Hata overtid


(sahar ser mina hander ut efter att ha jobbat med blue loo.. dom brukar vara lite varre. Sjukt drygt att forsoka skrubba bort :/ )

Vanligtvis brukar jag inte tycka det ar sa hemskt att jobba over, da vi alltid ar ett harligt gang som kan skratta och ha kul. Men ikvall jobbade L over och hon var dryg. Valdigt dryg. Och aven fast jag hade mina horlurar i oronen fortsatte hon prata om sitt liv och sina barn och allt sant som jag egentligen inte bryr mig om.. Hon berattade 3 ganger om att hennes buss inte gick igar kvall och att hon fick ga hem. Intressepil i ogat?

Men nu ar jag iaf klar med overtiden den har veckan. Dom ska jobba imorogn kvall och pa lordag.. Men imorgon ska jag in till Manchester efter jobbet och kopa Angelicas fodelsedagspresent, och pa lordag ar det tjejkvall hos Sari som galler.. och jag orkar inte komma hem klockan 5, gora mig iordning i stress och aka ivag runt 6. Sa jag ar ledig hela dagen :) Ser framemot helgen.

Carol har varit pa Ikea idag och kopt massa svenskt. Sa ikvall ska vi ata kottbullar och potatismos med lingonsylt och graddsas. MUMMA! min mage kurrar och kurrar haha.

Forresten sa var Richard pa jobbet tvungen att aka till sjukhuset idag da maskinen slet av hans nagel. Jag trodde han skamtade forst. Men sen sag jag hur det rann blod och hela nageln stack ut.. Jatte ackligt, men han ar tillbaka imorgon.

NU vill jag ata och sen lasa och sova :P Sa vi hors imorgon :)
Pusshej


0 kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0