Torsdag

Imorgon är det fredag. Jag längtar som tusan efter helg. Även fast jag fått för mig att det var onsdag idag, så har veckan varit äckligt lång. Ikväll ska jag städa och tvätta för jag får besök av 3 svenskar, och då kan det inte se ut som det gör hemma hos oss :P ska nog spela lite fotboll med Wilf om vädret tillåter oss.

fick även höra att Hilda mår okej och att hon har öroninflammation. Så ingen stroke eller något sådant. Men jag hoppas hon mår bättre snart iaf :)

ha en bra dag :)

Jamie Oliver does.. Stockholm

Jag och Carol har just tittat pa Jamie Oliver does stockholm. Han hangde i Sverige. Plockade kantareller, gjorde gravad lax, blabarsbullar, kakade surstromming, hangde med slottsvakterna och at artsoppa och pannkakor, och sjong helan gar pa kraftskiva och drack alldeles for mycket snaps :P

Det var underbart att se, och hemlangtan ar hemsk just nu. Jag saknar svenska sommaren, jag saknar svenska maten, alla svenska traditioner, alla mina vanner, hela min familj och allt dar hemma. Som tur ar sa far jag faktiskt spendera 2 veckor i Sverige i sommar. Sa lite av den svenska sommaren far jag ta del av. Tack gode gud for det :P

Jag saknar er alla dar hemma iaf, och tanker pa er varenda sekund!


Sahar sag Jamie Oliver ut da han forst kande lukten av surstrommingen. fyfan vad ackligt!

Laskigt!

Har inte kunnat uppdatera idag for mitt internet pa min mobil har inte fungerat. Men nu ar jag hemma fran jobbet iaf. Har gatt helt okej idag.. forutom att Hilda inte madde bra pa sista rasten. Det var jatte laskigt. Vi kom in i fikarummet efter att ha varit ute en svang och hon sitter dar i stolen, likblek med folk omkring sig som forsokte fa henne att dricka vatten osv. Hon sa att allt snurrade och hon kunde inte halla ogonen oppna. Hon svettades och var supervarm och vi alla trodde hon hade en stroke eller nagot. Hon ar alldeles for gammal for att jobba med oss. Aven fast vi vill ha hon kvar pa jobbet, vill vi att hon ska ma bra. Sa hon maste nog ga i pension snart. Hon ar ju liksom 73 ar.

Hon fick iallafall skjuts hem och ska vara ledig resten av veckan. Hoppas att hon mar battre iaf!

Jaja, nu gor jag ingenting. ska kolla lite the hills, lite glee och bara sloa. Wilf kom forresten hem med lite saker igar och jag blev glad :)


avatar pa dvd :)
och;

och en fin poster till vara nakna vaggar :P vi vill ha en stor tavla fran ikea men dom ar for dyra just nu :P sa den har duger tillsvidare :) jag tyckte den var fin :)

Jävla maskiner

Som vanligt fungerar inte maskinerna som dom ska. Så jag sitter här och slöar :P har en rätt bra dag dock. Skrattar och har kul med folket. Det kommer bli ändring på det dock nästa vecka då holly kommer hem. Då blir det skitsnack och bitchiga blickar som gäller för alla. Haha. Konstigt ställe jag jobbar på egentligen :P jaja, hoppas ni har en bra dag. Bara 1h och 20 min tills jag får gå hem :) och förhoppningsvis har Wilf köpt avatar då också :) pusshej

Gossip girl



Eftersom jag hade sa mycket tid imorse sa tittade jag pa nya avsnittet av Gossip girl. Och jag verkligen hatar Jenny Humphrey. HATA HATA HATA. hort rykten pa att hon ska lamna serien snart. Och jag hoppas till gudarna att det stammer!

Godmorgon

Jag var uttrakad igar och trott. sa jag joinade min pojkvan och somnade klockan typ halv 7 eller nagot. Detta resulterade i att jag vaknade forst klockan 4, men det var bara en snabbis. kolla pa klockan och bli glad over att jag kan fortsatta sova. Sen nu vaknade jag klockan 05.38.

Sa nu har jag tvattat ansiktet och smorjt in mig, klatt pa mig och det enda jag behover gora nu ar att ata frukost. Behover inte ga till jobbet forran om 2 timmar. Sa det blir nog att slanga in lite tvatt i tvattmaskinen ocksa.

Jag gillar anda att vakna tidigt.. aven fast jag aldrig gor det. For det ar ingen stress eller nagonting. Som igar, da vaknade jag klockan 7.45 och var tvungen att ga klockan 8. Sa jag fick ata en macka jag gjort hemma pa jobbet da vi borjade jobba. Men nu kan jag kaka i lugn och ro och bara vara.

Jag vill vara en morgonmanniska :O

Trakmans


det har har jag hallit pa med idag och jag stinker av apelsin. urs och fy haha.

Jag har ju en rolig pojkvan. Han ligger och sover. har sovit sen klockan 4 tror jag och kommer nog sova hela natten. Han satt uppe hela natten igar och gjorde klart sitt uni-arbete. trevligt trevligt. sa jag far sitta har och prata med mig sjalv och fraga hur min dag har varit osv. Lar nog lagga mig valdigt tidigt for att jag ar uttrakad.

Tankte bestalla hem nagra bocker nu tror jag. Sa jag har nagot att gora under mina hemmakvallar som jag tankt ha framover :P

Bilder.

Jag ska förövrigt försöka fixa så jag kan lägga in bilder på bloggen från mobilen. Blir så tråkigt då jag bloggar utan bilder. Bara en massa tråkig text :/

Blä!

Jag stinker. Sitter och gör apelsin airfresheners just nu och dom luktar så himla starkt. Sist jag gjorde dom och gick och köpte en macka på lunchen kände folket på andra sidan rummet hur jag luktade. Nackdelen med mitt jobb. Vissa kanske tycker jag luktar gott.. Men efter ett tag ledsnar dom också. Som Wilf, han hatar det :P

Richard är tillbaka från utlandet och vulkan kaoset och har berättat om allt skit dom fick gå igenom, och vi har uppdaterat honom om allt som hänt här och allt dumt L sagt osv :P jag gillar Richard. Även fast han är min chef kan man prata med honom som om man var vänner :)

förresten så har jag inte bitit på mina naglar på 1,5 vecka nu. Jag är ganska stolt över mig själv. Det borde mamma också vara haha.

Fattig

Har kollat på mitt konto efter helgen och insett att jag spenderat alldeles för mycket den senaste tiden. Men det blir väl så då man bor utanför Manchester och har kompisar inne i stan. Men nu måste det bli ändring på det. Jag kan inte gå ut lika mycket längre för jag behöver verkligen spara till spmmaren. Så nu kommer det bli mer tråkiga hemmakvällar. Men det kan bli mysigt det också. Kvalitetstid med älskling och så. Mer filmkvällar och mindre utgång. Tror min lever vill vila ett tag också haha. Puss hej

Godmorgon

Godmorgon kära medmänniskor. Då var man tillbaka på jobbet och här berättas det historier om helgen som gått.. Det planeras även inför nästa helg då det är Valborg. Jag vet att jag är less på att inte fira svenska traditioner och tror att mina svenska vänner känner lite så också. Så carol sa att vi fick ha en brasa på hennes fält på fredag, så det är planen. Ska dock dubbel kolla med henne så hon faktiskt kommer ihåg att hon lovat det :P

hoppas på en lugn och dramafri dag idag och jag kanske till och med får det. Holly kommer ju inte tillbaka förrän nästa måndag, så vi får alla se till att njuta nu :P

Godnatt

Bloggen har matt bra idag, tack vare att jag haft en valdigt lat dag med min pyjamas pa i sangen haha. Men ibland fortjanar man faktiskt sadana dagar. Speciellt da man jobbar varje dag och ar ute varje helg. Helgen slutade inte nykter som jag hade tankt mig. Men den har gangen blev det iallafall inte en tva dagars vilket jag ar valdigt glad over.

Sitter just nu pa amazon.co.uk och forsoker hitta bocker att lasa. jag har last ut alla bocker jag velat lasa.. och dom jag har har hemma nu kanns inte sa lockande for tillfallet. Bara for att de ar av samma stuk som bockerna jag nyss last. Jag behover nagot nytt och frascht. Jag behover nagot intressant, men jag vet inte vad.

Kollar massa Marian Keyes bocker, for dom ar roliga men anda seriosa. Iofs har jag bara last en av hennes bocker, men jag blev kar och vill lasa fler. sen har jag hittat nagra om overnaturlig karlek. Typ som spoken och sa, som tydligen ska vara superbra. Men vi far se vad jag koper. Skulle vilja ha en ljudbok ocksa, som jag kan lyssna pa pa jobbet. Haller pa att ladda ner en marian keyes ljudbok. Men den lar nog ta ett tag, sa jag ska se hur mycket dom kostar pa itunes.

Jaja, nu maste jag sova sa jag orkar med morgondagen. Hade tankt att springa forbi gymmet och kopa gymkort. Men jag insag nyss att jag spenderat alldeles for mycket pengar i helgen, och vet inte om jag har rad med det. Maste ju spara pengar till semestern.. men vill aven vara fit for semester (vilket formodligen kommer vara omojligt).. Men vi far se, jag maste helt enkelt prioritera.. Och min halsa kanske ar viktigare?

godnatt med er.

Smink

Har sett en massa youtube sminkare som gjort en solnedgangs-sminkning. Och jag ville ju inte vara samre. Sen har jag trakigt ocksa, sa nagot vettigare hittade jag inte att gora :P

Jag ber om ursakt for mina onoppade ogonbryn och mina drogade ogon :P Men att fa en blixt i ogat hjalper liksom inte :P jaja, har ar sminkningen :)



ni far garna saga vad ni tycker och komma med kritik.
pusshej

Uttrakad

Jag har trakigt och funderar pa att gora en sminkning for skojsskull.. kanske lagga upp lite bilder har pa den har sen. Vi far se. ni vet ju att jag gillar smink och sminkningar :P ar lite besatt tror jag :P

Gardagens vader :)


jag trivdes kan jag lova :)

Ikea och Bio :)

Pa lordagen gjorde bacon mackor at Angelica som jag lovat pa morgonen. Vi duschade och gjorde oss iordning och sen tog vi taget till Ashton dar vi motte upp Sari. Vi gick pa ikea och kakade kottbullar, potatis, graddsas och lingonsylt (MUMS!) sen gick vi runt lite och kollade grejor. Jag kom hem med en kaffekopp (eftersom att nagon antingen forstort eller tappat bort den jag hade pa jobbet) och hallon/blabar sylt till min grot.  Vi kopte aven med oss prinsessbakelser och satte oss utanfor tagstationen och mumsade pa dom.

Sen hoppade vi pa taget mot manchester med carol som akte samma tag, och jag och carol motte upp wilf och mick pa victoria station. Vi gick och sag bio. cemetery junction som ar skriven och producerad av Ricky Gervais och Steve Merchant. Den utspelar sig pa 70talet och ar sa jakla brittisk alltsa :P Men skitbra och rolig :) Efter det hade vi tankt kaka mexikanskt pa Chiquitos, men vantetiden for ett bord var 40 minuter.. sa vi hoppade pa taget till Greenfield, fick skjuts av mick till Uppermill dar vi kakade indisk mat pa Shalimar. Supergott! :) Sen blev det taxi hem och jag dackade eftersom jag knappt sovit nagot kvallen innan. Hade rakat satta igang ett alarm klockan 7 pa morgonen vilket inte var sa himla smart.

Nu ligger jag hemma i sangen coh har just tittat pa reprisen av Britains got talent fran igar. Hade tankt ga pa promenad.. men det regnar ute sa jag kanner ingen lust for det. Ska daremot forsoka fixa mitt gymkort imorgon, behover verkligen det nu. Ar alldeles for lat.

Jaja, hoppas ni far en bra dag :)

Tog inga bilder igar heller, forutom en pa Angelica inne pa Ikeas handikappstoalett. sa jag bjuder pa den helt enkelt :)


hur fan klarade jag over ett ar utan den har bruden i detta landet? jag fattar inte :P

Kina buffé och puben!

I fredags efter jobbet akte jag in till manchester och motte upp Angelica och Sari. Vi gick till chinatown och kakade kinabuffé vilket var supergott. Sa gott och billigt att vi glomde bort att vi skulle pa bio och insag det 5 min innan bion borjade. Sa vi sket i det helt enkelt. Vi funderar pa att ga i veckan istallet.

Skulle efter det till puben i Uppermill och se vara kompisar spela med deras band och Angelica bestamde sig for att folja med. Sa vi tog taget till greenfield och hoppade in i en taxi till Uppermill.

Dar var det sa sjukt mycket folk att vi kande oss tvugna att borja dricka lite sa vi inte var lika radda. Jag menar 2 svenska tjejer och hundratals fulla engelsman. Scary. Vi lyckades i allafall. For nar vi efter manga om och men kom till baren bestamde vi oss for att kopa 2 drinkar istallet for 1.. sa vi blev roliga.

Bandet var bra, men gick inte riktigt att se dom, sa vi satt ute mest hela kvallen och chillade. Var massa brak och ett catfight vid varat bord. En tjej slog till en annan tjej och sen  borjade dom slita varandra i haret och folk var tvugna att slita bort dom fran varandra haha. Allt handlade om en stulen flaska sambooka. Tjeje som stal den nekade saklart men dom hade tydligen hittat flaskan i hennes vaska. IDIOT!

Tog inga bilder vilket var lite synd. Men vi shoppade lite i manchester pa primark sa jag kan visa lite bilder pa shoppingen istallet :)



vaska £9 / 100 kr

liten sminkvaska £1.50 / 16.50 kr

halsband runt £2 / ca 22 kr.

superbilligt och bra. primark ar valdigt underskattat har i england :O

TAGGAD!


urs vad jag langtar!

På tåget

Sitter på tåget in till Manchester nu. Ska möta upp Angelica och Sari för middag och bio :) ska bli väldigt mysigt!

sen blir det tillbaka till greenfield, taxi till uppermill och till puben the commersial. Det är st georges day och dom har massa band som spelar. Bland annat mina och Wilfs vänner :) så jag ser framemot ikväll :)

nu kommer biljett gubben så nu måste jag betala :P vi hörs :)

Brandovning


Varan brand-tuta..

Idag pa jobbet bestamde jag  mig for att ha brandovning. Sa jag blaste i varan brand-tuta, och sag om nagot hande. Alla bara tittade och skrattade pa mig. Sa nu vet jag, att nar det brinner.. kommer vi alla do :O

Annars da? Dagen har varit helt okej.. forutom att jag haft huvudvark mest hela dagen.. men man overlever liksom. Somnade en timma nar jag kom hem och sen tittade jag pa massa youtube och americas next top model :) Nu ar det strax dags for lasagne och jag hade tankt joina familjen dar nere for att kolla pa val-debatt grejen.. dom har ju valet har om nagra veckor..

Jaja, vi hors sen!
Pusshej

GRRR

Satans jakla varmvatten. Aven fast dom varit har och fixat vattnet sa var det ljummet/kallt i badkaret da jag la mig ner. Sa det var bara att kliva upp igen, tomma vattnet och ta en dusch istallet. Men det funkar det ocksa. Far hoppas dom fixar varmvattnet snart. Konstigt dock att man kan ta en supervarm dusch men inte ta ett supervarmt bad :S

Jaja, har iaf smorjt in mig med min favorit fran lush. En "massage bar" som luktar jordgubb och ja. den luktar ackligt gott iaf.. Sa nu ar jag mjuk och len, sen har jag aven malat om mina naglar. Haller ju pa att forsoka sluta bita pa dom. har inte bitit sedan forra fredagen. Tyvarr har jag misslyckats med att sluta bita runt dom, men naglarna haller pa att bli langre.. och da dom vaxt ut blir det att sluta bita pa skinnet. Jag vet, jag ar acklig. Iaf, sa nu ar mina naglar fina och rosa haha. Alskar att ha nagelack. Sa jag maste ga och kopa pa mig en massa nu. Jag vet, jag shoppar for mycket!

jaja, nu hade jag tankt lasa lite ur boken jag tankt borja lasa i badet. En bok jag fatt lana av Angelica. "The secret shopper's revenge". Skont med lite lattlasning. Efter den har blir det nog en tyngre bok. En tragisk bok eller nagot. Har en som jag fatt lana av en jobbarkompis som handlar om kvinnomisshandel. Blir nog den sen.

Jaja, vi hors!

22-04-2010

Godkvall.
Har haft en okej dag pa jobbet, forutom att karringarna ar sjalviska och skiter fullstandigt i alla andra som jobbar dar. Och sen kom Mr.B (varan chef) och sa till L att hon var tvungen att gora av med sin sopkorg och all skit hon har runt sin plats for det har tydligen  varit moss i fikarummet. Hon blir flygforbannad och borjar skylla pa mig och pete som har ett ratt stokigt bord, men det ar bara for att alla dumpar sina tidningar pa det... och vi horde inte mr.b saga nagot at oss :P det var lite lustigt tycker jag.

Wilf motte upp mig med Jack pa jobbet och gjorde mig sallskap hem :) Vi har just avnjutit middag och jag har tittat pa nya avsnittet av Glee. Nu haller jag pa att tappa ett bad och ska anvanda min nya badbomb fran Lush :) Den luktar honung och mumma. I love it! Och sa hade jag tankt borja lasa en ny bok. Vet dock inte vilken. Far se  vad jag hittar i bokhyllan. Ska lagga in en ny order innan den 30 april fran amazon med massor av bocker.. for jag har gratis leverans tills dess. Blir nog nagra fler Marian Keyes bocker :)

Annars hander ingenting. Imorgon ar det torsdag och det ar jobb som  vanligt. Ska nog kanske spela lite fotboll med Wilf efterat tror jag. Sen pa fredag blir det mys med Angelica. Kanske lite sushi och sen ska vi ga och se Dear John pa bio :) Hoppas den ar bra!

Vi hors sen :)


min nya badbomb "honey bun" :) en pask-limited edition!

Ojsan

Rakade visst somna klockan halv 7 igar. Och vaknade halv 7 imorse. Det behovde jag tror jag. Hann iaf med massor i morse. Dusch, slappande, mala naglar osv :P skont nar man slipper stressa :P

Annars har dagen gatt helt okej. Holly sitter i fast i portugal sa vi slipper henne. Visst tycker jag synd om henne, for dom har nu sagt att det kommer ta iaf 3 veckor for henne att komma hem. Men en del av mig tycker faktiskt det ar skont. For alla ar pa sa mycket battre humor nar hon inte ar dar och forsoker fa folk att bli ovanner.

Den har vulkanen ar ett elande. Men sa lange den inte forstor min hemresa i Juli sa bryr jag mig inte. eller visst tycker jag synd om mamma om hon inte kan aka till turkiet. Man mamma, ni far val ta bilen? :P

Sen sa har jag inte sa mycket vettigt att skriva. Sa jag delar med mig av en lat jag ar besatt av just nu..


Britains got talent


Sag just pa reprisen av Britains got talent fran igar. Jag blev kar i den har killen. Han ar sa ackligt bra!

Good weekend!

Jag och Angelica borjade helgen med att bli sminkade pa chanel i selfridges och fa vara naglar malade. Sen blev det tag till Greenfield dar vi motte upp mina vanner pa The Welly. Under kvallen hade dom nagon lek dar man inte fick dricka samma sak 2 ganger. Sa saklart blev vi ju alldeles for fulla da vi var tvungen att mixa drinkar hela tiden.

Vi akte sen till Uppermill och hangde pa The Commercial. Riktig kul kvall :)

Lordagen spenderades med att ga runt lite i solen och visa Angelica vart jag jobbar och sa. och sen tog vi taget tillbaka till Manchester och kakade tacos hemma hos Daniel. Dar var vi 8 svenskar som ville ut. Och aven fast jag hade tankt aka hem och sova sa blev det utgang for att stotta sari :) Vi drog till Tiger Tiger och dansade och sjong och hade det trevligt. Kakade kebab och gick hem till Daniel och vantade pa taxi hem. Traffade nagra svenskar pa kebabhaket men dom var otrevliga och ville inte prata och sprang typ ivag. Arroganta typer.

Idag ar jag bakis och ligger i sangen. Eller vi var just pa puben och korde pubquiz. Men vi forlorade haha. Kul var det iaf. Snart ar det dags for middag och sen blir det lasa och sova.

Bilder fran helgen kommer upp inom nagra dagar :P Da jag har mer energi.

Pusshej

en skitbild pa haret


Klippning

Haret blev inte som jag hade tankt mig. Det togs for mycket pa langden, det blev inte blondt och jag ville ha snelugg men hon klippte den konstigt och jag angrar det hela. Visst, fargen ar ratt fin och jag kan leva med langden pa haret.. men jag angrar att jag klippte lugg. Jag saknar redan att kunna he luggen bakom orat. Sa nu sitter den uppe med en harnal och sa far det vara tills den blir langre och lattare att "anvanda"?

Bild kommer sa smaning om..

Tråk

Bara tanken av att bli fast här på mitt jobb resten av mitt liv får mig att må illa. Så jag har nu börjat fundera på universitet. Klarar inte av mycket mer här.

vad händer annars i mitt väldigt ointressanta liv? Klippning efter jobbet och slingor. Sen hem och slös som vanlgt. Klockan lär dock nog hinna bli 8 innan jag kommer hem. Som vanligt då.

jaja tillbaka till att vika kartonger. Yeay!

Övertid

Är på övertiden nu och jobbar med Ipe vilket alltid är lika trevligt. Han är världens snällaste man, och väldigt underhållande haha. Känns skönt att få jobba med en sån person efter att ha jobbat med L halva dagen. Det enda jag fått höra är hur stora hennes bröst blivit efter hon var gravid och hur mycket mjölk som läkte ut osv osv. Kanske inte mitt favorit samtalsämnet direkt.

får gå hem klockan 8 och då ska jag krypa isäng med min bok :) efter jobbet imorgon ska jag till frissan. Ska klippa mig och färga håret.. Hade tänkt bli blond till sommaren, och vill klippa lugg, men vet inte om jag vågar :P jaja vi hörs kanske när jag kommer hem. Puss hej

Ännu en dålig dag

Idag är jag på ett konstigt dåligt humör. Allt irriterar mig. Vet inte varför. PMS kanske? Någon har förresten antingen slarvat bort eller hett sönder min kaffekopp. Jag är inte glad, för nu kan jag inte dricka mitt kaffe :(

jobbar till klockan 8 ikväll. Inte så taggad men behöver pengarna :/ hoppas ni får en bra dag! Puss hej

Spoiled Rotten


Jag och Carol sag just ett program pa tv om bortskamda barn. Barn som far sina tander utslitna for att dom har ruttnat av alla sotsaker mammor gett dom, 5 aringar som vager 65kg for att mammor matar dom med onyttigheter, och vuxen portioner men vagrar inse att det ar nagot fel.

Jag blir tokig nar jag ser sant har. Att behova slita ut mjolktanderna pa barn for att dom ruttnat? dom ska falla ut av sig sjalv! varfor ge dom 4-5 klubbor om dagen, varfor lata dom ata chokladkaka hela tiden och varfor borstar dom inte deras tander??

Sen mamman som sa att hon inte alls gav sin stora 5aring for mycket mat. Under 2 timmar fick han 2 bitar chokladkaka, en skal med flingor och mjolk tackta av bar, och sen en stor tallrik fisk och potatismos. Visst lite av det var ju faktiskt nyttigt.. Men storleken pa portionerna :O Det var knapp sa att jag skulle kunna ata allt.

England ar ett javla skitland om man tanker efter.
Nu hade jag tankt borsta mina tander och aldrig mer dricka cola light haha.

Godnatt

It's not my fucking fault you're in a bad mood!

jobbet idag gick helt okej, forutom att andrew var pa daligt humor pga somnbrist och garna tog ut det over mig. Men olikt alla andra sa star jag inte dar och tar emot.. utan skaller pa honom istallet.

Kollade pa hans "clockcard", och igar hade han klockat ut klockan 01.21 fran fabriken. + jobbat 9 timmar lordag och sondag. jag menar.. okej, starkt gjort att jobba sa mycket. Men omd u ska gora det sa far du fan halla koll pa ditt humor. Du ar en chef. du ska inte sta och kalla folk elaka saker.

Iallafall.. nar jag kom hem var stadning pa schemat. wilf hade varit igang hela dagen och rummet ser mycket renare ut. vi har ett golv! :O jag ska bara plocka upp lite av mina grejor som jag samlat pa mig. Som massa smink och perfymer och allt mojligt.. :P

Nu tankte jag titta pa gossip girl och sen lasa lite.. blir middag da carol kommer hem. vi ska ata tacos :)

puss och kram

Fucking hate mondays!

Forsov mig imorse igen, saklart! Kunde verkligen inte somna igar. Gick och la mig klockan 12. Brukar gora det vanligtvis. Men jag var fortfarande vaken da wilf gav upp och gick ner for att spela xbox och bli trott klockan 2 imorse. Sen var jag vaken till runt 3-4 innan jag somnade. Sa imorse stangde jag saklart av mitt alarm. Perfekt.

Som tur var sa hade vi for mycket personal, och jag fick ga runt lunch for att hinna fixa lite grejor i manchester, da vi ska gora massa overtid i veckan tydligen. Akte in till Manchester och motte upp Angelica. Satte oss pa Pret a Manger, (dom har skitgoda hemmagjorda mackor) och satt pa uteserveringen. Hon oppnade presenter och vi hade det trevligt i solen.

Efter en stund gick en dam forbi med sin man och deras hund. hon stannar, tittar pa oss och sager "jag tyckte val att det var svenska jag horde". Sa dom stod och pratade med oss ett tag. Hon hade varit har manga ar sedan som Au Pair och alskade Manchester. Dom akte hit runt 2-3 ganger om aret och en dag bestamde dom sig att det var sista chansen om dom ville flytta hit. Sa dom salde allt dom agde och nu letar dom hus har. Supertrevliga verkligen, och underbar hund :) Sen var mannen fodd i Umea ocksa. Ratt kul :)

Efter det gick vi och shoppade lite. kopte present till Asa, mamma, ida och lite grejor till mig sjalv. Ska bestalla pappas fran internet hade jag tankt. Sen gick vi och kopte kanelbullar och satte oss och at dom innan jag var tvungen att ta taget hem.

Nu sitter jag har och tittar pa sista halvan av Wipe out da min kare van Robert var med. Vet redan att han vann, men jag tycker det ar sa kul att se honom ramla och flyga av grejor. Jag skrattar sa jag nastan grinar. Sen ska jag lasa innan jag lagger mig tidigt. Kan inte forsova mig igen!!

Jaja, hoppas ni haft en bra dag. Det har iaf jag!

puss och godnatt

Sondag

Vi var ju som sagt och storshoppade idag, och nu ar min planbok tom och frysen full av godsaker :) Forhoppningsvis kan vi leva pa det har i ar.. fast det ar nog onsketankande :P

nar vi kom hem gick vi ner till parken. Wilf spelade fotboll och jag tittade pa haha, och laste lite cosmopolitan :) Efter det grillade vi har hemma och nu ar jag proppmatt. Ligger i sangen och hade tankt se Robert i Wipeout.. men programmet har inte kommit upp pa webtvn an, sa det blir nog en dusch och lasa lite ur min bok :)

Hoppas ni har haft en bra Sondag, det har jag iaf :)


det blommar i Greenfield

fotboll i parken

och grillning bakom huset :)

Can't get enough!


Jag ar besatt av dessa bilar. Jag alskar dom!!!

Godmorgon

Dackade i sangen igar, inte for att jag var full eller nagot.. (Jag var valdigt nykter). tror bara jag ar utarbetad eller nagot :P Eller sa behover jag helt enkelt bara mer somn an alla andra haha.

Nu har vi daremot vaknat och alldeles strax ska vi till tesco och handla. Sen hade jag tankt pallra mig ner till parken da wilf spelar fotboll med pojkarna och lasa min nya cosmopolitan och chilla i solen. inte 18 grader ute som igar, men fortfarande ratt varmt :)

vi hors nar jag kommer hem igen :)

Tjejkvall

Kom hem for drygt 1,5 timma sedan fran var tjejkvall. Det blev massa chips, prat, spel och sang.

Vi spelade cluedo, och jag vann saklart. forvirrde alla med min taktik, valdigt stolt over mig sjalv. Sen blev dert Bjorn rosenstrom, lite bamsesang och sant och en massa tjejsnack. I love it :)

Nu hade jag strax tankt lagga mig och sova.
Imorgon ska vi till tesco och fylla upp var nya frys med massa mat, och skafferierna saklart. Sen pa Mandag blir det jobb och tarta hos Angelica :)

Vi hors!
Pusshej

Lat!


Jag var alldeles for lat och trott for att aka in till Manchester tidigt imorse. Somnade runt halv 4 imorse.. sa jag tog en valbehovd sovmorgon :P

Igar sa gjorde vi ingenting alls. bestallde pizza, jag tittade pa couples resort och laste lite och sen sov vi :P Harligt med en sloar kvall!

Nu ska jag snart in till manchester, kopa lite fodelsedagspresenter och sen ska jag ta bussen med Angelica till Failsworth dar det ar tjejkvall hos Sari :) Det blir mys!

Vi hors!

Värme!

Slutade för typ 40 min sen efter att ha haft en helvettes dag. Nu sitter jag i parken dock i 15 grader och sol och tittar på pojkarna som spelar fotboll. Vet inte vad som händer ikväll. Antingen puben med pojkarna eller bio. Jag lutar nog mot bio. Finns några filmer jag vill se och sen så behöver jag en lugn kväll tror jag. Men bara för att jag säger så så kommer jag nog bli dyngpackad ikväll. Manchester får iaf vänta tills imorgon. Orkar verkligen inte. Hörs sen

Hata overtid


(sahar ser mina hander ut efter att ha jobbat med blue loo.. dom brukar vara lite varre. Sjukt drygt att forsoka skrubba bort :/ )

Vanligtvis brukar jag inte tycka det ar sa hemskt att jobba over, da vi alltid ar ett harligt gang som kan skratta och ha kul. Men ikvall jobbade L over och hon var dryg. Valdigt dryg. Och aven fast jag hade mina horlurar i oronen fortsatte hon prata om sitt liv och sina barn och allt sant som jag egentligen inte bryr mig om.. Hon berattade 3 ganger om att hennes buss inte gick igar kvall och att hon fick ga hem. Intressepil i ogat?

Men nu ar jag iaf klar med overtiden den har veckan. Dom ska jobba imorogn kvall och pa lordag.. Men imorgon ska jag in till Manchester efter jobbet och kopa Angelicas fodelsedagspresent, och pa lordag ar det tjejkvall hos Sari som galler.. och jag orkar inte komma hem klockan 5, gora mig iordning i stress och aka ivag runt 6. Sa jag ar ledig hela dagen :) Ser framemot helgen.

Carol har varit pa Ikea idag och kopt massa svenskt. Sa ikvall ska vi ata kottbullar och potatismos med lingonsylt och graddsas. MUMMA! min mage kurrar och kurrar haha.

Forresten sa var Richard pa jobbet tvungen att aka till sjukhuset idag da maskinen slet av hans nagel. Jag trodde han skamtade forst. Men sen sag jag hur det rann blod och hela nageln stack ut.. Jatte ackligt, men han ar tillbaka imorgon.

NU vill jag ata och sen lasa och sova :P Sa vi hors imorgon :)
Pusshej

Blä

Jag är redo att gå hem nu, även fast jag bara jobbat en halvtimma av mina 3 timmars övertid ikväll. Jag är less. Har haft en jobbig människa bredvid mig hela dagen. Hon har pratat alldeles för mycket skit. Speciellt nu när jag är då jäkla trött. Hon jobbar dock inte över ikväll. Men imorgon måste jag stå ut med henne i 12 timmar. RÄDDA MIG!

jaja så fort jag kommer hem ska jag lägga mig och läsa min bok dock och ha en tidig kväll. Det förtjänar jag även fast jag är typ världens tråkigaste flickvän :P jaja, vi hörs

Hej fina onsdag

Försov mig imorse såklart. Sover typ ingenting längre :S

Vi var och tittade på fotboll igår. Huddersfield - Oldham. Huddersfield vann 2-0 men spelade så jävla dåligt och jag var så himla less och frustrerad. Det är därför jag inte tittar på fotboll. För jag blir alltid alldeles för inne i spelet och tar typ allt personligt haha. Och domaren var en idiot!!! Gahr.

jaja sitter på jobbet och ingen av maskinerna verkar vilja fungera. Och vi som ska jobba över resten av veckan och kanske helgen. Vi får se hur det blir med det :P

jaja ha en bra dag. Vi hörs kanske ikväll då jag kommer hem från jobbet :)

Paskhelg


Fick ett mms av min pappa haromdagen med ett foto pa min lillasyster som paskkarring. hon ar ju typ sotast i varlden :)

Jag hoppas ni har haft en bra paskhelg.. Det har iaf jag :) Kanns skit dock att behova ga tillbaka till jobbet imorgon. Men thats life liksom :P Har haft en riktig sloar helg, med massa film och tvserier och sangliggande och god mat osv :) precis som det ska vara nar man ar ledig.

Ikvall hander det nog ingenting speciellt. Jag haller fortfarande pa med tvatten. Maste tvatta sangklader och sa. Sen hade vi alla tankt se Grease ikvall. Blev aldrig igar da tvn var upptagen, och sen ville carol se den med oss, sa vi sparade den till ikvall :)

Det underbara med denna helg ar att jag haft telefonen avstangd de senaste 2 dagarna. Sa inga sms, inga telefonsamtal. Bara jag och Wilf.. (och vara datorer.. suck :P )

Jaja, nu ar det dags att gora nagot. Typ slanga in en till tvatt.

Sa vi hors sen :)

Fick btw paskagg igar. Sahar ser de engelska paskaggen ut;

Ett chokladagg och godis pa sidan av. sahar ser alla ut, bara olika sorters godisar. JAG VILL HA SVENSKA PASKAGG :(

Sondag..

Idag har jag en san dar trakig dag. Kanns som att jag ska tillbaka till jobbet imorgon sa jag har forsokt ta vara pa varenda minut jag har :P Fast sen kommer jag pa att jag ar ledig imorgon ocksa och kan andas ut lite :)

Har tvattat och tvattat och tvattat idag. Och forutom att tvatta sa ar att titta pa 2 cds av min oc box det enda jag astadkommit idag :P

Carol haller pa med sunday roast, sa det ska vi avnjuta ikvall, ska aven titta pa  nagot program "jonathan creek?" dom sager det ar bra, men jag ar lite skeptisk. och sen hade jag och wilf tankt titta pa Grease :)

Hoppas ni har en underbar dag :)
puss


Hogklackat

Jag kopte ju hogklackade skor igar nar jag och Sari var och shoppade. vart ett impulskop, men sen har jag inte ett enda par hogklackade skor, och jag kan inte ga i dom.. sa jag tyckte det var dags att jag larde mig :P Jag kommer inte kunna anvanda dom nar jag ar med wilf :p haha, men jag lar nog kunna anvanda dom nar vi tjejer gar ut :) perfekta for att piffa upp en ratt trakig outfit :P

Jaja, har ar en liten bild pa dom :)

160 kr kostade dom. billigt och bra :)

Pubrunda

Tanken var att vi skulle pa pubrunda igar, men det blev bara 2 pubar for att de tydligen fatt for sig att hoja aldersgransen pa vissa pubar i omradet. Skumt tycker ja, men inget vi kan gora at det :P Vi kan iaf inte ga till church inn langre, vilket suger :/

Vi borjade pa The Welly. Snackade drack, spelade pa spelmaskinen och hade allmant trevligt. Sedan traskade vi till Uppermill och hamnade pa The Waggon dar vi spenderade resten av kvallen. Tror det var the waggon iaf. Valdigt forvirrande da pubarna ligger vagg i vagg haha. Dar blev det mer snack, mer ol och mer spelande pa maskinerna :P

Vi traskade alla hem ratt tidigt vilket var skont, sa man fick lite somn. Eller ja, jag bestamde mig for att titta pa greys anatomy och sa.. men skitsamma :P

Idag har jag umgatts med Sari. Vi har shoppat lite och bara umgatts.. Kort runt i Manchester och tittat pa saker och sa :) Hade valdigt trevligt!

Nu hade jag tankt titta pa lite project runway och sen blir det nog att lasa, eller titta pa Grease som jag kopte at Wilf igar :P hoppas ni har en bra paskhelg, med massa paskgodis och sa. Sjalv har jag inget paskagg.. for paskaggen i england ar skitdaliga. Nagon som kanner for att skicka ett svenskt paskagg fyllt med choklad och saltlakrits. feel free :)

Pusshej

Myskvall

I torsdags hade ju jag och Angelica myskvall. Det blev en massa gossip girl och vi tittade aven pa my sisters keeper som var super sorglig. Jag och Angelica lag och grinade bada tva :P

Vi gick aven ner till Daniel pa forsta vaningen. Han hade svenskt besok och vi alla tittade pa film och kakade gotta :)

Dackade ratt sent och Angelica kunde inte vacka mig for att kunna ta pa sig tacket som vi anvant som kudde, stackarn haha. Men mitt jobb alarm vackte mig klockan 7 sa hon fick pa sig det da iaf :P

Vi spenderade morgonen med att titta pa gossip girl och tog sen en runda pa stan och en liten fika. Myspys :)

Dagens inkop


jag och angelica hade en valdigt mysig kvall igar med gossip girl (min oc box dok inte upp forran imorse), och film med nagra svenska grabbar igar :) Berattar mer sen.

Imorse gick vi en svang pa arndale. Vi skulle kolla in lite bocker.. men det slutade med att jag gick in pa massa affarer och kom hem med denna underbara perfym. Luktade pa den nar jag var i London men kande mig snal da.. Men nu kande jag att den fortfarande luktade underbart och att jag bara maste kopa den. sa det gjorde jag :) flaskan ar underbart fin och den luktar super gott sa jag angrar det inte, aven fast 30 mml kostade runt 250 kr. Men jag har knappt nagra perfymer.. sa det kandes som ett smart val ;)

Nu har vi just kommit hem efter en liten pubrunda med vara kompisar vilket var super trevligt :) Imorgon hade jag tankt umgas en stund med Sari :) och sen blir det kanske fotboll med pojkarna. Vi far se nar jag kommer hem :)

Snart kommer varan pizza och nu tankte jag titta pa Greys anatomy!

och jag ville forresten bara saga att jag ar sa glad att jag traffat Angelica. For utan henne har, hade jag blivit helt galen. hon forstar mig.. och vi har alltid superkul med varandra. Jag tackar gudarna for att jag hittat henne!
Love you Angelica! och ar det nagot du behover, sa finns jag har :) Aven om det bara ar att du vill ha mig fisandes bredvid dig ;)

Puss och godnatt :)

anna anka söker assistent


Har just tittat klart pa Anna Anka soker assistent. Alltsa, jag tror enda anledningen varfor jag tittar pa sadana har skitprogram ar for att jag ibland for sverige abstinens.. Jag menar - programmet ar skit daligt!

Anna Anka tror hon ar varsta business woman men vada? vad har hon gjort egentligen forutom att gift sig rikt, pratat om avsugningar i tv och sen skilt sig och ska nu fa massa pengar fran skilsmassan. Ja, hon har ju fatt ett eget tv-program ocksa.

Varlden ar konstig ibland. Om jag skulle bli kand, skulle jag vilja bli kand for nagot jag sjalv gjort. Inte for nagon jag haft ett forhallande med eller nagot sadant.

Nej, nu har jag tankt sova sa jag orkar med morgondagen. Godnatt med er.

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0