Oldham

Skulle till Manchester och shoppa men taget var installt och jag orkade inte sta dar i en timma och vanta sa jag tog bussen in till Oldham istallet.

Jag kopte med mig en jacka och ett par skor hem. Trodde inte jag skulle hitta nagonting :P

har just lockat mitt har. blev helt okej. kunde dock inte ha plattangen i badrummet sa kunde inte se bakhuvudet.. men det far duga :P

ikvall blir det scotts 18 ars fest. och forhoppningsvis samtal fran sverige. min svenska mobil kommer forhoppningsvis vara laddad :)

har kommer lite bilder

jacka fran h&m

skor fran primark


lite lockigt :)


2 kommentarer

maggie

Emelie förlåt jag påminde pojkarna flera gånger under kväller och bättre var jag inte sjölv som hade telen i väskan som låg i garderoben!

Hoppas du fick en bra kväll i alla fall! puss puss

Datum: 2009-10-18 Tid: 02:20:26
Blogg: http://tottiis.bloggspace.se
mamma

Jätte snygga grejor:) å du är åxå jätte snygg tycker jag, hoppas du vart gladare efter vårt samtal i natt, saknar dig så det gör ont gumman men det är snart jul :) puss älskar dig mest i världen...

Datum: 2009-10-18 Tid: 15:28:15



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0