"no stupid, you're an adult when you're 19"

jobb jobb och ater jobb och allt har gatt fel som vanligt. det ar nagot aterkommande pa jobbet. men sant far man leva med da allt ar 100 ar gammalt och man aldrig fixar det eller nagoting.

vi har just varit och atit hos wilfs pappa. fisk.. MUMMA! och nu ska vi se pa the wire som vanligt innan det ar sangdags. imorgon ska wilf komma och jobba ocksa :)

Forovrigt sa alskar wilf att gora mig irriterad. vi hade en diskussion pa vagen hem fran hans pappa. jag sa att man fortfarande ar tonaring da man ar nitton.. NitTON liksom.. men han vagrade halla med mig.. nog holl han med mig allt men han vagrade erkanna det hela vagen hem bara for att gora mig irriterad. det ar karlek det :O

imorgon ar det fredag vilket jag behover, aven fast jag inte behovt gora nagon overtid i veckan. pa lordag ska jag kanske och shoppa och sen blir det fest for hela slanten. En av wilfs vanner fyller namligen 18 och har hyrt lokal och grejor sa jag ska forsoa hitta nagot fint och ha pa mig kvallen i ara haha.

jaja, nu ar wilf lite overvant sa vi hors sen :)
pusshej


0 kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0