Godmorgon

Jag var uttrakad igar och trott. sa jag joinade min pojkvan och somnade klockan typ halv 7 eller nagot. Detta resulterade i att jag vaknade forst klockan 4, men det var bara en snabbis. kolla pa klockan och bli glad over att jag kan fortsatta sova. Sen nu vaknade jag klockan 05.38.

Sa nu har jag tvattat ansiktet och smorjt in mig, klatt pa mig och det enda jag behover gora nu ar att ata frukost. Behover inte ga till jobbet forran om 2 timmar. Sa det blir nog att slanga in lite tvatt i tvattmaskinen ocksa.

Jag gillar anda att vakna tidigt.. aven fast jag aldrig gor det. For det ar ingen stress eller nagonting. Som igar, da vaknade jag klockan 7.45 och var tvungen att ga klockan 8. Sa jag fick ata en macka jag gjort hemma pa jobbet da vi borjade jobba. Men nu kan jag kaka i lugn och ro och bara vara.

Jag vill vara en morgonmanniska :O


0 kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0