4 och vaknade klockan 5 imorse sa jag har inte riktigt varit sugen pa att blogga.. imorgon kommer en uppdatering om helgen :P Nu ar det dags att sova igen :P Ska upp ratt tidigt for att hinna gymma bort lite av allt man fatt i sig i helgen :P

Vi hors imorgon!
pusshej

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0