Blä!

Jag stinker. Sitter och gör apelsin airfresheners just nu och dom luktar så himla starkt. Sist jag gjorde dom och gick och köpte en macka på lunchen kände folket på andra sidan rummet hur jag luktade. Nackdelen med mitt jobb. Vissa kanske tycker jag luktar gott.. Men efter ett tag ledsnar dom också. Som Wilf, han hatar det :P

Richard är tillbaka från utlandet och vulkan kaoset och har berättat om allt skit dom fick gå igenom, och vi har uppdaterat honom om allt som hänt här och allt dumt L sagt osv :P jag gillar Richard. Även fast han är min chef kan man prata med honom som om man var vänner :)

förresten så har jag inte bitit på mina naglar på 1,5 vecka nu. Jag är ganska stolt över mig själv. Det borde mamma också vara haha.


0 kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0