Söndag

Igår var vi dyngbakis och åkte in till Manchester och såg "Ghost of Girlfriends past" vilket kändes som en bra bakis film, vilket det var också.. man behövde liksom inte tänka så mycket :P Mysigt var det iallafall.

Idag har solen varit framme och jag har tagit vara på varenda solstråle. När vi vaknade gick vi och köpte kycklingsallad och vatten och gick till parken och kollade cricket. Jag solade mest och läste min tidning. Wilf spelade lite fotboll och jag njöt av solen.. Fick även i mig en öl också.. Kändes som att det behövdes i solen och då Cricket inte är världens roligaste sport direkt :P Men Digsy spelade så :)

Vi bestämde oss för att ha en grillkväll så vi gick till co op och köpte kött och grejor och traskade sen upp till kevs hus där grillen startades. Digsy kom upp efter att de vunnit cricket matchen som förövrigt höll på från och med att vi gick till parken runt 1 till klockan halv 8 då maten serverades. Helt galet! :P

Maten var supergod och efter att vi var mätta och belåtna bestämde vi oss för att se på film. Så vi slog oss ner i soffan och tittade på Ghotika och halva Pirates of the Carribean innan jag och Wilf vart trötta och traskade hem.

Är hemma nu och ska strax sova. Hoppas på fint väder imorgon igen så jag kan bättra på brännan. Imorgon tar jag dock på mig solskyddsfaktor tror jag då jag brände sönder mig själv idag :P Jag är knallröd på bröstet hahaha.

Jaja lite bilder från idag :P










0 kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0