Gott nytt år

Wilfs morbror är på besök från San Francisco. Vi har idag gått promenad runt dovestones och fotat en massa. Har kollat igenom mina bilder och dom flesta är skit. Men så är det. Måste lära mig massor massor massor och jag är taggad :)

Vi ska käka lamm här ikväll med dom och sen blir det puben med våra par-vänner. Singlarna skulle till Leeds så dom bestämde sig för par-grejs. Så det blir jag och wilf, digsy och jess, adam och beckie och kev och rach. Blir trevligt. Har inga förväntingar alls om kvällen. Blir bara besviken då.

Hoppas ni alla får en trevlig nyårsafton. Så ses vi nästa år :) och förhoppningsvis kan bloggen få bli lite bättre nästa år :P

2010 - året som gick

tänkte slänga in en sånhär lista med brist på annat att skriva om.
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Jag slutade bita på mina naglar! High 5 till mig själv. 
2. Höll du några av dina nyårslöften?
- Ja, ett av dom var att sluta bita på naglarna faktiskt. Har haft det varje år sen jag kan minnas men i år funkade det :) 
3. Blev någon av dina vänner förälder i år?
- Faktiskt inte.. inte som jag vet av iallafall. 
4. Dog någon som stod dig nära?
- Nej och tack gode gud för det!
5. Vilka länder besökte du?
- 2010 spenderade jag i England, Sverige och i Frankrike :) 
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha 2011?
- Se mer av min familj!
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
- Det finns mycket jag kommer minnas, sommaren hemma i sverige och i frankrike, farmors födelsedag i piteå, julen med mamma och london med wilf i mars :) 
8. Vad var din största framgång 2010?
- Ingen aning faktiskt. Har inte gjort någonting framgångsrikt :P 
9. Största misstaget?
- Jag vet inte om jag gjort några misstag. Iallafall inga som var värda att lägga på minnet. 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
- Förutom förkylning och feber och diskbråck har jag inte varit sjuk. Eller nu ljuger jag.. har mest varit sjuk hela tiden, men inget mer seriöst än så. 
11. Bästa köpet?
- Min iphone i januari och (var iofs inte jag som köpte den) men kameran jag fick i julklapp :) 
12. Vad spenderade du mest pengar på?
- Mat och telefonräkningar :P 
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Mamma och morgan gjorde mig väldigt lycklig i år. Speciellt under julen, men i övrigt också. Dom är bäst! 
14. Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2010?
- en av låtarna är definitivt "No speak americano" förutom det kommer jag inte på något. 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Ehm, jag vet faktiskt inte. Min hemlängtan har varit värre i år än de andra åren, och jobbet har varit skit. Men utöver det har jag varit glad. 
16. Vad önskar du att du gjort mer?
- Se min familj oftare och under en längre period, lagt ner mer tid på att leta nytt jobb och att träna. 
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
- Rökte och spenderade pengar på onödiga saker. 
18. Hur tillbringade du julen?
- Den 24e spenderades först i Manchester för att shoppa lite, sen blev det svenskt julbord, presentöppning och öl. Sen den 25e blev det först en tur till Wilfs farmor där dom hävde i mig 3 glas vin. Sen åkte vi förbi Carol och Wilfs gamla vänner och blev bjudna på öl. Sen hem och öppna presenter. Puben en sväng och sen blev det engelsk julbord :) 
19. Blev du kär i år?
- Nope, det blev jag 2008 
20. Hur många förhållanden?
- Ett.
21. Favoritprogram på tv?
- Greek, how i met your mother, greys anatomy, gossip girl, 90210 osv osv
22. Bästa boken du läste i år?
- Åh jag vet inte, någon Marian keyes bok förmodligen. Hon är underbar :)  
23. Största musikaliska upptäckten?
- tinie tempah :) 
24. Något du önskade dig och fick?
- Att min familj var frisk och en systemkamera ;) 
25. Något du önskade dig men inte fick?
- En egen lagenhet och ett nytt jobb :P 
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
- Det blev jobb (men fick gå hem tidigare), carol gjorde god lax och sen blev det puben en sväng med några kompisar. 2 veckor senare gick vi ut och firade igen.  
27. Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
- ett eget boende, ett bättre jobb och min familj runt mig mer.  
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
- Har mest haft på mig mjukisbyxor och en sliten tröja (jobb kläder :/ )
29. Vad fick dig att må bra?
- Min Familj, mina vanner och min alskade Wilf!
30. Vem saknade du?
- Min familj och mina vänner! Dom saknar jag hela tiden. 
31. De bästa nya människorna du träffade?
- Jag har inte träffat speciellt mycket nya människor i år om jag ska vara ärlig :S

Ett av dagens köp.

Åkte in till Manchester idag. Mötte upp Angelica och fikade lite och sen blev det shopping. Skor, bälte och halsband till nyår och även lite smink. Sen fixade jag försäkring på kameran också vilket kändes väldigt viktigt!

Här är iallafall halsbandet jag köpte idag. Jag kunde inte motstå. Tyckte det var så himla gulligt!

vackra mamma

jag har världens vackraste mamma
jag saknar dig redan! PUSS

Mina favoriter


Älskling


God jul

God jul från Greenfield :) Blir mer uppdatering senare. Puss

världens bästa!

Mamma och morgan är världens bästa!
den är min :)

Evakuering.


För någon månad sedan experimenterade Chris på jobbet. Vi gör block med blekmedel och han skulle kolla så att alla ingredienser fungerade tillsammans och insåg då att det gjorde dom inte. Han hade en liten airfreshener platsgrej som han hade 20g pulver i och droppade några droppar av vad han nu droppade på och det började ryka och fräsa och vi var tvugna att evakuera pga den giftiga röken.

Idag gjorde Andrew samma sak, men med 5 kilo istället för 20 g. Jag satt och jobbade på airfreshener maskinen och helt plötsligt ser jag ett gigantiskt tjockt vitt moln komma ut ur en stor hink. Sen springer Andrew och stänger av maskinen och säger åt oss att springa ut. Det är minusgrader och vi fick inte hämta våra jackor så vi höll på att frysa ihjäl. Frågade om jag fick hålla andan och springa in och hämta min jacka men då sa dom åt mig att gå in på kontoret och sätta mig där. Fick ducka för massa snöbollar som kom flygandes från pojkarna också.

Inne på kontoret var vi massor av folk som satt runt stackars Rosie som försökte göra sitt jobb. Så fort det ringde blev vi alla knäpptysta och stirrade på henne. Sådär satt vi i dryga timman innan vi kunde gå tillbaka till fikarummet igen. Då var klockan 16.30.. klockan 16.50 kommer Richard in och säger till oss som ska sluta 5 får gå hem. Då har vi alltså stått ute och suttit och väntat i 1,5 timma. Onödigt som fan. Men ett spännande slut på dagen :P

Har just slagit in den sista julklappen och ska nu städa upp lite i kontoret där jag sitter och sen gå och lägga mig och se lite tv. Imorgon får vi ju fin besök :) Mamma och morgan! Oj vad jag längtar. Hoppas jobbdagen går fort så jag får åka och hämta dom någongång :)

Jobb, sjukgymnasten och puben.

Jobbet idag gick bra och dagen gick fort vilket var jäkligt skönt. Men de 2 kommande dagarna kommer gå fruktansvärt sakta känner jag på mig. Bara för att jag längtar så himla mycket tills mamma och morgan kommer!

Åkte till sjukgymnasten efter jobbet. Har ju diskbråck så vi skulle kolla om övningarna han gav mig har hjälpt osv. Jag har blivit mycket bättre och jag ska fortsätta så som jag gjort hittills. Sen fick jag ligga på mage med överkroppen uppåt så att min rygg var böjd bakåt och sen fick jag typ elektriskastötar i ryggen. Kändes som när man har sockerdricka i foten eller så. Jätte obehagligt men.. den skulle tydligen bedöva nerven lite.

Efter det gick jag in till puben och skulle berätta hur det gick för carol och blev bjuden på 3 öl.. satt och pratade och skrattade och sen kom det in folk från kyrkan som sjöng julsånger och vi fick sjunga med. Den enda jag kunde var "we wish you a merry christmas.." som dom sjöng just innan dom skulle gå. MEn mysigt var det och hög julstämning :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det sängen. Är svintrött :/ Vi hörs imorgon! Pusshej

Bring it on

Har just varit på tesco och inhandlat veckans lunch och middag till ikväll. Nu tänkte jag slöa igen och fortsätta titta på Bring it on - fight to the finish. Jag är svag för chickflicks. Även fast dom är så jävla förutsägbara och töntiga. I love them :)

I'd catch a grenade for you.


Vaknade sent idag vilket var lite onödigt men oerhört skönt på samma gång. Får hoppas att jag kan somna ikväll.

Det är städning och bak som står på schemat här hemma. Jag har just dammsugit trappan och sen blir det rummet då wilf städat klart. Jag frågade om han ville göra badrummet eller vårat rum, och ni kan ju gissa vad han svarade :P Carol bakar mince-pies till juldagen och sen hade vi tänkt bygga pepparkakshuset som jag köpte från ikea.

Har flyttat datorn ut från rummet igen också. Har ingenstans att sitta därinne förutom i sängen och man blir så lat om man ligger med datorn i knät. Så nu har jag flyttat in i kontoret med en skön stöl och egentid. Mycket nice :)

Love.

weheartit.com

Manchester och städning.

Hade ryggvärk och var trött och  mina vänner bad mig tagga till. så såhär såg jag då ut :P

Har varit i Oldham idag och fått spruta, varit i Manchester och fikat med Angelica och handlat de sista julkapparna (och fått superfina födelsedagspresenter och julklappar. TACK! :) och sen har jag skrubbat rent badrummet. Nu är jag trött och slut och ryggen värker. Den gillar inte det kalla vädret.

Hade tänkt titta på en film snart och käka lite middag. Imorgon blir det mer städning (mamma och morgan kommer ju på onsdag och carol vill ha det kliniskt rent :P )Sen ghänder det väl inte så mycket. Kanske ett bad med en bra ljudbok (lyssnar just nu på "the colour of magic") och god mat. Det låter som en strålande söndag tycker jag!

Dag 30 - Ett sista ögonblick.

Har tyvärr ingen bild på detta men en sång.



Igår på jobbet började den här låten spelas på radion och helt plötsligt började det snöa massor. Och det var då jag kände att "fan, nu är det jul!" Har gått runt och kännt att det är jobbigt och stressigt och man ska hinna med så mycket. Men just då.. när den här låten spelades och snön föll utanför så kände jag bara. Fan va kul. Nu är det jul! Jag är klar med köpen och nu tycker jag att veckan ska skynda sig att bli över så jag får kramas med mamma och morgan.

Det var ett underbart ögonblick av lugn för mig. Låter kanske jävligt konstigt för er :P

Tack gode gud, nu är den här utmaningen över :P Den har varit kul men jag är glad att den är över :P

Dag 29 - Mina ambitioner

Mina ambitioner är att plugga upp mina betyg från gymnasiet så att jag, om jag skulle vilja, kan plugga på universitet (vilket jag förmodligen kommer vilja göra).

Jag vill ta en fotokurs och skaffa en hyffsad kamera och bli helt okej på att ta bilder. Egentligen vill jag bli hur bra som helst.. Men jag börjar med helt okej, så ser vi vad som händer!

Jag vill få ett bra jobb som ger tillräckligt med pengar så att jag och Wilf kan flytta till en egen lägenhet.. helst ett svensktalande jobb. hade ju varit typ hur perfekt som helst.

Sen är en av mina ambitioner också att bli mer motvierad till att gå och träna. Jag har insett att bara hänga i gymmet inte är min grej. Men jag hade tänkt prova mig på typ aerobics och sådana saker. Kan ju vara roligare när man är i grupp och blir taggad av varandra. Men att gå på löpband och sånt är inte min grej..


Det är väl mina ambitioner just nu. Dom känns väl ändå inte så orimliga? nu får jag fan se till att fixa det också :P

Godafton

Tänkte uppdatera lite om vad som händer och sker :P

Var hos sjukgymnasten igår och kollade min rygg. Jag har diskbråck och har fått övningar jag ska göra varannan timma i 6 veckor. Lite sådär smådrygt att måsta sluta jobba och göra övningar osv.. men hjälper det så gör jag det mer än gärna. Ska tillbaka på måndag för att se om det blivit bättre eller om han måste ge mig andra övningar.

Vad mer? Julen börjar närma sig och jag är klar med shoppingen. I år körde jag på internetshopping och jag tror det sparade mig inte bara tid men räddade mitt psyke :P Hatar att trängas med folk och köa i timmar för att komma till kassan. Så jäkla drygt. Internet är en smart uppfinning.

I och med att julen är på g betyder det också att mamma snart kommer :) om 1 vecka och 1 dag! Så nu är det storstädning som gäller i hela huset. Vi vill att det ska vara rent och fint här när hon kommer :)

Annars mår vi bra och allt rullar på som vanligt. Jobbet suger. Wilf hänger på uni och vi ligger hemma och är nördar :P

Nu tänkte jag sova. Så vi hörs :)

Dag 28 - Det här saknar jag

Min familj. Mina vänner. Den svenska sommaren och allt den medför.

Dag 27 - Min favoritplats

Jag har flera favoritplatser. En av dom är såklart i Wilfs armar. Känner mig så himla trygg där och skulle kunna ligga där och gosa föralltid.

Sen har vi stugan i bettnäs och den stora stenen ute i vattnet som jag brukar sitta och filosofera på. Underbart med vågorna mot stenen och solnedgången framför sig. Love it!

Sen hemma hos mamma. Hemma hos mamma måste nog vara min absoluta favoritplats. Känner mig så älskad, trygg och hemma där. Längtar till April då jag får åka dit igen :)

Sorry för att inlägget kom en dag för sent. Men jag däckade klockan 8 igår haha.

Jag skämms ju nästan.

För någon månad sedan gnällde jag om att tv6play inte visade paradise hotell. ja, så igår var jag inne och kollade och då fanns alla avsnitten där helt plötsligt. Så jag har nu legat och tittat på avsnitten hela gårdagen och idag. Jag skämms nästan. Det är sånt dåligt program och deltagarna är ju typ de mest iq befriade människorna jag någonsin sett.. men jag smyg gillar det ändå. Underhållande och ett bra tidsfördriv :P

lovely


Dag 26 - mina rädslor

De som känner mig vet att jag typ är rädd för allt. Spindlar är en av de värsta dock. Jag klarar inte av dom.. Dom har alldeles för många ben. På jobbet har det blivit en vana vid att när någon hittar en spindel så ska den ges till mig så jag börjar skrika och springa.

Egentligen är jag rädd för allt som är litet och rör sig och har mer än 4 ben. Alltså spindlar, myror, skalbaggar, sen elaka saker med vingar såsom getingar! Jag skriker och springer som en galning :S

Jag är rädd för sjögräs. Fråga mig inte varför. men är jag i vatten och det är sjögräs på botten så får jag panik. Jag och Wilf åkte ut med en gummibåt på sjön i Frankrike. Man kunde se sjögräset och det var hur mycket som helst och jag började nästan gråta och wilf var tvungen att ta mig i land för hade jag ramlat i hade jag förmodligen drunknat.

Sen är jag rädd för döden. Att någon i min närhet ska dö eller att jag ska dö. Klarar inte av den tanken :/

Dag 25 - En första

Här har ni en bild från min 15 års dag. Min morbror kom förbi med sin moppe som jag fick köra. Första gången jag körde moppe. Jävligt snygg hjälm och moppe :P

SNYGG!

Alltså hur snygg är inte denna kvinna? Jag blir typ helt ställd. Och jag älskar hennes sminkning. Tänkte försöka mig på något liknande för kvällen. kan visa resultat om det blir bra :P

Ikväll blir det utgång med gänget för att fira min och Cookies födelsedag. Blir the welly först och dricka någon öl. Sen blir det Font i Manchester där dom har superbilliga cocktails och efter det blir det 5th avenue och dansa hela natten. Jag är taggad :)

Har just kommit hem från jobbet vilket gick helt okej. Behövde inte lyfta ngt tungt eller så :) Nu ska jag slöa innan det är dags att göra sig iordning. Ska nog börja runt 5. Jag måste alltid stressa. Kunde vara kul att få ta det lugnt någon gång och inte ha panik över kläder osv :P 

Vi hörs sen :)

Dag 24 - det här får mig att gråta

Jag gråter typ till allt.
- Hemlängtan
- döden
- saknad
- elaka kommentarer
- smärta
- filmer
- böcker
- lycka
- djurplågeri
- barnmisshandel
osv osv osv

jag är en väldigt blödig människa. Allt kan få mig att gråta. Jag har iofs blivit mycket bättre. Men jag tror på att man ska låta sina känslor komma ut istället för att hålla dom inom sig. Så är jag ledsen så gråter jag. För då mår jag bättre efteråt.

me like


Tråkigt att vara hemma..

Jag har haft så himla tråkigt idag. Ville inte gå till jobbet och riskera att göra ryggen värre så jag har legat hemma och tittat på serier och städat lite. Men efter ett tag tog sysslorna och serierna slut och jag har varit så uttråkad.

Har iallafall bokat tid hos sjukgymnasten på Måndag. Så nu håller jag tummarna för att dom kan fixa mig, och att dom inte kostar alldeles för mycket.

Det enda roliga som hände idag var att jag fick 3 paket i posten. Mammas julklapp, morgans julklapp och min julklapp till mig själv :P Köpte en perfym. Beyonces heat. Jag har alltid varit lite osäker på kändis perfymer.. men jag luktade på den i söndags och den luktade mumma så jag tyckte jag kunde unna mig själv den då min perfym håller på att ta slut.

Dag 23 - det här får mig att må bättre


Uppdatering..

Så vad har hänt i mitt liv sedan sist? Inte mycket om jag ska vara ärlig..

Har varit sjuk en del. Sen idag sa det knak i ryggen, jag skrek och började grina och kunde inte sträcka på mig. Så Claire skjutsade hem mig. Danny hade tänkt ringa en ambulans. Det kändes väl kanske lite dramatiskt.

Har jobbat en massa. Jag och Tracey blev ovänner igår. Hon började klaga på att ingen bytte med henne.. jag gick och sa att jag skulle byta med henne men då vägrade hon. Så jag sa åt henne "men varför klagar du för då? Sluta klaga för fan". "Jag tänker då fan inte ha någon som är hälften så gammal som mig prata med mig sådär" Gnäll gnäll gnäll..

En dag bajsade danny på sig på jobbet. Killen har problem. Har jag nämnt att jag vill ha ett nytt jobb?

Jag fyllde år och fick massa fina presenter och gick på puben med mina kompisar. Det var mysigt :) Fick smink och pengar och örhängen och presentkort och så. Wonderful :)

Det är väl ungefär så intressant mitt liv är. Nu sitter jag i sängen och tycker synd om mig själv. Har försökt få tag på sjukgymnasten i Uppermill sedan 4. Nu har dom stängt.. Men eftersom jag inte tänker gå till jobbet imorgon tänker jag gå dit klockan 8 då dom öppnar och försöka få dom att boka in mig snart. Jag behöver hjälp liksom.

Jaja, man kanske skulle ta och läsa lite?

Dag 22 - Det här upprör mig

Om ni går in på johannas blogg har ni ett youtube klipp som verkligen upprör mig. Jag började gråta när jag såg den videon. Människor som är elaka mot barn som inte kan försvara sig själva och som bara vill ha kärlek. Folk som våldtar barn och mördar barn och bara.. ja, jag vet inte. allt som har med barn och elakhet att göra gör mig så fruktansvärt förbannad.

Sen har vi såklart djurplågeri.. Jag klarar verkligen inte av det. Jag menar, varför ge sig på ett hjälplöst djur? Vad har det gjort dig? Hur kan man njuta av att göra något sådant. Äcklar mig.

Det är mycket som upprör mig. men dessa 2 måste vara de 2 värsta. Jag förstår bara inte hur folk kan gå på något så oskyldigt som ett barn. Finns så mycket äckliga och sjuka människor i världen!

Dag 21 - ett annat ögonblick

Jag tror att den här bilden är tagen under en wheels helg. Vilket år är jag osäker på. Jag vet inte vad det är med bilden men den gör mig glad. Bara för att jag ser så genuint glad ut och skrattar en massa. Jag tror jag hade kissat i busken och ramlade när jag kom ut därifrån och Alexandra var snabb med kameran. Konstigt ögonblick jag vet.. men jag var inne på apberget och tittade på gamla bilder för inspiration och det var den här jag fastnade för :P

Dag 20 - den här månaden

Vecka 49: Det blir jobb hela veckan. På fredag ska gänget ut i Manchester för att fira mig och Adam och resten av helgen lär bestå av bakis mat och sängliggande haha.

Vecka 50: Jobb jobb och åter jobb. Säkert en manchester trip för att fixa de sista julklapparna också. Annars blir det nog att ta det lugnt och spara pengar.

Vecka 51: Jobb framtill torsdag. På onsdag kommer mamma och morgan!! blir att hämta upp dom direkt efter jobbet :) På fredag blir det svenska julafton med svensk mat och jullklappar och på lördagen blir det engelsk jul med engelsk mat och julklappar :) På Söndag blir det väl säkert puben eller något.

Vecka 51: Mys med mamma och morgan de sista dagarna dom är här. Vi ska och dansa till ett acdc tribute band på måndagen och på tisdag kväll åker dom hem igen :( Sen är det nyår som gäller och vad jag vet så har vi ingenting palnerat än så länge.  men jag gissar att det blir att fira med det vanliga gänget i greenfield eller något :P

Dag 19 - Detta ångrar jag

Det jag ångrar mest just nu är att jag inte tog gymnasiet så seriöst som jag borde ha gjort. för jag skulle verkligen ha velat börja universitetet typ förr förra året :/

Dag 18 - min favorit födelsedag

Jag tror nog att min 18års dag var min favorit. Alla mina kompisar var redan över 18 och jag var den yngsta av alla. Jag var less på att inte kunna gå ut med dom och jag var less på att försöka ta mig in med någon annans legg hela tiden. Och äntligen fick jag gå ut lagligt. Vi började med x3m på fredagen med mina pojkar, och på lördagen så blev det Rött med johanna och alex mfl och sen krogen krogen. Minns inte så mycket av kvällarna.. men jag minns att jag hade det sjukt trevligt :)

Dag 17 - mitt favoritminne



1. Gumboda hed 2005. The boppers spelade, jag och johanna hoppade och skrek och fångade deras vattenflaska och mer än så minns jag inte. men vad jag minns är att vi hade en underbar kväll!

2. Stockholm och Coldplay November 2005. Jag, Sebastian, Kajsa, Johannes och Sofia åkte ner till stockholm. Bodde hos Sofias mamma, shoppade och hängde i Stockholm och sen såg vi Coldplay live i globen. Helt underbart!

3. Alla bush/bygdeåfester. Har haft så himla roligt på dessa fester!

4. Pdol 2006. Hade en sjukt kul helg med Johanna och Alexandra. Sova i tält, se på band, dricka massa alkohol, springa omkring på campingen och träffa folk, leka koldolme i sovsäcken osv. :)

5. Ötältet i ånäset. Vet inte vilken av dom det här fotot är från. Men alla ötälten har varit roliga :)

6. Halloween 2007 (?). Förfesten var det roligaste. Farmarn skulle bli utklädd till Tjej och jag skulle måla sverigeflagga på samuels ansikte och jag visste inte hur den såg ut. Hade hur trevligt som helst.

7. Camping med Ida och Kornelia. Campade i husvagn över en helg vid bjännsjön och hade det hur mysigt som helst.

8. Alla kvällar med pojkarna vid havboviken. Brasa, prat, grillning och bad. Älskar sommaren i bygdeå!

9. Gullmark 2005. Vi hade förfest hemma hos mig på min veranda. Spelade kubb och massa och sen drog vi till Gullmark där det blev fest för hela slanten. :)

10. Alla våra kvällar med partybussen. Älskade partybussen haha.

11. Klassresan i 9an. Våran klass hade inte särskillt bra sammanhållning under högstadiet. Men när vi åkte på klassresa i 9an och campade så blev vi alla typ bästa vänner. Vi hade så himla kul och alla kom överens och det var verkligen en kväll att minnas. Synd bara att det hände just innan skolavslutningen. Hade varit kul att ha den sammanhållningen under hela högstadiet.

12. Studenten 2008. Behöver nog inte säga mer än så. Stundenten var en av de bästa dagarna i mitt liv!

13. Min englands resa våran 2008, då jag och wilf blev tillsammans i London. Helt underbar resa, och världens bästa pojke!

14. Coldplay 2009. Skulle gå med Carol men hon fick magsjuka så jag ringde Angelica som fick sluta tidigt från jobbet och vi drog till Old trafford cricket ground. Helt magisk konsert :)

15. Min 18års dag!

Har hur många fina minnen som helst, men här är några av dom!

Dag 16 - min första kyss

Jag minns faktiskt seriöst inte min första kyss. tråkigt, men sant :/
Jag minns faktiskt seriöst inte min första kyss. tråkigt, men sant :/

Dag 15 - mina drömmar

Jag har ett par drömmar. Några realistiska och några väldigt orealistiska.

Jag vill vinna massor av pengar på lotto, jag vill ha ett fint hus, jag vill skaffa familj, gifta mig, ha ett jobb som jag älskar och som jag känner "yes, det är måndag. nu får jag gå till jobbet igen :)" Jag vill åka jorden runt, jag vill kunna prata 5 språk flytande, jag vill kunna bo varannan vecka i england och sverige, jag skulle vilja gå universitetet, jag vill bli makeup artist, jag vill vara bra på att fotografera, jag vill älska att träna osv osv.

Det finns så himla mycket jag vill göra. Och jag skulle säkert kunna göra typ hälften av det här om jag verkligen tog tag i det och kämpade. Men jag är lat. måste bättra mig.

Drygt

Vi har bytt internetleverantör och internet fungerar inte så bra just nu. ska tydligen vara av och på i 10 dagar (fråga mig inte varför). men jag bloggar så fort det funkar som det ska igen. ska försöka fixa utmaningen från mobilen.
och förövrigt hade jag en mycket trevlig födelsedag. berättar mer om den sen.
pusshej

Emelie Westin, 21, bor i Greenfield, England med min pojkvän sedan dryga 2 år tillbaka. Jobbar på fabrik, men funderar på att studera. Umgås med vännerna, går på puben, lyssnar på musik, myser med pojkvännen, läser alldeles för mycket och älskar mina tv-serier. Här får ni läsa om min vardag på landsbygden i England.

RSS 2.0 RSS 2.0