mandag igen!!

Vi har massa konstiga personer som jobbar hos oss fran argenturen. en kille ar dock ratt skon, han ar trevlig men sjunger valdigt mycket och gillar att dansa och klappa handerna till musiken. det blir lite laskigt efter ett tag..

den andra killen daremot ar jag lite radd for haha. han stirrar, blir jatte arg da nagot gar fel, pratar med sig sjalv. tog med sig ett kort pa han och hans flickvan andra dagen (ingen av oss kanner honom) och gick runt med det och visade oss. jag hade ingen aning om vad jag skulle saga. idag nar jag satt ute och rokte och bet pa naglarna sa han at mig att sluta bita for det gor mina fingrar roda (det ar andra gangen han sager at mig). jag sager att jag inte ar sa himla brydd och jag vet att dom blir roda men det spelar ingen roll. da ser det ut som att han blir skitforbannad pa mig :S

Sen pa sista skiftet sager han till mig igen. jag lyssnar pa min ljudbok och latsas som att jag inte hor honom. (han borde fatta vinken) men da kommer han upp till mig och vinkar framfor ansiktet pa mig och sager at mig att sluta bita pa mina naglar for att dom blir roda. alltsa va? jag sa bara" jag vet!! men det ar mina hander? min hander okej? jag gor vad jag vill med dom!" less pa att han tjatar och ar laskig hela tiden. da blir han arg igen och stormar ivag.

jag hoppas till gudarna att han inte ar inne imorgon.

jaja. wilf ar pavag hem fran uni nu med varsin subway macka :) han ar sjuk stackarn. jag var sur pa honom igar for att han inte hjalpte mig med stadandet och grejor (sen var jag ju pa allmant daligt humor ocksa) men sen inser jag att han har feber och mar skit. stackarn :( sa nu nar han kommer hem ska jag vara en snall flickvan :P

annars hander ingenting. har haft ett litet prat med en viss person och allt kanns sa mycket battre. jag ar less pa att vara arg. och hon betyder anda for mycket for mig for att slanga ivag en vanskap over nagot sadant.

nu ska jag forsoka gora nagot vettig. vi hors :P

Lesslessless

jag erbjod mig att diska idag. eftersom att carol nu ar less pa att vi inte gor nagot har hemma. jag maste bara saga. jag ar hemskt ledsen att jag jobbat hela veckan till klockan 8-9 och varit helt slut nar jag kommit hem. att de sagt att jag borde jobba overtid nar jag kan, men sen blir hon sur da jag inte har orken att diska eller att disken inte ar gjord da jag kommer hem. vad vill hon att jag ska gora egentligen? springa hem pa lunchen diska och da blir hon jatte glad?

iallafall. jag har varit hemma idag och sloat. eller ja, rensat tvatt, tvattat, vikt tvatt och forsokt stada lite i rummet. och nar dom kommer hem ar jag uppe och hamtar disk fran varat rum. da hor jag att hon ar sur och sager "jaha, och vem fan ska diska da? det blir val jag igen!" och jag orkar inte vara trevlig langre.. sa jag sa bara "jag ska diska. jag har sagt att jag ska diska.. okej?" bara for att dom ar ute och super hela tiden. for att hon blir sur nar hon ar full osv. vafan ska man behova sta ut med det for?

forlat. jag ar trott, grinig och vill flytta till en lagenhet omgaende. sa ni far sta ut med mitt gnall helt enkelt!

Igar


Sondag

Igar for vi som sagt till church inn for att mota upp adam abi och patrick. det blev prat, skratt, cola light. men alla var ratt slitna sa vi for hem ratt tidigt.. eller ja, det var tanken iaf.. men min och wilfs taxi kom dryga 50 min efter adams taxi kom. valdigt drygt.

imorse vaknade jag upp utan min bakfylla vilket var underbart :) Har sloat idag. sett lite tv, haller pa att tvatta. wilf ar och spelar fotboll men jag tror vi ska kaka varan middag nar han kommer hem. varan anniversary-meal. som vi aldrig fick tid att gora i helgen.

forovrigt sa sa adams mamma till patrick att jag och wilf har betett oss som man och hustru sedan vi blev tillsammans. haha beter vi oss verkligen som ett gift par? :P och folk fragar hela tiden nar vi ska gifta oss. konstigt tycker jag :P

jaja. nu ska jag slanga in lite mer tvatt i tvattmaskinen och sen ska jag nog fortsatta titta pa kanal5s webtv :P jag har blivit besatt. jag saknar svensk tv lite :P

vi hors ;)


bjuder pa en av mina favoritlatar just nu :P

Pub

Jag har legat och degat hela dagen framfor datorn. har tittat pa roasted pa berns och sen har jag aven sett det forsta avsnittet av trueblood och jag maste erkanna. det var ratt bra.. men jag vet inte om den fortjanar hysterin. fast jag har ju som sagt bara sett ett avsnitt an sa lange. skickade aven ivag stackars wilf till affaren for att kopa lite aterhamtnings-snacks at mig da jag gatt omkring i min pyjamas hela dagen :P

nu ska jag hoppa in i duschen och frascha till mig lite.. for snart ska vi till church inn med adam jon och deras kusiner. blir cola light for mig ikvall men kan bli trevligt att sitta ner och prata och sa :)

hoppas ni har en bra kvall.
pusshej

"You're a lightweight"

Igar akte vi ju som sagt till manchester for att ga ut. Nar vi kom till victoria station splittrade vi upp oss. Wilf och digsy drog till digsys studentrum och jag motte upp angelica, kopte vin och gick hem till henne. Dar vart det massa snack, skratt och drickande.

Runt 11 gick vi till victoria station och motte upp jon, pat och abby. de ar jon och adams kusiner. jag har pratat med pat ganska mycket pa internet sa det var kul att faktiskt fa traffa honom. Utanfor victoria vart det lite brak. en hemlos person fragade mig och angelica om han kunde kopa cigg av oss. nar vi sa nej vart han arg och vagrade ga ivag. det slutade nastan med att det blev slagsmal. abby gick dock och sa till nagra vakter som tog hand om saken.

vi tog en taxi mot 5th avenue dar vi skulle mota upp wilf och digsy men det var tydligen en hemsk ko utanfor sa vi for till 42's istallet. dar var det ocksa ko och jag och abby bestamde oss for att ga och fraga vakterna om det var en ut en in.. nar vi kommer upp dit och fragar ser jag att jag kanner igen vakten. "you know rob bramwell?" men han horde mig inte.. "ahh, your name is michael isnt it?" da klickade det. robs polska jobbarkompis. han var tydligen glad att se oss och slappte in oss allihopa gratis och vi fick ga fore i kon. kul att fa kanna sig lite speciell ibland :P

val inne pa 42's blev det mycket dricka och mycket dans. vi hade latt kunnat skippa de 2 sista shottarna av sambooka :P jon pat och abby drog hem och lamnade oss i manchester. angelica var valdigt valdigt snall och lat oss sova i hennes sang och hon sov pa soffan. vilken hjalte! jag somnade dock forst inne pa toalettgolvet.. allt snurrade :S

imorse vaknade vi 3 upp och madde som vi fortjanade :P gick till kfc och kakade lite bakis mat och sen for jag och wilf hem.

hade en sjukt trevlig kvall igar aven fast det blev for mycket av det goda. men jag tyckte jag fortjanade en utekvall da jag jobbat sa hart.. och sen spenderade jag bara £10 ocksa :P lyckat :)

och tack till angelica som definitivt gjorde min kvall :P


Fredag

Har jobbat som en galning hela veckan och varit helt slutkord. tog dock ledigt idag och akte in till manchester for att shoppa. gick runt i timmar utan att hitta nagot, sa det slutade med att jag impulskopte en klannign pa american apparell, som skall baras idag.

klockan 7 drar vi till manchester. det blir utgang med digsy, angelica, jon och hans kusiner. ar nollning sa det ar formodligen javulskt drag ute ikvall. jag ser framemot det. har inte varit ute pa hur lange som helst.. daremot kanner jag att jag formodligen kommer bli dyngpackad pga jobbet i veckan och bristen pa somn. men vem bryr sig liksom haha.

forresten vill jag gratulera mig sjalv och wilf pa varan 18 manaders dag :) vi har dock valt att fira imorgon istallet med god mat, film och mys. det ser jag framemot.. basta 18 manaderna i mitt liv. karlek till wilfen :)

nu ska jag gora mig iordning lite :)

Helgen

I fredags blev det jobb till klockan 6 och sen akte vi hem, wilf sov och jag nordade vid datorn. runt halv 9 kom jon och hamtade oss och vi for upp till "dick clough" (ett falt uppe pa en av kullarna) och drack och satt runt elden med jons flickvan och hennes vanner. det var namligen hannah (jons flickvans) 18 ars dag dagen efter. jag kande mig dock inte riktigt som hemma da dom ar valdigt hogljudda och lite fjortisaktiga. men dom ar iaf trevliga haha.

pa lordagen blev det jobb for min del till klockan 1. sen for jag och wilf in till manchester och jag hade runt 2000 kr att spendera pa klader och skor. kom hem tomhant (!!!!!). vi bestamde oss for att ga pa bio. jag var lite deprimerad sa jag ville se "the time traveler's wife" men wilf ville se nagot annat. sa efter vi kopt vara biljetter sa bestamde vi oss for att se final destination i 3d sa vi kopte biljetter till den. satte oss och sag 15 min av time traveler's wife och sen kopte vi gotta och gick till final destination som var superdalig.. sa vi skulle stannat pa den andra filmen :P

idag har vi sloat. varit forbi wilfs farmor som forovrigt ar supergullig :) sen gick vi till king fischer och kakade. nar vi kom hem var rob och carol fulla och vi satt och pratade om wilf nar han var liten och sen om sverige och vi tog fram atlas och kollade runt pa sverige kartan. nu vill dom flytta till svearike haha :P

jaja, jag kommer vara valdigt trakig i veckan. jobbar 13 h om dagen man-tors.. sa nar jag kommer hem klockan 21 fran jobbet kommer jag ata och sen sova. fyfan vad jag hatar det. men pengar ar pengar liksom.

vi far horas pa fredag helt enkelt (om jag inte slanger in nagot kort inlagg under veckan) da det forovrigt ar min och alsklings 1,5 ars dag :)

Onsdag

har inte hant nagot spannande i mitt liv den senaste tiden. forutom coldplay da. jobbat och jobbat och jobbat.

jag har daremot borjat kolla upp lite skolor. och tydligen finns det kvallskurser i Uppermill (byn just bredvid Greenfield) dar man kan lasa A-levels (gymnasiebetyg) och efter det ar det mojligt for mig att ga universitetet. Sa jag ska definitivt kolla upp det :)

annars da?
ingenitng. ska lagga mig och lasa breaking dawn nu och sen blir det sova :(
blir nog att jobba over i helgen ocksa. kanns som att jag inte gor nagonting annat an att jobba. trist som fan!

lite bilder fran konserten



angelica

underbart vader

white lies


55 000 personer

jay z


en snubbe sopade scenen och hade en spotlight pa sig.. jag; "det kan inte va sa javla kul att ga runt och sopa och ha en spotlight pa sig" helt plotsligt borjar han dansa breakdance :P







yellow

lovers in japan. fangade en del fjarliar :)


Jay Z och Coldplay!

Igar var det ju som sagt dags for Coldplay konsert :) Carol blev dock matforgiftad och lag inne och skrek pa toaletten i smarta pa fredag natt (laskigt) sa jag hade lite panik over om jag var tvungen att ga sjalv.

Efter manga om och men bestamde sig wilf for att folja med mig.. men pa taget in till manchester ringer angelica och ar hur taggad som helst, sa jag skickar wilf till huddersfield for att titta pa fotboll och gar till subway dar angelica jobbar och drar med henne till old trafford cricket ground.

vi kom dit runt 15.45 och inslappet borjade klockan 4. jag var lite nervos over att kommad dit sa sent da jag ville ha bra platser men vi hade tur och hamnade i den korta kon (vilket jag inte riktigt forstar :P) och vi hamnade nara scenen :)

Vi kopte lite dricka och mat och sen borjade forsta bandet white lies spela. dom lat lite som the killers tycker jag.. dom var bra.

Sen kom Jay Z ut pa scenen och publiken oste :) Han var grym live :)

sen var det dags for coldplay och alla blev helt galna :) Dom var sa sjukt bra.. jag ar sa glad att jag anda kopte biljetterna! Chris ar ju som alltid overallt hela tiden, springer runt runt och sjunger som en gud! sen hade dom ett litet skamt med x factor ocksa och vi fick ha en audition och de spelade upp ett klipp med simon cowell och hela grejen.

ah, det var sa bra och jag var och ar sa himla lycklig :) 55000 personer var dar och solen sken och allt var perfekt!

tar en evighet att lagga in alla bilder och filmer fran kameran sa dom kommer upp i nasta inlagg :)

karlek till coldplay!

Fredag

Overtid idag till klockan 5. Sen vart det hem, puben, cricket, chippy, hem, scotts dar det tappades vodkaflaskor nagon satte av en rokbomb osv.

imorgon blir det coldplay. tagga javel :)

fgthjkl

jag skulle aldrig bestamt mig for att ta med carol till coldplay. jag skulle akt sjalv. for hon vill dit sent sa vi inte behover koa. jag vill koa sa vi far bra platser. hon vill inte sta langst fram, jag vill sta langst fram.

jag haller pa att bli galen. jag vill se coldplay. jag vill sta langt fram. jag har inte betalat for att chris martin och ganget ska se ut som en liten prick och jag lika garna kunnat stanna hemma med en live dvd och tittat pa den.

jag ar less och arg

Thursday



Idag var Lorraine arg pa mig. Igar glomde jag att byta med henne pa en station och hon blev superarg och gav mig mordiska blickar. Och imorse pratade hon inte med mig. Men sen gick det over, och nar jag packade lador sa pratade hon massor med mig trots att hon var typ 5 meter ifran mig, jag hade radion pa hog musik i ena orat, min ipod i andra och en massa maskinljud runtomkring mig. En normal manniska skulle da forsta att jag inte horde vad hon sa. men hon fortsatte prata om sin son och scouterna och grejor och jag horde ingenting och nickade mest hela tiden bara for att latsas. lite sma drygt.

wilf ar nu och spelar fotboll. Jag ska se twilight och sen lasa min bok.

jag ar lite irriterad. De ska jobba over i helgen men jag kan inte. jag skulle verkligen behovt pengarna men kan inte jobba heldag pa lordag for jag ska ju pa coldplay. men coldplay ar viktigare tycker jag haha. jag langtar som en tok. och det ar soligt idag och ska vara soligt imorgon och lordag ocksa, vilket ar skont for det ar namligen utomhus.. jag forstar inteh ur dom tanker da dom ska ha en konsert utomhus i landet dar det regnar typ 99% av dagarna under aret.

jaja, det blir kul iaf :)

Gud vad jag ar trakig..

min trakiga livsstil speglar av sig pa min middag.

dagens middag bestod utav;
en rod paprika
2 farska champinjoner
en halv gul lok
fras ihop allt och stro lite grillkrydda over.

ja, det var min middag. nu ska jag lagga mig och lasa och tycka synd om mig sjalv for att jag ar trakig medans resten tittar pa fotboll dar nere. jag vill inte ens se pa fotboll da det inte gar bra alls for sverige :(

Jag ar lite smatt irriterad


ville forst och framst lagga upp den har bilden for jag tycker dom ar sa gulliga :) pappa och ida :)

Iallafall. Pa jobbet verkar dom tro att tjejerna ar inkompetenta och inte kan gora nagonting. De valjer alltid killarna da det ska goras nagot aven fast vi gjort det 100 ganger ocksa. Men nej, vi blir fast pa skitjobbet. Sen verkar dom alltid valja Kevin ocksa som faktiskt ar den mest inkompetenta manniskan i varlden.. Han ar ungefar lika dalig som argentur arbetarna. Han gor ingenting ratt. Pratar hela tiden och glommer bort vad det egentligen ar han ska gora, sa vi maste gora hans jobb at honom. Visst, kan du prata och jobba samtidigt sa gor det.. Men om du inte kan det sa hall kaften! Sen har vi forstas argentur arbetarna som bara leker hela dagarna (speciellt 2 idag) och kommer in sent fran raster och sant. Helt obrydda.

Jag vill ha ett nytt jobb nu. Dar jag far gora nagot kul. Dar jag far jobba med kompetenta manniskor som faktiskt gor sitt jobb. Jag vill till Universitetet nu och utbilda mig till nagot sa jag slipper den dar javla fabriken!!!

nu ska jag laga mat. Steka lite gronsaker och kaka nudlar..

Forovrigt sa nar jag skulle handla mina gronsaker sa var det 3 getingar i den lilla butiken.. (mamma du vet vilken. den dom typ bara saljer frukt och gronsaker i). Jag hade panik. Och samtidigt stod en karring framfor mig som velade fram och tillbaka om vad hon ville ha och 10  min senare gick hon. Jag hade panik for att mina crocs ar knallgula och getingarna verkade alska det!

jaja. mat, new moon (boken) och sen kanske se twilight om den ar klar. Fyfan, jag ar besatt igen!

Tisdag

Idag har jag ingenting intressant att beratta. Har jobbat, har tittat pa greek och last ut twilight. nu kom wilf upp med middag och efter det ska jag borja lasa new moon :P

sa vi hors sen ;)
puss

Zero Hour - Columbine


Nu har jag just tittat fardigt pa Zero Hour - Columbine. Som ni kanske forstar handlar det om columbine massakern i usa 1999. Forra veckan tror jag det var blev 2 killar arresterade har i omradet.. eller ja, narmare manchester for att dom planerade en massaker for att hedra Eric Harris och Dylan Klebold som var mordarna i vansinnesdadet, och for att hedra 10 ars jubileumet..

Jag tycker det ar helt sjukt att folk skulle vilja hedra nagot sadant. I gymnasiet gjorde vi ett arbete om Columbine och vi satte oss in i det hela och man blir seriost morkradd. Och i dokumentaren jag sag nu sa fick man aven hora av elever som var dar och som pratade med Eric och Dylan under dadet.

Till exempel sa var det en kille som gomde sig i biblioteket dar de flesta blev dodade. Dylan hittade honom. Killen fragade vad han gjorde..
"dodar folk"
"jaha.. ska du doda mig nu?"
"Nej.. Spring!"
och sa lat han honom springa men fortsatte doda. Jag vill inte ens tanka pa hur det skulle kannas :S

Jaja, nog om tragiska saker. Jag ska aterga till Twilight nu och sen sova. Jobb imorgon ju :(

Vi hors sen

Alskling


Snart firar jag och min alskling 1,5 ar. :) Tiden har gatt sa ackligt fort och jag har alskat varenda sekund. Kanns dock konstigt att jag skulle hitta nagon som honom i mitt forsta forhallande. Det var inte riktigt vantat, men valdigt valdigt uppskattat.

Han ar bast i varlden och betyder allt for mig.
Jag alskar dig wilfyalskling :)

Langtar



Pa lordag ska jag forovrigt fa se dessa man upptrada live i Manchester. Och aven Jay Z saklart :) Jag ar sa sjukt taggad sa det finns inte. Borde dock kolla upp hur vi ska ta oss dit och hem for att slippa betala en formogenhet pa taxiresor.

Men ja, jag langtar iallafall sjukt mycket och hoppas att vadret ar okej sa jag slipper sta dar i regnet och bli annu mer forkyld. :P

Jag tycker..


- att jag borde fa bli frisk
- att mitt har borjat bli langt
- att mitt jobbar valdigt ointressant
- att mina arbetskamrater ar ratt inkompetenta och konstiga (iaf majoriteten)
- att lordag borde vara idag (LANGTAR)
- att det inte ar sa kul att vara sa langt fran min familj
- att wilf ar det basta i varlden

och trots allt, att jag ar valdigt lycklig just nu.

Mandag

Jobbet idag var inte speciellt spannande. Vi var lite folk vilket var skont, men imorgon kommer argenturarbetarna igen. Wilf kommer dock sa det kanns skont :)

Annars da? Designen ar pa plats. Tack Johanna :) Nu kanske man far lite mer tagg pa att blogga. Iofs hander det inte sa mycket just nu och jag kanner mig valdigt trakig, men jag ska forsoka bli battre.

Sen ar jag arg ocksa. Jag ar sa less pa att vissa personer beter sig som om det vore sa himla mycket battre an alla andra och skiter i folk som funnits dar for dem osv for att ga till nagon som behandlat dem som skit. jag vet inte.. jag ar bara less. jag orkar egentligen inte bry mig, men det ar inte rattvist mot mina vanner att de ska bli behandlade sa.

jaja, vad hander ikvall? jag ska nog mest bara lasa twilight och ta det lugnt. Min foralskelse i Edward har kommit tillbaka. Jag kanner mig som en riktig fjortis, men alltsa det gar inte att hjalpa :P Snart blir det middag iallafall. Far se vad vi kokar ihop :P

Vi hors sen! :)

Staddag

Wilf ar just nu och spelar fotboll med Kev. Nar han kommer hem hade vi tankt stada i rummet, for vi ar sjukt less pa hur stokigt det ar har inne. Men vi far se hur det gar med den saken. Jag mar inte speciellt bra och hade tankt krypa i sangs och lasa Twilight (brist pa annat att lasa da jag inte har nagra nya bocker) och tycka synd om mig sjalv.

Forovrigt sa haller johanna pa med en ny design till mig. Jag ar sa ackligt less pa den jag har, sa det blir kul med en ny. och den ar fin och valdigt enkel och stilren :)

Nej sangen var det.
Vi hors sen :)

Stackars mig

Jag har gatt och blivit sjuk, och jag ber till gudarna att det inte ar svininfluensan. Det ar det formodligen inte. Jag har hosta, lite problem med att andas, tapp i nasan och kanns som att jag haller pa att fa feber. Men just nu ligger jag pa 36,5 och dar hoppas jag att jag stannar.

Igar var det ju som sagt Bowling som stod pa schemat. Vi tog 7 taget till Ashton, gick pa ikea och kakade varmkorv (svenska varmkorvar ar sa javla mycket battre!) och sen bar det ivag till Hollywoodbowl :P

Jag Wilf, Kev, Holly, Mark, Hollys syster och hennes karl hamnade pa samma bana medans resten av Hollys kompisar (som alla spelar i hennes fotbolls lag och 90% ar tydligen lesbiska ocksa. inget emot det, bara lite random sadar haha) hamnade pa 2 bredvid oss. Jag borjade med en strike men sen gick det utfor. vi roade oss mest med att byta namn pa varandra till saker vi hatar. :P

Efter bowlingen blev det mat pa nandos.. typ portugisisk kycklingrestaurang. Ratt okej, men inte det basta jag atit. Och sen tog vi en taxi hem. Fick aven se Adam med hans flickvan ocksa. (hans forsta flickvan) och det var sa kul att se :)

har kommer lite bilder (vissa ar skitdaliga for jag rakar alltid trycka bort blixten nar jag ska stanga av den :P) :



Lorraine Lover, Harribo (kev stavade fel saklart), Ant on, legal immigrant (jag saklart) Christiano Ronaldo och Miaj.

Jag hetter ocksa, Ethnic, Zlatan Ibrahimovic osv :P

Bowling

Det blev ingen lasning, istallet tittade jag pa man som hatar kvinnor. den var bra. carol kom och satte sig i slutet och harmade allt dom sa och forsokte klura ut vad det betydde.. ratt kul haha.

nu har jag gjort mig iordning for kvallen. forsokte locka mitt har men det gick ju saklart inte. nu ar jag iaf redo. inte for att bowla dock. jag ar sa javla dalig haha.

jaja, hoppas ni har en bra kvall.
puss



Lordag

Igar var det ju somsagt jobb som gallde. efter det akte vi hem, jag laste ut min bok (the time travelers wife) som var superbra, och sen gjorde vi oss iordning for att aka till kev.

dar vart det massa dricka, snack, skratt, morkerkurragomma haha osv. var riktigt trevligt. valde att inte ta det sa himla lugnt, men det vart lugnt anda. holl mig ratt nykter och idag mar jag prima ballerina vilket ar skont :) wilf ligger dock fortfarande och sover. far se hur han mar da han vaknar :P

min forkylning vill inte ge med sig. har dock inte feber sa det ar nog ingenting att oroa sig for. men min hals ar dryg och jag later konstigt da jag andas :O

iallafall. nu hade jag tankt borja lasa en ny bok.. har dock ingen jag inte redan last sa det blir twilight serien igen. maste uppdatera mig lite innan den nya filmen kommer ut haha. sen ikvall blir det bowling med holly kev, kanske nagra andra jobbarkompisar och nagra av hollys fotbollskompisar. honf yller namligen ar pa mandag, sa ikvall ska vi fira. blir kanske middag efter det ocksa :) allt jag vet ar att vi ska motas klockan 8 :P

har kommer lite bilder fran igar. jag tror jag hade nagon konstig installning pa kameran sa det blev lite suddigt, men det far duga anda :P


sam, digsy och wilf

rachel, kev och ben

kate, nikki och catherine

matt, digsy och ben

ben och clayton

och sen tog jag inga fler bilder haha

haha

den har kopte jag pa flygplatsen i stockholm. kandes som en perfekt partyhatt.. impulskop egentligen, for jag kommer formodligen aldrig anvanda den. man jag tyckte den var ratt kul :P


Sverige del 3 (Lordagen)


jag vaknade upp hemma hos pappa och farbror fredrik kom pa besok :)

pappa har lart ida att rocka haha


jag fick se bilen pappa byggt, den var haftig :)

det blev bus pa altanen med fredriks son anton, ida, farbror och pappa. jag var dock for bakis for att delta.

det blev korvgrillning innan morgan kom och hamtade mig och skjutsade mgi till bygde.

hemma var forberedelserna i full gang!

mamma och hennes nya frisyr :)

johanna kom forbi saklart :)

hon hade med sig sprit haha


maaaaaaat

sofia och christoffer kom pa besok :)

vi satt och pratade och myste

vi for forbi rille dar vi hangde med kornelia och ida (som aven kom forbi pa kraftskivan) och alla andra som var hos honom pa fest



fina toser :)
och sen bar det hem och jag dackade ratt fort :P

Sverige del 2 (Fredagen)

Dagen borjade med att jag akte in till Umea och motte upp johanna och magda. vi shoppade los och sa. efter det for jag till pappa och kakade kinamat

lillasyster var sot som alltid

efter besoket hos pappa bar det av till johanna pa forfest

johanna och alex

oliwia, bosse, sofia & magda

carlberg, robert, bo, sofia, magda och johanna.

magda var glad over att se mig

johanna ocksa

sebastian och kornelia ocksa saklart

petter och bo rockar loss pa guitarhero

jag och carlberg

carlberg bo och samuel ar sota :)

kusinipren och kusinalvedon

sotaflickor :)

efter det drog vi till o'learys




pojkar :)

jag traffade pa soffan som jag inte sett pa hur lange som helst. vi snackade skit pa toan da jag forovrigt hedde sonder min troja jag kopt tidigare under dagen. skitocksa.

efter detta blev det allstars dar jag inte blev inslappt, tarar, irritation, ilska, sen lycka och vi gick tillbaka till o'learys dar det var som att vara tillbaka pa hogstadiet, fylle mat och sen fick jag skjuts av johanna och peter hem till pappa :)

resten far komma in imorgon :P

nu ska jag gora mig iordning for kvallen. vi ska till kevin. har lite huvudvark sa jag ska nog ta det lugnt och min hals gor lite ont.. sa vi far se hur det blir. antingen tar jag det lugnt, eller dover jag smartan med alkohol. vilket later tragiskt, sa det blir nog forsta alternativet. vi far se imorgon helt enkelt hur jag mar..

vi hors sen.
pusshej

dator

sen sa hade jag ju tankt kopa en ny dator ocksa. tror det ska bli den har.. ska bara kolla min lilla ekonomi.. men att dela dator med wilf for evigt funkar ju inte. :P


jobbet


Ipe idag pa jobbet

Sverige del 1 (Torsdagen)


i bilen fran flygplatsen var min lillasyster forst valdigt trott och sur men jag fick henne att skratta saklart

nar jag kom hem till bygdea var jag utelast. sa jag fordrev tiden med att saga hej till magda som holl pa att flytta, ga runt lite i tradgarden, sitta pa trappen och sa.

kissen kom och sa hej innan jag traskade ivag till frasses

Kornelia kom och halsade pa och korde mig runt i byn

vi traffade pa line som jag inte satt pa ar och dar.. och hon hade forandrats kan jag lova

sahar ser hon ut nufortiden


jag och kornelia ville ju inte gora henne ledsen, sa vi tankte att om vi ocksa ser dumma ut sa blir hoon kanske glad. det funkade

vi traffade aven pa robert och sofie.. dom var valdigt kameraskygga.. kornelia trodde vi lekte aporna som ar blinda dova och stumma. men ingen annan ville leka.

del 2 far komma in imorgon :P

Torsdag

Tillbaka till verkligheten nu och det kanns val sadar. skont att fa tillbaka en rutin men drygt att jobba. i fodelsedagspresent onskar jag mig ett nytt jobb. ett spannande jobb med nagot som jag alskar att gora. sa om nagon hittar nagot sadant sa finns jag har.

igar var en helvettes dag pa jobbet och sen ville dom att jag skulle jobba over.. jag sa "fuck that" jag ska hem.. ville verkligen inte jobba till klockan 9 igen.. jag dor hellre.

annars da? hander ingenting. jag har lagat lax och potatis idag och ar valdigt stolt over mig sjalv och gott vart det. imorgon ska vi till kevin for hans mamma och pappa ar i turkiet och pa lordag blir det bowling med holly och hennes vanner for hennes fodelsedag.

det har regnat en massa ocksa. inte sa himla kul tycker jag. jag var dyngsur imorse sa jag kom till jobbet da jag inte visste att det regnade tills jag stangt dorren och inte kunde komma in igen..

nu hade jag tankt lagga in lite av bilderna som togs under sverige resan!

Tisdag

Jobb idag vilket gick forvanandsvart bra.. dagen gick superfort, men jag har varit ratt trott om jag ska vara arlig.

nu har jag just sett det nya avsnittet av greek <3 och wilf har stadat lite. har aven lagt upp bilder fran helgen pa facebook men bloggen far vanta. tar san javla tid ju!

nu hade jag tankt lasa lite och sen blir det sova. tankte ha en tidig kvall ikvall.

sa johanna. om du vill ha lite bilder far du ga in pa facebook ;)

psus

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0