Sverige del 2 (Fredagen)

Dagen borjade med att jag akte in till Umea och motte upp johanna och magda. vi shoppade los och sa. efter det for jag till pappa och kakade kinamat

lillasyster var sot som alltid

efter besoket hos pappa bar det av till johanna pa forfest

johanna och alex

oliwia, bosse, sofia & magda

carlberg, robert, bo, sofia, magda och johanna.

magda var glad over att se mig

johanna ocksa

sebastian och kornelia ocksa saklart

petter och bo rockar loss pa guitarhero

jag och carlberg

carlberg bo och samuel ar sota :)

kusinipren och kusinalvedon

sotaflickor :)

efter det drog vi till o'learys




pojkar :)

jag traffade pa soffan som jag inte sett pa hur lange som helst. vi snackade skit pa toan da jag forovrigt hedde sonder min troja jag kopt tidigare under dagen. skitocksa.

efter detta blev det allstars dar jag inte blev inslappt, tarar, irritation, ilska, sen lycka och vi gick tillbaka till o'learys dar det var som att vara tillbaka pa hogstadiet, fylle mat och sen fick jag skjuts av johanna och peter hem till pappa :)

resten far komma in imorgon :P

nu ska jag gora mig iordning for kvallen. vi ska till kevin. har lite huvudvark sa jag ska nog ta det lugnt och min hals gor lite ont.. sa vi far se hur det blir. antingen tar jag det lugnt, eller dover jag smartan med alkohol. vilket later tragiskt, sa det blir nog forsta alternativet. vi far se imorgon helt enkelt hur jag mar..

vi hors sen.
pusshej


0 kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0